banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 19:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1196 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 60  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Nov 2009, 19:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Gdje je meni pamet bila da tako 'popravljam kompjutere' :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 19:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
SIJUKS je napisao:

Nemoj samo da bude ko sa "Budzom" keremičarom,dje je god lepio pločice u tok kuci su se radjala muska deca :lol: :lol: :lol:

To je zbog ljepila.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Ma liberté

Poslednji put menjao Japanese_rose dana 22 Nov 2009, 19:54, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 19:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Hristov je napisao:
SIJUKS je napisao:
Hristov je napisao:
Ja sam jednom bio kod neke prijateljice, za dva sata popio dvije litre vina. Nakon dva sata kaze ona meni: "Pa ti uopste nisi pijan!". Ostatak veceri sam se pravio da sam pijan. :D

Jeste li sami bili? :lol:

Aha. Pozvala me da joj pogledam "kompjuter" :D Namjerno sam osiromasio gornji post za vise detalja :D

Ako si tuko vranac prokorde onda si se dobro pokazo :lol: :lol: :lol:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 19:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
MonaLisa je napisao:
Plus što uvijek možeš izvući informaciju od onih koji vole da se raspričaju i otvore kad popiju. :wink:

I onda im naredni mjesec uzimas reket. :lol: :lol: :lol:

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 19:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Razgovaraju dva pijanca:

- Čega bi se lakše odrekao, vina ili žena?

- Zavisi od godišta...
:lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 19:57 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Japanese_rose je napisao:
MonaLisa je napisao:
Plus što uvijek možeš izvući informaciju od onih koji vole da se raspričaju i otvore kad popiju. :wink:

I onda im naredni mjesec uzimas reket. :lol: :lol: :lol:

Nije mi ta vrsta biznisa do sad padala na pamet, ali dobar ti je prijedlog :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 20:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
I dan-danas mi je misterija kako sam uspio da se ne napijem poslije 2l vina. Inace ne pijem, to vece je bilo izuzetak, pio bih joj tada i otrov iz ruke :D

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 20:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Prijateljici? :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 21:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Ja dok ne napisem detaljan referat o "kako i sta", necete me ostaviti na miru! :lol:

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 22:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
hahaha cetveronoske uz stepenice, :lol: :lol: :lol:
Hristov, nemoj biti u zabludi da hocemo (bez referata :D )

A kako sam sinoc sam sebe zaj...ona pjana noc u petak, dolazim kuci i vec pred vratima sam odlucio da trzam jednu curu. I uglavnom, trznem i odem spavati...sutradan vec podne a nema odgovora. I cijeli dan ono kao meni pomalo krivo sto se nije javila i sinoc izlazak, dolazim u kafic cekam druga i ona tamo sa prijateljicom. Uhvatim ja njih kraickom oka i prvo mi doslo da ih iskuliram ali sam im mahnuo iz daljine i sjeo. I sjedim cekam, drug kasni a ja izgaram od zelje da odem do njih ali sad nema sanse da ja odem kad mi kao nije odgovorila. I posudim od konobara tel da pitam ove kad stizu posto nemam na racunu, i kucam kucam poruku i sine meni, sve one rupe u memoriji mi se popune u sekundu da ja nemam na racunu niti sam imao u petak, da sam zvao ali nisam uopste ostvario poziv :x :x idealna prilika propustena

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 22:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Imal' sta gore od pijanskih uleta? :-?

Goci, nije prozivka na tvoj racun, nemoj me pogresno shvatiti - samo me tvoj post podsjetio na to :oops:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 22:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2006, 19:03
V@nja je napisao:

Ja nikad ne ulijecem trijezan. Ne isplati se :D

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 23:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Time trek je napisao:
V@nja je napisao:

Ja nikad ne ulijecem trijezan. Ne isplati se :D

hahahahahhaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 23:18 
Meni je moja prichala kako sam uletio, ja se ne sjecam... :oops: :oops: :oops:

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 23:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol:

Jok ja .. ja sam stidljiv kad popijem :oops: :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 23:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
Citiraj:
Nas'o se i ko ce da me proziva po forumu .. sramota :lol:

Jel bi znacilo ako kazem da je flasa bila od 0,7l? :lol: :lol: :lol:

E, ja kad popijem ja se blazeno kezim i dozvoljavam decacima da me pokusaju muvati (pravim se da im verujem sve sto pricaju) :lol:

Nekada se desi i da dobijem savrsen osecaj za koreografiju, zavisno od muzike :D

A ti krades kisobrane, ej?!?
Da zavodis zene i krades im brushaltere za uspomenu, bas bi bio faca na forumu 8)
Ili da zavodis zene i krades im torbice, pa da imas neku korist...razumela bi :lol:

zerocool je napisao:
Treba organizovati jedan forumski cugopol, pa da se svi kolektivno odvalimo. Tad ce biti i zgoda i nezgoda :lol:

Probala jednom. napila se od dva velika piva. ne znam u cemu je stos :D

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 23:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zLo_krme je napisao:
E ja ga ne volim samog, al od ljetos sam otkrila ubitačnu kombinejšn: 3 mala gorka u pola litre koka kole... Prvo odaspeš jednu čašu kole, a onda 2 gorka.. Pa malo otpiješ, pa ubaciš i treći :D Ono što ostane pomiješaš sa preostalom kolom, popiješ kod kuće, a flašicu u torbu i bog te veselio. Inače Ove mjerne jedinice su flašice gorkog iz Sindija :D

:salute: :thumbup:

Ovo zvuci dobro. Moracu to probati jednom.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 23:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2006, 19:03
E da, moram i ja da se javim na ovu temu. Kad sam bio mladji i neiskusniji izasao ja sa drustvom u neki pub, gdje nazalost nisam gledao koliko votke konobar stavlja u koktele, a jos sam dobio nesto besplatnog alkohola na standardnu pricu ja, ucenik iz pripizdine, nemam para itd. tako da sam popio vise nego sto sam trebao :) Uglavnom nakon toga smo isli po nekim klubovima, da bi se svi fino izgubili. I sad, 5 ujutru treba da se vratim u skolu. Fino ja sjedam na podzemnu (evo mapa za vidjet http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... Map_en.svg ) plava linija, i treba samo 2-3 stanice da sacekam da presjednem na smedju. Tako fino sam zaspao, da kad sam se probudio onako pijan jos uvjek, sad potpuno zbunjen jer nemam pojma gdje se nalazim gledao oko sebe i samo vidio da svi izlaze iz voza. Fino, ako svi izlaze izacu i ja :P I idem ja tako sa gomilom, kad najednom dolazim do granice sa kinom. Gledam ove saltere, vidim pise u ovaj red oni koji su kineski drzavljani, ja razmisljam, ja nisam kineski drzavljanin tako da gonim dalje. Sledeci salter, vidim za one koji imaju hongkongsku licnu, e ja to imam i stajem u red. I onda pocinjem da razmisljam, ovo je granica, ja treba da se vratim u skolu, moja skola nije u Kini, koji k... ja radim ovdje. Ja se fino vratim u voz, ali opet zaspim, da bi kad bi se probudio, na razglasu cuo: "Sledeca stanica je.... kineska granica", iz cega proizilazi da sam opet fino napravio krug. Treci put sam stajao u vozu da ne bih zaspao, sveukupno mi je trebalo oko 5h putovanja za nesto sto inace traje 1h.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 23:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
A ti krades kisobrane, ej?!?

Molicu lijepo .. nije to kradja .. to je vise dobrocinstvo .. nesto kao Robin Hud .. samo s kisobranima .. pomagao ljudima da ne pokisnu :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 23:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Molicu lijepo .. nije to kradja .. to je vise dobrocinstvo .. nesto kao Robin Hud .. samo s kisobranima .. pomagao ljudima da ne pokisnu :lol:

Aham 8) :angel9:

Takav heroj mi je zatrebao milion puta :D
Nikada ne nosim kisobran

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1196 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 60  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]