Iako mi se ne sviđa izbor pjesme ovih naših, ne mislim da su nešto loše odsvirali (mada gitare jesu malo čudno zvučale), već prije da je bilo bendova koji su baš oduvali. Naravno, Zele se mora praviti pametan i na nekom lomiti kola, a to su na žalost sinoć bili oni, a stoji i to da nije trebalo da ulaze u raspravu sa žirijem, jer jednostavno ne vrijedi, onako su na kraju još ispali ''negativci''. Ali i dalje smatram da, recimo, Last Location nije ništa bolje odsvirao. Njihov pjevač iz emisije u emisiju ganja intonaciju i najviše falšira, ima čovjek lijep i prijatan glas, ali mu treba doooobrano vježbe. A nisu mi nešto pretjerano energični ko bend, sve u svemu, ništa posebno. Međutim, Zele ih nije nešto posebno kritikovao, osim jednom za neku solažu nešto. Sejo je sinoć pokušao da skrene pažnju pjevaču da bi trebalo da poradi na nekim stvarima, ali Zele baš ne da na njih.
Onda, ona Atlantida je zaista dobar bend, igrom slučaja sam uživo gledao onu emisiju kad su svirali ''Jump'', i mogu reći da emituju energije koliko ostali bendovi zajedno. Ali zaslužuju boljeg pjevača, jer onaj njihov lik najozbiljnije konkuriše sa pjevačem LL po tome ko će više isfalširati. Ima i on potencijala, ali za sad više skiči nego što pjeva.
Sinoć su me oduševili Sabbatka i Santosi, taman kad sam pomislio da nemaju više ideja oni oduševe. Scripta standardno odlična, Nasty Michelle takođe. Venus mi je simpa bend, ali im od samog početka nekako nedostaje groova. Tezgaroši su ispali, nije mi drago zbog načina na koji se to desilo, al nije mi nešto ni žao.
Sve u svemu, BB sigurno može još koju sedmicu ostati tamo, sinoć su imali malo i sreće, ali to treba uzeti kao dodatni podstrek. Mislim da im više odgovara onaj fazon Beat It/Abba u nekim hard'n'heavy aranžmanima. Izabrati pravu pjesmu i otprašiti, može li biti jednostavnije od toga