Meni je sinoc bilo OK - prostor nije los (mada ima smisla ono sto Time Trek rece u momentu mi se cinilo da je par stolova previse pa da bi se uklanjanjem istih dobilo vise prostora

) - DJ je bio OK - guzva nije bila prevelika. Cijene pica ne mogu kritikovati - ipak je u pitanju klub, makar one i bile visoke za nase uslove, takve su u svim klubovima po BL

Zvuk koji svi hvale je dobar, ali opet, meni kao laiku nista bolji od npr Boom Boom Rooma ili Mistique-a. Mozda je razlog tomu i sto je u pitanju bio DJ, a ne ziva svirka?

Gdje uopste bude bend kada tambura? Na drugom dijelu kluba, nasuprot onoga gdje je sinoc bio DJ?
Citiraj:
Problem sa ulazom namjeravamo riješiti članskim kartama, pa će redarima biti olakšan posao, a ljubitelji dobre svirke, članovi DFK, neće biti u situaciji da možda ne mogu ući u klub. Nezavisno od godina. Članske karte su već u idejnoj razradi i vjerujem da ćemo početi sa njihovim izdavanjem već u drugoj polovini januara.
Mozes li ovo da pojasnis? Ulaz ce biti dozvoljen SAMO ljudima sa clanskim kartama ili ce njima ulaz biti zagarantovan, a i ostatak ljudi ce moci uci na osnovu procjene izbacivacai? Kako ce se uopste odredjivati ko ce biti podoban da postane 'drug clan'?
Citiraj:
Šalu na stranu, to može samo da odbije ljude (mislim na izbacivače), ali ne mora. Sve zavisi od izbacivača.
Ne mora da znaci - samo dok izbacivaci ne budu orangutani ala Arsena - sve ce biti OK. Sinoc su bili korektni - dobro vece/laku noc i to je to.
Citiraj:
Konobar me iznervirao jer me pitao zasto pijem jelen pored nektara, al jebiga izgleda da je i on jedan od plejade kvazi lokalpatriota koji se mogu sresti na svakom koraku....
Bezveze

(A u X slicnih situacija sam bio - "jel', sta ti glumis pa cijelu noc pijes sok?"

- koga boli dupe sta ja pijem - platio sam, ako hocu mogu to pice prosuti u WC solju

)
F.I. je napisao:
Btw. Ne znam sta je tebi moglo zasmetati u mom ili Tikijevom nastupu??? Kao i svako drugi i mi smo iznijeli svoje misljenje, zar ne? Pri tom nikoga nismo imenovali niti se nekome direktno obracali, a Ti sebi dajes puno za pravo mladicu...
- konkretno :
Citiraj:
Prazne price...
Pretpostavljam da vam je i Demofest sranje... i da vam i tu nesto ne odgovara...
Ovaj grad nekad stvarno ne zasluzuje da bude ista vise od obicne kasabe i da zuvijek vladaju 90-te... Sve sto iole mirise na nesto drugo, nazalost Velikoj vecini smrdi...
Citiraj:
Oni koji zabavu nalaze jedino na Forumima i u virtuelnim isprđivanjima slobodno mogu da zaobiđu temu.
DFK svakako nije napravljen za njih.
Citiraj:
Tako da je samo do vas da li ćete dopustiti da nam i ovo mjesto otmu seljačine sa viškom para i manjkom mozga...
- Takav nastup je bio prouzrokovan samo zato sto par postova nisu bili ocekivane rijeci hvale na racun DFK. A sto je najgore svi postovi prije toga su bili pristojna kritika iz prouzrokovana vidjenjem jednog/vise posjetitelja kluba. Ne cini jedan klub samo vrhunska oprema i ozvucenje nego i prostor i konobari i svi njegovi uposlenici. O uzimanju sebi za pravo mislim da nema poente da pricamo s obzirom da ja nisam taj koji je komplet populaciju jednog grada razvrstao u par koseva
Citiraj:
Pazi budjavi... (nevezano za DFK)... šta god da se napravi i gdje god da se napravi uvijek će se naći određen broj mudrosera koji mnogo više znaju da pričaju nego što su ikada u životu bili u stanju da urade! Tako da... ja bih takve stvari u startu zanemario, jer nisu vrijedne pažnje.
- a vidim da ton i nema namjenu da se promjeni
OK - 'mlad' je klub - uci se u hodu, al' ako se vec uci onda pogledajte sve kritike, a ne samo one za koje vi smatrate da su relevantne (npr .. 'takticki' izbaciti 2-3 stola .. napraviti vise slobodnog prostora .. pa bi mozda i bilo ljudi koji bi 'skakali' i animirali raju .. jer je sinoc, za vrijeme koje sam ja bio u DFK, DJ Fedja bio onaj koji je najvise plesao

)
Citiraj:
zasto u ovom gradu je nemoguce naci prostor, osmisliti sadrzaje nesto kao beogradski skc koji traje 40 godina, ovdje sve neki palanacko-podanicki mentalitet, kratkotrajni interes, zar ne postoje kreativni ljudi u ovom gradu koji bi mogli iznijeti jedan ciklus kreativnosti od 5 godina, pa da ih naslijede drugi koji ce isto tako iznijeti ciklus i obuciti trecu generaciju... zar je problem naci ljude koji bi dizajnirali enterijer, cijene pica svima prilagodjene, tematske veceri...
Moje neko vidjenje zasto ovakvih projekata u BL nema:
- 'alternativna i urbana' omladina BL ili nema para ili kad ih ima radije ce dio potrositi da se nalije ispred C marketa kod Palasa nego sto bi ih potrosila u klubu
- 'alternativna i urbana' omladina BL je toooooooliko podjeljena da cim im nestane materijala da pljuju po fenserima oni pljuju po jedni drugima (cupavci bi da biju skejtere .. skejteri bi da biju one s dredovima .. a svi zajedno bi da biju onog pedera koji je parkirao Audi pred Krunom

)
- razmisljanje jednog prosjecnog BL 'gazde' je da ako on stavi nize cijene pica da nece dovoljno zaraditi, a to mu se nimalo ne svidja, jer ma sta mi mislili nijednom vlasniku kluba nije cilj da napravi oazu za mlade ljude nego da zgrne pare u svoj dzep

- koliko bi upalilo da prekopiramo program veceg grada od BL, koji ima veci izbor publike?

(da ne bude zabune, ovim mislim na BG, jer smo se onomad svadjali oko velicine NS

)