ops.kamen je napisao:
Dragi banjalučani ima i gorih od vas po pitanju elta kabla.Šta Dubičani kažu na prijem programa preko "Elta kabla". Jesu li primjetili da u toku dana nemamo prijem pojedinih programa. Članom VI Ugovora što su svi korisnici potpisali predviđeno je da izvođač garantuje kvalitetan prijem kanala, u skladu sa mogućnostima grada.. Mogućnosti grada su prije njih bile dobre, tako da ne mogu se pozvati na tu opciju.
Isto tako volio bih da znam kako bih mogao zahtjevati vrstu programa koja će se prikazivati. Isti član Ugovora kaže da vrstu programa određuju:komisija koju biraju pretplatnici i 1 predstavnik Opštine. Tog predstavnika neznam ko je a ja u tu komisiju nisam nikog birao. a VI?[/b] RECIMO JA BIH VOLio VIŠE FILMSKIH PROGRAMA. Nekad smo imali FILM NET, TELE KINO. a ELTA-KABEL NEKA PLATI KODIRANE PROGRAME, IONAKO SU POVEĆALI PRETPLATU NA 10 KM. jA SAM UPUTIo PISMO DIREKTNO U dOBOJ -VLASNIKU, U KOJEM GA OBAVJEŠTAVAM DA ZA OVAJ MJESEC NEĆU PLATITI PRETPLATU IZ RAZLOGA ŠTO SE ELTA KABAL NE DRŽI STAVKI IZ uGOVORA. a dobio sam i odgovor da još nisu uspjeli formirati komisiju za odabir programa (2 godine).
OGORČENI KORISNIK
Izvini ali takve tvoje tvrdnje me nerviraju. Nerviraš me iz razloga ako nisi zadovoljan onda se odjavi. Što se tiće tvog neplaćanja tu se ne slažem sa tobom jer se tako to neradi. Neznam kako bi meni bilo na poslu da mi neko tako nešto napravi, koristiš neku stvar i onda neplatiš, ne podržavam toga. Ja imam primjedbi na Eltu Kabel što se tiče filmskog kanala i što digitala još nije puštena u rad, kada bude digitalna onda ču biti zadovoljan. Zvao sam i rekli su mi da uskoro će biti digitalna sa više kanala puštena ali taćno kada nije mi znao reći
Izvini ali FILM Net i Telekino ne podnosim, tako da nadam se da tih kanala nemisle ubaciti. Tv 1000 bio bi ok.
Gledao sam malo kakvu programsku šemu imaju ostali kablovski operateri u BIH i svi imaju vrlo slićno kao Elta Kabel i kao što vidim to jeste neka standardna programska šema. Ja mislim da onaj koji ima više želja što se tiće kanala, filmski, sportski, morao bi uzeti digitalnu tv i sa time bi rješili nešto. Elta info jel se zna koje kanale ubacujete?
Elta, gledao sam vaš sajt. Jel vam umro dizajner? Dajte napravite sajt kako treba jer ako me ko od komšija pita za vaš internet, sramim se pokazati vaš sajt

I dajte ubacite forum ili bilo šta, samo da možemo iznositi svoje stavove do nekih stvari.
Interesuje me nešto, ako ko zna, imaju li Aneks, netkom i Elta kabel istog vlasnika ili je to odvojeno?