banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Maj 2025, 10:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 224 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Nov 2009, 22:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Evo kotor 2 eura...preporucujem vader da si uzmes ovo. Ja bih rado ali ne koristim steam.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2009, 22:22 
Ja tek maloprije instalisao, formatirao kompjuter. :( :(

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2009, 13:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Frenki je napisao:
Evo kotor 2 eura...preporucujem vader da si uzmes ovo.

Hvala na javljaju, kupljeno :). Ta ponuda se valjda pojavila negdje sinoć, nisam je vidio ranije, vidio sam je tek kad si javio. Stvarno smiješna cijena.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 22:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Nova tura popusta, izdvojio bih

The Secret of Monkey Island™: Special Edition = 2.24€

Mirror's Edge = 3.74€
(nemam pojma kakva je jer sam je malo igrao, ali cijena je sitna)

tu je još i The Chronicles of Riddick™ Assault on Dark Athena = 9.99€ mada nemam pojma kakva je

THQ Complete Pack za 49.99€ je i dalje u ponudi i trenutno je Top Seller na Steamu, evo šta se sve u tom paketu nalazi http://store.steampowered.com/sub/2539/ (pojedinačna cijena tih igara je čak 329,82€ a sad ih daju sve za 49.99€), ni jednu od tih THQ igara nisam igrao, par samo počeo i to je sve.

http://store.steampowered.com/early-holiday

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2009, 14:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Počeli božićni popusti na Steamu

Mirror's Edge = 3.74€
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl = 1.99€
The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut = 10,19€

ima i drugih popusta, koliko vidim

Prince of Persia: The Sands of Time = 4,99€

http://store.steampowered.com/

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2009, 16:23 
Citiraj:
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl = 1.99€

Dzabe....

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2009, 18:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Kako ide onaj link ka portalu gdje se većina poznatih igara može igrati u multiplayer režimu?

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2009, 19:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Orange Box = 11.49€

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2009, 02:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2004, 14:04
Драго ми је да видим да се овдашња раја полако интересује за оригинале :D
Ако ћемо искрено, најбоље је брате оригинал па пичи к'о дингоспо. :lol:
Ја Steam користим већ доста дуго, имам око 50-ак игара, а сваку сам купио на попуст.
Било је ту неких стварно баналних цијена (Orange Box $10 ми пада на памет, па Portal za $1 који сам купио прије Orange Box-а :lol: ), али углавном свака игра дочека свој попуст. А и ја сам их дочекао. :evil3:
Плаћам својом VISA Electron картицом из Reiffeisen банке, добро пазим свој налог од хакера и phishing сајтова који краду ID и password, и нема фрке. Уживам у оригиналима :D
Добро, руку на срце, још увијек скидам тону пирата и тако то, али скоро увијек добре multiplayer игре купујем, а скидам пирате single player игара.
Некад рецимо, нека супер игра од indie developer-а, ексклузивно на Steam-у. Ја сачекам попуст, купим и милина.
Скоро сам купио Madballs in....Babo: Invasion - single и multiplayer online са другим играчима. Игра је лудница и послије 50 сати (колико сам је укупно играо) још увијек уживам у њој.
Супер ствар је што можете да се дописујете са људима који те игре и праве, па можете им рећи шта волите, шта бисте вољели да видите, а они одговарају. Developer-и Madballs игре су људи из indie тима Playbrains, и чова који се дописује са нама је Paul, и стварно је готиван лик, и увијек присутан на форуму, чита приједлоге, доноси вијести о будућим update-има и тако.
А ту игру сам купио за 2 еура на попусту. 2 еура! И послије ми би криво што сам платио тако мало за супер игрицу тако готивним ликовима да сам још купио и DLC пакете за ту игру који садрже нове скинове који они редовно праве за character-е у игри, који су уствари наоружане лоптице којима управљате :D .
Добро, да не дужим више, ако вам се некад свиди игра, купите је, јер ти људи заслужују подршку.
А увијек се може наћи игра на попусту. На примјер, developer-и игре World of Goo су на сајту направили распродају "Дај шта даш" и буквално донираш колико хоћеш и купио си игрицу. Мени се та идеја свидјела да сам дао $6.99, колико је била на попусту на Steam-у.
Дакле, оригинали су закон, али не код наших перушара, већ купујте online или наручите извана. ПУНО је јефтиније и приступачније.
Уздравље.

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2009, 19:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Crysis Complete Pack (Crysis + Crysis Warhead) = 20,38€
Medieval II: Total War = 2,49€

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2010, 18:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Mass Effect = 3,75€

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2010, 18:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Command & Conquer: Red Alert 3 = 8,49€

The Elder Scrolls III: Morrowind Game of the Year Edition = 4,99€

Counter-Strike: Source = 3,74€

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2010, 04:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Okt 2005, 12:34
Pozdrav.

Prije jedno četiri godine u Švedskoj sam uzeo diskove CS Sorce (koji sadrži i HL2 dm i Day Of Defeat Sorce) i CS1 Antology (Sa CS 1.6 i CS CZ) i od tada sam korisnik Steama. Već neko vrijeme ne igram te igre ali planiram kupiti H.A.W.X. (da igram online ko čovjek), ali pošto nemam karticu za plaćanje putem interneta trebala bi mi mala pomoć oko kupovine igre:

Ima li neko voljan ko bi mi poslao igru kao gift na moj steam account? Naravno ja mu platim iznos igre (u kešu ili žiralno), plaćam piće i ako treba proviziju za uslugu (desetak % od vrijednosti igre ili po želji, samo ne previše :) ).

Nekim učesnicima ove teme poslaću PP kako bi, ako žele pomoći što prije stupili u kontakt i dogovorili se.

Hvala unaprijed.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2010, 22:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 22:04
a da nabavis karticu ili kreiras paypal ? :)

Beckett: We're in another galaxy. How much more out can you get?

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2010, 00:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Mogu li u nekoj banci u BL da dobijem karticu kojom mogu online plaćati, a da nisam u stalnom radnom odnosu?
Moj kolega sa fakulteta je htio podnijeti zahtjev (ne znam tačno u kojoj banci) ali su mu rekli da ne može dobiti karticu kojom bi mogao plaćati online ako nije zaposlen. Djevojka mi (student takođe) ima Visa electron, ali može ju koristiti samo na bankomatu ali ne i online kupovati.
Ako u nekoj banci mogu kao student dobiti karticu kojom mogu online kupovati, onda rado, da ne maltretiram nikoga :)

A kako ide to sa paypal? Kako mogu prebaciti novac na paypal račun? Ako postoji način bez kartice (recimo sa kredita mobitela) bilo bi idealno.

edit: kreirao sam nalog na paypal, ali bez kartice ništa :)
Može li neko poslati novac sa svog naloga na moj paypal nalog? Ja mu naravno dam keš?

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2010, 18:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2007, 17:13
Izvadi raiffeisen debitnu karticu, povezi sa Paypal-om.

Udruzenje linux korisnika Republike Srpske

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2010, 05:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Odlično ako može debitna kartica ići na paypal. Imam račun u Raiffeisenu, ali do sada mi kartice nisu trebale. Raspitaću se kod njih šta i kako.

Juče mi je djevojka pitala kako to ide u Volksbank: Kod njih svako može dobiti Visa Clasic karticu bez obzira da li je u stalnom radnom odnosu ili ne. Plaća se 25KM godišnje i mora se na račun uplatiti minimum 100KM. Ako ne izganjam ništa drugo moraću tako, mada se ne isplati davati 25KM radi kupovine par igara godišnje, jer ne igram više često online.

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2010, 13:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2007, 17:13
Moze debitna provjereno 100%.

Udruzenje linux korisnika Republike Srpske

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2010, 18:31 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2004, 14:04
Blackmore je napisao:
Odlično ako može debitna kartica ići na paypal. Imam račun u Raiffeisenu, ali do sada mi kartice nisu trebale. Raspitaću se kod njih šta i kako.

Juče mi je djevojka pitala kako to ide u Volksbank: Kod njih svako može dobiti Visa Clasic karticu bez obzira da li je u stalnom radnom odnosu ili ne. Plaća se 25KM godišnje i mora se na račun uplatiti minimum 100KM. Ako ne izganjam ništa drugo moraću tako, mada se ne isplati davati 25KM radi kupovine par igara godišnje, jer ne igram više često online.

Ма каква Volksbank, немој тамо да идеш. То је чиста пљачка.
Него овако: Raiffeisen банка, не треба да будеш запослен, дебитна Visa Electron картица, 5КМ платиш пластику кад вадиш картицу, и 2КМ мјесечно као накнаду за вођење рачуна.
И ништа више.
Ставиш је као начин плаћања на Paypal налогу и то ти је то. Не мораш да пребацујеш ништа на Paypal, зато што приликом плаћања преко Paypal-а средства се аутоматски пребацују са картице преко Paypal-а до коначног примаоца, тако да је баланс на Paypal-у увијек 0. И тако и треба да буде.
Једноставно и лако. Visa Electron дебитну картицу такође можеш нормално да користиш на банкомату.
Можеш да потрошиш само онолико колико си на рачун те картице уплатио. То је разлика између кредитне (опција за запослене) и дебитне картице (потрошиш колико уплатиш).

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2010, 15:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Danas sam vidio da se na Steamu može skinuti Aliens vs. Predator Demo

http://store.steampowered.com/app/34200

Pa sam ga skinuo. Tek onda sam vidio da je to multiplayer demo, a kad sam već skinuo rekoh sebi ajd' da vidim na šta to liči. To je prvi put da sam igrao multiplayer online u zadnjih možda 8 godina. Odigrao sam jednu partiju. Stavili me u ulogu marinca, po dva marinca, aliena i predatora. Alien me ubije iz jednog poteza, isto tako i predator koji je cloackan pa ga teško vidiš. Ali nisam bio najgori, od nas šest sam bio četvrti :) sa 9 fragova (prvi je imao 19).

Ali me više zanima single player pa ću je možda probati kad izađe. Ovako nisam znao ni kako se oružje mijenja, dođem kod nove puške na mapi i piše mi da kliknem "E" da je pokupim a na "E" ne reaguje, ništa se ne dešava.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 224 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]