banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 16:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Elta Kabel
PostPoslato: 30 Jan 2010, 11:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Feb 2009, 20:11
Posto se na telefone od tzv.firme elta kabel niko ne javklja,ja bih skrenuo paznju na rts2 i sportklub,da se puste u program sto je pre moguce posto je danas ipak dan sporta,ako neko od radnika slucajno posecuje ovaj forum

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2010, 13:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

palpantine je napisao:
Posto se na telefone od tzv.firme elta kabel niko ne javklja,ja bih skrenuo paznju na rts2 i sportklub,da se puste u program sto je pre moguce posto je danas ipak dan sporta,ako neko od radnika slucajno posecuje ovaj forum

Zahvaljujem na brzom resavanju problema

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2010, 17:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Meni je losa slika na svim kanalima od juce, nema ostrine. Vjerovatno treba na nekoj podcentrali pojacati signal...

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2010, 13:23 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 28 Jan 2007, 09:30
Povećat ćemo broj TV kanala u kablovskoj mreži

pročitaj cijeli članak Subota, 28. Februar 2009. 23:31

Razgovarala: Ivana Jokić Firma Elta Kabel nudi od 40-50 analognih televizijskih programa, zavisno od grada, i planira veoma brzo širenje programske šeme. S glavnim menadžerom firme Acom Kabanicom razgovarali smo o projektu digitalne televizije, kablovskom internetu i o poslovnim planovima za ovu godinu. Najbolji poslovni potez u prošloj godini? Najveći značaj ima uvođenje bežične kablovske televizije u našu ponudu. Poslije višegodišnjeg nuđenja usluga kablovske televizije, odlučili smo građanima u prigradskim dijelovima Banje Luke ponuditi sve programe kablovske televizije, ovoga puta bežičnim putem, poznatu kao MMDS tehnologija. Danas smo u mogućnosti gotovo svakom domaćinstvu u Banjoj Luci u danu osigurati sve programe iz repertoara kablovske televizije, što je prva ponuda s tom tehnologijom u BiH, a još je nemaju mnoge evropske države. Kabl i dalje ostaje najkvalitetnije tehničko rješenje za gledanje programa, a MMDS služi kao odlična alternativa tamo gdje kablovska mreža nije izgrađena ili je njena izgradnja skupa. Koliko kanala korisnicima nudi Elta Kabel i planirate li u narednom periodu povećanje broja kanala? Nudimo 40-50 analognih televizijskih programa, zavisno od grada, ali planiramo brzo širenje programske šeme, uglavnom digitalnih kanala s tim da će se povećavati i broj analognih kanala. Kapacitet kablovskih mreža tehnički omogućuje da svakom korisniku u stan pošaljemo istovremeno do 1.000 TV kanala. Međutim, problem su autorska prava i obaveze njihovog plaćanja za svaki program koji uključimo u ponudu. Zato je besmisleno uvećavati broj kanala u osnovnom televizijskom paketu koji je dostupan svim gledaocima, jer se autorska prava moraju plaćati za svakog korisnika, bez obzira na to gleda li korisnik taj program. To dovodi do visokih troškova autorskih prava što uvećava cijenu mjesečne preplate za KATV. Imamo obavezu da racionalno odabiremo programe u osnovnom paketu i da cijenu preplate održimo na nivou prihvatljivom za naše korisnike. Razumljivo, formirat ćemo dodatne pakete za različite kategorije korisnika, tako da ćemo za svakog ponuditi nešto po njegovom ukusu. Time ćemo autorska prava plaćati samo za onaj broj korisnika koji se odluči za određeni paket i izbjeći opterećivanje kablovske preplate dodatnim troškovima. Firma je pokrenula i projekt digitalne televizije u Banjaluci i Doboju. Kakve su dosadašnje reakcije korisnika i šta možemo očekivati od digitalizacije tv prijema? Osim Banje Luke i Doboja digitalnu televiziju će uskoro dobiti i Prijedor. Prvo smo preduzeće u BiH koje je digitaliziralo osnovnu programsku šemu, zasad s 33 TV kanala. Sličan projekt na prostorima bivše Jugoslavije izvodi se još jedino u Sloveniji. Obično je praksa da operateri digitaliziraju dodatne pakete da bi dodatno zaradili. Elta Kabel je digitalizirala osnovni programski paket i nudi ga korisnicima bez ikakve doplate na osnovnu pretplatu. To znači da smo svim korisnicima u Banjoj Luci i Doboju poslali i analognu i digitalnu televiziju putem kabla po cijeni jedne preplate. Tu „duplu„ televiziju ćemo slati kablom narednih četiri-pet godina, a korisnik će sam odlučiti da li će gledali analognu ili digitalnu televiziju. Razumljivo je da ćemo formirati dodatne različite televizijske pakete (sportski, filmski, dokumentarni, erotski itd.), a ići ćemo do brojke od 150 kanala u vrlo kratkom periodu. Novost će biti uvođenje prvih HD televizijskih programa u BiH već u aprilu. To su programi visoke rezolucije i kvaliteta slike, koje već nudi 10-ak poznatih TV stanica, a koje ćemo učiniti dostupnim građanima Banja Luke, Doboja i Prijedora, a kasnije i u drugim gradovima. Osim kablovske televizije Elta nudi i usluge kablovskog interneta. Koje su glavne prednosti kablovskog interneta? Kablovski internet i tehnologija koju koristimo (EURODOCSIS) je vrlo specifična i lako dostupna svim korisnicima kablovske televizije. Mi smo svim našim korisnicima kablovske televizije u Banjoj Luci, Doboju, Prijedoru, Trebinju, Zvorniku i Kozarskoj Dubici pustili kablovski internet u njihov dom po već postojećem kablu. Dakle, svi korisnici u tim gradovima imaju internet u stanu, a na njima je da se odluče hoće li ga koristiti i koju će brzinu interneta odabrati. Svaki korisnik koji kupi kablovski modem i priključi ga običnim TV razdjelnikom u stanu na kabal Elta Kabela može koristiti internet. Da bi internet slali samo korisnicima koji plaćaju pakete interneta, dozvoljavamo pristup internetu samo modemima korisnika koji su potpisali ugovor sa nama. Trebamo svega 20 minuta od momenta narudžbe korisnika do aktivacije interneta i to je prednost kablovskog interneta nad ostalim tehnologijama. Dodatna prednost koju imaju naši korisnici je ta da se ne moraju ugovorom vezivati na 12 ili 24 mjeseca obaveznog korišćenja interneta bez prava raskida ugovora. Mi korisnika ne vežemo ugovorom nego isključivo kvalitetom. Kakvi su planovi za ovu godinu? Planirate li širenje mreže? S bežičnom kablovskom televizijom pokrit ćemo čitav banjalučki region. Formirat ćemo dodatne digitalne pakete i broj TV programa u kablovskoj mreži povećati na 150. U ponudi interneta ćemo za isti novac uvećati pristupne brizine za najmanje 50 posto, što je i inače trend u Evropi. Pored interneta i kablovske TV ponudićemo i usluge telefonije i razumljivo besplatne međusobne razgovore svih korisnika Elta Kabela bez obzira na to u kojem gradu se korisnik nalazi.

https://www.blic.rs/vesti/politika/dodi ... im/szjxs4h

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2010, 13:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 28 Jan 2007, 09:30
Kad MTEL uvede iptv, onda ce Elta u roku par dana da pusti digitalnu televiziju i drasticno poveca broj kanala. Jedino konkurencija moze natjerati firme da poboljsaju ponudu.

https://www.blic.rs/vesti/politika/dodi ... im/szjxs4h

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2010, 15:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
Citiraj:
S glavnim menadžerom firme Acom Kabanicom razgovarali smo o projektu digitalne televizije...
Razumljivo je da ćemo formirati dodatne različite televizijske pakete (sportski, filmski, dokumentarni, erotski itd.), a ići ćemo do brojke od 150 kanala u vrlo kratkom periodu. Novost će biti uvođenje prvih HD televizijskih programa u BiH već u aprilu.

Opet najava za 150 kanala?
Zar to nije već trebalo ići odavno?

I opet najava za pakete.
Npr. mene bi interesovao filmski paket sa nekim normalnim filmskim kanalima.
Koliko je ta najava ozbiljna? S obzirom da je to daaaavno najavljeno, pa od toga nije bilo niš'?

korisnik je napisao:
Kad MTEL uvede iptv, onda ce Elta u roku par dana da pusti digitalnu televiziju i drasticno poveca broj kanala. Jedino konkurencija moze natjerati firme da poboljsaju ponudu.

Potpis.

Evo, i Netkom izgleda sprema digitalnu TV - ima tema na forumu.
Da li se to bliži početak IPTV-a u RS? April možda?
Biće zanimljivo... :D

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2010, 19:03 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Okt 2009, 17:14
korisnik je napisao:

Ne vjerujem da može iptv išta promjeniti. U stanu imam 2, 3 tv. Ako bih mogla iptv nuditi za jednu preplatu iptv na sva 3 tv aparata onda bi iptv imala smisla. A i za kvalitetnu iptv treba imati dovoljno brz internet sa malim pingom, šta znaći da neće ni svi imati mogućnsoti koristiti iptv. Jedinu alternativu bih mogo napraviti jedan veliki ozbiljan operater, iptv po mom mišljenju će uzimati oni koji nemaju mogućnost kablovske. Kablovska postoji već godinama i ne pada mi napamet da bih uzimao internet tv po telefonskim žicama :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2010, 19:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

akermon je napisao:
korisnik je napisao:

Ne vjerujem da može iptv išta promjeniti. U stanu imam 2, 3 tv. Ako bih mogla iptv nuditi za jednu preplatu iptv na sva 3 tv aparata onda bi iptv imala smisla. A i za kvalitetnu iptv treba imati dovoljno brz internet sa malim pingom, šta znaći da neće ni svi imati mogućnsoti koristiti iptv. Jedinu alternativu bih mogo napraviti jedan veliki ozbiljan operater, iptv po mom mišljenju će uzimati oni koji nemaju mogućnost kablovske. Kablovska postoji već godinama i ne pada mi napamet da bih uzimao internet tv po telefonskim žicama :lol:

Imaš 2,3 TV-a? :confused2:
Znači 2 TV-a i još jednu trećinu od TV-a :lol: Pa šta ti fali od dijelova da imaš tri TV-a? :D

IPTV može na dva TV-a!, bar u Srbiji i Hrvatskoj. Za BL ćemo vidjeti...

A ako m:tel bude imao povoljniju ponudu i kanale koje mi budu odgovarali, preći ću kod njih.
Elta već godinama najavljuje 150 kanala i pakete digitalne TV,a od toga ništa! Evo, ponovo su najavili.

Sve u svemu, konkurencija je na vidiku. Vidjećemo kako će se operateri ponašati :D

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2010, 19:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
muT@_6€kpuJ@ je napisao:

A ako m:tel bude imao povoljniju ponudu i kanale koje mi budu odgovarali, preći ću kod njih.
Elta već godinama najavljuje 150 kanala i pakete digitalne TV,a od toga ništa! Evo, ponovo su najavili.

Sve u svemu, konkurencija je na vidiku. Vidjećemo kako će se operateri ponašati :D

Mislis da IPTV moze na dva TV kao sto sad ide kablovska ja na jednom gledam RTS a zena na drugom VIKOM :D

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2010, 19:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Vuk_samotnjak je napisao:
muT@_6€kpuJ@ je napisao:

Mislis da IPTV moze na dva TV kao sto sad ide kablovska ja na jednom gledam RTS a zena na drugom VIKOM :D

Naravno da moze

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2010, 19:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Zar nije neko pisao da ide resiver a cim ide resiver to znaci da se gleda jedan kanal na svakom spojenom TV. Nisam bas neki poznavalac tog IPTV pa me interesuje.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2010, 19:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

muT@_6€kpuJ@ je napisao:

DA!
(ako Vikom i RTS budu u ponudi :wink: )

Link: http://www.t-com.hr/privatni/televizija/maxtv/
Citiraj:
Zašto koristiti MAXtv na jednom televizoru, kad uz istu mjesečnu naknadu možete imati MAXtv na dva televizora? Potrebno je samo podnijeti zahtjev preko MAXtv sučelja na vašem televizoru, nakon čega ćemo provjeriti tehničke mogućnosti te instalirat još jedan MAXtv prijamnik uz jednokratnu naknadu...

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2010, 19:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
IPTV bi, ako bude povoljan, mogao biti prava konkurencija ovim našim kvazikablovskim operaterima koji ne diraju jedni druge (teritorijalno). Daj bože, eto konkurencije :wink:

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2010, 19:52 
Pripravnik
Pripravnik

Zar nije neko pisao da ide resiver a cim ide resiver to znaci da se gleda jedan kanal na svakom spojenom TV. Nisam bas neki poznavalac tog IPTV pa me interesuje.

Tako je, iptv je isto kao digitalna u kablovskoj, ako želiš gledati iptv na 2 tv moraš imati 2 resivera i plaćati još više. I pored svega toga više od 2 tv ne bih mogao korisititi nikako jer tehnićke mogućnosti internet tv po telefonskim žicama ne dozvoljavaju. I iptv čak na 2 tv je upitno, jer neki neće moći koristiti ni na jedan tv ako su daleko od telekomove centrale.
Nema tu konkurencije sigurno, jer u telekomu sami kažu da moraju iptv nuditi samo zbog toga jer će kablovska nuditi pakete internet, tv, telefonija, što bi znaćilo prelazak svih onih koji imaju telefoniju na kablovsku :)
A kako ja znam ova telefonija u kablvoskoj jeftinija je od telefonije u telekomu, uvođenje iptv znaći će uvođenje telefonije u kablovsku.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2010, 20:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

akermon je napisao:
Tako je, iptv je isto kao digitalna u kablovskoj, ako želiš gledati iptv na 2 tv moraš imati 2 resivera i plaćati još više. I pored svega toga više od 2 tv ne bih mogao korisititi nikako jer tehnićke mogućnosti internet tv po telefonskim žicama ne dozvoljavaju. I iptv čak na 2 tv je upitno, jer neki neće moći koristiti ni na jedan tv ako su daleko od telekomove centrale.

Nije tačno!
Bar na primjeru Hrvatske.
Tamo se za istu pretplatu može pratiti IPTV na dva TV-a.
Citiraj:
Zašto koristiti MAXtv na jednom televizoru, kad uz istu mjesečnu naknadu možete imati MAXtv na dva televizora?
http://www.t-com.hr/privatni/televizija/maxtv/

Dakle, plaća se isto, a gleda se na dva TV-a (potrebno uzeti od telekoma još jedan risiver).

akermon je napisao:
Nema tu konkurencije sigurno, jer u telekomu sami kažu da moraju iptv nuditi samo zbog toga jer će kablovska nuditi pakete internet, tv, telefonija, što bi znaćilo prelazak svih onih koji imaju telefoniju na kablovsku :)
A kako ja znam ova telefonija u kablvoskoj jeftinija je od telefonije u telekomu, uvođenje iptv znaći će uvođenje telefonije u kablovsku.

Možda ima konkurencije?
Ako m:tel u IPTV-u ponudi zanimljive pakete i programe.

A Eltina kablovska još ne nudi telefoniju. A i digitalna kablovska je slaba (još ništa od obećanih 150 kanala i paketa - da budem iskren mene interesuju paketi i to prevashodno filmski, a ne 100 free kanala) itd...

<Enter_name> je napisao:
IPTV bi, ako bude povoljan, mogao biti prava konkurencija ovim našim kvazikablovskim operaterima koji ne diraju jedni druge (teritorijalno). Daj bože, eto konkurencije :wink:

Potpis.
Konačno konkurencija i konačno napredak.
Možda i bolji programi u ponudi i jednih i drugih i trećih. :D
Vidjećemo...

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2010, 20:45 
Pripravnik
Pripravnik

muT@_6€kpuJ@ je napisao:
akermon je napisao:

Nije tačno!
Bar na primjeru Hrvatske.
Tamo se za istu pretplatu može pratiti IPTV na dva TV-a.
Citiraj:
Zašto koristiti MAXtv na jednom televizoru, kad uz istu mjesečnu naknadu možete imati MAXtv na dva televizora?
http://www.t-com.hr/privatni/televizija/maxtv/

Dakle, plaća se isto, a gleda se na dva TV-a (potrebno uzeti od telekoma još jedan risiver).

A 3 tv ?
Onda još ako tehnićke mogućnosti dozvoljavaju 2 tv onda tek možeš imati 2 tv ako uzmeš još jedan risiver koji moraš još dodatno platiti.
sa sajta maxtv:
Zašto koristiti MAXtv na jednom televizoru, kad uz istu mjesečnu naknadu možete imati MAXtv na dva televizora? Potrebno je samo podnijeti zahtjev preko MAXtv sučelja na vašem televizoru, nakon čega ćemo provjeriti tehničke mogućnosti te instalirat još jedan MAXtv prijamnik uz jednokratnu naknadu...

U Sloveniji se plaća dodatno i u srbiji je tako. U Sloveniji i Srbiji, i Hrvatskoj i ako postoji iptv kablovska je no. 1.
Iptv uzimaju oni koji nemaju mogućnosti kablovske i takvo je mišljenje i Telekoma.

Ovo je tema o elti kabel.

Baš me interesuje kada ćemo dobiti dodatne pakete, jer ovih 40 kanala, slažem se besplatni su već godinu dana i hvala na ovome, ali interesuje me filmski paket i slićno jer je već vrijeme da se nađu u ponudi i dodatni paketi.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2010, 21:08 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Avg 2007, 10:32
Ja vjerujem da je i u Srbiji i Hrvatskoj kablovska no1, ali isto tako mislim da je tamo rijec o ozbiljnim operaterima, koji ne zajebavaju svoje klijente (musterije). Na elti svaki put kad gledam neki film ili utakmicu, moram strijepiti da li ce kanal izdrzati do kraja tog sadrzaja ili da li ce biti kanala uopste.
Primjer 1: Prije, otprilike, mjesec dana nastelim se da gledam Sopranos na Fox crimeu u 00.30 (redovno gledam, s obzirom da sam, dok je serija bila emitovana na HRT-u, propustio neke epizode), kad ono Foxa ni iz glave, a na rasporedu je bila jedna od najzanimljivijih epizoda. Toliko sam bio bijesan da sam htio zvati na dezurni broj, ali sam se u zadnji cas predomislio.

Primjer 2: Jedva cekam da pogledam utakmicu Manchester United - Manchester City, kad Sportklub ispario. Popizdio, srecom jedan clan foruma javi da ima tekma na DSF-u.

Primjer 3: Gledam skoro neki film na RTS1, poslije dvadesetak minuta crnilo i kanali se nije vratio do ujutro.

Svaki put kad krene da pada kisica, nestane 10-ak kanala, Fox lifea nema u treuntku dok ovo pisem, jedno vrijeme se uopste nije mogla gledati emisija 6o minuta na FTV, Novu tv kad je Liga sampiona nekad iskljucuju, nekad ne, MTV-a zna da ne bude danima, itd., itd.....
Ako me Iptv rijesi ovih muka, naravno da cu ga uzeti (posebno ako jos budu imali bolju ponudu kanala, npr. Arenasport, HBO, cak i uz doplatu...), treba ipak cuvati zivce za starost. :)

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2010, 21:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

akermon je napisao:
Onda još ako tehnićke mogućnosti dozvoljavaju 2 tv onda tek možeš imati 2 tv ako uzmeš još jedan risiver koji moraš još dodatno platiti.
sa sajta maxtv:

U Sloveniji se plaća dodatno i u srbiji je tako. U Sloveniji i Srbiji, i Hrvatskoj i ako postoji iptv kablovska je no. 1.
Iptv uzimaju oni koji nemaju mogućnosti kablovske i takvo je mišljenje i Telekoma.

Pazi, akermone, napisao si da ne može na dva TV-a.
Kada sam ti dokazao da može, ti si napisao se plaća još jedna pretplata.
Našao sam objašnjenje sa zvaničnog sajta operatera t-com i tamo stoji da se uz JEDNU PRETPLATU može imati IPTV na dva TV-a (naravno, da se pri tom gledaju različiti programi).
Sada nešto pišeš o naknadi za dodatni risiver. A, u stvari, plaća se naknada i to jednokratna za dodatni risiver. Dakle, jednom. I čini mi se da se plaća nešto sitno. Imaš cjenovnik na sajtu pa vidi.

Šta ti nije jasno?
Da li ti treba prevod? :lol: Na koji jezik?

mr.no je napisao:
Ja vjerujem da je i u Srbiji i Hrvatskoj kablovska no1, ali isto tako mislim da je tamo rijec o ozbiljnim operaterima, koji ne zajebavaju svoje klijente (musterije). Na elti svaki put kad gledam neki film ili utakmicu, moram strijepiti da li ce kanal izdrzati do kraja tog sadrzaja ili da li ce biti kanala uopste.
Primjer 1: Prije, otprilike, mjesec dana nastelim se da gledam Sopranos na Fox crimeu u 00.30 (redovno gledam, s obzirom da sam, dok je serija bila emitovana na HRT-u, propustio neke epizode), kad ono Foxa ni iz glave, a na rasporedu je bila jedna od najzanimljivijih epizoda. Toliko sam bio bijesan da sam htio zvati na dezurni broj, ali sam se u zadnji cas predomislio.

Primjer 2: Jedva cekam da pogledam utakmicu Manchester United - Manchester City, kad Sportklub ispario. Popizdio, srecom jedan clan foruma javi da ima tekma na DSF-u.

Primjer 3: Gledam skoro neki film na RTS1, poslije dvadesetak minuta crnilo i kanali se nije vratio do ujutro.

Svaki put kad krene da pada kisica, nestane 10-ak kanala, Fox lifea nema u treuntku dok ovo pisem, jedno vrijeme se uopste nije mogla gledati emisija 6o minuta na FTV, Novu tv kad je Liga sampiona nekad iskljucuju, nekad ne, MTV-a zna da ne bude danima, itd., itd.....
Ako me Iptv rijesi ovih muka, naravno da cu ga uzeti (posebno ako jos budu imali bolju ponudu kanala, npr. Arenasport, HBO, cak i uz doplatu...), treba ipak cuvati zivce za starost. :)

Potpis!!!
Aposlutno svega što je mr.no napisao u svom postu!

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2010, 22:51 
Pripravnik
Pripravnik

mr.no je napisao:

Jao što si osjetljiv :D

Neznam ja nemam tih problema,bar primjetio nisam tih problema, desi se koji put nešto slićno da ali ništa strašno.
Ali nemoj mislit da problema na iptv neće biti, ja sam skoro siguran da iptv neće dobro proći, jer to je internet tv po telefonskim žicama i to zna ćesto da zaledi slika, pojavljuju se kockice i slićno. Neznam prićam ono što sam zasledio na forumima, kada dođe iptv onda će se pokazati ko je bio u pravu.

I još zasledio i u ovoj temi, kvalitet kablovske u elti se u zadnji godini vrlo poboljšao, jer vidim da nema nikakvih problema uopšte, osim koji kanal nekada zaledi i slićno, u zadnjoj godini. Bilo je dosta priće oko obaveznog zatamljivanja nove, rts,...
Internet radi stvarno odlićno, kada uvedu još dodatne pakete digitalne i telefonije onda će biti sve kako treba.
Nadam se uskoro na dodatne pakete.

Poslednji put menjao akermon dana 31 Jan 2010, 22:55, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2010, 22:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

A da se ti malo vratis u osnovnu :roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]