@Vuk...
Pazi...sve sto rade bijesni psi rade i cigani. Ja ti sada mogu navesti par situacija za koje neces ni vjerovati da je covjek sposoban uraditi, a cigani su u Gospodnskoj to uradili ljudima koju su mirno setali, u parku Petar Kocic dok su sjedili. Vjeruj mi, to sto su oni uradili ni zivotinje ne bi uradile, s toga mislim da bi prvo trebali omoguciti da ljudi normalno setaju a da cigani u njih ne ispaljuju plasticne metke, pale kosu, cupaju kosu, pljuju isl. Radije bih slona pustila kroz "Gospodsku"...
Zasto kazes "sa sela"? Nije uvijek seljacina onaj ko je sa sela. Naravno da treba staviti bodljikavu zicu. Sta je problem? Kakva rasa ljudi? Ljudi koje sam ja nabrojala su gori od svih zivotinja zajedno. Podrzavas sve ono nabrojano? Super! Blago nama! Veca je opasnost proci gradom dok su cigani u blizini, veca je vjerovatnoca da ce te neko izbosti nozem, pljunuti na tebe ili svoju slinu obrisati nego da ugazis u psece govno ili da te pas ugrize. Nemoj mi samo reci da nikada u BL nisi vidio kako neka starkelja oteze slinu- zelenu- uz nosa i cigane kako napadaju ljude? Ako nisi blago tebi, onda sam ja magnet za takve.
@Majlili
Pricas o neurednosti: psece kake po parkovima isl. Ja sam navela primjer da su se prvo trebale rijesiti neke druge NEUREDNE stvari pa tek onda poskakati na zivotinje. Imajte na umu da svi ti psi su cistiji od 30%, ako ne i vise, ljudi u BL. Nervira me sto svima smetaju zivotinje, narocito su se svi ovdje pohvatali kako se ljudi plase, pas pusten, govno u parku...svi su silna gospoda, toliko visoki i podignutog nosa da sve sto nije ljudsko ne valja. Sta je problem, sta nije jasno u onom sto sam napisala? OMG i tebi

! Da pojasnim: Prosirujem malo pricu...
@Blackorose
Nemam pojma da li sam te napala, procitala sam sve postove pa ono sto me je dotaklo ja sam prokomentarisala. Ne znam ko je sta pisao, iskreno ne znam ni ko se slaze ni ko se ne slaze.
To za dojilje nisam objasnila i to je greska, jer davno je ovdje bila tema na tu temu. Ugl. da skratim raspravljalo se da li je ok dojiti javno tako da ljudi vide dojku. Veliki broj ljudi, a i ja, nismo za to, gadi nam se, jbg, nije njeno dijete moje. Ruzno je i odvratno. Ja sam imala jednu scenu u kaficu. Ako su svi ljudi u kaficu prevrtali ocima znaci nije samo bilo do mene, ali to je vec za drugu temu. Samo sam pojasnila, nemoj misliti da imam nesto protiv zena koje doje djete

! I mene je moja mama dojila ali razlika je sto je to radila kod kuce a ne u pekari ili u kaficu

!
Eh, da, ne volim napadati po forumima ali ovdje se ne mogu oduprjeti, jace je od mene.
Poz