banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 21:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 77  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Nov 2009, 20:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
I ovaj Sekularac je mentol! I mi nesto pricamo o grobarcicima a ono i kod nas ima seljaka...i to kakvih seljaka!....
Inace, stavicu cenera na pobjedu zvezde, reala i celsija pa kud puklo da puklo! :D

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2009, 10:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ako premotam film par godina unazad, čini mi se da nikad sa manje entuzijazma i nekog iščekivanja nisam očekivao derbi... Nekako sam totalno ravnodušan, između ostalog jer pratim obe ekipe i mogu samo da kažem - jadno. Ponoviće se i ovog puta ista priča, odnosno čuveno, tako svojstveno nama, bacanja prašine u oči i pokrivanje relanih nedostatak nekim pobjedama u derbijima i primicanje osvajanju titule, koja u daljoj perspektivi, znači samo novo brukanje po evropskim takmičenjima.

Ipak ima tu i doze nekog iščekivanja, jer valjda kao neko ko je dugo godina trošio živce uz svaku Zvezdinu utakmicu, ne mogu da budem ravnodušan...

O taktici i igri, bojim se da nemam previše da kažem. Biće to sudar dvojice ljudi sa sličnim trenerskim filozofijama, odnosno izgleda prezentacija najboljeg od čuvene srspke trenerske škole. Stevanović kao bivši pomoćnik Ilije Petkovića, čovjeka koji je doktorirao defanzivnu taktiku, a o Pižonu ne bih ni da trošim riječi. Mnogo me razočarao prostup igri ove sezone, uz sve dužno poštovanje za rezultate koji su postignuti. Iako u nekom realnom sistemu vrijednosti dominacija Zvezde u okvirima domaćih takmičenja, nije nešto što bi trebalo da se uzima kao vrhunsko dostignuće. U principu ima tu lucidnih igrača na obe strane, koji bi ako se malo "otmu" treerskim savjetima, mogli u derbi da unesu neki dašak fudbala. Ljajić i Moreira recimo, a sa druge strane Perović ima dosta fudbalskog u igri, pa uz očekivane kombinaciej na desnoj strani u produkciji Lazetića i Ninkova, možda budemo vidjeli i malo igre, u pravom smislu te riječi...

Ali... Ako ostavimo to po strani, čini mi se da je nepotrebno dizanje tenzija već počelo van terena i to je ono što je već dalo nepotrebnu dimenziju derbiju. Sa jedne strane imamo trener koji biranim riječima, na prvoj zajedničkoj konferenciji za medije u istoriji, govore o derbiju kao svetinji srpskog fudbala, kurtoazno se ophode pram protivniku, a sa druge strane tu je logistička bitka menadžmenta i jednog i drugo kluba. POčelo je insistiranjem na rigoroznijoj doping kontroli, što nije slučajno odabrano da se spomene pred derbi, pa do Zvezdinog javnog proglasa o tome da je Partizan odabrao sudiju za meč. Bjekovića i njegove patetične izjave više ne treba ni spominjati. On je odavno faktor koji u cijeloj priči, više nije bitan.

Dakle, ako posmatram to iz ugla Zvezdinog navijača, pokušaću da budem što neutralniji u ocjeni Lukićevog javnog istupa. Postoje čini mi se dvije varijante ovog javnog istupa gospodina predsjednika... :P (ovo je bilo u ironičnom tonu)

Po nekom logičnom razmišljanju, a neko ko ne prati dovoljno stanje stvari posljednjih godina, a uz to je simpatizer Crvene Zvezde, vrlo lako bi usvojio mišljenje po kojem je Lukić i njegova ekipa, grupa nepopravljvih fudbalskih entuzijasta, poštenjačina, koje žele da po svaku cijenu istjeraju pravdu na vidjelo, pa u tom tonu i pred derbi žele da ukažu na nepravilnosti, kako bi obezbjedili pošten derbi. Ovakav pogled na stvari, implicirao bi da je Partizan izvor nepravilnosti, potkupljenih sudija i namještenih mečeva, dok je Crvena Zvezda čista kao suza i sve radi na pošten i nadasve transparenta način. Čak i da sam zagriženiji navijač, i malo manje objektivan, teško bi mi bilo da u to povjerujem...

Drugi pogled na stanje stvari mi je daleko prihvatljiviji, pa iako će mnogi ponovo da me optuže da samo lajem protiv sadašnjeg rukovodstva, mislim da je to realniji pogled na stanje stvari...

Dakle nepobitna je činjenica da je Tomislav Karadžić, kao bivši predsejdnik Partizana, a sadašnji predsejdnik FSS, vjerovatno uticajima pomogao svom bivšem klubu što je vjerovatno i Lukićev argument za hajku na sudije. Međutim, povjerovati da je u prethodnim sezonama samo Partizan bio povlašćen. nema smisla. Prije bih rekao da je sadašnja situacija takva, da Zvezda više nema uticaj u savezu, a da je Lukić svjestan toga i da na ovaj način, javnim istupima u medijima radi dvije stvari. Traži albim za eventualni poraz i pokušava nekako da improvizuje i barem donekle izravna odnos snaga, s obzirom da sam prilično ubijeđen da Lukić i Adžić, kao bivši prosječni igrači i donedavni funkcioneri provincijskih klubova, nemaja maa baš nikakvo uporište u Savezu, što Zvezdu donekle dovodi u inferioran položaj, jer je opšte poznato da jaka logistika, obezbjeđuje dosta lijepu perspektivu u pogledu događanja na fudbalskom terenu.

Dakle, Lukićev manevar je čisto medijsko pumpanje atmosfere i pokušaj da se u javnosti predstoječi derbi predstavi kao duel mučenika (Zvezde) i povlašćenog (Partizana). Prethodne uprave crveno bijelih, sačinjavale su daleko uticajenije strukture i ljudi čije ime je daleko priznatije u svijetu fudbala, pa je Zvezda tada mogla da računa i na zaštitu svojih interesa u savezu, onako van scene, ali sada to nije slučaj. Opet, to sve ne govori o tome da je Lukić poštenjačina, već samo da on nije u mogućnosti da na taj prepoznatljiv način štiti interesa kluba. Drugim riječima, da je u boljoj poziciji, vjerovatno bi dao sve od sebe da progura svoje ljude, ali jednostavno nije...

Ostavljam ipak minimalnu mogućnost da je Lukić poštenjačina i da ne bi pokušavao ništa neregularno i da je u boljoj poziciji, ali onda onako laički mogu da kažem samo da je budala...

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2009, 12:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Nitro je napisao:
Ako premotam film par godina unazad, čini mi se da nikad sa manje entuzijazma i nekog iščekivanja nisam očekivao derbi... Nekako sam totalno ravnodušan, između ostalog jer pratim obe ekipe i mogu samo da kažem - jadno. Ponoviće se i ovog puta ista priča, odnosno čuveno, tako svojstveno nama, bacanja prašine u oči i pokrivanje relanih nedostatak nekim pobjedama u derbijima i primicanje osvajanju titule, koja u daljoj perspektivi, znači samo novo brukanje po evropskim takmičenjima.

Ipak ima tu i doze nekog iščekivanja, jer valjda kao neko ko je dugo godina trošio živce uz svaku Zvezdinu utakmicu, ne mogu da budem ravnodušan...

O taktici i igri, bojim se da nemam previše da kažem. Biće to sudar dvojice ljudi sa sličnim trenerskim filozofijama, odnosno izgleda prezentacija najboljeg od čuvene srspke trenerske škole. Stevanović kao bivši pomoćnik Ilije Petkovića, čovjeka koji je doktorirao defanzivnu taktiku, a o Pižonu ne bih ni da trošim riječi. Mnogo me razočarao prostup igri ove sezone, uz sve dužno poštovanje za rezultate koji su postignuti. Iako u nekom realnom sistemu vrijednosti dominacija Zvezde u okvirima domaćih takmičenja, nije nešto što bi trebalo da se uzima kao vrhunsko dostignuće. U principu ima tu lucidnih igrača na obe strane, koji bi ako se malo "otmu" treerskim savjetima, mogli u derbi da unesu neki dašak fudbala. Ljajić i Moreira recimo, a sa druge strane Perović ima dosta fudbalskog u igri, pa uz očekivane kombinaciej na desnoj strani u produkciji Lazetića i Ninkova, možda budemo vidjeli i malo igre, u pravom smislu te riječi...

Ali... Ako ostavimo to po strani, čini mi se da je nepotrebno dizanje tenzija već počelo van terena i to je ono što je već dalo nepotrebnu dimenziju derbiju. Sa jedne strane imamo trener koji biranim riječima, na prvoj zajedničkoj konferenciji za medije u istoriji, govore o derbiju kao svetinji srpskog fudbala, kurtoazno se ophode pram protivniku, a sa druge strane tu je logistička bitka menadžmenta i jednog i drugo kluba. POčelo je insistiranjem na rigoroznijoj doping kontroli, što nije slučajno odabrano da se spomene pred derbi, pa do Zvezdinog javnog proglasa o tome da je Partizan odabrao sudiju za meč. Bjekovića i njegove patetične izjave više ne treba ni spominjati. On je odavno faktor koji u cijeloj priči, više nije bitan.

Dakle, ako posmatram to iz ugla Zvezdinog navijača, pokušaću da budem što neutralniji u ocjeni Lukićevog javnog istupa. Postoje čini mi se dvije varijante ovog javnog istupa gospodina predsjednika... :P (ovo je bilo u ironičnom tonu)

Po nekom logičnom razmišljanju, a neko ko ne prati dovoljno stanje stvari posljednjih godina, a uz to je simpatizer Crvene Zvezde, vrlo lako bi usvojio mišljenje po kojem je Lukić i njegova ekipa, grupa nepopravljvih fudbalskih entuzijasta, poštenjačina, koje žele da po svaku cijenu istjeraju pravdu na vidjelo, pa u tom tonu i pred derbi žele da ukažu na nepravilnosti, kako bi obezbjedili pošten derbi. Ovakav pogled na stvari, implicirao bi da je Partizan izvor nepravilnosti, potkupljenih sudija i namještenih mečeva, dok je Crvena Zvezda čista kao suza i sve radi na pošten i nadasve transparenta način. Čak i da sam zagriženiji navijač, i malo manje objektivan, teško bi mi bilo da u to povjerujem...

Drugi pogled na stanje stvari mi je daleko prihvatljiviji, pa iako će mnogi ponovo da me optuže da samo lajem protiv sadašnjeg rukovodstva, mislim da je to realniji pogled na stanje stvari...

Dakle nepobitna je činjenica da je Tomislav Karadžić, kao bivši predsejdnik Partizana, a sadašnji predsejdnik FSS, vjerovatno uticajima pomogao svom bivšem klubu što je vjerovatno i Lukićev argument za hajku na sudije. Međutim, povjerovati da je u prethodnim sezonama samo Partizan bio povlašćen. nema smisla. Prije bih rekao da je sadašnja situacija takva, da Zvezda više nema uticaj u savezu, a da je Lukić svjestan toga i da na ovaj način, javnim istupima u medijima radi dvije stvari. Traži albim za eventualni poraz i pokušava nekako da improvizuje i barem donekle izravna odnos snaga, s obzirom da sam prilično ubijeđen da Lukić i Adžić, kao bivši prosječni igrači i donedavni funkcioneri provincijskih klubova, nemaja maa baš nikakvo uporište u Savezu, što Zvezdu donekle dovodi u inferioran položaj, jer je opšte poznato da jaka logistika, obezbjeđuje dosta lijepu perspektivu u pogledu događanja na fudbalskom terenu.

Dakle, Lukićev manevar je čisto medijsko pumpanje atmosfere i pokušaj da se u javnosti predstoječi derbi predstavi kao duel mučenika (Zvezde) i povlašćenog (Partizana). Prethodne uprave crveno bijelih, sačinjavale su daleko uticajenije strukture i ljudi čije ime je daleko priznatije u svijetu fudbala, pa je Zvezda tada mogla da računa i na zaštitu svojih interesa u savezu, onako van scene, ali sada to nije slučaj. Opet, to sve ne govori o tome da je Lukić poštenjačina, već samo da on nije u mogućnosti da na taj prepoznatljiv način štiti interesa kluba. Drugim riječima, da je u boljoj poziciji, vjerovatno bi dao sve od sebe da progura svoje ljude, ali jednostavno nije...

Ostavljam ipak minimalnu mogućnost da je Lukić poštenjačina i da ne bi pokušavao ništa neregularno i da je u boljoj poziciji, ali onda onako laički mogu da kažem samo da je budala...

Kако га запетља ја сам мислио ко зна шта слиједи на крају чланка :roll: .
Колико год текст имао смисла потпуно си ме разочарао са овим подебљаним дијелом текста, јер то свакако не приличи тренутку а поготово теби јер мислим да се на неки начин и бавиш спортским новинарством.

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2009, 13:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Kако га запетља ја сам мислио ко зна шта слиједи на крају чланка

Suština nije na kraju, pogotovo ne u jednoj rečenici, jer da jeste, ne bih se ni trudio da pišem toliko.

Suština same zadnje rečenice nije da Lukića nazovem budalom, već da bih ga nazvao budalom, da znam da je u mogućnosti da koristi neka druga sredstava, mimo terena, kako bi svom timu obezbjedio pobjedu, a da on to ne radi jer je pošten. Prvo mi je teško da vjerujem u njegovo vanzemaljsko i vanvremensko poštenje, a drugo - ako 90 odsto ljudi i timova unaokolo, koristi sva moguća i nemoguća sredstva, lud bi bio onaj ko bi u svrhu odbrane poštenja i časti, to isto izbjegavao, gledajući kao njegov tim tone.
Drugim riječima, Lukić nije budala, daleko od toga, ali nije ni dovoljno sposoban rukovodilac, da u sadašnjem odnosu snaga, bude ravnopravan rival van terena, ljudima u Partizanu i pogotovo u Savezu. Jeftini pokušaji medijskog proklamovanja nepoštenja i zakulisnih radnji, dovoljno svjedoče o tome. Da je uticajniji i u boljoj poziciji, šipak bi mu glavno uporište bitke protiv nefudbalskih stvari, bili mediji, koji su u Srbiji, kad je sport u pitanju, ionako postali samo jeftini reklamni panoi, za podizanje vrijednosti igrača i za manipulaciju javnim mnjenjem - čast izuzecima. Zato su iz Partizana i reagovali onim mlakim saopštenjem, gdje su iskulirali sve što je bombastično osvanulo u medijima, uključujući i Lukićeve optužbe.
Doslovno j..e im se, jer znaju da mediji nemaju nikakvu moć da nešto promijene.
Lukić je pokupovao još malo zvjezdaškog inata, podgrijao tenzije i pronašao dodatan izvor motivacije za navijače i igrače, ali bojim se da konkretne koristi od toga neće biti... Niti će se situacija u savezu zbog toga promijeniti, niti će prvenstvo biti regularnije, niti će Zvezda ojačati svoje pozicije u savezu.

Moglo bi se i o treneru i sastavljanju tima, napisati par stvari, ali sad i nemam previše vremena, Ulgavnom dobio sam potvrde, da priče o tome da sam trener ne sastavlja tim, uglavnom jestu istinite i na tom planu se ništa nije promijenilo već dugo vremena. Zna se ko mora da igra, ko je čiji igrač i šta mora da se uradi da se dođe do mjesta u timu, samo što sve to spada u domen javne tajne...

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2009, 15:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2009, 00:25
Срећно црвено-бели...
Slika
милиони срца су данас уз вас!

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2009, 16:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Самоубиство. три нападача :lol: :lol: :lol:

Хахахаха ал да видимо шта ће бити :D

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2009, 18:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
NIKO TE NIKAD VOLETI NEĆE K'O ŠTO TE VOLIM JA, DIARRA DIARRA, UBICO CIGANA!!! :D

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2009, 18:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Заслужено, честитке Партизану на заслуженој побједи.

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2009, 18:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
pa tako to biva kad se predsjednik kluba bira prema kolicini zvezdastva koje gaji u srcu, a ne prema uticaju koji bi mogao da ima u fudbalskim strukturama

u utakmici dva losa tima pobijedio je manje los.

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2009, 19:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

јбг, шта ћеш, идемо даље..
реално, изгледало је као да ми имамо играча мање, а не они... надиграни смо...
а опет, на крају , оне двије 100% шансе за нас .. штета
али. шта би било, кад би било, вечерас није могло више... :-?

реално гледано, морали су и ови млади играчи једном киксати, овај тим је тек у стварању, већини је ово први дерби, мало се изгубили, Вилотић, првенствено...
Али, да је неко пред почетак сезоне рекао да ћемо након 13. кола бити на првом мјесту, свако од нас би одмах прихватио...
зато...
НАПРЕД, ЗВЕЗДО ЦРВЕНА!!!

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2009, 19:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
Sad se pokazalo da niko iz ova dva kluba ne zasluzuje da igra za reprezentaciju veze oni nemaju ,a i ovaj pizon veze, igrati sa tri defanzivna vezna i tri napadaca . Idemo dalje bice bolje.

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2009, 19:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Zasluzena pobjeda Partizana nema se tu sta reci prvenstvena prednost Partizana je bilo iskustvo Zvezda sva zbunjena poluvrijeme sa igracem vise neiskoristeno cak sto vise Partizan je izgledao bolji sa igracem manje nego kad je bio kompletan Pizonova taktika je ista i protiv Rada i protiv Partizana a to ne ide nikako u sta smo se uvjerili.
Grobari opet lome stolice fino su se vidjele face razbijaca pa ce mo da vidimo sta ce se preduzeti. Sudija mi je malo vice sjeckao igru partizan mozda cak ostecen i za penam al kazem mozda sve se onde moglo svirati produziti utakmicu samo 4 minute mi je malo bilo nelogicno ocekivao sam poslije crvenog i problema sa grobarima malo veci produzetak od 6-7min. ne trazim opravdanje za to i sad kao Zvezda bi dala go ali malo je produzeno drugo poluvrijeme.

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2009, 19:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ко вам је онај Анри из одбране? :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2009, 19:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:
Zasluzena pobjeda Partizana nema se tu sta reci prvenstvena prednost Partizana je bilo iskustvo Zvezda sva zbunjena poluvrijeme sa igracem vise neiskoristeno cak sto vise Partizan je izgledao bolji sa igracem manje nego kad je bio kompletan Pizonova taktika je ista i protiv Rada i protiv Partizana a to ne ide nikako u sta smo se uvjerili.
Grobari opet lome stolice fino su se vidjele face razbijaca pa ce mo da vidimo sta ce se preduzeti. Sudija mi je malo vice sjeckao igru partizan mozda cak ostecen i za penam al kazem mozda sve se onde moglo svirati produziti utakmicu samo 4 minute mi je malo bilo nelogicno ocekivao sam poslije crvenog i problema sa grobarima malo veci produzetak od 6-7min. ne trazim opravdanje za to i sad kao Zvezda bi dala go ali malo je produzeno drugo poluvrijeme.

ништа, убијеђен сам да се ништа неће десити... :(

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2009, 21:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Citiraj:
Pižon – Danak neiskustvu
http://crvenazvezdafk.com/pizon-danak-n ... -video.htm

Trener Crvene zvezde Vladimir Petrović smatra da je za poraz naših fudbalera u 137. „večitom derbiju“ krivo neisukstvo.

- Platili smo danak neiskustvu. Naivno smo primili drugi gol u trenucima kada je trebalo da iskoristimo igrača više. Mogli smo da izjednačimo, ali imamo mladi tim koji se još formira za razliku od protivnika koji ima veći broj igrača sa međunarodnim iskustvo. Takođe, mi smo imali mnogo debitanta u „večitim derbijima“ – rekao je na konferenciji za štampu posle meča Pižon.

Šef stručnog štaba našeg kluba je dodao da se osetio izostanak kapitena Nikole Lazetića.

- Lazetić je naš najiskusniji igrač i njegovo odsustvo najviše šteti igri Pavla Ninkova, jer njih dvojica sjajno sarađuju po našoj desnoj napadčkoj strani. Pokušaovao sam da dozovem moje igrače u pojedinim trenucima da im objasnim gde greše, nažalost u fudbalu nema tajm-auta kao u košarci. Ostavljamo iza nas ovaj meč i okrećemo se završetku jesenjeg dela sezone i odbrani prvog mesta – zaključio je Petrović.

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2009, 23:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne nisam gladao derbi i očito nisam ništa propustio... Znači ne vjerujem u sastav Zvezde. Tri zadnja vezna i tri klasična napadača. Pa to ne može ni na igrici da funkciniše. Sad mi recite da sam jedva dočekao da se ispljujem, ali rećiću samo ono što sam govorio i ranije. Seljački trener sa debilnom taktikom, seljačko rukovodstvo i seljački sistem rada. Mogu ti nesrećnici na terenu da pruže i 800 odsto mogućnosti, ako nemaju kvalitet, a trener ih još posloži u nemoguću formaciju, tu ne može da bude ni igre ni rezultata. I šta sad? kao treba biti zadovoljan prvom pozicijom na tabeli? Koga oni lažu? U ono malo jakih utakmica ove sezone, nisu pokazali ništa. Kraj priče... Ako se ovako stvara tim za budućnost, onda možemo odmah da konstatujemo da ta budućnost neće biti svijetla. U timu nema nijednog Zvedinog omladinca, prosjek godina tima je oko 25-26, a govori se o nekoj mladosti. Igre nema ni u naznakama, pobjeđuje se minimalnim rezultatima u jadnom takmičenju kao što je JSL, a onda se izgubi od jadnog Partizana, sa igračem više, pri čemu se uopšte ne uspostavi terenska nadmoć, što bi bilo logično sa igračem više. Znači Pižon je svojim seljačkim stilom razmišljanja i kukavičkom taktikom, došao do ideje da ispetlja remi ili minimalac i da ga po svaku cijenu sačuva... A samo kad pomislim da sam smatrao da je on jedina pozitivna stvar u svemu... Užas...

Usput, čestitke Partizanu, ali svakom je valjda jasno da je ovo samo duel dva paćenika, od kojih je jedan pokazao da se i od lošeg može gore.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2009, 00:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

ако ништа , бар су им Делије показале како се навија... фантастично, и шеталица и заставе.. ма чиста 10...

ево слике и видео

Slika

Slika

Slika

Slika

ја гледам овај клип и јежим се... је*али су им кеву, ако већ ови на терену нису могли...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=81tKMPW_K38[/youtube]

е ево чим се и "Фрањине усташе" поносе, поломљеним столицама...
Ја колико знам, столице не могу да пруже јачи отпор :D

Slika

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2009, 01:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Сад стигао. Фудбал курац на куб. Наш, они ме не интересују.

Да се преспава ово, па да се види шта на прољеће. Јер овај тим нема потенцијала да постане тим који има концепцију, који (и да освоји титулу) може догодине играти добро у Европи и који може уз неколико појачања постати тим који меље.

П.С. Јебала га три задња везна и три шпица!

П.С.С. Сад сам рачунао, просјек година стартне једанаесторице за ФКЦЗ је тачно 24 године. Какво неискуство, па нису јуниори?

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2009, 13:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Самоубиство. три нападача

Хахахаха ал да видимо шта ће бити

Ево цитирам сам себе, ово сам написао пред сами почетак дербија.

Ево данас мирне главе све прелиставам, резонујем, мада ништа нову не могу рећи а што није већ речено. За тренутак ћу се мало удаљити од фудбала, шта ми је прво запало за око, стадион који 70% није покривен. Као мјесто гдје игра национална селекција и ајде рецимо највећи стадион у земљи МОРА имати све најбоље услове за гледаоце! Ко би у данашњим условима са породицом дошао на стадио да кисне? Надам се да ће у што скорије вријеме ФСС кренути у модернизацију и доградњу маракане! И онда се неко упита како на маракани није било више од 20 000 људи??!?

Први пут након сто година нисам задовољан суђењем, првенствено због Кнежевића који је требао да добије други жути још у првом полувремену током Звездине контре када се на нашег играча окачио рукама и ногама. Даље, како је могуће да је надокнада трајала само 4 минуте?!?! Ако неко има снимак нека тачно измјери прекид због гробара, а тек онда измјене и прекиде у игри, не схватљиво ми је да је само толико меч надокнађен. Јел треба спомињати шести минут у претпосљедњем дербију кад је Партизан дао го?!

Партизан је пуно зрелији, то се види по првом голу, Звезда је изашла да игра исто као и са Радом, Чуком и сл. по систему полако даћемо го и тако завршити меч. Шта рећи за три задња везна и три шпица?!?! Без крила, тотално убијање Лазовића који не би ме чудило да оде на крају сезоне. Једини човјек поред Лазетића што зна стати на лопту у овом тиму је Каду који му не игра готово никако. Шта рећи на то да код искључења он не модификује формацију, ево главе ако није чувао 1-1. Сад сам дефинитивно сигуран да је он једини кривац за испадање од Славије у Лиги Уефа. Е Пижоне... Даље, бековима је душу извукао, који су својим залагањем колико толико покрили неспособност средине терена. Штопери нам уопште нису тако стабилни, сад ми се плаче кад видим да је Гај отјеран буквално :-? .
И можда највише замјерки код распореда шпицева, стално је гурао Лекића у средину гдје се није могао помјерити, по мени идеално мјесто за њега је на лијевој страни шеснестеца, што више ка линији јер ту има онај гег, може направити себи простор, Перовићу је мјесто у по шеснестерца јер он увијек нешто копка а Јефти је мјесто на клупи, ипак три шпица хехех будимо реални :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2009, 17:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Gocias je napisao:
Ево цитирам сам себе, ово сам написао пред сами почетак дербија.

Да, али си написао и ово:
Gocias je napisao:
Што се тиче играчких кадрова не бих се сложио да је Партизан нешто претјерано бољи, и ова генерација Звезде прави играче што се јасно види по интересовању иностраних клубова.

Као што сам се прибојавао, тако се и десило. Индивидуални квалитет је превладао. Два потеза, два шута на гол, два гола... Пораз ми, искрено није тешко пао, иако никад није лијепо губити од њих (а нисам ни навикао), јер немам валика очекивања од ове екипе. Ту има 3-4 играча, остала тарабе. То говорим од почетка сезоне. Зато сад нећу појединачно ништа рећи. Ова побједа њима користи вишеструко, сад су збили редове, а вјероватно их неће ни толико пљувати новинари, као до сада. Побједа је итекако заслужена, тактички је онај почетник "пребио" Пижона, што наравно, и није нека умјетност. Пара за озбиљну куповину и нема, а и да има, не трче ови наши интелектуалци у фотељама да купују, јер побогу, ово је најбољи старт у историји клуба! Кога брига за игру, играче, голове...
Суђење је пресмијешно, нећу рећи да је само на штету мог клуба, али је било превише "грешака...". Ми не бисмо побиједили и да смо играли још два дана. Није то поента.
Трибине, зна се чије су, нема ту много да се прича. :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 77  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]