banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 13:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1169 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 59  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Sep 2009, 23:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Golman Geteborga pomerao stative!

http://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy ... _id=383196

http://www.youtube.com/watch?v=oL6wIHT3i0E

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2009, 20:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
vahahhahahhahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2009, 20:26 
Omajgad...tako im i treba kad prave onakve golove...nek dodje igrati na krajin stadion pa nek pomjeri. :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2009, 10:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Mar 2008, 09:38
Najseksipilnija fudbalerka svijeta

Laisa Andrioli igra za brazilsku reprezentaciju, izgleda dobro kao milion dolara i rijetko voli imati odjeću na sebi. Ne, nije san, već želja svakog fudbalskog navijača.
Slika
Kada bi prosječnog zaljubljenika u fudbal upitali sa kakvom bi ženom volio provesti život, vjerovatno bi opisao Laisu Andrioli.

Mlada brazilka ne samo da izgleda besprijekorno i zna objasniti razliku između ofsajda i indirekta, već "ubija" u napadu brazilske reprezentacije.
Slika
Laisa je i službeno proglašena najseksipilnijom svjetskom fudbalerkom, a dosad je njena prekrasna figura, uglavnom bez krpica, krasila brojne naslovne stranice svjetskih magazina. Ljepotica je navodno bila u vezi sa Denilsonom, bivšim fudbalerom španskog Betisa.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2009, 19:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Hej opet vređao "Zver sa Istoka"

Slika

Dejvid Hej zadao je Nikolaju Valujevu novi udarac ispod pojasa. Britanski bokser nazvao je Rusa - babarogom! Do juče "Zver sa Istoka" mu je najpre ličio na dlakavo čudovište koje bi trebalo da se obrije, potom na čoveka-mutanta iz Gospodara prstenova, da bi nedelju dana uoči borbe u Nemačkoj postao babaroga.

- To će biti najluđa borba u mom životu, u smislu pripreme za taj meč. Valujev mi liči na babarogu. Deca pokušavaju da mu skinu njegovu masku kada prestrašuje na Noć veštica. On je veliki, zastrašujuć i neverovatno krupan lik i dosta ljudi se brinu za mene zbog ove borbe - rekao je Hej.

Kontroverzni Britanac objasnio je kako se priprema za ovaj meč.

- Moram da uradim neke stvari koje nikada nisam radio u životu. Sparingujem sa krupnim i teškim bokserima. Mnogo mojih kolega ne znaju kako da se nose sa visokim protivnicima. Oni se preplaše kada s njim dodirnu rukavice pre borbe. Iako svi znaju da je Valujev ogroman, mnogi njegovi protivnici se iznenade kada izađu u ring i shvate zapravo koliko je visok i težak. Između treninga često sam na DVD gledao King Konga, Godzilu i Frankeštajna, kako bih podsetio sebe na predstojeći izazov. U svim tim filmovima ljudi su na kraju uništili ta čudovišta, tako da ću i ja to učiniti Valujevu. Pustiću da leva i desna ruka govore umesto mene - poručio je Hej.

:lol: Која је ово будала...

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2009, 22:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Citiraj:
UEFA odrala Dinamo: I bodovi i prazne tribine
Zagrebački Dinamo ostao je bez jedina tri osvojena boda u tri kola Grupe A Lige Evrope, a preostale dve utakmice protiv Ajaksa i Temišvara u ulozi domaćina, igraće pred praznim Maksimirom!

To je odluka Disciplinske komisije UEFA, zbog tri uzastopna haosa koje su Bed Blu Bojsi napravila na tri evropska gostovanja ove sezone, protiv Salzburga u kvalifikacijama za LE, a potom i u Temišvaru i Amsterdamu...

"Sigurni" izgredi zagrebačkih huligana nisu počeli ovog leta, već se događaju iz sezone u sezonu i UEFA nije bila milosrdna ovog puta.

U prva tri kola, "modri" su izgubili kod kuće od Anderlehta, potom dobili Temišvar u gostima, pa opet izgubili u Amsterdamu.

Rasplet u Grupi A, Zagrepčani dočekuju, ipak, bez bodova, ali i bez prihoda od raspordatog Maksimira na evro-utakmicama.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2009, 22:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
bilo je krajnje vrijeme da se spuste na zemlju

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2009, 22:40 
Bravo UEFA.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 18:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Ovo majka više ne rađa

Ronaldo: Da sam vlasnik kluba platio bih za sebe i više od 94 milijuna eura

http://www.index.hr/sport/clanak/ronald ... 57730.aspx

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 21:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Jednostavno najbolji, može da priča šta hoće... S tim stavom, još će napredovati...

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2009, 18:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Osim: Na Balkanu nikad dosta belaja!

Ivica Osim danas na kašičicu gleda fudbal, u kojem je kao igrač i trener proveo više od pola životnog veka. Zbog posledica teškog moždanog udara, legendarni napadač bosanskog Željezničara, trenerski tvorac njegovog istorijskog plasmana u polufinale Kupa UEFA, strateg Partizana, grčkog Panatinaikosa, austrijskog Šturma, japanskog Džef junajteda i poslednji selektor tzv. velike Jugoslavije, koju je doveo do četvrtfinala Svetskog prvenstva, „na jedno oko" prati igru kojom se bavio s toliko strasti i mudrosti.

- Izbegavam da gledam utakmice. Lekari mi ne daju zbog stresa. Kažu - ne igraj se glavom. Znaju i oni da je nemoguće bez nerviranja pratiti fudbal. Meni kao treneru, pogotovo. Još uvek me izbace iz takta igrači koji komplikuju jednostavne stvari. Ali, dug je to period života da bih ga se tek tako odrekao, zaboravio. I dalje učim. I, kad mogu, uživam u toj specifičnoj fudbalskoj pravdi, gde David ne mora uvek biti gubitnik, a Golijat obavezno pobednik - kaže na početku razgovora za Danas čuveni „Štraus sa Grbavice".

Prija li vam saznanje da su za vaše zdravlje strepeli mnogi od Triglava do Đevđelije?

- Stvarno ne znam čime sam to zaslužio. Ne mislim da sam išta posebno uradio. Možda sam, jedino, bio hrabriji od ostalih. Uvek sam pričao ono što mislim, makar se zbog toga morao sa svima posvađati. Ili je to zbog toga što sam sa Željezničarom stao u polufinalu Kupa UEFA, a s reprezentacijom Jugoslavije penalima zaustavljen u četvrtfinalu Svetskog prvenstva. To je od mene, izgleda, napravilo nekakvu tragičnu figuru, a ljudi vole takve.

Ilije to zbog vašeg principijelnog stava da posle raspada SFRJ ne vodite nijedan klub i reprezentaciju s tih prostora?

- Sada ne znam da li je dobro što sam tada tako postupao. Znate, čovek se uvek preispituje. Stalno razmišlja da li je trebalo drugačije, šta bi bilo da je bilo... Ali, nisam mogao protiv sebe i svoje porodice, nisam hteo ni smeo dozvoliti da bilo koja strana upire prstom u nas. Nismo to zaslužili. Pod tim izgovorom sam odbio poziv Saveza BiH. Zato sam otišao iz Partizana.

Jugonostalgičari se uvek i svuda pominju u negativnom kontekstu. Vi nikada niste krili žal za zajedničkom državom?

- Ne znam zašto se ljudi stide toga. Sve sam stekao u velikoj Jugoslaviji. Prijatelje, neprijatelje, ime... Neću da gazim po svojoj prošlosti. Lakše mi je glasno priznati da sam jugonostalgičar nego se u tišini mučiti sam sa sobom, a pred drugima drugačije pričati. Previše je takvih glumaca, foliranata i licemera. Nisam od te sorte.

Da li je posle svega došlo vreme da, u miru, živimo jedni pored drugih?

- Živeli smo već zajedno i jedni pored drugih, pa je puklo i završilo se tragedijom. I sada takva opasnost visi u vazduhu. Latentno. Balkan je, nažalost, bomba za koju ne znaš kada može da eksplodira. Takvi smo, što nas više udaraju po glavi, sve smo gori. Kao da nam nikada nije dosta belaja.

Ima li onda smisla i budućnosti balkanska fudbalska liga, čije pokretanje neki zagovaraju?

- Fudbal bi trebalo da bude faktor ujedinjavanja, a ne razjedinjavanja. Nije takva liga potrebna samo nama već i Evropi. Balkan je uvek bio nepresušno izvorište talentovane dece, rasadnik fudbalera s idejom, vrsnih tehničara s vic rešenjima u igri. Zapadu su potrebni takvi igrači, a neće ih moći doveka dovoditi iz Brazila i podsaharske Afrike. Mogli bismo im biti zimska bašta, iz koje će uzimati „povrće i voće" kada im ponestane njihovog. Ne mislim samo na eksjugoslovenske republike, već i na Rumuniju, Bugarsku, Tursku i Grčku. U svakoj od tih zemalja postoje makar dva velika i organizovana kluba, s dosta navijača, slavnom tradicijom i zapaženim rezultatima u takmičenjima UEFA. Ali, prethodno bi Evropa morala nešto uložiti. Mora nam i davati, a ne samo uzimati najbolje od nas.

Kako osigurati bezbednost na tim utakmicama u uslovima narastajućeg navijačkog nasilja u Srbiji, BiH, Hrvatskoj?

- Sve je to ista „škola", jer ovde se neprestano ulaže u nasilje. Previše je izazivača ratova, ljudi sa ratnim frustracijama i destruktivnim opsesijama. Likova bez identiteta i nade, koji se poistovećuju sa klubovima. A, onda dele po navijačkoj, političkoj ili verskoj osnovi. Ali, i tu bi Evropa trebalo da nam pomogne. Ulaganje u fudbal je ulaganje u bolji život. Tih dečaka, njihovih porodica, društva.

Navijački sukob odneo je nedavno jedan ljudski život u Širokom brijegu. Ko je kriv za tragediju?

- Svi znamo zašto je i kako došlo do te tragedije, ali niko nema petlju da to javno kaže. U Bosni i Hercegovini nema čoveka kojem bi mase verovale, krenule za njim. Nemamo svog Vilija Branta da se izvini u ime svih.

Može li mala Bosna i Hercegovina preko velikog Portugala do Svetskog prvenstva 2010?

- U sportu i životu je sve moguće, a publika voli kada na patosu vidi moćnije, poznatije, bogatije. Legendarni bokser Mohamed Ali pričao je da su njegove mečeve iz prvih redova gledali oni s najviše para, koji nisu pitali šta košta da izbliza vide kako neko tuče najboljeg. Portugal je veliki izazov za Bosnu i Hercegovinu. Motiv, takođe. Naša reprezentacija ima, međutim, i dosta aduta. Portugalci svojim izjavama samo pojačavaju želju za pobedom kod Bosanaca. Samo se nadam da će je gospodin Blažević (selektor BiH - prim. a.) iskontrolisati i na pravi način kanalisati. Do sada se dobro nosio sa zvezdama i medijskom euforijom koja prati one koji laktovima proširuju ulice. Novinari mogu sve - da od prosečnog fudbalera naprave Ronalda, a od pravog bogalja.

Srbija je već, na impresivan način, stigla do Južne Afrike. Dokle bi mogla na samom turniru?

- Srbija je potencijalni hit Svetskog prvenstva, kao što je doskora bila Hrvatska, a nekada afričke i dalekoazijske zemlje. Ima nekoliko sjajnih individualaca, poput onog malog plavušana Krasića, i selektora sa iskustvom i znanjem, koji će sigurno spreman dočekati turnir. Bojim se, jedino, da je opet na (s)ceni gladijatorski fudbal. Vidim da ponovo važi ona stara „ko leži, taj ne beži". Oni koji nemaju, kao mi, fudbalere čije lopte „imaju oči" nameću igru s puno trke i agresije, čak prljavštine. Videćemo kako će se Srbija snaći u takvom ambijentu.

Iza vas je bogata i uspešna trenerska karijera. Na koji svoj uspeh ste najponosniji?

- Najponosniji sam na generaciju reprezentativaca sa Mondijala 1990. Srećan sam što sam vodio takve igrače i ljude, što posle svega nisu zaboravili jedni na druge. Ni mene - zaključuje razgovor fudbalski mudrac sa Miljacke.

Džajić nije zaslužio lisice

- Džaja nije zaslužio da onako postupaju s njim. Zar da takvu sportsku veličinu i zaslužnog građanina u lisicama sprovode u zatvor?! To je najlakši način da srozaju nečije ime i delo. Ne znam koliko ga svojim rečima mogu utešiti, ima onih koji su mu bliži i sigurno to čine, ali ne mogu ostati nem i slep na ono kroz šta je prošao, kaže Osim o skorašnjim dešavanjima oko Dragana Džajića.

Da mi je videti Zemunelo

- Imam veliku želju da vidim Partizanov sportski centar Teleoptik. Neću reći da sam baš ja njegov idejni tvorac, ali, recimo da sam sa Nenadom Bjekovićem (bivši sportski direktor crno-belih - prim. aut) i Žarkom Zečevićem (eks generalni sekretar - prim. aut) mnogo puta pričao o takvom trening kampu. Sim Amar ga je pre nekoliko godina posetio sa Željezničarom i preneo mi da je malo takvih u Evrop, kaže Osim koji gotovo 20 godina nije bio u Srbiji.

Džeko i Krasić - bomba u Milanu

Osim navija da se u istom timu - Milanu nađu jedan Bosanac i jedan Srbin. Ubeđen je da bi napadač Volfsburga i BiH reprezentacije Edin Džeko sa vezistom moskovskog CSKA i selekcije Srbije Milošem Krasićem predstavljao dobitnu kombinaciju u dresu „rosonera".

- Kada već ne mogu političari, neka ih spoji fudbal. Milanu je potrebna takva „bomba". Njih dvojica bi ga iz temelja razdrmali.

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2009, 18:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

................................ambrozini(gatuzo)....................................

...krasic.............................pirlo.........................................jovanovic

.......................pato.....................dzeko..................................

kakva bi to ekipa bila!!!

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2009, 20:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Da, Jovanović prije Ronaldinha :lol: Nevjerovatno precjenjen igrač, na kraju će završiti u Stuttgartu, Getafeu, Fulhamu ili tako nekoj sličnoj ekipi... Džeko, ako je pametan neće nigdje iz Wolfsburga, igraju odlično, ukpala se u sistem, igraju Ligu šampiona, zašto to kvariti?! Bar do kraja ove sezone dok se ne vidi da li će se izboriti za isto takmičenje i u sledećoj... Krasić bi dobro došao, taman je CSKA 5. u ruskom prvenstvu, znači nema Evrope sledeće godine, a sad im se završava prvenstvo, u januaru stiže na San Siro, ako Bog da... Odbrana je dobra, samo fali jedan igrač tipa Krasića koji može sam povući kad treba.

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2009, 16:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Prijatelju ronaldinjo vise nije na nivou a taj precjenjeni jovanovic(cak je precjenjeno i to da su nam on, krasic i zigic donijeli plasman na SP, jel tako?) da je krasicevo godiste vec bi igrao u Mancesteru, Celziju ili Liverpulu zbog svoje snage konstitucije i ponasanja na terenu....

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2009, 18:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Problem je što nije Krasićevo godište i što cijeli život igra u usranoj Belgiji... I kežman je davao golove u Holandiji i za reprezentaciju pa prvi put kad je istrčao na teren neke ozbiljnije lige, nestao... Ja bi volio da je on Ronaldinho, ali ovaj zimski prelazni rok će pokazati koliko vrijedi...

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2009, 23:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Obnova velike skakaonice na Planici

Kada budu završeni radovi na obnovi velike skakaonice, na Planici će se od 2010. održavati takmičenja za prvenstvo sveta u skijaškim letovima.

Prvo takmičenje na skakaonici održaće se u martu iduće godine. Mamutska skakaonica egzistiraće u okviru modernog Centra za nordijske discipline, koji će biti završen do 2013. godine. Ukupni radovi, koje će delimično finansirati Evropske unija, stajaće 1,67 miliona evra. Od te sume 1,11 miliona evra biće potrošeno za veliku skakaonicu, a 215.000 evra za infrastrukturu.

Takođe će se izgraditi više manjih skakaonica, ski-liftova i prilaznih puteva.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2009, 22:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Citiraj:
ROBERT ENKE, 32-godišnji vratar Hannovera i njemačke nogometne reprezentacije, preminuo je u utorak, objavio je predsjednik Hannovera Martin Kind. Policija je izvijestila da je Enke poginuo u naletu vlaka, a glasnogovornik policije za Reuters je kazao da zasad sve indicije ukazuju na samoubojstvo!

"Policija me nazvala i obavijestila da je Robert Enke preminuo. Vijest o njegovoj smrti primio sam oko 19.35 sati", izjavio je za Bild predsjednik Hannovera Martin Kind.

Enke je karijeru počeo u Carl Zeiss Jeni, a prvi profesionalni nastup upisao je u drugoj ligi 11.studenog 1995. godine, baš protiv svog zadnjeg kluba Hannovera. Bio je član Borussije iz Mönchengladbacha, Benfice, Barcelone, Fenerbahçea i Tenerifa, a od srpnja 2004. godine branio je za Hannover.

Bio je član njemačke U-21 reprezentacije, dok je za seniorsku reprezentaciju debitirao 28. ožujka 2007. godine u prijateljskoj utakmici protiv Danske.

Ove godine figurirao je kao prvi vratar reprezentacije, a zbog želučane infekcije propustio je posljednje utakmice "elfa" u kvalifikacijama za SP: protiv Azerbajdžana u Hannoveru, protiv Rusije u Moskvi i Finske u Hamburgu.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2009, 22:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

:o

На менаџеру га стално доводио за резервног голмана. :(

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2009, 20:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ubi se covjek, a bio mlad... :)

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2009, 20:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Slovenački alpinista slomio nogu

Slovenački alpinista Tomaž Humar slomio je nogu tokom uspona na himalajski vrh Langtang Lirunga i na visini od 6.300 metara čeka na pomoć.

Prema povređenom alpinisti već su krenuli šerpasi u ulozi spasilaca, a uključiće se i helikopteri. Do nesreće je došlo u ponedeljak, dok je Humar sam pokušao da se popne na Langtang Lirunge, prenela je slovenačka Pop televizija.

Humar je bio spasavan i 2005. godine pri usponu na pakistanski Nang Parabat, gde je zastao na visini od 6.000 metara i preživeo šest dana, a u spektakularnoj akciji ga je spasao helikopter pakistanske vojske.

Tomaž Humar ima 40 godina, a tokom karijere osvojio je brojne nagrade poput Piolet d'Or 1996. godine.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1169 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 59  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]