banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 15:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 66 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Sep 2009, 17:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2009, 18:22
crni_bl

Политичари ко желе сачувати БиХ, знају да је потребно уништити самосталност РС. Зато њима је потребна провокација или мали рат. Зашто вахабити имаjу 10 000 комада ватреног оружја? ....
Тако су добили РС. Република Српска има сваку шансу да постане независна политичким средствима. Пут РС jе мирни и прави.

Не бој се непријатеља - у најгорем случају те могу убити. Не бој се пријатеља - у најгорем случају те могу издати. Бој се равнодушних - они нити убијају нити издају, али само уз њихову прећутну сагласност на земљи постоји издајство и убиство

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 17:57 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 23 Sep 2009, 17:33
Рус je napisao:
crni_bl

Политичари ко желе сачувати БиХ, знају да је потребно уништити самосталност РС. Зато њима је потребна провокација или мали рат. Зашто вахабити имаjу 10 000 комада ватреног оружја? ....
Тако су добили РС. Република Српска има сваку шансу да постане независна политичким средствима. Пут РС jе мирни и прави.

RUS u pravu si ,oni misle da ce izazivanjem nasilja umjesto njih posao odraditi NATO i OHR..put RS u nezavisnost je miran gandijevski put...do 2015 nece biti BIH

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 18:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2009, 18:22
Срамота...

Не бој се непријатеља - у најгорем случају те могу убити. Не бој се пријатеља - у најгорем случају те могу издати. Бој се равнодушних - они нити убијају нити издају, али само уз њихову прећутну сагласност на земљи постоји издајство и убиство

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 21:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2009, 13:59
ozna1 je napisao:
crni_bl je napisao:
Eto zasto u BiH nema buducnosti! Kad god spomenes BiH i njegovu buducnost odmah su svi pametni, svako ima svoje ideje, podjele, ratovi, ujedinjenja,itd...zato i jeste ovako kako nam je, stojimo u mjestu 20 godina,...nema nama druge nego da dodje neko sa strane da nam komanduje, s obzirom da mi nismo normalno drustvo! Mene ljudi ne interesuje koliko ce drzava biti, kad su sjebali Jugu, mogu napraviti jos 10, ali me interesuje da se narod okrene bitnim stvarima u zivotu, jer kao sto ste napisali "zivot je jedan"!

crni BiH nema budusnosti jer je to zlocinacka tvorevina nastala silom i preglasavanjem Srpskog naroda 1992,jedina bitna stvar u zivotu je SLOBODA bez slobode dzaba ti sve,sta ce ti novac kad nemozes da izadjes iz kuce,ima jedna zgrada u Pristini gde danas zive Srbi NATO ih cuva bodljikavom zicom nigde ne izlaze ,nema Zivota bez Slobode,Sloboda je Nezavisna Republika Srpska ,zivot yu balijskoj BIH bi za Srbe bilo ropstvo i lagani put u nestanak

ozna1 slazem se da je sloboda jako bitna ali isto tako mislim da ne pravimo korake prema nekakvoj "pravoj slobodi". Covjek koji je zadovoljan svojim zivotom on i jeste slobodan covjek, nije stvar u parama, ali ako ti drzava omogucava da sa svojim postenim radom mozes sebi da priustis sve sta hoces onda ja mislim da si puno slobodan, a ako moras u strahu ziviti svaki dan i rintati za burek i jogurt a tvoj debeli gazda te sisa kao nikoga onda jgb-a...mislim sta smo dobili sa politicarima koji nas j..u vec 20 godina? Kojem mi to politicaru mozemo reci hvala za to sto si uradio?Ni jednom!! Svi samo s..u i prodaju maglu upakovanu u strah narodu i na njihov racun se bogate kao nikada. Mene ne zanima uopste ko vlada, vazno je da je on pametan i posten covjek sa pravim sistemom vrjednosti,...samo sa takvim ljudima mozemo naprijed...

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2009, 07:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
ili nemoj banovati oznu1 ili banuj i njega i aarona. Jer svaki ban ozne predstavlja sastisfakciju aarona koji zapravo provocira oznu ali ne samo njega vec i sve Srbe. Licno banovao bih i aarona zbog provokacija.

Aaron je napisao:
Рус je napisao:
Срамота...

Rujo, pišeš li ti tako na ruskim forumima Čečenima da su balije? :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2009, 07:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 05 Avg 2006, 19:54
Momci,ako imate problema sa impotencijom ili preranom ejakulacijom to morate rešavati kod urologa i psihologa.
Što se tiče nacionalne strategije ostavite to mudrijim i pametnijim jer te nebuloze što ste izneli se mogu čuti samo na svinjokoljima ili u društvu gde se kuha lovački paprikaš!
Oni koji su slično razmišljali su doveli srpski narod u katstrofalnu situaciju što mene jako boli!
Nemam nameru gubiti vreme sa vama!

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2009, 09:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2009, 13:59
Kao sto rekoh i pre koji dan...uvjek se dodje do nacionalnih prepucavanja...ko je ovakav ko onakav...cccc
kad cemo se jednom opametit to se samo pitam

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2009, 09:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Avg 2009, 17:44
Lokacija: Banja Luka - Jerusalem - pa opet Banja Luka i tako u krug...
Frenki je napisao:
ili nemoj banovati oznu1 ili banuj i njega i aarona. Jer svaki ban ozne predstavlja sastisfakciju aarona koji zapravo provocira oznu ali ne samo njega vec i sve Srbe. Licno banovao bih i aarona zbog provokacija.

A što je tebi do Srba kad ti nisi jedan od njih?

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2009, 09:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

MILO je napisao:
Momci,ako imate problema sa impotencijom ili preranom ejakulacijom to morate rešavati kod urologa i psihologa.

To su glavne bolesti iskompleksiranih nacionalista. Ova prva je prisutna u nešto većem procentu.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2009, 09:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Aaron je napisao:
MILO je napisao:

To su glavne bolesti iskompleksiranih nacionalista. Ova prva je prisutna u nešto većem procentu.

Дечко, наставиш ли са писањем бесмислених постова од максимално 3 реченице који не придоносе расправи већ само служе да се неко испровоцира, ти ћеш ускоро на хлађење!

Или да парафразирам тебе "1, 2, 3, банован ћеш бити ти!"...

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2009, 09:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Frenki je napisao:

Kao što vidiš Aarone visi ti ban. Ili piši konstruktivno i bez podbadanja ili nemoj pisati nikako. Ovi dosadašnji postovi od par riječi sa smajlijima na kraju koji služe samo za podbadanje te vode do bana.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2009, 11:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
To nema veze sa tim. Važno je ko daje pare za rad tog suda, a on se najmanje finansira parama države BiH.

Mada ne vjerujem da bi situacija bila drugačija i da se finasira našim parama.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2009, 11:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

A jel' mislite da su sudovi u RS nepristrasni? Koji bi sudija smio u razmatranje uzeti tužbu protiv nekog iz vrhuške SNSD-a? Pojeo bi ga mrak.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2009, 12:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Politika se nažalost uvukla i u tužilaštvo i sudstvo što nikako nije dobro!
Neki se ne libe čak i na rat pozivati samo da ne budu procesuirani.
Sistem je:POSLE MENE POTOP!

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2009, 12:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 16:41
Vader je napisao:
Frenki je napisao:

Kao što vidiš Aarone visi ti ban. Ili piši konstruktivno i bez podbadanja ili nemoj pisati nikako. Ovi dosadašnji postovi od par riječi sa smajlijima na kraju koji služe samo za podbadanje te vode do bana.

A ja bas volim kako Aaron pise, nemojte da ga banujete :cat: Gdje vam je smisao za humor?

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2009, 12:38 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2007, 17:52
MILO je napisao:
Budalo,BiH postoji od Kulina Bana a RS od Dejtona (1995)!
Navikni se da živiš u DRŽAVI BOSNI i HERCEGOVINI kao što se Haris Silajdžić mora naviknuti na entitet RS i živi život!
Ne lupaj gluposti već se vrati pod kamen i šuti!

Moram da te ispravim. Bosna i Hercegovina postoji tek od austrougarske okupacije, za vrijeme Kulina Bana zvala se Bosna.
A ne vidim što ne bi moglo sve ovo čega se ti gnušaš. Pa i nezavisno Kosovo postoji od 2008-e.
U dunjaluku koji danas znamo više nema pravila.

Ali realno je da političari na vlasti opet igraju na nacionalnu kartu, a mi se opet neuki naložimo pa ih opet izaberemo i tako ukrug. Da ne pričaju o ugroženim nacionalnim interesima, morali bi se pravdati zašto nijedna fabrika nije proradila od 1995.

Uglavnom, kad se naš mentalitet i njihova retorika sretnu, nema nam spasa. ;)

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2009, 13:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

video klipan je napisao:
MILO je napisao:
Navikni se da živiš u DRŽAVI BOSNI i HERCEGOVINI kao što se Haris Silajdžić mora naviknuti na entitet RS i živi život!

Moram da te ispravim. Bosna i Hercegovina postoji tek od austrougarske okupacije, za vrijeme Kulina Bana zvala se Bosna.
A ne vidim što ne bi moglo sve ovo čega se ti gnušaš. Pa i nezavisno Kosovo postoji od 2008-e.

Ali realno je da političari na vlasti opet igraju na nacionalnu kartu, a mi se opet neuki naložimo pa ih opet izaberemo i tako ukrug. Da ne pričaju o ugroženim nacionalnim interesima, morali bi se pravdati zašto nijedna fabrika nije proradila od 1995.

Istina je da se Hercegovina kao dio imena Bosni pridružila u austrugarsko vreme ali ja govorim o hiljadugodišnjem državopravnom kontinuitetu i suverenitetu države Bosne!Nekad je to bila kraljevina,nekad članica osmanskog carstva,nekad članica asutrougarske monarhije,nekad kraljevine Jugoslavije,nekad NDH,nekad Titove Juge,trenutno nezavisna a nadam se uskoro članica EU! :wink:

O igri političara na nacionalnu kartu se slažem s tobom.To uvek pali!Žalosno.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2009, 13:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Nemaš ti pojma o Hercegovini!!!

U najstarija vremena ta se zemlja zvala Travunija, kada Bosne nije ni bilo. Kasnije dobija ime Zahumlje, potom njome upravljaju hercezi, koji se bore protiv bosanskih kraljeva i ne priznaju njihovu vlast.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2009, 13:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

filozof sa vrbasa je napisao:
Nemaš ti pojma o Hercegovini!!!

U najstarija vremena ta se zemlja zvala Travunija, kada Bosne nije ni bilo. Kasnije dobija ime Zahumlje, potom njome upravljaju hercezi, koji se bore protiv bosanskih kraljeva i ne priznaju njihovu vlast.

Ja sam siguran da ti o državi Bosni znaš puno samo što ti to želudac ne može svariti!

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 18:26 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
MILO je napisao:
video klipan je napisao:
MILO je napisao:

Istina je da se Hercegovina kao dio imena Bosni pridružila u austrugarsko vreme ali ja govorim o hiljadugodišnjem državopravnom kontinuitetu i suverenitetu države Bosne!Nekad je to bila kraljevina,nekad članica osmanskog carstva,nekad članica asutrougarske monarhije,nekad kraljevine Jugoslavije,nekad NDH,nekad Titove Juge,trenutno nezavisna a nadam se uskoro članica EU! :wink:

O igri političara na nacionalnu kartu se slažem s tobom.To uvek pali!Žalosno.

Vidi se da se u istoriju razumiješ kao mara u kriv qrac! Hercegovina se prvi put spominje 1482. godine tj. u 15. vijeku.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 66 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]