banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 09:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Elta Kabel
PostPoslato: 11 Nov 2009, 14:03 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Sep 2009, 12:50
IPTV krece za par dana,tako da koga zanima neka kontaktira Telekom RS.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2009, 14:09 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Sep 2009, 12:50
Ne znam koji,naj noviji kablovski operater pocinje izgradnju mreze u Banjaluci za mjesec dana u ponudi ce imati 144 kanala samo za 5(pet)konvertibilnih maraka.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2009, 14:14 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Avg 2009, 07:33
Jel ta informacija za IPTV tačna ?
morali bi se negdje reklamirati ako ništa više....

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2009, 18:34 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
Pobeze nam info_FOLKelta. :lol: Ljudi postavljaju normalna pitanja,nesvadjaju se i on odmah pobegne.A napisao je da odgovara na sva pitanja. :lol:

papeltine je napisao:
za vikend sam bio u Prijedoru i primjetio da tamo elta ima zone rijaliti, tv 1000 i spice za razliku od bl.A konkurentni operater koji ja koristim u pd ima: Avalu,hema, kopernikus, metropolis,es bundes,viasat history,bbc prime,nat geo wild, vh1.discovery l&t, euronews,atlas i jos par djecijih kanala, naravno jos i sve kanale koje ima elta za 9km.Ugledajte se malo na njih,dok vi vjecate vec vise od mjesec kojih cete 8 kanala da ubacite

Zanimljiva ponuda i vrlo dobra cena.Kako bi sve bilo drugacije da imamo na izbor jos jednog operatera u BL.Bas me zanima kako ce se ponasatiFOLKelta kada krene taj"IPTV"!Da li ce onda ovoliko izbegavati odgovore na pitanja?Da li ce onda uvoditi samo FOLK kanale?

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2009, 19:18 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 11 Nov 2009, 18:42
Registrovao sam se samo da se nadovezem na ovo sto je receno za kablovsku u Doboju. Naime, clan koji je napisao da u DO pada masa kanala odjednom je djelimicno u pravu sto se tice digitalne TV. Evo i kakva je trenutna situacija u Doboju.

Koristim televizor LG model 32LH3000 software verzija v03.15.00 sa ugradjenim DVB-C tuner-om. U Doboju digitalna TV se emituje na 4 transpondera:

1) Frekvencija=41,800kHz ONID=0x1, TSID=0x4, Kanali=1,26-31
2) Frekvencija=42,600kHz ONID=0x0, TSID=0x0, Kanali=2-9
3) Frekvencija=43,400kHz ONID=4651 TSID=0x2, Kanali=10-17
4) Frekvencija=44,200kHz ONID=4651 TSID=0x1, Kanali=18-25

Svi transponderi rade na 6900kS/s, Symbol Rate i 64QAM modulaciji sa Network ID=0x0 i ni na jednom nema NIT-a. Prije nekolikoliko dana Elta je izmjesala redoslijed kanala (promijenili transpondere) i od tada se na transponderima 3 i 4 javlja greska "No CI Module". Transponderi 1 i 2 rade. Ovo se isto desilo i krajem septembra i trajalo je 2-3 sedmice dok Elta nije popravila gresku.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2009, 20:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2003, 12:01
bukovski je napisao:
IPTV krece za par dana,tako da koga zanima neka kontaktira Telekom RS.

nije par dana...radi se testna faza i kako kazu bice poslije nove godine, ali ako bude u martu bice dobro...to ti je informacija iz prve ruke

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2009, 23:19 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 01 Jul 2009, 16:25
Nebih se ja puno radovao toj IPTV,ne pruza telekom nista bolje (ni povoljnije) usluge ni sa internetom tako da.....
A jos sve to moze samo na jedan tv,tako da ne ocekujemo mnogo,jer malo ko od nas nema
dva,tri i vise TV-a.
Ne znam kakav paket ce da ponude ali ovo za vise tv-a me najvise brine.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 01:58 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Okt 2009, 17:14
savjetnik je napisao:
Nebih se ja puno radovao toj IPTV,ne pruza telekom nista bolje (ni povoljnije) usluge ni sa internetom tako da.....
A jos sve to moze samo na jedan tv,tako da ne ocekujemo mnogo,jer malo ko od nas nema
dva,tri i vise TV-a.
Ne znam kakav paket ce da ponude ali ovo za vise tv-a me najvise brine.

O tome sam ranije i nešta pisao. I mene to brine ali takva je tehnika tu nemamo šta. IPTV mogu uzeti oni koji imaju jedan tv ili oni koji žive u prigradskom djelu i nemaju šta drugo uzeti ali IPTV je nešto kao što TOTAL tv nudi, samo na jedan tv može, zato mislim da će IPTV najviše konkurisati TOTAL TV. Kao što sam pisao, jedino ako dodje novi kablovski operater onda......

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 14:22 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 08 Nov 2009, 14:29
Dragi banjalučani ima i gorih od vas po pitanju elta kabla.Šta Dubičani kažu na prijem programa preko "Elta kabla". Jesu li primjetili da u toku dana nemamo prijem pojedinih programa. Članom VI Ugovora što su svi korisnici potpisali predviđeno je da izvođač garantuje kvalitetan prijem kanala, u skladu sa mogućnostima grada.. Mogućnosti grada su prije njih bile dobre, tako da ne mogu se pozvati na tu opciju.
Isto tako volio bih da znam kako bih mogao zahtjevati vrstu programa koja će se prikazivati. Isti član Ugovora kaže da vrstu programa određuju:komisija koju biraju pretplatnici i 1 predstavnik Opštine. Tog predstavnika neznam ko je a ja u tu komisiju nisam nikog birao. a VI?[/b] RECIMO JA BIH VOLio VIŠE FILMSKIH PROGRAMA. Nekad smo imali FILM NET, TELE KINO. a ELTA-KABEL NEKA PLATI KODIRANE PROGRAME, IONAKO SU POVEĆALI PRETPLATU NA 10 KM. jA SAM UPUTIo PISMO DIREKTNO U dOBOJ -VLASNIKU, U KOJEM GA OBAVJEŠTAVAM DA ZA OVAJ MJESEC NEĆU PLATITI PRETPLATU IZ RAZLOGA ŠTO SE ELTA KABAL NE DRŽI STAVKI IZ uGOVORA. a dobio sam i odgovor da još nisu uspjeli formirati komisiju za odabir programa (2 godine). :( :bootyshake:

OGORČENI KORISNIK

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 14:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
ops.kamen je napisao:
Dragi banjalučani ima i gorih od vas po pitanju elta kabla.Šta Dubičani kažu na prijem programa preko "Elta kabla". Jesu li primjetili da u toku dana nemamo prijem pojedinih programa. Članom VI Ugovora što su svi korisnici potpisali predviđeno je da izvođač garantuje kvalitetan prijem kanala, u skladu sa mogućnostima grada.. Mogućnosti grada su prije njih bile dobre, tako da ne mogu se pozvati na tu opciju.
Isto tako volio bih da znam kako bih mogao zahtjevati vrstu programa koja će se prikazivati. Isti član Ugovora kaže da vrstu programa određuju:komisija koju biraju pretplatnici i 1 predstavnik Opštine. Tog predstavnika neznam ko je a ja u tu komisiju nisam nikog birao. a VI?[/b] RECIMO JA BIH VOLio VIŠE FILMSKIH PROGRAMA. Nekad smo imali FILM NET, TELE KINO. a ELTA-KABEL NEKA PLATI KODIRANE PROGRAME, IONAKO SU POVEĆALI PRETPLATU NA 10 KM. jA SAM UPUTIo PISMO DIREKTNO U dOBOJ -VLASNIKU, U KOJEM GA OBAVJEŠTAVAM DA ZA OVAJ MJESEC NEĆU PLATITI PRETPLATU IZ RAZLOGA ŠTO SE ELTA KABAL NE DRŽI STAVKI IZ uGOVORA. a dobio sam i odgovor da još nisu uspjeli formirati komisiju za odabir programa (2 godine). :( :bootyshake:

OGORČENI KORISNIK

U Banjaluci pretplata 12 KM :angry4: A Dubica je prije BL imala B92, a imaju i fimski kanal TV1000!!!
Baš me interesuje koliko iznosi pretplata u drugim gradovima (npr. Prijedor, Doboj, itd.)
Zna li iko?

Citiraj:
a dobio sam i odgovor da još nisu uspjeli formirati komisiju za odabir programa (2 godine).

E ovako, mene interesuje da li postoji ta komisija za odabir programa u BL?
Jer, to piše i u ugovoru kojeg korisnici potpisuju u BL.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 14:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ne bih se bas kladio u to :)
mislim da kanale ubacuje Elta onako napamet, o komisiji ni traga ni glasa iako je to navedeno u ugovoru

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 15:06 
Pripravnik
Pripravnik

ops.kamen je napisao:

OGORČENI KORISNIK

Izvini ali takve tvoje tvrdnje me nerviraju. Nerviraš me iz razloga ako nisi zadovoljan onda se odjavi. Što se tiće tvog neplaćanja tu se ne slažem sa tobom jer se tako to neradi. Neznam kako bi meni bilo na poslu da mi neko tako nešto napravi, koristiš neku stvar i onda neplatiš, ne podržavam toga. Ja imam primjedbi na Eltu Kabel što se tiče filmskog kanala i što digitala još nije puštena u rad, kada bude digitalna onda ču biti zadovoljan. Zvao sam i rekli su mi da uskoro će biti digitalna sa više kanala puštena ali taćno kada nije mi znao reći :evil:
Izvini ali FILM Net i Telekino ne podnosim, tako da nadam se da tih kanala nemisle ubaciti. Tv 1000 bio bi ok.
Gledao sam malo kakvu programsku šemu imaju ostali kablovski operateri u BIH i svi imaju vrlo slićno kao Elta Kabel i kao što vidim to jeste neka standardna programska šema. Ja mislim da onaj koji ima više želja što se tiće kanala, filmski, sportski, morao bi uzeti digitalnu tv i sa time bi rješili nešto. Elta info jel se zna koje kanale ubacujete?
Elta, gledao sam vaš sajt. Jel vam umro dizajner? Dajte napravite sajt kako treba jer ako me ko od komšija pita za vaš internet, sramim se pokazati vaš sajt :angry4: I dajte ubacite forum ili bilo šta, samo da možemo iznositi svoje stavove do nekih stvari.
Interesuje me nešto, ako ko zna, imaju li Aneks, netkom i Elta kabel istog vlasnika ili je to odvojeno?

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 15:08 
Pripravnik
Pripravnik

muT@_6€kpuJ@ je napisao:
ops.kamen je napisao:

OGORČENI KORISNIK

U Banjaluci pretplata 12 KM :angry4: A Dubica je prije BL imala B92, a imaju i fimski kanal TV1000!!!
Baš me interesuje koliko iznosi pretplata u drugim gradovima (npr. Prijedor, Doboj, itd.)
Zna li iko?

Citiraj:
a dobio sam i odgovor da još nisu uspjeli formirati komisiju za odabir programa (2 godine).

E ovako, mene interesuje da li postoji ta komisija za odabir programa u BL?
Jer, to piše i u ugovoru kojeg korisnici potpisuju u BL.

Dubica ima 10 KM za 40 kanala, mi 12 KM za 51 kanal

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 15:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
U Foči je pretplata poskupila sa 10 na 11KM prošli mjesec ili pretprošli. U ponudi imaju samo 32 kanala.
Doduše mislim da je to jedino mjesto gdje je bilo džaba uvođenje kablovske.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 15:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
akermon je napisao:

Ispravka 49. Nema ni NTV 101 ni BEL-a...Mene uopste ne brine taj problem oko vise televizora...Imam samo jedan tv u stan, tako da... :wink: Bio bi mi dovoljan 1 ozbiljan operater, nebitno da li je Elta ili IPTV, cije usluge cu ubuduce koristiti zavisice iskljucivo od programske sheme operatera i kvaliteta slike. :wink:
U Slatini, istina imam 2, ali je jedan na Total tv, plus zemaljski signal ( digitalni i analogni ) a drugi tv mi je na Hotbird-u. U svakom slucaju, meni dosta...

Edit: Blizi se blizi 15.11. Bas me zanima sta ce biti sa Arenasport tv u mrezi Elta kabela...Mozda neko od ovih insajdera da neki koristan info. 8)

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 02:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
U Bl 51 kanal za 12 maraka,u Dubici 2 kanala manje a placa se 10 maraka mesecno!To je 24 marke manje godisnje!
Foca 11 maraka mescno za manje kanala od Bl i Dubice a imaju džaba uvodjenje.
Smesno?
Amaterizam?

I ko su ti clanovi te komisije za biranje kanala koja postoji u ugovoru u BL da ih kontaktiramo i pitamo za kanale ili se kanali biraju po nahodjenju vlasnika?

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 08:06 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Avg 2009, 07:33
Kanali se biraju po nahođenju čovjeka koji ubjeđuje korisnike da DSF prenosi Bundes Ligu....

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 11:04 
Pripravnik
Pripravnik

anoniman je napisao:
U Bl 51 kanal za 12 maraka,u Dubici 2 kanala manje a placa se 10 maraka mesecno!To je 24 marke manje godisnje!
Smesno?
Amaterizam?

I ko su ti clanovi te komisije za biranje kanala koja postoji u ugovoru u BL da ih kontaktiramo i pitamo za kanale ili se kanali biraju po nahodjenju vlasnika?

Odkud tebi ta informacija?

U BL kako gledam programsku šemu imamo mi 49 ili 50 kanala za 12 KM, u Dubici nemaju dva kanala manje nego 10 kanala, to je 40 za 10 KM.

Anoniman, ja mislim da se tu nemože ništa menjati, jer sam gledao ponudu kanala kod svih ostalih kablovskih provajdera i svi imaju slićnu ponudu kao Elta, vjerovatno se radi o nekoj standardnoj ponudi kanala kod svih operatera u BIH.
Meni su rekli eltovci da će zato i povećavati broj kanala na digitali, da može korisnik sam birati šta želi gledati.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 12:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Feb 2009, 20:11
akermon je napisao:
anoniman je napisao:
Smesno?
Amaterizam?

Odkud tebi ta informacija?

U BL kako gledam programsku šemu imamo mi 49 ili 50 kanala za 12 KM, u Dubici nemaju dva kanala manje nego 10 kanala, to je 40 za 10 KM.

Anoniman, ja mislim da se tu nemože ništa menjati, jer sam gledao ponudu kanala kod svih ostalih kablovskih provajdera i svi imaju slićnu ponudu kao Elta, vjerovatno se radi o nekoj standardnoj ponudi kanala kod svih operatera u BIH.
Meni su rekli eltovci da će zato i povećavati broj kanala na digitali, da može korisnik sam birati šta želi gledati.

Oni to govore vec godinu dana pa nista,ali su ipak bez premca kada je prica i mazanje ociju korisnicima.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 12:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Feb 2009, 20:11
drug je napisao:
akermon je napisao:

Ispravka 49. Nema ni NTV 101 ni BEL-a...Mene uopste ne brine taj problem oko vise televizora...Imam samo jedan tv u stan, tako da... :wink: Bio bi mi dovoljan 1 ozbiljan operater, nebitno da li je Elta ili IPTV, cije usluge cu ubuduce koristiti zavisice iskljucivo od programske sheme operatera i kvaliteta slike. :wink:
U Slatini, istina imam 2, ali je jedan na Total tv, plus zemaljski signal ( digitalni i analogni ) a drugi tv mi je na Hotbird-u. U svakom slucaju, meni dosta...

Edit: Blizi se blizi 15.11. Bas me zanima sta ce biti sa Arenasport tv u mrezi Elta kabela...Mozda neko od ovih insajdera da neki koristan info. 8)

oni nisu u stanju da puste es-bundes,tako da arena ne da nema sanse nego je smesno uopste pricati o tome

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]