banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 11:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Dec 2009, 20:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
"BET-Live" SMS klađenje – 091 110 115

Sportska kladionica "BET-Live", prateći želje i zahtjeve svojih igrača, uvodi nov i pouzdan način klađenja. Budući da svi istinski kladioničari-igrači žele u svako doba dana imati mogućnost uplate i klađenja, omogućili smo upravo to – SMS klađenje!

Iz kuće, stana, hotela, automobila, s planine, mora... 24 sata dnevno, 7 dana tjedno! Dovoljno je samo da otvorite svoj račun u bilo kojoj našoj Poslovnici i igrajte što, kad, kako i koliko želite!

Cijena poruke je jedinstvena za sve operatere u BiH - HT Eronet, BH Telecom ili M-Tel - (0,1o KM + PDV)

Pravila potražite u poslovnicama Sportske kladionice "BET-Live", u mini brošurama koje će vam dati naši djelatnici, ili web stranici www.bet-live.ba.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2009, 21:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
BL Boy je napisao:
"BET-Live" SMS klađenje – 091 110 115

Sportska kladionica "BET-Live", prateći želje i zahtjeve svojih igrača, uvodi nov i pouzdan način klađenja. Budući da svi istinski kladioničari-igrači žele u svako doba dana imati mogućnost uplate i klađenja, omogućili smo upravo to – SMS klađenje!

Iz kuće, stana, hotela, automobila, s planine, mora... 24 sata dnevno, 7 dana tjedno! Dovoljno je samo da otvorite svoj račun u bilo kojoj našoj Poslovnici i igrajte što, kad, kako i koliko želite!

Cijena poruke je jedinstvena za sve operatere u BiH - HT Eronet, BH Telecom ili M-Tel - (0,1o KM + PDV)

Pravila potražite u poslovnicama Sportske kladionice "BET-Live", u mini brošurama koje će vam dati naši djelatnici, ili web stranici http://www.bet-live.ba.
samo nam je to jos trebalo. jos otimaca para

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2009, 21:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2009, 00:25
прави кладионичар ће увијек наћи времена и начина да оде до кладионице....
Ако не нађе , није прави :D

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2009, 01:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jode je napisao:
прави кладионичар ће увијек наћи времена и начина да оде до кладионице....
Ако не нађе , није прави :D

to je isto ko da si rekao onaj ko hoce da plati parking ce otici na automat ubaciti kovanicu i platiti, nece se maltretirati placanjem sms-om :lol: ili nebitno ko hoce da razgovara otice do tel,.govornice :lol: konkretno kod mene u naselju williams kladionica je vikendom vjecito puna, ljudi igraju po par tiketa i da bi uplatio tiket treba ti nekih 15minuta pa ti vidi.

Ovo je prava stvar samo sto jos nije potpuno mobilno kladjenje kao sto je recimo kod bwin gdje putem aplikacije pregledas ponudu i odaberes koje hices tipove i to je to. Puno lakse jednostavnije od ovog ili od cekanja u redovima.

Goxon pa ne moras ti igrati kladaru ako neces, niko te ne prisiljava jaka volja sve rijesava to je kao kad kazes necu pusiti i sta te briga moze biti prodaja cigara na svakom koraku ako si ti principijelan to na tebe ne utice.

salu na stranu ovo hoce dovesti do povecanja kladjenja, a to i jeste bio osnovni cilj pored onog da olaksa kupcima uplatu i skrati muke oko stojanja u redovima sto zna prilicno da nervira. Sad u svakom slucaju ne moze biti lose za nekoga ko se inace kladi, ako nista jedna opcija vise pa sad ako hoces hoces ako neces neces, cijena od 10kf stvarno nije visoka i sigurno da vrijeme provedeno u redu kosta puno vise. S druge strane ovo je korisno i samim kladionicama jer rezu troskove i smanjuju potrebu za velikim brojem poslovnica.

Sta ja znam, moje neko misljenje da je tehnologija tu da nam olaksa zivot i koristenje uobicajenih stvari to joj je neka svrha, ko kad bi rekao sta ce mi placanje na parkingu sms-om samo cu vise trositi na parking, dakle zakljucak je onaj ko inace igra sportsku prognozu svakako ovo ce mu dobro doci.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2009, 13:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2009, 00:25
немој све буквално да схваташ...
то је по мени клађење за трутове... осим наравно, у неким изнимним ситуацијама, да си на врх планине, у подморници и сл. :D :D
Али овако, нема ништа јаче од слушања ловачких прича, од оних савјета што пропали кладионичари дају нама младима , то се само може доживјети у кладионици,... :D

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2009, 14:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jode je napisao:
немој све буквално да схваташ...
то је по мени клађење за трутове... осим наравно, у неким изнимним ситуацијама, да си на врх планине, у подморници и сл. :D :D
Али овако, нема ништа јаче од слушања ловачких прича, од оних савјета што пропали кладионичари дају нама младима , то се само може доживјети у кладионици,... :D

dobro svako ima svoje misljenje, a moje je da ako nista onda jedna opcija vise ne moze da skodi. Ne kazem bude tih komicnih situacija u kladionici, ali me stvarno izbija kad nekad cekam dugo u redu i kad likovi igraju preko 5 tiketa, a meni recimo pocinje tekma na koju kontam igrati za nekih 5-10 minuta sta ces nemam obicaj da planiram odlazak na vrijeme i vikendom vise onako odigram usput nego planski. jbg ako bi tom logikom i tako gledali trutovi su svi oni sto umjesto da odu fizicki i obave neki posao to rade elektronskim putem, ipak ovaj nacin gdje se prije svega vrsi usteda vremena pokazao je sve vece interesovanje kod korisnika. Sve to ima i svoje negativne strane npr.otudjenje i asocijalizacija i sl. ali ipak to su te neke novotarije koje predstavljaju buducnost.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2009, 21:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
niti pusim niti igram kladionicu:) igram ponekad iz zabave mozda jednom u tri mjeseca, al zao mi ovih sto su se navukli pa ne mogu bez toga:)

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2009, 23:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

goxon je napisao:
niti pusim niti igram kladionicu:) igram ponekad iz zabave mozda jednom u tri mjeseca, al zao mi ovih sto su se navukli pa ne mogu bez toga:)

ma i ja je ne igram nesto toliko, mogu bez nje znaci znam biti da ne odigram i po pola godine, ali onako iz dosade uplatim nekad vikendom cisto da testiram svoju srecu :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]