banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 15:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Resident Evil 5
PostPoslato: 18 Okt 2009, 23:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 06 Apr 2009, 15:19
Skino ja igricu... Pa mislim da ti japanci moraju već jednom nešto učiniti po pitanju preglednosti... igra je dobra...ali nije to više resident evil... ovo nije oror nego občno napucavanja... i headshot je loše odrađen... ma koga ja zavaravam. Igra je zaostala... ali dajte mi i vi svoje mišljenje.

Vrh

Tema posta: Re: Resident Evil 5
PostPoslato: 18 Okt 2009, 23:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Apr 2006, 01:30
Igra je dobra, samo nije dobra Resident Evil igra...

Evo nesto sto ce popraviti situaciju :
http://www.youtube.com/watch?v=cXXz1JeVkow

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2009, 01:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 30 Nov 2008, 18:01
kazu najbolji je 1 deo RE-a, ko ce cekati mart i Alana Wake-ai novi Splintel Cell :x

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2009, 11:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2007, 17:13
Prvi i drugi deo su bas dobri.Samo je prvi mnogo tezi.Od treceg djela pocinju sa pucainom, i kasnije serijal odlazi u k***.

Udruzenje linux korisnika Republike Srpske

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2009, 14:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

AlexM je napisao:
Prvi i drugi deo su bas dobri.Samo je prvi mnogo tezi.Od treceg djela pocinju sa pucainom, i kasnije serijal odlazi u k***.

Zasto, kad je treci dio identican prvom i drugom? A tu je jos i Code Veronica.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2009, 17:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Kao sto milan kaze, 3. dio je identičan prvom i drugom, od četvrtog dijela ,izuzev code veronica, igra je bezveze..

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2009, 22:53 
Veteran
Veteran

Nisam mislio da je los nego posle tog djela igra krece na dole.Samo ne bih se slozio da je treci indetican kao prvi i drugi ovdje je vise pucaine a manje zagonetki(odnosno lake su mi nekako)nego u prva dva nastavka, barem sam ja stekao takav utisak ili sam stariji pa mi zagonetke nisu prestavljale problem.Nisam igrao Code Veronica.Kad sam vidjeo cetvrti dio kako su zabrljali nisam vise obracao na serijal.
Edit: sad gledam snimke od Code Veronika izgleda mi dobro.

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2009, 23:17 
Veteran
Veteran

Pa sad vidim zasto mi je promakla izasla je samo za konzole.Jbg :(

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2009, 10:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Code Veronica je prakticno identican drugom dijelu, isti je reziser cak. Skini Dreamcast verziju i emulator, treba ti samo prosjecan racunar po danasnjih standarima. Ja koristim NullDC, radi savrseno. Inace, zaboravio za RE: Zero, takodje jos jedan old school RE.

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2009, 14:51 
Veteran
Veteran

E hvala na savjetu, evo bas sam preso Code Veronica preko Dreamcast emulatora mogu samo da kazem stari dobri Resident Evil!

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2009, 19:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

poceo sam malo igrati, ali me grafulja zeza :confused3:

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2009, 21:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

:wink:

Ako imas prilicno jak racunar, mozes pokusati emulirati Remake i Zero, koliko sam citao, emulacija je potpuna i radi savrseno, mislim da je emulator Dolphin ili tako nesto... Uglavnom, GameCube emulator.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2009, 19:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jul 2008, 15:55
Presao sam resident evil 5... Razocaran sam skroz sto se tice biohazard-a 4 ( resident evil 4 ) i resident evil 5.
Mada moram priznati da me je grafika posebno u 5 djelu iznenadila ( igrao sam na full deteljima, imam jak racunar, grafika nVidia GT 9600 2XT 1GB ) .
Ovo je postalo cista akcija, nema vise ni trenutka horora ( bar ne za mene ) .
Najbolji dio mi je, rezident evil 0, resident evil 1 re-make, resident evil 2 i resident evil code veronica.. Mada je defenitivno najtezi resident evil 1 na PS 1 .
Mada kako su ubili weskera, ubili su i igru citavu.. Wesker je negativac od samog trenutka,pocetka.
U resident evil 0 se udruzio se sa Williamom Birkinom za t- virus i experimente... I ubio spencera . U resident evil 1 je mansion ( ogromna kuca, pocetak igre 1 djela)koristio kao test prezivljavanja za clanove S.T.A.R.S. , sve je isplanirao od samog pocetka,da testira biolosko oruzije na njima i da ih pobije. Oslobodio je virus, i pustao eksperimente na njih,, kao TYRANT - T ( boss zadnji u resident evil 1 ). I falsirao je smrt svoju, ubrizgao virus u sebe koji bi ga bacila u privremeno stanje smrti i pustio tyranta da ga napadne... tako je zahvaljujuci njegovim tkivom i virusom koji je ubrizgao.. dobio super-human moci..
U resident code veronica je otputovao u rusiju radi tajnog virusa i umbrella udruzenja, t-veronica.....( blabla, neda mi se prepricavati, igraj te igru ).
U resident evil 2 je pokusao preko ada vong agentice da se docepa g-virusa.. (Leon i Clare scenario a i b ) I pustio tyranta da ubije prezivjelog leon s. kennedy i clare redfield ( tyrant se pojavljuje tek u b scenariju ) . U residentu 3 je programirao nemessisa da ubije prezivjele S.T.A.R.S. clanove, radi informacija sto su znali..
U resident evil 4 je poslao krausera da kidnapuje predsjednikovu kcerku i da se docepa las plaga uzorka preko ada vong agentice opet. I u resident evil 5 mu je bio plan da se docepa prognetor virusa i da zarazi citav svjet,organizovao tajnu organizaciju umbrella u africi.

Kako su ubili weskera...sumnjam da ce vise i biti resident evil...serija... :(

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2009, 20:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2008, 17:34
UUUUUU tesko ce biti pokrenuti to sa game cubea,posto koriste zajednicki emulator za njega i
wii,jeste Dolphin,ali je jos uvek los.
Koci previse.....valjda ce do kraja godine izdati dobru verziju emulatora....

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2009, 20:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

dark_master je napisao:
Presao sam resident evil 5... Razocaran sam skroz sto se tice biohazard-a 4 ( resident evil 4 ) i resident evil 5.
Mada moram priznati da me je grafika posebno u 5 djelu iznenadila ( igrao sam na full deteljima, imam jak racunar, grafika nVidia GT 9600 2XT 1GB ) .
Ovo je postalo cista akcija, nema vise ni trenutka horora ( bar ne za mene ) .
Najbolji dio mi je, rezident evil 0, resident evil 1 re-make, resident evil 2 i resident evil code veronica.. Mada je defenitivno najtezi resident evil 1 na PS 1 .
Mada kako su ubili weskera, ubili su i igru citavu.. Wesker je negativac od samog trenutka,pocetka.
U resident evil 0 se udruzio se sa Williamom Birkinom za t- virus i experimente... I ubio spencera . U resident evil 1 je mansion ( ogromna kuca, pocetak igre 1 djela)koristio kao test prezivljavanja za clanove S.T.A.R.S. , sve je isplanirao od samog pocetka,da testira biolosko oruzije na njima i da ih pobije. Oslobodio je virus, i pustao eksperimente na njih,, kao TYRANT - T ( boss zadnji u resident evil 1 ). I falsirao je smrt svoju, ubrizgao virus u sebe koji bi ga bacila u privremeno stanje smrti i pustio tyranta da ga napadne... tako je zahvaljujuci njegovim tkivom i virusom koji je ubrizgao.. dobio super-human moci..
U resident code veronica je otputovao u rusiju radi tajnog virusa i umbrella udruzenja, t-veronica.....( blabla, neda mi se prepricavati, igraj te igru ).
U resident evil 2 je pokusao preko ada vong agentice da se docepa g-virusa.. (Leon i Clare scenario a i b ) I pustio tyranta da ubije prezivjelog leon s. kennedy i clare redfield ( tyrant se pojavljuje tek u b scenariju ) . U residentu 3 je programirao nemessisa da ubije prezivjele S.T.A.R.S. clanove, radi informacija sto su znali..
U resident evil 4 je poslao krausera da kidnapuje predsjednikovu kcerku i da se docepa las plaga uzorka preko ada vong agentice opet. I u resident evil 5 mu je bio plan da se docepa prognetor virusa i da zarazi citav svjet,organizovao tajnu organizaciju umbrella u africi.

Kako su ubili weskera...sumnjam da ce vise i biti resident evil...serija... :(

nisam mogao sam bolje napisati, svaka cast na textu i potpuno se slazem, pogotovo ovo vezano za tezinu prvog dijela igre....

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2009, 21:10 
Veteran
Veteran

Cekaj sad sad me zbuniste koji je RE 0? Nekontam ja sam mislio da je prvi dio onaj sa PS1 i S.T.A.R.S ekipom.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2009, 00:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Prvi koji je izasao, da. RE0 je izasao kasnije, GameCube ekskluziva, protagonisti su Rebecca Chambers i Billy Coen (do Re0 nepoznat lik), radnja se odvija nekoliko sati prije RE1, sama igra zavrsava Rebekinim ulaskom u Mansion iz RE1. Ovdje mozes procitati vise o igri : http://residentevil.wikia.com/Resident_Evil_%C3%98

Takodje, mozda ce te zanimati i REmake, takodje jos jedna GameCube ekskluziva, remake prvog dijela u kome je dodano dosta sadrzaja koji nije postojao u originalnoj verziji, inace najbolji RE, rame uz rame sa RE2.
http://residentevil.wikia.com/Resident_ ... 8Remake%29

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2009, 00:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

A sto se tice same price, vidjecemo sta ce biti, naci ce oni nacin da vrate Weskera. Mada, RE nikad nije ni imao dobru pricu, bas suprotno, bila je ocajna, dijalog u igrama necu ni spominjati. :lol: Ali atmosfera je uvijek bila odlicna...

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2009, 10:53 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ljudi,pozelio sam se code veronica, presao sam 2003 godine. Od tada nisam igrao. Skinuo sam Dreamcast emulator.. I skinuo sa torrenta igru. Ali izgleda da je bagovana... Ne mogu uospte da ubijem zombije.. Kao da pucam na prazno.. Neki bag izgleda... Jesam se izivcirao prilazi zombi.. Pucam u njega, nista , i na kraju me ujede :P .
Zna li neko link gdje mogu skinuti code veronica da je ispravna igra? I ima li neki drugi emulator osim nullDC? Nece uospte da mi podesi rezoluciju koju hocu... Oznacim ja, ali nece da prebaci. ?? HELP! :D

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2009, 10:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Milanm je napisao:
A sto se tice same price, vidjecemo sta ce biti, naci ce oni nacin da vrate Weskera. Mada, RE nikad nije ni imao dobru pricu, bas suprotno, bila je ocajna, dijalog u igrama necu ni spominjati. :lol: Ali atmosfera je uvijek bila odlicna...

Meni nije los dijalog u re2 . Da su uradili re-make na 2 dio... Mislim da bi bio definitivno najbolji resident.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]