budjav_lebac je napisao:
1.onaj matori jevrejin, savjetnik dodikov, gost mate djakovica u teleringu, upitan kako je to moguce da su jevreji na svim kljucnim pozicijama u bilo kojoj vecoj korporaciji, drzavnim organima bilo koje drzave?! on odgovara, "to nije tacno, oni su samo direktori tih korporacija."
nas entitet ga postavlja za sentora iako on nema nikakve doticajne tacke sa entitetom, rodjen je u novom sadu, zivio po svijetu i sada po stare dane nekako se pojavi kod nas, no dobro...
Budjavi, taj "matori jevrejin" je veliki prijatelj srpskog naroda.
Kod:
Srbija je došla u strašno stanje, da je kao država obeležena. Stavljen je krst na Srbiju, što vam mogu potvrditi iz bezbrojnih razgovora koje sam vodio po celom svetu. Srpski narod je obeležen kao krivac za zločine, a da pri tom niko ne spominje zločine koji su nad Srbima izvršeni . Niko ne spominje ubijene i stotine hiljada proteranih Srba iz Hrvatske i sa Kosmeta- kategoričan je gospodin Ari.
- Nažalost, činjenica je da smo izgubili jedan rat koji je mnogo važniji od svih drugih, a to je medijski rat. On je totalno izgubljen i ne može se popraviti iz više razloga. Ni u prošlom režimu, a nažalost ni u ovom sada, nema nikog ko to želi da popravi. U svetu je napravljeno bezbroj filmova koji Srbe prikazuju kao genocidan narod, ali nisam video nijedan koji je finansiran iz Srbije, a koji bi pokazao realnost i drugu stranu medalje. Nijedan koji pokazuje zločin nad Srbima i zato je taj rat izgubljen. Realnost je surova - sa žaljenjem kaže veliki srpski prijatelj Ari.
Citiraj:
2.gledao sam onu seriju dr.house, bila mi je simpaticna dok nisam, poceo uocavati jevrejske zvijezde po staklima bolnice, i kada sam razmisljao o likovima, slucajno mi pade dr. james wilson, koji je dobar dechko i u svakoj epizodi pocrta se ta njegova jevrejska pripadnost, za razliku od njega dr.house (amerikanac), seljacina, frik, prostak... prostom logikom dolazimo jevreji su fini, njezni, pazljivi, pametni a ostali su seljacine, i bica nize rase... serija se cesce puta zavrsavala sa jevrejskim pozdravom salom...
A, jesi li zapazio mozda, da u 90% slucajeva u serijama i filmovima, po bolnicama vidjamo krstove i casne sestre kako se kao brinu za pacijente?
Ima ona humoristicka serija, mislim da se zove Rat u kuci, u kojoj je glavni lik Jevrej koji je "seljacina, frik, prostak"...kako se to uklapa u tvoju teoriju?
Citiraj:
3.filip david – pisac, jevrejin po nacionalnosti, emisija utisak nedelje 9.7.'09, izjavljuje kako je pokrenuta inicjativa za povrat oduzete jevrejske] imovine pred sudom u strazburu, upitan od strane sinise kovacevica, zasto samo jevrejske, zasto ne i madjarske, srpske, rumunske, muslimanske?! izjavljuje sledece:'jevreiji su jedini narod koji je u srbiji za vrijeme drugog svjetskog rata 100% istrjebljen' ocita aluzija da su srbi pobili jevreje, ciljana zamjena teza, no to nije usamljen primjer, ista situacija je u hrvatskoj, gdje hrvatski rabin na drzavnoj televiziji izjavljuje: 'u hrvatskoj je pobijeno 97% jevreja', ono sto se namece pitanje samo po sebi je ako su u srbiji potpuno pobijeni otkud danas 7-8000jevreja, i u hrvatskoj oko 5000?!
Nisam gledao, ali ako je bilo tako kao sto ti pricas, ja ne vidim nikakvu "aluziju". Srbija je bila pod njemackom okupacijom. Nijemci su imali tebi slicne stavove, pa su Beograd "ocistili" od Jevreja. I sta ti tu nije jasno?
Citiraj:
4.pokoji rabin dobojski, bog da mu dusu oprosti, u federalnoj emisiji, covjek skinuo gace i okrece guzicu i pokazuje...
Dobro je, dok se radi samo o njegovoj guzici. Imas one popove stu diraju, bog da im dusu prosti, djecije guzice.
Citiraj:
5. ivana levi koja je 1978. godiste sa zavrsenim privatnim komunikoloskim fakultetom, je prvo pocela da radi u kabinetu premijera, da bi danas bila cjenjeni ambasador bosne i hercegovine u izraelu, pitam se da je ona toliki intelektualni kapacitet, da sa 32 godine moze da bude na mjestu, koje pripada, piscima, vrsnim politicarima, profesorima?!
Dodikov sin je jos mladji, pa je dobio kredit od par miliona. U moru slicnih primjera ti si se dohvatio nje i obrazlozenje je to sto je Jevrejka? Sta je sa ostalih nekoliko hiljada "preko veze"? I za to su, mozda, krivi Jevreji?
Citiraj:
i sada kada postavis logicna pitanja, odmah te optuze da mrzis jevreje, iako to nema nikakve veze sa mojim stavovima i navodnom mrznjom...
Lijepo od tebe sto si se javio, jer ovo je tema o antisemitizmu, a ti si tipican predstavnik te sorte. Enciklopedijski primjer ogranicenog "covjeka".