banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 12:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3429 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 172  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Okt 2009, 13:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Behar, ne diraj filozofa, bices banovan :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 13:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
Ma netreba Beharu ban,njemu je dovoljno poslat filozofa...on djeluje na njega ko pencilin :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 13:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Dec 2008, 16:34
To što su osumnjičenog pustili da pobjegne samo je sramota i još više sj... situaciju.
Njemu mogu suditi i u Hrvatskoj, tako da se nije izvukao!

A čitam i da su pustili huligane Sarajeva iz pritvora.

A ko je ranio onog Hercegovca? Da li ima i za to osumnjičenih ili uhapšenih?

Sva ta situacija oko tih nemira u Širokom je čudna. Možda je sve to planski urađeno.
Ovo ne miriše na dobro! Bojim se da ne skrene situacija u nešto drugo...

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 13:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Ja sam na ovome forumu od 2003, mnogo duze od mnogih vas,,,neka me banuju,,nije problem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A Sarajlija sa Milkjacke,,,sta reci tipicni Sarajlija iz Rajvosa :D

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 13:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Nikada nisam bio u Širokom, ali mi je mentalitet tamošnjeg naroda dobro poznat kroz neke hrvatske političare. Ne generalizujem, jer se Hrvati iz Kiseljaka, Orašja, Jajca, mnogo razlikuju od Hrvata iz Hercegovine. Dok u Brčkom gotovo nema razlike između Hrvata i Srbina osim po imenu.

Lijepo je biti nacionalista, međutim Hrvati iz Hercegovine pretjeruju, nevezano za ovaj događaj, govorim o prijašnjim vremenima, valjda je to zbog toga što se tijesno graniče sa HR, pa im to dodatno podiže samopouzdanje.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 13:34 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Sep 2009, 17:22
za @ RSnavijac,
Sta te zulja ovcice? Kao sto sam rekao u prethodnom postu:tornjaci u torove,a normalni navijaci na stadione.
pozdrav pozitivcima

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 13:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja ću dodati da su Lešinari sjajni i najbolji u čitavoj BiH, imaju i oni onu mrlju kada su prije nekoliko godina razvili transparnet u vezi Srebrenice. To je bilo veoma ružno. Nikada na TV nisam čuo neki navijačko nacionalni eksces.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 13:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
filozof sa vrbasa je napisao:
Ja ću dodati da su Lešinari sjajni i najbolji u čitavoj BiH, imaju i oni onu mrlju kada su prije nekoliko godina razvili transparnet u vezi Srebrenice. To je bilo veoma ružno. Nikada na TV nisam čuo neki navijačko nacionalni eksces.

fiki jesi ti dobar?

Milsim jel ti dobro,ne licis na sebe pa te zato pitam :D

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 13:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
cvox je napisao:

fiki jesi ti dobar?

bome, cvoka, H1N1. visoka temperatura. buncanje, nebuloze. ima kod nas ove "gripe" kol'ko 'oces!

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 13:43 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 23 Sep 2008, 14:17

Тада је стадион био пун, послиејратни набој се још осјећао, а момак што је донио тај транс нема везе са лешинарима, само ето што су медији то прикачили навијачкој групи.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 13:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Hertzog je napisao:
Behar, ne diraj filozofa, bices banovan :lol: :lol: :lol: :lol:
..zajedno sa fićom :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 13:48 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Meni se nekada čini da granica između BiH i Hrvatske na prostoru Škutorije i ne funkcioniše kada mogu tako odmah ispariti preko grane a da država BiH ne reaguje. Kad zatvorenik pobjegne nije li logično da se odmah obavijesti i granična policija u slučaju bijega preko granice. Da se ovo dogodilo u negdje u Srpskoj granica bi bila zatvorena odmah.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 14:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

hercegovac27 je napisao:
Meni se nekada čini da granica između BiH i Hrvatske na prostoru Škutorije i ne funkcioniše kada mogu tako odmah ispariti preko grane a da država BiH ne reaguje. Kad zatvorenik pobjegne nije li logično da se odmah obavijesti i granična policija u slučaju bijega preko granice. Da se ovo dogodilo u negdje u Srpskoj granica bi bila zatvorena odmah.

Oni najbolje znaju sve kozje staze i kako se može stići do HR van graničnog prelaza.

Lik je vojnik, tako da mu to ne predstavlja problem.

RSnavijac je napisao:

Тада је стадион био пун, послиејратни набој се још осјећао, а момак што је донио тај транс нема везе са лешинарима, само ето што су медији то прикачили навијачкој групи.

Poslijeratni naboj neće još dugo nestati i to mi nije objašnjenje, vjerovatno je bilo zloupotrebe tada, ali navijači kojima je stalo do obraza su trebali odmah reagovati. Bilo i prošlo, kao što će i ovo da prođe.

cvox je napisao:

fiki jesi ti dobar?

Ne prija mi ovo sunce pred zimu nikako. :)

Poslednji put menjao filozof sa vrbasa dana 06 Okt 2009, 14:17, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 14:16 
Stara kuka
Stara kuka

Nikada nisam bio u Širokom, ali mi je mentalitet tamošnjeg naroda dobro poznat kroz neke hrvatske političare. Ne generalizujem, jer se Hrvati iz Kiseljaka, Orašja, Jajca, mnogo razlikuju od Hrvata iz Hercegovine. Dok u Brčkom gotovo nema razlike između Hrvata i Srbina osim po imenu.

Lijepo je biti nacionalista, međutim Hrvati iz Hercegovine pretjeruju, nevezano za ovaj događaj, govorim o prijašnjim vremenima, valjda je to zbog toga što se tijesno graniče sa HR, pa im to dodatno podiže samopouzdanje.

Vidiš mene je to nerviralo kada su Tutu i Štelu nazivali bosanskim Hrvatima. Velika je razlika između hercegovačkih i bosanskih Hrvata. Ovi drugi nisu uopšte toliko ekstremni. Nemoguće je ni porediti. U Širokom sam bio jedanput za svojih 28 godina. Čovjek se tamo jednostavno neugodno osjeća.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 14:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ko krme u teheranu :lol: :lol: :lol:
Tako je i kod nas na Manjaci, Nevesinju i slicnim krajevima, i kod muslimana nije nista bolje u Zenici pa i Sarajevu

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 14:24 
Stara kuka
Stara kuka

Hertzog je napisao:
Ko krme u teheranu :lol: :lol: :lol:
Tako je i kod nas na Manjaci, Nevesinju i slicnim krajevima, i kod muslimana nije nista bolje u Zenici pa i Sarajevu

Vjerujem! Nevesinje jeste tipična vukojebina koja može razviti planinski turizam da imaju imalo pameti u kojoj nikada ne bih poželio živjeti ali moram priznati da mi je nekako vazduh drugačiji kada iz Mostara pređem u Nevesinje jer sve što ne mogu lanuti u Mostaru mogu u Nevesinju. Ipak sam nekako opušteniji u Nevesinju. Zvuči nevjerovatno ali istinito. Dok s druge strane se jako neugodno osjećam u istočnoj Bosni. Valjda drugi mentalitet! Bio sam u Zenici lani prvi put u svom životu i čini mi se da su ljudi bolji nego u Sarajevu.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 14:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Apr 2006, 21:16
A jel' samo meni čudno da je lik oteo pištolj panduru, upucao lika, pa priznao, pa pobjegao?
Smrdi mi na to da je pandur upucao lika, drugi panduri našli nekoga ko će "priznati" i pustili ga.
Vuk sit i ovce na broju.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 15:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Jode je napisao:
live je napisao:
Halid Genjac: "za ovakvo stanje na našim sportskim terenima isključivu krivicu snose političari iz RS-a" :lol: Nije se trebalo dugo čekati :oops: .Sa kim mi državu dijelimo majko moja

Evo opet multietnicara iz Sarajeva...
I ovaj muflon Kenjac il' Genjac, kako god, krivi Srbe za ovo... pa to ne moze zdrav cojek da kaze....

POvod ovoj njegovoj izjavi, kao i slicnim izjavama, je taj da su poslanici SNSD-a odbili zakon o sprecavanju nereda na spotskim terenima kada je on bio predlozen.
Njihova reakcija je bila da RS ima taj zakon i postuje ga. Ja se slazem sa njihovom konstatacijom. Ko je kriv Federaciji sto svaki kanton ima svoje zakone. Tri kantona imaju slican zakon a ostali nemaju.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 16:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
The_One je napisao:
A jel' samo meni čudno da je lik oteo pištolj panduru, upucao lika, pa priznao, pa pobjegao?
Smrdi mi na to da je pandur upucao lika, drugi panduri našli nekoga ko će "priznati" i pustili ga.
Vuk sit i ovce na broju.

баш сам размишљао о томе..
и при том још има војно искуство ..
ко ће знат шта се ту издешавало..

а немојте против широког..то су баш фини људи :)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 18:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Meni nije jasno da je lik pobjegao... Sramota. Da li je istina da su svi ranjeni iz istog oruzja???

На высокий берег на крутой.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3429 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 172  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]