E da, moram i ja da se javim na ovu temu. Kad sam bio mladji i neiskusniji izasao ja sa drustvom u neki pub, gdje nazalost nisam gledao koliko votke konobar stavlja u koktele, a jos sam dobio nesto besplatnog alkohola na standardnu pricu ja, ucenik iz pripizdine, nemam para itd. tako da sam popio vise nego sto sam trebao

Uglavnom nakon toga smo isli po nekim klubovima, da bi se svi fino izgubili. I sad, 5 ujutru treba da se vratim u skolu. Fino ja sjedam na podzemnu (evo mapa za vidjet
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... Map_en.svg ) plava linija, i treba samo 2-3 stanice da sacekam da presjednem na smedju. Tako fino sam zaspao, da kad sam se probudio onako pijan jos uvjek, sad potpuno zbunjen jer nemam pojma gdje se nalazim gledao oko sebe i samo vidio da svi izlaze iz voza. Fino, ako svi izlaze izacu i ja

I idem ja tako sa gomilom, kad najednom dolazim do granice sa kinom. Gledam ove saltere, vidim pise u ovaj red oni koji su kineski drzavljani, ja razmisljam, ja nisam kineski drzavljanin tako da gonim dalje. Sledeci salter, vidim za one koji imaju hongkongsku licnu, e ja to imam i stajem u red. I onda pocinjem da razmisljam, ovo je granica, ja treba da se vratim u skolu, moja skola nije u Kini, koji k... ja radim ovdje. Ja se fino vratim u voz, ali opet zaspim, da bi kad bi se probudio, na razglasu cuo: "Sledeca stanica je.... kineska granica", iz cega proizilazi da sam opet fino napravio krug. Treci put sam stajao u vozu da ne bih zaspao, sveukupno mi je trebalo oko 5h putovanja za nesto sto inace traje 1h.