banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Avg 2025, 04:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215 ... 1223  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ATP/WTA Tour
PostPoslato: 31 Jan 2010, 13:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Murray rekao: I can cry like Roger but I can't play like him. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2010, 13:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Plašim se da je Federer za dve klase bolji od svih ostalih. Biće dosadno. Opet.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2010, 14:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
MuskoBre je napisao:
Cilic nema nikakve sanse, kao ni Idiot 2 dana poslije. Cestitam Robotu na novoj GS tituli.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2010, 17:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 14:39
zerocool je napisao:
Murray rekao: I can cry like Roger but I can't play like him. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

divan je :cat:

Or somewhere in between.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2010, 21:26 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Avg 2007, 10:32
Nole od sutra drugi, vjerovatno na malo duzi period, s obzirom da Nadala nece biti neko vrijeme. Ako odigra dobro dva predstojeca americka Mastersa, i kao drugi dodje na sljaku u Evropu, mogao bi napasti i prvu poziciju. Naravno, ako na sljaci pruzi partije kao prosle godine i ako Nadala ne bude ili bude igrao rovit.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2010, 21:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Koliko bi Nole trebao sad bjezati Rafi i Skotu
.
.
.
Citiraj:
Prvi put u karijeri, Đoković će biti odmah iza Rodžera Federera, koji se ubedljivim trijumfom u finalu Australijan Opena nad Endijem Marejom (3:0) učvrstio na poziciji broj 1 (ukupno 11.350 poena), ali je i omogućio Đokoviću da bude drugi.
Novak će na ATP listi imati 8.310 bodova, što će biti za 510 više od trećeplasiranog Mareja.
Španac Rafael Nadal nije uspeo da odbrani titulu u Malburnu, tako da će se od ponedeljka biti na četvrtoj poziciji sa 7.670 poena

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2010, 21:46 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Avg 2007, 10:32
Hm, nisam siguran, ali mislim nekih petstotinjak bodova Murrayu, a za Rafu stvarno ne znam. Mene vice zanima, ako neko zna, koliko ce njemu bjezati Federer. Odoh sad pokusati da nadjem.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2010, 22:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

1.Federer 11350
2.Djokovic 8310
3.Murray 7800
4.Nadal 7670
5.Del Potro 6400
6.Davydenko 5290
7.Roddick 4150
8.Soderling 3375
9.Tsonga 3235
10. Cilic 2970

Evo kakvo je stanje od sledece sedmice :)

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2010, 14:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jest da smaraju sa ovim videom ali ovaj je stvarno prejak! :lol: :lol: :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=L3LaXTDYCl4[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2010, 16:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

RSboljaPolovinaBiH je napisao:
Evo gledam je u nekoliko proteklih turnira, ne razumijem se u tenis vise nego prosjecan gledalac, ali zar ne postoji trener na ovoj planeti koji bi je mogao nauciti da baci prokletu lopticu ravno iznad sebe kad servira? Cura zesce gubi na prvom servisu zbog toga (a pocesto i na drugom), i iako nije bas ni najsnaznija, ni najbrza, pa ni najinventivnija teniserka na svijetu, bar bi joj veci % prvog servisa znacajno mogao pomoci...

A to da se na terenu krece graciozno, e to je vec druga stvar :)

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2010, 18:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Fed kup selekcija Rusije povela je sa 1:0 protiv Srbije u prvom kolu svetske grupe pošto je Svetlana Kuznjecova lako pobedila Anu Ivanović sa 2:0 u setovima.

Kuznjecova je posle samo 70 minuta igre dobila Ivanovićevu sa 6:1, 6:4 po setovima. Kuznjecova je prvi set dobila više nego ubedljivo pošto je ekspresno stigla do 5:0, a onda rutinski ga privela kraju. U drugom je Ana igrala znatno bolje, čak je prva stigla do brejka i povela 4:2. Međutim, Kuznjecova je u nastavku uspela da preokrene za prvi bod Rusije u 'Areni'.
U drugom meču prvog dana igraće Jelena Janković i Alisa Klejbanova.
Početak susreta Srbije i Rusije pokazao je da je Ivanovićeva još daleko od forme iz 2008. godine kada je zauzimala i prvo mesto na svetskoj rang listi teniserki. Kuznjecova je za samo 18 minuta povela sa 5:0, i već tada je bilo jasno da će Rusija doći do prednosti na startu. Ivanovićeva je u narednom gemu uz dosta muke uspela da se ’upiše’, ali Kuznjecova je u sedmom gemu bez većih problema odservirala za 6:1 i 1:0 u setovima.
U drugom periodu igra srpske teniserke bila je znatno bolja. Ana je napravila prvi brejk na meču, povela je sa 4:2, ali onda je ponovo ušla u loš ritam. Ruskinja je to iskoristila, dobila je četiri vezana gema i donela svojoj reprezentaciji prvi poen.

Majku mu jebem ja bi duze izdrzao
Ajde JJ izgubi i ti pa da se cure malo spuste na zemlju mozda ih uhvati sramota pa pocnu misliti na tenis a ne na sve drugo

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2010, 18:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma odigrale su one svoje, Ana je vec ispala iz top20 i Jelena ce sigurno, ko ih ebe.. Neka se jos slikaju sa Klintonom i kompanijom ;)

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2010, 02:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
bas je njima stalo do reprezentacije. :lol:
Ana je u tenisu samo zbog sponzora, njoj vise nije do tenisa, kad sam vidio danas kako baca lopticu za servis,sve mi je bilo jasno. nikakav napredak se ne vidi, a stalno sere kako ima tu neku zelju i kako 'vrijedno' radi. nas mentalitet.

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2010, 13:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
JJ protiv Ruskinje ko Federer protiv Rusa; gubi,samo sto ne izgubi, pa onda dobije 11 gemova uzastopno.

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2010, 20:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ana u tri meča ne može uzeti set... :-?

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2010, 22:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Stvarno je pukla ko tikva,ne moze mi niko reci da je normalno jedne godine biti prvi , a za godinu i nesto ladno gubiti sve meceve .
JJ se bar trudila, ja nisam ni racunao da ce uzeti Kuznjecovu, racunao sam da ce Ana dobiti bar jedan mec i parove.

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2010, 22:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
htjeo da gledam,i posto se nisam na vrijeme ukljucio palim tv i vidim vode ruskinje 5:1 prvi set,a ove dvije se krevelje i zajebavaju kao da igraju egzibicioni mec,zali boze onih ljudi sto su dali pare za kartu!

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2010, 23:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
meni se cini da Ana odavno nije odradila neki ozbiljan trening, onoliko gresaka mi ne ide u glavu nikako.

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2010, 23:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 14:39
Ma Jeca je carica, koji je to borac.. fenomenalna je!!! Ana mi se, kao teniserka, nikad nije sviđala. Apsoultno nema stav. I nije mi jasno, odakle joj morala da posle užasnih mečeva izjavljuje da je ''dobro'' igrala i da je uopšte zadovoljna svojom igrom ??? Mislim, nezasluženo joj je data prilika da igra za reprezentaciju.

Or somewhere in between.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2010, 15:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Juče je čak i meni kao teniskom laiku, bilo jasno da je Ana Ivanović pretrpila ogroman pad u igir i što je još jadnije, ona uopšte nema predstavu kako da zaustavi taj svoj sunovrat. U stvari recept je jednostavan - treninzi i rad, ali mi se nekako čini da se ona polako okreće lakšem hljebu, odnosno nekoj ulozi koju je definisala Ana Kurnjikova, koja je do statusa teniske zvijezde, stigla samo izgledom, bez nekog vrijednog dostignuća na terenu. Kapiram ja da su djevojke lijepe i sve to, ali ako Ana (Ivanović), smatra da joj je dovoljno da samo bude lijepo lice na terenu, onda se grdno vara. Ruku na srce, sponzori su joj već utrapili ogromne ugovore, ali budimo realni, da nije teniserka, daleko da bi se neki brendovi otimali za nju, s obzirom da takvih djevojaka, zaista ima na svakom koraku na ulicama.
Ono što je nju izdvojilo, jeste teniski talenat, koji je pokazala, ali je dogurala do određene tačke, sa koje se nije pomakla... Da ne spominjem da će joj lako iskliznuti iz ruke i taj marketiški lilihip, jer ima čitava plejada djevojaka koje lijepo izgledaju, a i igraju dobro. Šarapova je dobro unovčila svoj izgled, ali opet na osnovu prethodnih teniskih uspjeha, a Mariaj Kirilenko ili Karolina Voznijacki recimo, ne zaostaju puno izgledom za Anom Ivanović, a na terenu pokazuju daleko više. Što će reći, trgni se djevojko ili ti ne gine zaborav. Ko danas još spominje Anu Kurnjikovu?
Jelena je opet sušta suprotnost. I ona se drži mode i izgleda, ali utisak je da ona ipak zna šta joj je primarno u životu, a stvari oko mode, manekenisanja i ostalog, drži kao neku vrstu hobija ili nečega čime će se baviti kad završi tenisku karijeru.

I za jednu i za drugu, karakteristična je psihička nestabilnost, s tom razlikom da Jelena Janković, onako laički gledano, ima raznovrsniji repertoar udaraca i rješenja, pa tako i bira način kako da se izvuče iz problema koje uglavnom, sama sebi stvara. Ana djeluje kao da zna samo da tuče po loptici dok jednom ne prođe, nakon čega obično slijedi serija loših poteza. Dok je redovnije trenirala i bila u formi, greške su u takvoj situaciji, bile svedene na minimum i ta taktika "udri po loptici", davala je rezultate. Sad kad je u krizi, protivnice obilato korsite sve njene slabosti. Slabo kretanje, loš servis i neprecizne udarce. Na sve to, dolaze i njene reakcije... Slavi svaki poen, a dreči na svaku grešku koju napravi, što je, kako se meni čini, reakcija adekvatna nekom derletu, a ne djevojci od 23 godine. Tu je Jelena suštinski drugačija, pošto djeluje kao neko ko puno više razmišlja u igri, analizirajući kako protivnicu, tako i svoju igru...
Uostalom, ona nije jaukala na povredu, već je rekla da će doći da igra, ako bude mogla. Stigla, odigrala, donijela oba poena i ko bi joj mogao više šta da prigovori.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215 ... 1223  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]