hercegovac27 je napisao:
Meni se nekada čini da granica između BiH i Hrvatske na prostoru Škutorije i ne funkcioniše kada mogu tako odmah ispariti preko grane a da država BiH ne reaguje. Kad zatvorenik pobjegne nije li logično da se odmah obavijesti i granična policija u slučaju bijega preko granice. Da se ovo dogodilo u negdje u Srpskoj granica bi bila zatvorena odmah.
Oni najbolje znaju sve kozje staze i kako se može stići do HR van graničnog prelaza.
Lik je vojnik, tako da mu to ne predstavlja problem.
RSnavijac je napisao:
filozof sa vrbasa je napisao:
Ja ću dodati da su Lešinari sjajni i najbolji u čitavoj BiH, imaju i oni onu mrlju kada su prije nekoliko godina razvili transparnet u vezi Srebrenice. To je bilo veoma ružno. Nikada na TV nisam čuo neki navijačko nacionalni eksces.
Тада је стадион био пун, послиејратни набој се још осјећао, а момак што је донио тај транс нема везе са лешинарима, само ето што су медији то прикачили навијачкој групи.
Poslijeratni naboj neće još dugo nestati i to mi nije objašnjenje, vjerovatno je bilo zloupotrebe tada, ali navijači kojima je stalo do obraza su trebali odmah reagovati. Bilo i prošlo, kao što će i ovo da prođe.
cvox je napisao:
filozof sa vrbasa je napisao:
Ja ću dodati da su Lešinari sjajni i najbolji u čitavoj BiH, imaju i oni onu mrlju kada su prije nekoliko godina razvili transparnet u vezi Srebrenice. To je bilo veoma ružno. Nikada na TV nisam čuo neki navijačko nacionalni eksces.
fiki jesi ti dobar?
Milsim jel ti dobro,ne licis na sebe pa te zato pitam

Ne prija mi ovo sunce pred zimu nikako.