Jode je napisao:
прави кладионичар ће увијек наћи времена и начина да оде до кладионице....
Ако не нађе , није прави

to je isto ko da si rekao onaj ko hoce da plati parking ce otici na automat ubaciti kovanicu i platiti, nece se maltretirati placanjem sms-om

ili nebitno ko hoce da razgovara otice do tel,.govornice

konkretno kod mene u naselju williams kladionica je vikendom vjecito puna, ljudi igraju po par tiketa i da bi uplatio tiket treba ti nekih 15minuta pa ti vidi.
Ovo je prava stvar samo sto jos nije potpuno mobilno kladjenje kao sto je recimo kod bwin gdje putem aplikacije pregledas ponudu i odaberes koje hices tipove i to je to. Puno lakse jednostavnije od ovog ili od cekanja u redovima.
Goxon pa ne moras ti igrati kladaru ako neces, niko te ne prisiljava jaka volja sve rijesava to je kao kad kazes necu pusiti i sta te briga moze biti prodaja cigara na svakom koraku ako si ti principijelan to na tebe ne utice.
salu na stranu ovo hoce dovesti do povecanja kladjenja, a to i jeste bio osnovni cilj pored onog da olaksa kupcima uplatu i skrati muke oko stojanja u redovima sto zna prilicno da nervira. Sad u svakom slucaju ne moze biti lose za nekoga ko se inace kladi, ako nista jedna opcija vise pa sad ako hoces hoces ako neces neces, cijena od 10kf stvarno nije visoka i sigurno da vrijeme provedeno u redu kosta puno vise. S druge strane ovo je korisno i samim kladionicama jer rezu troskove i smanjuju potrebu za velikim brojem poslovnica.
Sta ja znam, moje neko misljenje da je tehnologija tu da nam olaksa zivot i koristenje uobicajenih stvari to joj je neka svrha, ko kad bi rekao sta ce mi placanje na parkingu sms-om samo cu vise trositi na parking, dakle zakljucak je onaj ko inace igra sportsku prognozu svakako ovo ce mu dobro doci.