Опет ти по старом!
Нити си демантовао нешто од написаног, нити си ти нешто коструктивно предложио, већ управо како сам и написао "шта хоћете, не може боље, то је наша реалност"...
skeva je napisao:
Posto nisam tako pametn i obavijesten kao ti, reci cu samo par stvari....
Зашто мислиш да сам ја нешто паметан или обавјештен?
skeva je napisao:
Lud si ako 100% vjerujes obecanjima i ocekujes da ce se ispuniti u potpunosti....
Да ли сам ја луд или не, о томе можемо причати. Али ти ћеш дефинитивно имати проблема у животу ако пристанеш да те људи лажу и теби то буде ОК.
skeva je napisao:
Sto se tice igraca, vjerujem u njihovo zalaganje i da daju maksimum u odnosu na svoje mogucnosti(sto se vidi po razultatima)...ne treba meni sisic ili parker, meni treba da vidim da mi neko krv ostavlja na terenu da bi opravdao povjerenje...Meni treba isax, lazetic, lekic a ne manekeni... Meni ne treba primjer Dinama iz Zagreba, meni treba primjer Apoela...borbenost i zelja da se da maksimum, bez obzira na kvalitet...
Шта теби треба, то је твоја ствар. Звезди требају играчи који ће и квалитетом и борбеношћу играти како доликује том клубу. Треба јој и тренер и предсједник који ће рећи шта хоће (какву игру, какав тим, који им је циљ), па онда одговарати за учињено.
skeva je napisao:
Jos cu jednom ponoviti, nema vise mihajlovica, stojkovica, prosineckog...sad nam je realnost blazic, ignjatijevic, bogdanovic... Sto prije to shvatite prije cete prestati sa smaranjima tipa tvoje poslednje poruke....
Zao mi je, nemamo ekipu za leprsavu igru, nismo dominantni i to je to.....
Ко је рекао да ми у тиму имамо Михајловића или Пиксија? Немамо.
Проблем је што их нема ни на видику. Проблем је скаутинг младих играча по Србији. Проблем је што омладинска школа не производи нове Михајловиће или Пиксије. Проблем је што ти нови Михајловићи или Видићи, кад их и има, оду из Звезде (најновији примјер је Ћосић у ЦСКА).
skeva je napisao:
To za privatizaciju i te bakrace je druga prica....
Ти "бакрачи" су једини излаз.
И да, смарају те људи који пишу и критикују? Па што читаш то, неко те тјера?