crni_bl je napisao:
Eto zasto u BiH nema buducnosti! Kad god spomenes BiH i njegovu buducnost odmah su svi pametni, svako ima svoje ideje, podjele, ratovi, ujedinjenja,itd...zato i jeste ovako kako nam je, stojimo u mjestu 20 godina,...nema nama druge nego da dodje neko sa strane da nam komanduje, s obzirom da mi nismo normalno drustvo! Mene ljudi ne interesuje koliko ce drzava biti, kad su sjebali Jugu, mogu napraviti jos 10, ali me interesuje da se narod okrene bitnim stvarima u zivotu, jer kao sto ste napisali "zivot je jedan"!
crni BiH nema budusnosti jer je to zlocinacka tvorevina nastala silom i preglasavanjem Srpskog naroda 1992,jedina bitna stvar u zivotu je SLOBODA bez slobode dzaba ti sve,sta ce ti novac kad nemozes da izadjes iz kuce,ima jedna zgrada u Pristini gde danas zive Srbi NATO ih cuva bodljikavom zicom nigde ne izlaze ,nema Zivota bez Slobode,Sloboda je Nezavisna Republika Srpska ,zivot yu balijskoj BIH bi za Srbe bilo ropstvo i lagani put u nestanak
ozna1 slazem se da je sloboda jako bitna ali isto tako mislim da ne pravimo korake prema nekakvoj "pravoj slobodi". Covjek koji je zadovoljan svojim zivotom on i jeste slobodan covjek, nije stvar u parama, ali ako ti drzava omogucava da sa svojim postenim radom mozes sebi da priustis sve sta hoces onda ja mislim da si puno slobodan, a ako moras u strahu ziviti svaki dan i rintati za burek i jogurt a tvoj debeli gazda te sisa kao nikoga onda jgb-a...mislim sta smo dobili sa politicarima koji nas j..u vec 20 godina? Kojem mi to politicaru mozemo reci hvala za to sto si uradio?Ni jednom!! Svi samo s..u i prodaju maglu upakovanu u strah narodu i na njihov racun se bogate kao nikada. Mene ne zanima uopste ko vlada, vazno je da je on pametan i posten covjek sa pravim sistemom vrjednosti,...samo sa takvim ljudima mozemo naprijed...