kim deal je napisao:
čim su muslimani počeli navijat za SDS i radikale sve je jasno.
naravno da je kupio cesnu i treba kupit još jednu i naravno da je napravio zgradu vlade, ništa od toga nije njegovo već od vlade. šta treba vlada da bude u nekim barakama ili da putuju skupa sa tihićem ekonomskom klasom turkiš-eirlejnsa.
nekad je strancima bilo sve jasno kad bi vidjeli protokol i prostor vlade RS, sad je sasvim druga priča i drugačij tretman.
najgora mi je fukara koja sve mjeri kroz svoj fukarluk, šta je trebalo zamjesto zgrade vlade svakom stanovniku RS-a dat po sto maraka koje bi ovi spičkali za jedan dan i sutra opet bili fukara. najjači su mi radnici propalih komunističkih fabrika poput čajevec i sličnih koji kao nešto krive vladu, pa napravi brate konkurentan proizvod plasiraj na tržište i šta bude, ne znam kakve veze ima vlada sa nesposobnim menadžmentima kompanija.
ili kad poljoprivrednici nešto kenjaju ustvari nisu sposobni da budu konkurentni, a imaju veće otkupne cijene npr. mlijeka nego u njemačkoj itd. itd.
Ocikledno da te Miki hipnotisao

Pa zgrada Vlade je najveca fabrika u RS, tu radi oko 2000radnika, koje mi placamo kroz poreze, jedna pepeljara kosta kao 18 pemzija u RS, i to to opravdavas nacionalizmom.
Sto se tice komunistickih fabrika, zestoko pojma nemas, Cajevac je bio gigant a prodan je Mikijevom jaranu za 16feninga, i naravno sve je propalo. Nekih 17duluma zemlje u centru grada, i opet nam pricaj o Blagostanju, i procvatu u Mikijevom revolucijom