banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 15:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 798 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 40  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Dec 2009, 19:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
skeva je napisao:
]Nije valjda da ne prepoznajes lika sa avatara, ikonu metall muzike???? :)

Jadan taj metal, ako mu je on ikona.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2009, 19:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Elvis Presley je napisao:
skeva je napisao:

joj, joj..
:happy1:

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2009, 19:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
V@nja je napisao:
Svaka cast na ulozenom radu i trudu, svaka cast na tome sto su se vlasnici potrudili da naprave nesto drugacije i da omoguce muzicarima u BL mjesto i nacin da se prezentuju/stvaraju, al' to nije razlog da se 'zabrane' kritike na racun drugih potencijalnih propusta.

Stvar je u tome sto ce se uvijek naci neko kome nesto smeta, uvijek ce neko biti nezadovoljan. A ti koji su nezadovoljni su uglavnom oni koji nemaju nikakvu osnovu da kritikuju. Jedina osnovana kritika bi mogla doci od nekoga ko je otvorio svoj klub (koji uspjesno radi) pa na osnovu toga da vrsi poredjenje i da trazi mane i nedostatke DFK-a.
Bilo sta drugo se svodi na subjektivno misljenje.

Prijatelju, onda bih ja morao biti predsjednik vlade neke zemlje koja odlicno funkcionise da bih mogao kritikovati Milu Dodika, jel? Razumijem sta hoces da kazes, al jebiga, nekolicina ljudi se poprilicno ponadala da ce napokon nesto normalno proraditi u BL...ali ne, dobili smo Krunu sa drugom vrstom muzike.... Meni nikad Kruna nije smetala, da se razumijemo, svako ima pravo da izlazi gdje hoce, al zar jedino ljudi slicni meni moraju biti hendikepirani za nocni zivot, sta smo to mi skrivili??? Zasto sam kriv sto ne volim gradske pedercice, napuderisane fufice, turbo folk, "sjaj i glamur", modu, ne volim skupo da placam pivo, ne volim da me neko pravi budalom, ne volim da sjedim za sankom koji lici na bozicnu jelku...Da li je toliki problem napraviti normalan klub, bez nabildanih izbacivaca na ulazu, bez sljastecih boja, bez urbanog izgleda?... Trazim li previse ako zelim da u Banja Luci postoji normalan klub, gdje mogu doci sa drustvom ili sa djevojkom, popiti pivo koje ja hocu, veliko ili malo, jelen ili nektar, sa svojim studentskim budzetom...poslusati muziku koju volim a da pri tom ne moram trpiti gore navedene stvari?
Ako trazim previse, u redu, onda je do mene....

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2009, 19:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

skeva je napisao:

:lol: :lol: :lol: moze biti Elvise :D ....Jebiga, ne mogu svi metal bendovi biti u fazonu koznih seksi hlacica :D .. Znas kako je, zajebana su vremena :)

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2009, 19:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2007, 11:41
Citiraj:
Ev' na ovo moram da se osvrnem!
Za F.I. pitanja!

Pa gdje su ti studenti muzicke akademije?
Gdje je ta konstruktivna kritika?
Kada si/ste i sta kritikovala u BL sto se tice kulturnog zivota/institucija?
Gdje je kritika najveces sabana koji vodi kulturni zivot ovog grada (Banski Dvor)?
Gdje su rezultati tih studenata akademije i zasto poslije toliko godina osnivanja nije ni jedan bend stvoren?
Zasto studenti muzicke akademije izgledaju kao zvijezde granda?
Da li si ti na akademiji demonstrator/asistent?

Pun mi je kurac ljudi cije bake nisu isle na prela vec su kuci privatno slusale Betovena!

Nekada davno sam pisala o ovome... ali dodacu jos koju recenicu...
Studenti muzicke akademije nisu nigdje, jer 90% njih zavrsi u skolama(surova realnost), nezainteresovani da mlade ljude bilo cemu nauce... zasto je tako ja to ne znam i to mi se gadi... ili u svadba tezgi... sto je jos tuznije...
Neko ko kroji kapu naseg kulturnog zivota je jedva zavrsio muzicku akademiju, sto znaci ni malo talenta za tu umjetnost... vrlo rado bih nekom to otisla i rekla da promijenim cinjenicno stanje, ali kome, kad to ti neki vec znaju...
Mozda ne bi trebao govoriti o stvaranju benda, jer vecina studenata je potpuno ne upucena u neklasicnu muziku, mozemo pricati o filharmoniji ili cemu vec... ali mislim da ti je i to poznato...
Zasto studenti izgledaju kao zvijezde granda? Pa zato sto njih gledaju i slusaju... i prate njihove modne trendove...
E vidis, ja sam bila student demonstrator, sama sam digla ruke od toga, jer nije bilo moguce raditi sa ljudima koji ne zele ista nauciti niti ih zanima smjer koji studiraju... nasla sam se, za mene licno u nezgodnoj situaciji, jer sam shvatila da upravo pricam sa nekim od "zvijezda granda". Nisam imala podrsku profesora, jer su shvatili sa kakvima imaju posla, pa im se ne da uvoditi neki red, a to je bilo prepusteno meni... Ja na silu nista ne radim, a i ne mogu... Za mene je to bilo sokantno, jer ne mora svako ni upisati ni zavrsiti fakultet, ali to je valjda postala neka vrsta hobija, ubijanje vremena...
Ja ne mogu da shvatim da vlada tolika nezainteresovanost, da niko nista nece da radi i uci.... ali tako je...
Ja radim sa mladima, unazad nekoliko godina, nailazila sam na potpuno isprane mozgove, tipa, sta fali ako falsira, valjda je vazno kakvu atmosferu napravi i kako izgleda(ne pricam o klasicnoj muzici)... ja na takve komentare mogu samo da umuknem od soka i prosto budem nesrecna jer takvima ne mogu pomoci...
A sto se tice mog ucesca u kritici, mislim da se zaista borim protiv nekih stvari, ti to ne mozes znati, jer nam nije isti krug saradnika... svi ti koji nam kroje kapu, nisu nikad imali moju podrsku i svi oni znaju kakav stav po pitanju nekih stvari imam... mozda zato i izgledam nekima strasna, a neki me zbog toga i pljuju i ne vole, ono sto znam je, da je ispravno ovo za sta se ja borim... hvala bogu, pa ima onih zbog kojih nikad necu odustati...

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2009, 19:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
skeva je napisao:

:lol: :lol: :lol: moze biti Elvise :D ....Jebiga, ne mogu svi metal bendovi biti u fazonu koznih seksi hlacica :D .. Znas kako je, zajebana su vremena :)

Zaboravljas akademske progresivce u kosuljicama :D
Citiraj:
Da li je toliki problem napraviti normalan klub, bez nabildanih izbacivaca na ulazu, bez sljastecih boja, bez urbanog izgleda?

Opet cu reci, ako smatras da nije toliki problem napraviti "normalan" klub, pa ti ga napravi. Ko ti brani.
I meni smeta sto su me sinoc vratili izbacivaci na kisu jer su rekli da nemamo 23 godine (hoce li se bar dogovoriti koja je ta granica) ali dobro, to mi opet ne daje za pravo da govorim da taj klub ne valja.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2009, 19:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2005, 00:21
skeva je napisao:
Prijatelju, onda bih ja morao biti predsjednik vlade neke zemlje koja odlicno funkcionise da bih mogao kritikovati Milu Dodika, jel? Razumijem sta hoces da kazes, al jebiga, nekolicina ljudi se poprilicno ponadala da ce napokon nesto normalno proraditi u BL...ali ne, dobili smo Krunu sa drugom vrstom muzike.... Meni nikad Kruna nije smetala, da se razumijemo, svako ima pravo da izlazi gdje hoce, al zar jedino ljudi slicni meni moraju biti hendikepirani za nocni zivot, sta smo to mi skrivili??? Zasto sam kriv sto ne volim gradske pedercice, napuderisane fufice, turbo folk, "sjaj i glamur", modu, ne volim skupo da placam pivo, ne volim da me neko pravi budalom, ne volim da sjedim za sankom koji lici na bozicnu jelku...Da li je toliki problem napraviti normalan klub, bez nabildanih izbacivaca na ulazu, bez sljastecih boja, bez urbanog izgleda?... Trazim li previse ako zelim da u Banja Luci postoji normalan klub, gdje mogu doci sa drustvom ili sa djevojkom, popiti pivo koje ja hocu, veliko ili malo, jelen ili nektar, sa svojim studentskim budzetom...poslusati muziku koju volim a da pri tom ne moram trpiti gore navedene stvari?
Ako trazim previse, u redu, onda je do mene....

Super receno. Ali nema odgovora na ta pitanja, tako je to kako je, dok se ne nadje neko ko potice iz te price, neko ko konta te probleme koji godinama postoje i prolazi kroz iste, neko ko ima i zivaca, i muda, i para da otvori takav klub, i u praksi objasni svima u gradu kako nije jedino bitna kolicina love ulozena, vec IDEJA, IDENTITET i ORGANIZACIJA.

Ni u vecim gradovima u okolini nema takvih klubova na desetine, vec po par njih. Valjda ce i ovde doci dan kada ce biti makar jedan, bio bi i vise nego dovoljan. Pljuvalo se svojevremeno na KSET da je rupa, a videlo se sta je bio tek kad je zatvoren. Isto se govorilo i za Index, a znamo kakav je danas... Jednog dana valjda, a u medjuvremenu kao i do sada - put drugih gradova na svirke i na sve pobrojano iz tvog posta (u slucaju da sa DKF ne upali i ne bude sve ok, sto ce vreme pokazati).

p.s. A sto se piva tice, mislim da je dovoljno reci Palas, i videti kako se pametno vodi kafic. Danonocno je pun, a nista posebno ne nudi osim kljucnog detalja - toceno pivo za 0,90 km. A kako je Nektar sponzor i Demofestu, ne znam koji je razlog da ne mogu da im ponude pivo po makar malo nizoj ceni nego sto je u ostalim klubovima u gradu.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2009, 21:19 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
ApeiroN je napisao:
skeva je napisao:
A kako je Nektar sponzor i Demofestu, ne znam koji je razlog da ne mogu da im ponude pivo po makar malo nizoj ceni nego sto je u ostalim klubovima u gradu.

Ja ću se osvrnuti samo na ovo.....Nije to do Nektara,tj, do pivare,nego do ljudi koji vode klub.Kada oni skontaju da je bolje zaraditi na trojici po 0.7KM nego na dvojici po 1KM...... :roll:

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2009, 01:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Citiraj:
I meni smeta sto su me sinoc vratili izbacivaci na kisu jer su rekli da nemamo 23 godine

A jesi levat, bas si bezee.........odrasti!
Ja imam 23 i vise i bas me zaboli za vama "ostalim" levatima...

Mozda i vi jednog dana budete imali dovoljno godina.... :lol:

Brao Zoka za racunicu... :wink:

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2009, 01:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Block out je napisao:
Citiraj:
I meni smeta sto su me sinoc vratili izbacivaci na kisu jer su rekli da nemamo 23 godine

Jadan ti i tvoje 23 godine kad pises kao da imas 13.

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2009, 01:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Block out je napisao:
Citiraj:

Jadan ti i tvoje 23 godine kad pises kao da imas 13.

:lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2009, 01:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
Block out je napisao:

[/quote]Jadan ti i tvoje 23 godine kad pises kao da imas 13.[/quote]
:lol:[/quote]

a zajebavao se covjek :D :D

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2009, 02:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2006, 19:03
ApeiroN je napisao:
p.s. A sto se piva tice, mislim da je dovoljno reci Palas, i videti kako se pametno vodi kafic. Danonocno je pun, a nista posebno ne nudi osim kljucnog detalja - toceno pivo za 0,90 km. A kako je Nektar sponzor i Demofestu, ne znam koji je razlog da ne mogu da im ponude pivo po makar malo nizoj ceni nego sto je u ostalim klubovima u gradu.

Ja u gradu idem samo na 3 mjesta. Cinema, zbog 3l piva za 9km, u Pekam zbog velikog Tuborga od 3km i dobre atmosfere/bilijara i City Pub zbog prihvatljivog piva i jedinog mjesta koje sam nasao da se mogu isplesati a da je muzika vecinom ok, a i da nema nikog na ulazu da me zajebava.

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2009, 04:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Shabban je napisao:

Onda sam se i ja zajebavao.
Nego da priupitam sad doticne u organizaciji.
Hoce li u DF Klubu biti samo samostalne svirke, odnosno svirke jednog benda/izvodjaca ili ce biti i svirki sa vise bendova?

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2009, 09:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Shabban je napisao:

Hoce li u DF Klubu biti samo samostalne svirke, odnosno svirke jednog benda/izvodjaca ili ce biti i svirki sa vise bendova?

Salio sam se Elvise...opusteno! :wink:
To je stvarno kljucni problem koliko vidim po komentarima! Posto ljudi iz DFK-a citaju ovu temu nadam se da ce nesto rijesiti sto se tice "godina" i pustanja u klub.
Sa ovim ponizavanjem ljudi na ulazu samo ruse ugled kluba.

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2009, 12:22 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 13 Nov 2009, 12:16
Samo da kazem ljudima koji se zale na pivo, da su cijena piva (onog kojeg sam primijetio da ima u klubu) u prosjeku za pola marke jeftinije od ostalih klubova u gradu. Mislim da to nije niko spomenuo.....
A sto se tice programa.....ako se uzme u obzir koliko je ekipa ljudi koji su dolazili na Demofest sarolika, onda ne vidim nista lose u tome da i program kluba bude sarolik.....od svirki, preko tematskih veceri, do partija......bitno je samo da su stvari koje se organizuju kvalitetne i pametno organizovane.
I vidim da je dosta onih koji klub kritikuju iako on radi tek dvije sedmice.....mislim da je prerano za to, sacekajte program za januar (ako ga objave.....a vidim da je Trojanac spominjao da ce ga objaviti) pa da onda donosite neki sud.
Ja licno nisam od onih kojima je izgled kluba bitan, pa mi ne smeta ako je dizajniran kao ovaj, isto kao sto mi ne bi smetalo ni da je potpuno neokrecen ni da je sav u mermeru, sve dok mi njegov koncept odgovara.....e sad sto neki misle da narusavaju svoj "andergraund" identitet ako ih neko od poznanika vidi da sjede za okicenim sankom to je vec problem koji bi morali sa sobom da rijese a ne sa klubom-tu licnu nesigurnost nikakav izgled kluba ne moze da promijeni.
Mislimda je i ljudima iz DFK jako tesko jer pokusavaju da organizuju nesto za publiku koja je pocela da ih pljuje vec u startu, prije nego je klub otvoren.....Klub je organizovala ekipa koja je Banjaluci podarila dvije godine Demofesta za dzabe - mislim da su zasluzili sansu i povjerenje da ovaj klub izvedu na pravi put

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2009, 12:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Block out je napisao:
Shabban je napisao:

Salio sam se Elvise...opusteno! :wink:
To je stvarno kljucni problem koliko vidim po komentarima! Posto ljudi iz DFK-a citaju ovu temu nadam se da ce nesto rijesiti sto se tice "godina" i pustanja u klub.
Sa ovim ponizavanjem ljudi na ulazu samo ruse ugled kluba.

Moras vise smajlija ubacivati ubuduce :D

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2009, 15:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mean MF je napisao:
Samo da kazem ljudima koji se zale na pivo, da su cijena piva (onog kojeg sam primijetio da ima u klubu) u prosjeku za pola marke jeftinije od ostalih klubova u gradu. Mislim da to nije niko spomenuo.....
A sto se tice programa.....ako se uzme u obzir koliko je ekipa ljudi koji su dolazili na Demofest sarolika, onda ne vidim nista lose u tome da i program kluba bude sarolik.....od svirki, preko tematskih veceri, do partija......bitno je samo da su stvari koje se organizuju kvalitetne i pametno organizovane.
I vidim da je dosta onih koji klub kritikuju iako on radi tek dvije sedmice.....mislim da je prerano za to, sacekajte program za januar (ako ga objave.....a vidim da je Trojanac spominjao da ce ga objaviti) pa da onda donosite neki sud.
Ja licno nisam od onih kojima je izgled kluba bitan, pa mi ne smeta ako je dizajniran kao ovaj, isto kao sto mi ne bi smetalo ni da je potpuno neokrecen ni da je sav u mermeru, sve dok mi njegov koncept odgovara.....e sad sto neki misle da narusavaju svoj "andergraund" identitet ako ih neko od poznanika vidi da sjede za okicenim sankom to je vec problem koji bi morali sa sobom da rijese a ne sa klubom-tu licnu nesigurnost nikakav izgled kluba ne moze da promijeni.
Mislimda je i ljudima iz DFK jako tesko jer pokusavaju da organizuju nesto za publiku koja je pocela da ih pljuje vec u startu, prije nego je klub otvoren.....Klub je organizovala ekipa koja je Banjaluci podarila dvije godine Demofesta za dzabe - mislim da su zasluzili sansu i povjerenje da ovaj klub izvedu na pravi put

Nisi shvatio poentu....al uopste...

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2009, 17:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Bože, sad moderno biti star :D Jes to fiiino... xDD

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2009, 01:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
Moras vise smajlija ubacivati ubuduce :D

Vidis jbt kako zbog smajlija umalo nastade opste ludilo......smajliji su cudo :D :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 798 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 40  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]