banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 09:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3429 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 172  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Okt 2009, 16:31 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Dec 2008, 19:35
Mene samo interesuje kakva je to organizacija utakmice kad gostujuci navijaci setaju gradom,bilo kojim,pa to je tempitrana bomba cak i u malom mjestu kao sto je Siroki.navijaci se preuzimaju 20-ak km od stadiona i u pratnji se dovode do stadiona barem 15 min poslije pocetka.Ovo vam je provjereno jer sam bio na par stotina gostovanja .Kakva setnja ljudi.Pogledajte organizaciju utakmica u BL,ima vise policije nego gostujucih navijaca a zamislite da sami prosetaju kroz parkic.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 16:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Apr 2002, 01:00
Sto se tice poginulog momka: ko se maca lati, od njega ce i poginuti

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 17:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
totalno mi je besmislena prica da su napadnuti iz cista mira... Evo opet u federalnim medijima ista prica...prave od napadaca zrtvu i opet mi sve lici na ono "heljp baznija pljez...". Bez namjere da ikog uvrijedim . Stvarno mi je besmisleno sto sada Horde zla protestvuju i predstavljaju se kao obicna nevinasca.

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 17:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Još jedan Denis Mrnjavac u Sarajevu, gledam danas na TV. Dokle više.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 17:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Citiraj:
2) ko drugog liši života pri bezobzirnom nasilničkom ponašanju;
3) ko drugog liši života i pri tom sa umišljajem dovede u opasnost život još nekog lica;

Ово нису тачке по којима би у другој верзији (ако је Француз сам прескочио ограду приликом бекства) могло да се суди оптуженима.
Под 2) у том случају нико није убио Француза значи нису га лишили живота
Под 3) овде се каже ко другога лиши живота и при том са умишљајем доведе у опасност живот још неког лица. Значи да опет оптужени мора да буде директан извршилац убиства, што опет по овој верзији у којој је Француз сам прескочио ограду није случај.

Citiraj:
I nemoj više o pravu kao Boga te molim, pošto vječito držiš drugima predavanja o tome kako nemaju pojma, a kako vidim ni sam nisi najbolje upućen... I sam govoriš kako si za pravo obični laik, a onda držiš predavanja drugima.

Управо сам ти написао горе да видиш колико ти уствари ниси упућен.

Citiraj:
Za nekog ko ovdje prosipa silnu pamet, trebalo bi bolje da znaš da u najboljem slučaju po njih, moraju da odgovaraju za ubistvo iz nehata, ali to ne pije vodu, jer tamo nisu išli da palice i lance izlažu kao eksponate, već sa namjerom da nekoga pretuku. Inače me možeš do sutra ubjeđivati da su išli u mirnu šetnju, a da su te rekvizite pokupili po cesti i upotrebili ih iz nehata.

Нема потребе да измишљаш и лажеш јер ја то нигде нисам ни написао.

Citiraj:
A to da ne mogu odgovarati za ubistvo, ako ga nisu lično bacili u tu prokletu jamu, je jedan od najvećih bisera koje sam pročitao ovdje, a ne bih rekao da ih je bio mali broj. Ako čovjek stoji ispred tebe sa pištoljem i kaže ti: "Skači sa zgrade ili te ubijam na mjestu", on znači ne odgovara za ubistvo? Vjerovatno bi trebao da odgovara za navođenje na samoubistvo

Ситуација у којој ја у тебе уперим пиштољ и кажем скочи није упоредива са овом тако да та банализовања остави за неки други пут.
Такође ја нисам написао да они не могу да одговарају за убиство (ти очигледно имаш неку личну потребу да измишљаш ствари) већ сам написао да је разлика да ли ће они бити оптужени за дело тешког убиства (односно директног убиства) или за дело напада са смртним последицама (што се не третира као директно убиство већ као индиретно убиство односно оптужени није директно крив за убиство али се оптужује за допринос коначном исходу). А то је веома битно јер казне за први и други случај нису исте.

Ако ти то не можеш да схватиш то је твој проблем.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 17:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2009, 00:25
Schwabo je napisao:
Sto se tice poginulog momka: ko se maca lati, od njega ce i poginuti

Otprilike...

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 18:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nemos vjerovati da Sarajlije zahtijevaju pustanje uhapsenih... O boze...pa dokle.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 18:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Ситуација у којој ја у тебе уперим пиштољ и кажем скочи није упоредива са овом тако да та банализовања остави за неки други пут.

Zbog čega ne bi bila uporediva... I u jednom i u drugom slučaju, žrtva osjeća da joj je život ugrožen ili se možda varam. Vjerovatno je Taton samo paranoisao da mu je život ugrožen, a u stvari su samo htjeli da ga uplaše.

Citiraj:
Ово нису тачке по којима би у другој верзији (ако је Француз сам прескочио ограду приликом бекства) могло да се суди оптуженима.

To je (srećom) samo i isključivo tvoje mišljenje, bez argumentovanog uporišta. Može se posmatrati sa više aspekata, a stvar je suda kako će to biti protumačeno. Nešto ne vjerujem da će budućim robijašima, puno pomoći činjenica da je Taton ogradu recimo preskočio sam, bježeći ispred rulje koja je htjela da ga linčuje. Možemo samo da pretpostavimo, šta bi bilo da nije uspio da je preskoči.

Citiraj:
Такође ја нисам написао да они не могу да одговарају за убиство (ти очигледно имаш неку личну потребу да измишљаш ствари) већ сам написао да је разлика да ли ће они бити оптужени за дело тешког убиства (односно директног убиства) или за дело напада са смртним последицама (што се не третира као директно убиство већ као индиретно убиство односно оптужени није директно крив за убиство али се оптужује за допринос коначном исходу)

Ovo si ti napisao ranije...

Citiraj:
Такође веома је битно да ли су га бацили они или је скочио сам, јер ако је случај први онда могу да се терете са тешко убиство али ако је случај други, без обзира што су они допринели томе, они не могу бити оптужени за убиство које нису починили .

Mislim, ko je lud od nas dvojice?

I bože, zašto li se raspravljam sa nekim ko je izjavio da su Francuzi bili legitimna meta tog navijačkog napada...

Mislim da je dosta od obojice. Ti imaš svoje viđenje, a ja svoje i biće da ga nijedan neće lako promijeniti.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 18:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
крчка се крчка..
неће ово на добро изаћи ...

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 18:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Policajac Oliver Knezović Puljićev ubica

Jedna osoba koja se dovodi u vezu sa jučerašnjom pucnjavom u neredima u Širokom Brijegu u kojoj je život izgubio navijač Sarajeva Vedran Puljić, uhapšena je danas, javio je dopisnik BHT 1 Ivan Pavković. Radi se o Oliveru Knezoviću, policajcu iz Širokog Brijega, javila je FTV.
Hrvatska Nova TV je također javila da je policija potvrdila da se radi o policajcu iz Širokog Brijega koji priznao da je pucao u navijača i ubio ga. Policajac se navodno sam predao.

Dežurna tužiteljica HNK danas je potvrdila da je Vedran Puljić ubijen hicem iz vatrenog oružja, čime su prekinute špekulacije da je smrt navijača Sarajeva nastala nakon udarca kamenom u glavu.

Istraga o neredima pred utakmicu Široki Brijeg-Sarajevo se nastavlja. Danas je Federalna uprava policije u Široki uputila istražioce Sektora kriminalističke policije kako bi pomogli u rasvjetljavanju ubistva Vedrana Puljića.

Снимак нереда

http://www.rtl.hr/clanak/policijske-sni ... kom/11745/

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 19:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Rece mi drug iz Sarajeva koji je navijac Zelje...
Citiraj:
*upucan u glavu
*definitivno
*drugom je amputirana noga
*i jos dvojica su ranjena
*jedan se probudio iz kome

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 19:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2007, 07:50
Ono sto mi bode oci ovdje je sam naziv teme... "Zabrana NAVIJACIMA"?! O kakvim navijacima mi pricamo?!
Ova stvorenja mozes nazvati na mnoge nacine ali "navijac" nije jedna od njih! :angry4:
Stoka koja stoji iza svojih klubova se opasno "digla" u posljednje vrijeme i bilo je samo pitanje vremena kad ce se desiti nesto ovako...

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 20:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Citiraj:
Policajac priznao da je pucao u Puljića!

Piše: A. Beganović
Ponedjeljak, 05.10.09. 19:10.

Prema još uvijek nezvaničnim informacijama do kojih je došao BHT1 prije nekoliko sati u Širokom Brijegu uhapšen je osumnjičeni za ubistvo Vedrana Puljića. Pogledajte dio policijskog video zapisa nereda.
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Prema još uvijek nepotvrđenim informacijama, u Širokom je uhapšen policijac koji je priznao ubistvo Vedrana Puljića!

Za sada nema službene potvrde da je ova informacija istinita, ali kako javljaju reporteri na terenu, danas je uhapšeno nekoliko osoba osumnjičenih da su pucali, a navodno je jedan policijac priznao da je tokom sukoba ispalio hitac koji je pogodio u vrat Vedrana Puljića, nakon čega je ovaj navijač i preminuo.

Policajac Oliver Knezović sproveden je prije nešto više od sat vremena i večeras će biti ispitan, a pretpostavlja se da je upravo on pucao u Vedrana Puljića.

Na snimku se vidi da je pucano u momka sa nekih 20setak metara.....

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 20:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ovo je već sada pravo i tek treba da se utvrdi da li je bilo osnova za korišćenje vatrenog oružja. Mala policijska stanica sa par policajca koji imaju pendrek i pištolj, protiv par desetina huligana koji se gađaju svime i svačim.

Najmanje je bitno ko je prvi počeo.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 20:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Halid Genjac: "za ovakvo stanje na našim sportskim terenima isključivu krivicu snose političari iz RS-a" :lol: Nije se trebalo dugo čekati :oops: .Sa kim mi državu dijelimo majko moja

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 20:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Laž je da su pokušali zapaliti benzinsku pumpu, jer se to ne vidi na snimku.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 20:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

live je napisao:
Halid Genjac: "za ovakvo stanje na našim sportskim terenima isključivu krivicu snose političari iz RS-a" :lol: Nije se trebalo dugo čekati :oops: .Sa kim mi državu dijelimo majko moja

??????????????????
Gdje je to receno???
Ma meni je apsolutno nevjerovatno da ljudi iz federacije staju u odbranu huligana. Pa u svakoj nosmalnoj zemlji svi bi osudili ovako nesto...samo kod nas svako brani svoje.
Zanima me samo da se nesto ovako desilo u RS kako bi sve zavrsilo...novim ratom???

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 20:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2008, 19:59
Pravnog osnova nema, jer, policajcu je pistolj zadnje i nuzno resenje. Samo u slucaju ako je druga osoba naoruzana, mislim da cak ima i odredjeno sa koje daljine, tj blizine smije pucati (osim ako dodje do razmjene vatre) i to sa nekih 1,5-2m, i nikako u glavu, stomak- ledja, vec u noge, da bi se napadac neutralizovao..
Doticni ce odgovarati pred zakonom, sigurno;
e sad, ovo je ipak malo drugacija situacija, nepredvidjena, sticaji okolnosti, a murija nije imala drugog nacina da ih zaustavi... Hebat ga..

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 20:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SyJxGyC65lE[/youtube]

Citiraj:
amrajasmin (10 minutes ago) 0 Reply
e sad se dodik smije... i ka dodu na butimir na razgovore pa kad im dodik kaze eto vidite da nemogu ni muslimani ni hrvati skupa...to cetnici i hoce i to su oni i namijestili sigurno...puna bosna srbijanski obavijestajaca
dragan7247 (11 minutes ago) 0 Reply
pa da smo mi ovako upali u onu vasu mahaletinu usranu.Danas bi bio rat u bih!smradovi jedni niste ga vise dosli U hrvatsku hercegovinu!!!!!!!!!!!!!!!
Bosanac19944 (11 minutes ago) 0 Reply
Pa sta pricate ustase majku vam jebem nebi se to ni desilo da niste nevinog momka ubili a znali ste da bacate na nas pepeljare da pucate fuujj mater vam jebem
TheMauMau87 (15 minutes ago) 0 Reply
jebem li vam mame.po vlastitom gradu se sakrivate.
zeljovaccc (36 minutes ago) 0 Reply
MA NEMOJ VRIJEDZATI STOKU .... TO JE PREVISE PRISTOJNO ZA OVE hm... kako da ih nazovem..... pa koji su to majmuni,ccc..... picke ,jos vam pomaze policija, bjedo bjednaa.. da hoce rat ponovo biti da protjeramo sve PLUSICE iz nase LJEPE Bosne....
DINOBIH (1 hour ago) 0 Reply
kod slusas ove vijesti ko da ih pravio svinjko sagolj. kako laze stoka katolicka
DINOBIH (1 hour ago) 0 Reply
croat 95, skutore prmitivni ebo ti papa baku ,majmune vatikanski pucali ste na civile i to je bila samo fudbalska utakmica, svinjo.
SelfmadeBosna (1 hour ago) 0 Reply
kako ne kontas! nema to nista sto je on hrvat! ima hrvata i srba u sarajevo koji navijaju sa sarajevo! zalosno sto je momak umro! a koju vjeru je imao to je za mene nebitno!
croato95 (2 hours ago) 0 Reply
Jeli pravi navijači provaljivaju ljudima u kuće i prijete im noževima,pa napali ste ljude u kućama i očekivate milost od policije?
croato95 (2 hours ago) 0 Reply
Daj odjebi,kako nema veze šalju u prve redove Hrvate,a oni se kriju,kao nekad Turci su uvik slali janjičare.

Komentari na dati snimak. :-?

Poslednji put menjao filozof sa vrbasa dana 05 Okt 2009, 20:49, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 20:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
live je napisao:

??????????????????
Gdje je to receno???
Ma meni je apsolutno nevjerovatno da ljudi iz federacije staju u odbranu huligana. Pa u svakoj nosmalnoj zemlji svi bi osudili ovako nesto...samo kod nas svako brani svoje.
Zanima me samo da se nesto ovako desilo u RS kako bi sve zavrsilo...novim ratom???
Danas čovjek mrtav -hladan ovo izjavi za federalnu televiziju :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3429 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 172  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]