banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 21:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 798 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 40  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Dec 2009, 12:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Dec 2009, 23:40
FLASH je napisao:
Nisu me pustili, pod objasnjenjem "imas manje od 24" (zar neko ne spomenu 22 negdje gore?!).

Ne mogu da vjerujem da te nisu pustili zbog godina. Ja sinoć sretoh svoju sestru koja je 93. godište :roll: :roll:
i hrpu njenih drugara.. strašnoooo
Inače, sinoć sam bila prvi put, sviđa mi se kako je klub opremljen, jakooooo, ali na tome se završava dio koji mi se sviđa.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2009, 12:52 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Maj 2008, 11:45
ta dobna granica nije neto pretjerano pozitivna stvar za klub ovakvog tipa, ali hajd, ostarila sam, pa necu dublje ulaziti u to, nek se mladji izbore za svoja prava.. :D
ali clanske karte su najveca glupost, neko spomenu KIC i tu varijantu, nikakve clanske karte nisu rijesile problem, mislim da je sve od tog perioda pocelo polako propadati..ali, za sad je i ovaj moj komentar samo na osnovu ostalih koje sam procitala ovdje, jer nisam jos bila u klubu, i iskreno, poslije ovoliko komentara i rasprave postajem sve vise znatizeljna da vidim sta je to!
da ne bih sad listala sve komentare unazad, moze li mi neko ponovo reci kakvo je radno vrijeme radnim danima, kad nema koncerata?

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2009, 13:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2009, 17:16
ApeiroN je napisao:
Godine su naucile da ne mozes biti optimista ovde (pa, postoji li Dom omladine poput ovog u BL igde na svetu, gde omladina ne moze ni prici tamo, gde nema normalne bine niti ikakvih koncertnih desavanja?), i stvarno je interesantno kako i najgore koncertne rupe u Beogradu ili Novom Sadu imaju normalan sedmicni program, i vode ih ljudi koji zive za tu muziku. Pomenuo si SKC (livingroom je pravi primer), pomenuti se moze i KST, pa sve sto treba ovde uraditi je PREKOPIRATI program koji imaju ti prostori, nema tu sta preterano praviti se pametan.

o ovom govorim, zar smo toliko glupi da nismo u stanju prekopirati, otici kod ljudi u skc pa sve detaljno ispitati, napraviti neku saradnju sa njima, kada se kod njih zavrsi da kod nas pocne zar je to neka mudrost, gdje su ideje, imamo nekaku akademiju umjetnosti i nikakve koristi od nje, a koliko sam cuo i vidio da se i ti studenti zale sto nemaju gdje prikazati svoj rad... a vjerujem da ima talentovane djece... zar je problem gradskim vlastima uzeti halu-restoran cajevca u centru grada i adaptirati je, nikom nebi smetali a prilicno je veliki prostor, zale se kako je porast maloljetnicke delinkvecnije, ulazu tolike pare u nekorisne projekte umjesto da se uradi jedan koristan projekat... no dobro, bice kako bude...

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2009, 13:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 11:08
Pazi budjavi... (nevezano za DFK)... šta god da se napravi i gdje god da se napravi uvijek će se naći određen broj mudrosera koji mnogo više znaju da pričaju nego što su ikada u životu bili u stanju da urade! Tako da... ja bih takve stvari u startu zanemario, jer nisu vrijedne pažnje.

Na kraju krajeva... vrijeme je najbolji sudija! :wink:

p.s.
Biću slobodan da dopunim ono što je Trojanac rekao... pošto vidim da je opet pogrešno protumačen.
Članske karte će biti obezbjeđene za određen dio ljudi, prvenstveno muzičare koji će na neki način aktivno učestvovati u radu kluba. Naročito su značajne za one koji su maloljetni (a dosta ih jeste), jer bez te članske ne bi ni smjeli biti tu.
Ostalima, uključujući rođake iz Švedske, ulaz će normalno biti omogućen. Iskulirajte malo. Niko normalan ne bi uložio onoliki novac u klub za 623 Člana!

Slika

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2009, 13:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2002, 08:41
ApeiroN je napisao:
Ne bih da kritikujem prerano, jer prostor je tek proradio, ali brine me nakon te veceri da ce se desiti isto sto i svakom klubu u ovom gradu - DAJTE LJUDI TEMATSKE VECERI. Ako je techno, neka je techno, ako je rock, neka je rock, ako je rege, neka je rege itd. itd. Rasporediti veceri, da svaki dan u sedmici ima ono sto zeli odredjena populacija. Ne moze DJ da pusta nedefinisanu polu techno muziku nakon nastupa rock (ili kakvog god drugog benda), to nema nigde na svetu osim u BL.

Sa ovim se 100% slazem, ne samo za dfk nego i neke druge klubove...

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2009, 13:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2009, 17:16
tiki, iskreno i ja sam govorio uopsteno, DFK projekat me radovao, nadao sam se da ce to biti zametak banjaluckog skc-a, medjutim nije, trenutno DFK (jankovic) izgleda puca na onu staru banjalucku boljku svih klubova, nov klub, koji ce poslovati do godinu dana a onda propast, zao mi je, zloupotrijebili su ideju demofesta, napravili su greske a nisu ni krenuli sa radom, ima vremena da se ispravi ovo, i vjerujem da hoce... :wink:

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2009, 14:00 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Okt 2004, 15:34
Mene zanima zasto vi radite sebi ovako los marketing ako ste toliko dobri koliko se ovdje hvalite (ako grijesim ispravite me)?

Kako zaposleni u DFK citaju ovaj forum tako citaju i potencijalne musterije isti ovaj forum. Kakvo ja misljenje da imam o ovom klubu nakon 'prozivanja' pojedinih clanova ovog foruma da su ovakvi ili onakvi da hocete da se ogradite od seljaka ili seljacina...?
Zar se niko od vas u DFK nije nasao pametan pa da kaze da kritiku treba ponekad istrpiti kakva god ona bila osnovana ili ne osnovana??? Da sa ovim prepucavanjem skacete sebi u stomak ili radite vrlo los marketing.
Moje licno misljenje je da sa ovim samo pokazujete da niste zreli za ovo tj. da se ne trebate na ovaj nacin reklamirati (prepucavanjem i kategorizacijom ljudi iz Banja Luke ili odakle god oni dosli u DFK) jer vas niko ne placa da pisete po forumu tj. da reklamirate klub ovako ili onako. Prepustite to onome kome je to posao a vi radite svoj posao (za koji ste placeni u DFK) ako vec ne znate ovo bolje raditi.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2009, 14:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
Mislio sam da će biti neka svirka sinoć, kad ono DJ veče.
Zato ja i društvance i nismo išli u DFK (ja ovol'ki pa Jope' manjina ;) ). Pomalo je glupo zato što nisu objavili program tri-četiri dana unaprijed, nego čovjek treba ići svaki dan na sajt demofesta. Pripremali su se za otvaranje, pa me čudi kako nisu spremili i program. Ili znaju ali neće da objave unaprijed.

F.I. je napisao:
Ja sam kulturni radnik i imam puno pravo da kazem sta ovom gradu nedostaje, jer sam vrlo upucena u sve nedostatke...

Pa onda si ti kao "kulturni radnik" jedan od glavnih krivaca za stanje danas! Kada se oni što rade u institucijama kulture ponašaju onako kako se ponašaju, od kulturnih dešavanja neće se očekivati mnogo, niti će biti na onom nivou kvaliteta kojeg trebaju imati!!!

skeva je napisao:
ovo je prilika da urbani likovi, new age hipie, moderni komunisti i ostali ljudi tog kova ubiju vrijeme do otvaranje jos nekog urbanog mjesta....
skeva je napisao:
Vec sam se na ulazu iznervirao jer me docekalo 7 izbacivaca(cudi me da nisu i arsenu angazovali) i poceli me kao nesto prepipavati

Da to nije bilo 7 sekretara SKOJ-a? ;)
Jer, kako reče neko ko se predstvaio kao jedan od ljudi iz dfk, njima je glavna "Red, rad, disciplina" :lol:

Šalu na stranu, to može samo da odbije ljude (mislim na izbacivače), ali ne mora. Sve zavisi od izbacivača.

Mada je ovo važno:
skeva je napisao:
Nesto sto me posebno iznerviralo su cijene, malo pivo 2,5KM, velikog naravno da nema jer je to ipak urbani klub :roll:

Novi je klub i odmah nepopularne cijene pića (osim ako nije klub za "preurbane"). A tek otvoren.

skeva je napisao:
Konobar me iznervirao jer me pitao zasto pijem jelen pored nektara, al jebiga izgleda da je i on jedan od plejade kvazi lokalpatriota koji se mogu sresti na svakom koraku....

skeva, naš čovjek :D
Ali, možda je konobar "forsirao" zato što je HEKTAP glavni sponzor Demofesta? Uostalom, tako se i zove festival.

Ali,... Jelen... "Svi znamo zašto!!!" :D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_UDSC4NinUU[/youtube]
:headbang:

Oko ovog starosnog ograničenja. Prvo bilo 22, pa onda 24... još malo pa će i nama peMzioneroma zabranit' ulaz :lol:
Članske karte za ulazak? :lol: Znači, može se desiti da bude klub prazan.

server je napisao:
Moje licno misljenje je da sa ovim samo pokazujete da niste zreli za ovo tj. da se ne trebate na ovaj nacin reklamirati (prepucavanjem i kategorizacijom ljudi iz Banja Luke ili odakle god oni dosli u DFK) jer vas niko ne placa da pisete po forumu tj. da reklamirate klub ovako ili onako. Prepustite to onome kome je to posao a vi radite svoj posao (za koji ste placeni u DFK) ako vec ne znate ovo bolje raditi.

Potpis.
Sa ovim prepucavanjem samo rade sebi antireklamu. A organizator demofesta je marketinška agencija. Pa je malo smiješno što neki koji su učestvovali u tom dfk projektu pišu ono što pišu.

Demofest je bio sjajan ove godine, ali KSET, pardon, DFK... već na startu malo razočarenje... ali, možda se i promjene.

Poslednji put menjao muT@_6€kpuJ@ dana 27 Dec 2009, 16:17, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2009, 14:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2008, 21:34
ma bezze!sve!

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2009, 15:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
drug Stari je napisao:
ma bezze!sve!

Nije bezze, ali se moze dosta toga poboljsati...

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2009, 15:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2008, 21:34
ma treba sacekati da prodje par godina,da mjesto dokaze kvalitet! 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2009, 16:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Jedno pitanje za ljude koji imaju veze s organizacijom nastupa u DFK:

Kome se obratiti u vezi ponuda za nastup? - radi se o elektronskoj muzici.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2009, 17:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Meni je sinoc bilo OK - prostor nije los (mada ima smisla ono sto Time Trek rece u momentu mi se cinilo da je par stolova previse pa da bi se uklanjanjem istih dobilo vise prostora :oops: ) - DJ je bio OK - guzva nije bila prevelika. Cijene pica ne mogu kritikovati - ipak je u pitanju klub, makar one i bile visoke za nase uslove, takve su u svim klubovima po BL :oops: Zvuk koji svi hvale je dobar, ali opet, meni kao laiku nista bolji od npr Boom Boom Rooma ili Mistique-a. Mozda je razlog tomu i sto je u pitanju bio DJ, a ne ziva svirka? :oops: Gdje uopste bude bend kada tambura? Na drugom dijelu kluba, nasuprot onoga gdje je sinoc bio DJ?

Citiraj:
Problem sa ulazom namjeravamo riješiti članskim kartama, pa će redarima biti olakšan posao, a ljubitelji dobre svirke, članovi DFK, neće biti u situaciji da možda ne mogu ući u klub. Nezavisno od godina. Članske karte su već u idejnoj razradi i vjerujem da ćemo početi sa njihovim izdavanjem već u drugoj polovini januara.

Mozes li ovo da pojasnis? Ulaz ce biti dozvoljen SAMO ljudima sa clanskim kartama ili ce njima ulaz biti zagarantovan, a i ostatak ljudi ce moci uci na osnovu procjene izbacivacai? Kako ce se uopste odredjivati ko ce biti podoban da postane 'drug clan'?

Citiraj:
Šalu na stranu, to može samo da odbije ljude (mislim na izbacivače), ali ne mora. Sve zavisi od izbacivača.

Ne mora da znaci - samo dok izbacivaci ne budu orangutani ala Arsena - sve ce biti OK. Sinoc su bili korektni - dobro vece/laku noc i to je to.

Citiraj:
Konobar me iznervirao jer me pitao zasto pijem jelen pored nektara, al jebiga izgleda da je i on jedan od plejade kvazi lokalpatriota koji se mogu sresti na svakom koraku....

Bezveze :angry3: (A u X slicnih situacija sam bio - "jel', sta ti glumis pa cijelu noc pijes sok?" :roll: - koga boli dupe sta ja pijem - platio sam, ako hocu mogu to pice prosuti u WC solju :confused3: )

F.I. je napisao:
Btw. Ne znam sta je tebi moglo zasmetati u mom ili Tikijevom nastupu??? Kao i svako drugi i mi smo iznijeli svoje misljenje, zar ne? Pri tom nikoga nismo imenovali niti se nekome direktno obracali, a Ti sebi dajes puno za pravo mladicu...

- konkretno :

Citiraj:
Prazne price...

Pretpostavljam da vam je i Demofest sranje... i da vam i tu nesto ne odgovara...
Ovaj grad nekad stvarno ne zasluzuje da bude ista vise od obicne kasabe i da zuvijek vladaju 90-te... Sve sto iole mirise na nesto drugo, nazalost Velikoj vecini smrdi...

Citiraj:
Oni koji zabavu nalaze jedino na Forumima i u virtuelnim isprđivanjima slobodno mogu da zaobiđu temu.
DFK svakako nije napravljen za njih.

Citiraj:
Tako da je samo do vas da li ćete dopustiti da nam i ovo mjesto otmu seljačine sa viškom para i manjkom mozga...

- Takav nastup je bio prouzrokovan samo zato sto par postova nisu bili ocekivane rijeci hvale na racun DFK. A sto je najgore svi postovi prije toga su bili pristojna kritika iz prouzrokovana vidjenjem jednog/vise posjetitelja kluba. Ne cini jedan klub samo vrhunska oprema i ozvucenje nego i prostor i konobari i svi njegovi uposlenici. O uzimanju sebi za pravo mislim da nema poente da pricamo s obzirom da ja nisam taj koji je komplet populaciju jednog grada razvrstao u par koseva :D

Citiraj:
Pazi budjavi... (nevezano za DFK)... šta god da se napravi i gdje god da se napravi uvijek će se naći određen broj mudrosera koji mnogo više znaju da pričaju nego što su ikada u životu bili u stanju da urade! Tako da... ja bih takve stvari u startu zanemario, jer nisu vrijedne pažnje.

- a vidim da ton i nema namjenu da se promjeni :D

OK - 'mlad' je klub - uci se u hodu, al' ako se vec uci onda pogledajte sve kritike, a ne samo one za koje vi smatrate da su relevantne (npr .. 'takticki' izbaciti 2-3 stola .. napraviti vise slobodnog prostora .. pa bi mozda i bilo ljudi koji bi 'skakali' i animirali raju .. jer je sinoc, za vrijeme koje sam ja bio u DFK, DJ Fedja bio onaj koji je najvise plesao :oops: )

Citiraj:
zasto u ovom gradu je nemoguce naci prostor, osmisliti sadrzaje nesto kao beogradski skc koji traje 40 godina, ovdje sve neki palanacko-podanicki mentalitet, kratkotrajni interes, zar ne postoje kreativni ljudi u ovom gradu koji bi mogli iznijeti jedan ciklus kreativnosti od 5 godina, pa da ih naslijede drugi koji ce isto tako iznijeti ciklus i obuciti trecu generaciju... zar je problem naci ljude koji bi dizajnirali enterijer, cijene pica svima prilagodjene, tematske veceri...

Moje neko vidjenje zasto ovakvih projekata u BL nema:
- 'alternativna i urbana' omladina BL ili nema para ili kad ih ima radije ce dio potrositi da se nalije ispred C marketa kod Palasa nego sto bi ih potrosila u klubu
- 'alternativna i urbana' omladina BL je toooooooliko podjeljena da cim im nestane materijala da pljuju po fenserima oni pljuju po jedni drugima (cupavci bi da biju skejtere .. skejteri bi da biju one s dredovima .. a svi zajedno bi da biju onog pedera koji je parkirao Audi pred Krunom :lol: )
- razmisljanje jednog prosjecnog BL 'gazde' je da ako on stavi nize cijene pica da nece dovoljno zaraditi, a to mu se nimalo ne svidja, jer ma sta mi mislili nijednom vlasniku kluba nije cilj da napravi oazu za mlade ljude nego da zgrne pare u svoj dzep :wink:
- koliko bi upalilo da prekopiramo program veceg grada od BL, koji ima veci izbor publike? :oops: (da ne bude zabune, ovim mislim na BG, jer smo se onomad svadjali oko velicine NS :lol: )

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2009, 17:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
svidja mi se kriticki potencijal administratora

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2009, 18:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Citiraj:
F.I. wrote:
Ja sam kulturni radnik i imam puno pravo da kazem sta ovom gradu nedostaje, jer sam vrlo upucena u sve nedostatke...

Pa onda si ti kao "kulturni radnik" jedan od glavnih krivaca za stanje danas! Kada se oni što rade u institucijama kulture ponašaju onako kako se ponašaju, od kulturnih dešavanja neće se očekivati mnogo, niti će biti na onom nivou kvaliteta kojeg trebaju imati!!!

Ev' na ovo moram da se osvrnem!
Za F.I. pitanja!

Pa gdje su ti studenti muzicke akademije?
Gdje je ta konstruktivna kritika?
Kada si/ste i sta kritikovala u BL sto se tice kulturnog zivota/institucija?
Gdje je kritika najveces sabana koji vodi kulturni zivot ovog grada (Banski Dvor)?
Gdje su rezultati tih studenata akademije i zasto poslije toliko godina osnivanja nije ni jedan bend stvoren?
Zasto studenti muzicke akademije izgledaju kao zvijezde granda?
Da li si ti na akademiji demonstrator/asistent?

Pun mi je kurac ljudi cije bake nisu isle na prela vec su kuci privatno slusale Betovena!

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2009, 18:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:

Slika

:lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2009, 18:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cYyEzqELd30[/youtube]

Da li je muzika jos uvek zabava?
.
.
.
Muzika je postala isprazna zabava!
.
.
.
Jedina sansa za crnog repera, jedina sansa je sport! :D

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2009, 18:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Hahahahaa jest se zakuvalo... I ja sam očekivala nešto drugo od DFK. Uskoro će postat jedan od mnogih klubova ako se ne preorijentišu na svirke... Juče sam upala oko 2 i pičio je techno. Preksinoć je isto bio techno... Mislila sam da će biti više svirki... U prošlu subotu je bilo super... Al ovo sad je smaranje... Nek se ne kvari ime demofesta..

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2009, 19:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
Block out je napisao:
Citiraj:
F.I. wrote:

Ev' na ovo moram da se osvrnem!
Za F.I. pitanja!

Pa gdje su ti studenti muzicke akademije?
Gdje je ta konstruktivna kritika?
Kada si/ste i sta kritikovala u BL sto se tice kulturnog zivota/institucija?
Gdje je kritika najveces sabana koji vodi kulturni zivot ovog grada (Banski Dvor)?
Gdje su rezultati tih studenata akademije i zasto poslije toliko godina osnivanja nije ni jedan bend stvoren?
Da li si ti na akademiji demonstrator/asistent?

Pun mi je kurac ljudi cije bake nisu isle na prela vec su kuci privatno slusale Betovena!

Potpis bruce, pardon, Block out :D
I još jednom ponavljam ono što sam napisao F.I., a što si ti citirao
F.I. ti si jedan od glavnih krivaca za ovakvo stanje u kulturi jer radiš u institucijama kulture!

V@nja je napisao:
Citiraj:

Slika

:lol:

Heh, Block out je baš žestoko krenuo!!!
Nogom u glavu... :wink:
"Tehnički Knock out u prvoj rundi" :lol:
Znači imamo kopije zvijezda Granda na Akademiji :lol: .
Pa onda nam je stanje u kulturi još i dobro, kad nam je takva "kulturna" omladina :wink:

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2009, 19:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
google lazarević je napisao:
skeva je napisao:
Time trek je napisao:
evo me upravo sjedim u dfk i mogu reci da dfk nije klub nego kafana. Kakav je to klub bez prostora za plesanje... Evo svi stoje za stolovima i piju, pravo kao kafana neka, bolje da sam otisao u hall na svirku, tamo bi se barem iskakao kao covjek, a ovdje dj i muzika je extra ali atmosfera apsolutna 0.

Prijatelju, DFK nije klub, DFK je urbani klub..... :D ....
Inace, bio sam sinoc prvi put... Vec sam se na ulazu iznervirao jer me docekalo 7 izbacivaca(cudi me da nisu i arsenu angazovali) i poceli me kao nesto prepipavati...Unutrasnjost ista kao u kruni ili u 011(ne znam da li se jos tako zove), samo fale sisare i sponzoruse... DJ je bio OK, podsjetio sam se zasto sam bio redovan na partijima do prije neke tri godine :) .... Konobar me iznervirao jer me pitao zasto pijem jelen pored nektara, al jebiga izgleda da je i on jedan od plejade kvazi lokalpatriota koji se mogu sresti na svakom koraku....
Nesto sto me posebno iznerviralo su cijene, malo pivo 2,5KM, velikog naravno da nema jer je to ipak urbani klub :roll: ...
Sve u svemu, nista spektakularno, slicne zajebancije vec imamo u gradu, al eto, bitno je da se nesto novo otvara. Posto siti pab vise nije u modi, ovo je prilika da urbani likovi, new age hipie, moderni komunisti i ostali ljudi tog kova ubiju vrijeme do otvaranje jos nekog urbanog mjesta....

cesto se pitam, jel ti stvarno imas dredove? :lol: :lol: :lol:

Nije valjda da ne prepoznajes lika sa avatara, ikonu metall muzike???? :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 798 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 40  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]