banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 10:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3429 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 172  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Okt 2009, 04:47 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Sep 2009, 17:22
Nazalost ugasen jos jedan mladi zivot.Pitanje je samo koliko jos mladosti treba da se ugasi da bi se prestalo sa glupostima.Ici na tekmu da nekog razvalis ili da te neko razvali,nevjerovatno.Sad jos i politiziranje jel' ovaj ili onaj nevodi nicemu.Pitam se samo kad ce ljudi na prostoru Balkana skontati da se cijeni ljudstvo i karakterna osobina svakog individualca ,a ne njegova pripadnost nekom narodu.Mladosti,nedajte da vas truju sa glupostima ,da na vasim neduznim zivotima politicari skupljaju poene zar nije bilo dosta.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 08:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Vuk_samotnjak je napisao:
Banjalucki_Behar je napisao:
U Srbiji je ubijeno 10 navijaca na ovaj nacin, neznam sta su radili Hajdukovi i Zvijedini navijaci u Slovackoj i Ceskoj nedavno,ili Dinamovi koji su popularni po cjeloj Evropi, nevidim nikavu razliku imedu ovih huligana,za mene je to isti mentalni sklop. Naravno da je ovdje policija zakazla jeli nije bila spremna za ovo,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Pokusacu ti opet ponoviti
Zvezdini i Partizanovi navijaci su se ubijali medusobno nazalost
Po Slovackoj i Ceskoj se tuklo sa policijom i navijacima
Dinamovi navijaci kad odu vani se tuku sa policijom i navijacima
Prvi put sto sam cuo je veceras da se ulazilo u dvorista i kuce da se tuku stanari istih e to je ta razlika sto ti stalno potenciras i pokusavas da povezes sa navijacima u okolini a to nikad ni jedna navijacka grupa Zvezde Partizana Dinama Hajduka pa i dalje nije nikad uradila "Ulaziti u kuce i tuci ljude na kucnom pragu" ako ja nisam o tome informisan nek me neko informise

Sta ti hoces da kazes da su Horde kao najveci Huligani na Balkanu???? Zar nevidis kako to zvuci smijesno,pa horde imaju ukupno najvise 5000 clanova,vidis koliko je to smijesno porediti sa Delijama ili Torcidom. Jesili ikada bio u Sirokom,ja jesam par puta,taj gradic je vecine Celinca,mozda i manji. Horde su dolazile mngo puta u Siroki i nikada nije bilo nista. Policija je bila u Mostaru,jeli je ovaj susret oznacen kao susret srednje opasnosti. Po verzijama mnogih frka se desila pred stadionom kada su se sukobile 2 najvijacke grupe,onda su se ovi navijaci Sirokoga razbjezali po kucama,jeli nemaju drugo gdje bjezati,i tu su se desavale sve te nemie stvari. Kuce su odma uz stadion,i kafice iz koji su napadnute Horde.
Nije istina da su vadili ljude iz kuca i tukli,frka se desavala jednostavno po cjelome selu,i normalno da je polupano nekoliko kuca,jeli u Sirokom namaju "centar grada" pa da se polupaju izlozi itd,kao sto lupaju Delije,Torcida Itd. I mislim da je ovo prvi puta da se automatskim puskama pocalo na navijace,na taj nacin su u ubijena ova 2 momka.

Nazlost 2 mlada zivota su ugasena,a jos 2 momka se bore za zivot. :(

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 08:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Ja sam bio pripadnik Hordi Zla, i mogu otvoreno reci da pola navijaca koji dodju na sjever ili odu na gostovanje
na kraju utakmice skoro da nije sigurno ni kojim se rezultatom mec zavrsio, upravo jer su imali "preca posla".

Niko ne ide na Sjever da bi na miru navijao i uzivao u ljepoti igre, nego normalno da bi uzivao u plemenskim ritualima urlikanja i divljanja,
a o gostovanjima da ne pricamo. Jos '89 su Sirko i ekipa izboli neke ljude na gostovanju u Beogradu, ali ovi novi klinci se toga ne sjecaju.

Ekstremni (organizovani) navijaci ne vole fudbal, oni vole navijanje i sve sto uz to spada,
dakle adrenalin koji podizu masovne tuce, lomljenje, paljenje i huliganstvo svake vrste.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 08:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
Ovo je stvarno preslo svaku mjeru huliganstva i gluposti koji su ovaj put kostale jednog zivota(ja znam za onog sto je juce tv javio a za drugog sam cuo da je operisan)........Pa dokle ce vise stadioni biti mjesto okupljanja i mrznje?
Oce li ikad vise se moci otici na tekmu a da ne strahujes oces li dobiti kamen u glavu ili ce neka budala sto je dosla sa strane pucati po neduznom narodu samo zato sto on oce da ispadne faca! :angry1:

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 08:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Po meni je nebitno koji su huligani najveci,najjaci i sl....
U situaciji u kojoj se zemlja nalazi,najpametnije bi bilo,SVAKOJ grupi navijaca,staviti do znanja da ce dobiti crveni karton cim se podje izazivati,provocirati i zametati kavgu...mozda 3 sledece utakmice,pa dok se ne poprave...Rudar iz Prijedora je sica,ali kad sam ljetos,kad im je gostovao Celik, cuo kakve nacionalisticke bljuvotine horski i organizovano pjevaju na tribinama,veze nemaju s fudbalom,mislim da je to jedino rjesenje....Ne vidim sta bi fudbal tim izgubio,jer vecina lljudi koji dolaze na utakmice,ponasa se normalno i tu je da gleda sport i bodri svoje,a ne da izaziva druge i trazi belaja...

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 12:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
OBITELJ ubijenog navijača Sarajeva Vedrana Puljića cijeli će život, nažalost, pamtiti jučerašnji dan i nerede u Širokom Brijegu.

Šokantna smrt 24-godišnjeg pristaše Sarajeva posebice je pogodila njegova dvije godine mlađeg brata Igora kojemu je jučer bio rođendan. Čim je saznao vijest o bratovoj smrti Igor si je prerezao vene nakon čega je prebačen u Centar za urgentnu medicinu u Sarajevu.

"Životno nije ugrožen, s njim će sve biti u redu, zašili smo mu ranu koja je nastala nakon što je presjekao živac na ruci", rekao je za Dnevni Avaz jedan od dežurnih liječnika Cum-a.

Pogled na bilancu krvavih nereda u Širokom Brijegu govori kako je, uz ubijenog Vedrana Puljića, ukupno još ozlijeđena 31 osoba od čega je 16 pripadnika organa reda.

Vratar Sarajeva Alaim: Naši navijači su napadnuti uz hice iz vatrenog oružja!

Inače, priču kako su sa sukobom započeli navijači Sarajeva demantirao je vratar Sarajeva Muhamed Alaim: "Uz 30 pucnjeva iz vatrenog oružja skupina navijača Širokog brijega (Škripari) napala je naše fanove koji nisu bili naoružani. Imali su samo šalove i dresove. Nesretni Puljić pao je metar od mene i hitna pomoć je došla po njega tek nakon sat vremena. U međuvremenu sam nekolicinu naših navijača doveo do svlačionice gdje su ih liječnici kluba pružili pomoć. Pokušao sam ih uvesti i na stadion", kazao je razočarani Alaim.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 13:00 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
Sad bilo na radiju da su protesti u Sarajevu.

Ko je u pravu?Ne znam.Po slikama vidim da Siroki vise lici na Bejrut,a ne na neki mali hercegovacki grad.Deluje kao da je bio rat.

Ne verujem da je policija sama sebi unistila vozila ili da su policajci uletali u dvorista i kafice i tukli sve odreda.
I naravno da ce igraci Sarajeva braniti te huligane.Pa izletece iz te vestacki stvorene lige zbog njih.

Posebno se treba otvoriti istraga o smrti tog mladica i krivca ili krivce treba uhapsiti.

Mislim da je svima jasno da je zajdnicka liga promasaj.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 13:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Citiraj:
da te podsjetim na rijeci "odlicnog forumasa" kojeg smo dobili pod nickom ... . nemojmo prejudicirati da je francuz ubijen, evo postoje price da je ustvari poginuo tako sto je sam skocio preko nekog zida. sam pao, sam se ubio, sto reko nas narod. kao sto rece forumas ..., ako je to tako bilo, onda je suludo kriviti onu 10toricu ili 20toricu koji su ga jurili da ga premlate.

Да не буде забуне пост под ником .... сам написао ја.
Друга ствар ако је већ како се каже демократија и правна држава онда треба да се поштују и права. А право каже да та сваког оптуженог постоји сумња невиности и да његова кривица тек треба да се докаже. Значи исто важи и за те момке који су напали Французе. Такође веома је битно да ли су га бацили они или је скочио сам, јер ако је случај први онда могу да се терете са тешко убиство али ако је случај други, без обзира што су они допринели томе, они не могу бити оптужени за убиство које нису починили. Сигурно да то игра улогу јер није исто да ли ће неко добити 5 или 25 година затвора.
Ти по обичају лупеташ и просипаш глупости по форуму и ја немам намеру да дискутујем с тобом јер та дискусија не би водила ничему. Навео сам ти само један пример и то је то.

Надовезао бих се још на изјаве државног тужиоца који је такве глупости изјавио да је то за човека на његовом положају срамота и треба да подносе оставку јер он као тужилац не познаје основе праа које ја као лаик по том питању знам.
Овде је проблем што се сада покушавају навијачке групе предаставити као некаква криминална удружења који дилују дгору, рекетирају и сл. а у слободно време дођу до стадиона (вероватно да их полиција сними и има све у евиденцији), па као треба забранити навијачке групе да би се сузбио криминал.
Сваки криминалац има име и презиме и он треба да одговара као јединка а да ли је он члан навијачке групе или можда клуба љубитеља природе може и треба да одговара само он. И сад та прича коју режим гура преко медија, као забранимо навијачке групе да одстранимо криминалце из истих па ћемо да сузбијемо криминал.
Не треба нико да одстрањује криминалце из навјачких групе већ треба тракве људе одстрањивати из друштва! И то је оно што се прећуткује.
Ово у Широком, навијачи јесу актери али повод није никаква навијачка пирча већ национална мржња.
Талас насиља погађа Балкан, људи су у безизлазној економској и социјалној ситуацији и почињу да губе стрпљење.
Полако добијамо Аргентину на улицама балканских градова а верујте није ни у Аргентини увек био хаос на улици већ је он дошао постепено онда кад више није било излаза и када је власт покрала све штоп је могла да покраде.

Да сумирамо, особе криминалног карактера треба уклањати из свих сфера друштва, небитно да ли су навијачи, адвокати, доктори, министри, итд. а не концепирати причу на навијаче као да се сав кримогени елемент слио тамо.

А додао бих још и то, кад неко спомене Енглеску и њихову "успешну борбу" против хулиганизма повраћа ми се.
Као аргумент изнећу податак да је према званичној статистици енглеских болница, број повреда нанесен стенлијем (скалпел, омиљено оруђе енглеских хулигана) у последњих пар година порастао вишеструко.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 13:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
А додао бих још и то, кад неко спомене Енглеску и њихову "успешну борбу" против хулиганизма повраћа ми се.
Као аргумент изнећу податак да је према званичној статистици енглеских болница, број повреда нанесен стенлијем (скалпел, омиљено оруђе енглеских хулигана) у последњих пар година порастао вишеструко.[/quote]

To je tacno oni su huliganizam iskorjenili samo na stadionima i oko njih. Kod nas isto nema problema na stadionima, vec ti huligani divljaju po citavom gradu, i ako se zabrane njihove grupe i okupljanja opet nista necemo dobiti sto se tice sigurnosti.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 13:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Protesti pred zgradom predsjedništva povodom ovoga slučaja su smješni i ne znam šta dokazuju time.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 13:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 14:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Да не буде забуне пост под ником .... сам написао ја.
Друга ствар ако је већ како се каже демократија и правна држава онда треба да се поштују и права. А право каже да та сваког оптуженог постоји сумња невиности и да његова кривица тек треба да се докаже. Значи исто важи и за те момке који су напали Французе. Такође веома је битно да ли су га бацили они или је скочио сам, јер ако је случај први онда могу да се терете са тешко убиство али ако је случај други, без обзира што су они допринели томе, они не могу бити оптужени за убиство које нису починили. Сигурно да то игра улогу јер није исто да ли ће неко добити 5 или 25 година затвора.
Ти по обичају лупеташ и просипаш глупости по форуму и ја немам намеру да дискутујем с тобом јер та дискусија не би водила ничему. Навео сам ти само један пример и то је то.

vidis, kad malo bolje pogledam, onakva gomila gluposti i lici na tebe, tj. na nesto pokupljeno sa nekog od foruma navijackih grupa...
ako je francuz poginuo dok je bjezao od rulje koja ga je ganjala da ga ubije, prilicno sam siguran da je to po zakonu isto kao i da su ga oni ubili. ili zakon uopste nema smisla.

a sta bi ova slika trebalo da pokazuje? ja koliko vidim, ovde rulja kamenjem i stapovima napada policiju. i onda svi budu sokirani kad policija odgovori na to ili upotrijebi oruzje. pa, jel oni misle da oni pistolji sto ih policija nosi oko pasa sluze za ukras? boze me sacuvaj

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 15:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
anoniman je napisao:
Mislim da je svima jasno da je zajdnicka liga promasaj.

Ma daj, ne budi glup. Ukini zajednicku ligu i razlozi za divljanje i tucu se preci iz nacionalnih u regionalne. Liga nije kriva, krive su neobrazovane budale koje kojima nije vazan razlog, vazno je samo da postoji, pa makar ga izmislili.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 15:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
ako je francuz poginuo dok je bjezao od rulje koja ga je ganjala da ga ubije, prilicno sam siguran da je to po zakonu isto kao i da su ga oni ubili. ili zakon uopste nema smisla.

И ту се сва прича с тобом завршава.
Не познајеш основе закона и права.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 15:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
@Jamesdin Kurtovic, ima nas koji se sjecaju Sirka i ekipe...Grobari su ih odrali jedne godine u BG.

guess who je napisao:
Japanese_rose je napisao:
Nece valjda momci iz Sarajeva ici da razvaljuju Siroki Brijeg ! :angry4: Vjeruj zdravom razumu ! :angry4:

Pa "Horde zla" sigurno nisu otišle da šire mir i ljubav. :angry3:

Da sire ljubav nisu isli sigurno, ali da su otisli organizovano njih 600 da spale Siroki onda bi ga i spalili do temelja, tako da mi je ta prica malo tanka.

Siroki (bivsa Listica) je sigurno najekstremnija sredina u BiH, leglo ustastva iz 2 svj. rata... i odatle su i regrutovani ti policajci, nije ni cudo da su pucali u nenaoruzane momke...i jos iz kuca rafalima :oops:

Sve me to podsjeca na srednji zapad iz americkih horor filmova kad zalutate autom u malu sredinu i ne znas ko ce prvi da te kolje, baba ili pandur.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 15:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
И ту се сва прича с тобом завршава.
Не познајеш основе закона и права.

'ajde...pa citiraj mi clan zakona koji kaze suprotno, ili mi daj argumente zasto bi se to sto je poginuo bjezeci od pomahnitalih huligana trebalo uzeti kao olaksavajuca okolnost za huligane?
a ti svakako nemas kapaciteta da se raspravljas sa mnom, jer si svu svoju 'mudrost' pokupio sa navijackih foruma ili cuo od onih koji knjigu smatraju za svog mrskog neprijatelja...

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 15:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@Frisky_Dingo

a ti si kanda bio tamo pa si upucen tako dobro ko je na koga pucao, kako i zasto? ili si mozda samo cuo verziju svojih drugova pitara, koji su ovako vrlo nepristrasni po tom pitanju

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 15:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Такође веома је битно да ли су га бацили они или је скочио сам, јер ако је случај први онда могу да се терете са тешко убиство али ако је случај други, без обзира што су они допринели томе, они не могу бити оптужени за убиство које нису починили.

A izvini ko je onda počinio ubistvo? Ako nisu ti kreteni, onda je nesrećni Francuz očito počinio samoubistvo, jer po tvojoj logici tako ispada.

Za nekog ko ovdje prosipa silnu pamet, trebalo bi bolje da znaš da u najboljem slučaju po njih, moraju da odgovaraju za ubistvo iz nehata, ali to ne pije vodu, jer tamo nisu išli da palice i lance izlažu kao eksponate, već sa namjerom da nekoga pretuku. Inače me možeš do sutra ubjeđivati da su išli u mirnu šetnju, a da su te rekvizite pokupili po cesti i upotrebili ih iz nehata.

I nemoj više o pravu kao Boga te molim, pošto vječito držiš drugima predavanja o tome kako nemaju pojma, a kako vidim ni sam nisi najbolje upućen... I sam govoriš kako si za pravo obični laik, a onda držiš predavanja drugima.

Evo isječak iz krivičnog prava republike Srbije...

Citiraj:
Teško ubistvo
Član 114.
Zatvorom najmanje deset godina ili zatvorom od trideset do četrdeset godina kazniće se:
1) ko drugog liši života na svirep ili podmukao način;
2) ko drugog liši života pri bezobzirnom nasilničkom ponašanju;
3) ko drugog liši života i pri tom sa umišljajem dovede u opasnost život još nekog lica;
4) ko drugog liši života pri izvršenju krivičnog dela razbojništva ili razbojničke krađe;
5) ko drugog liši života iz koristoljublja, radi izvršenja ili prikrivanja drugog krivičnog dela, iz bezobzirne osvete ili iz drugih niskih pobuda;
6) ko liši života službeno ili vojno lice pri vršenju službene dužnosti;
7) ko liši života dete ili bremenitu ženu;
8) ko liši života člana svoje porodice kojeg je prethodno zlostavljao;
9) ko sa umišljajem liši života više lica, a ne radi se o ubistvu na mah, ubistvu deteta pri porođaju ili ubistvu iz samilosti.

Boldovane su tačke po kojima ovi dripci moraju da odgovaraju, a može i treba da im se nakači još dosta toga, pod uslovom naravno da se dokaže krivica.

A to da ne mogu odgovarati za ubistvo, ako ga nisu lično bacili u tu prokletu jamu, je jedan od najvećih bisera koje sam pročitao ovdje, a ne bih rekao da ih je bio mali broj. Ako čovjek stoji ispred tebe sa pištoljem i kaže ti: "Skači sa zgrade ili te ubijam na mjestu", on znači ne odgovara za ubistvo? Vjerovatno bi trebao da odgovara za navođenje na samoubistvo...

A o događajima u Širokom Brijegu ima čini mi se više verzija priča, nego što ima sukobljenih strana. Ja samo jedno mogu da zaključim, za sad, bez želje da nekog napadam ili branim. Sarajlije nisu došli dole da proklamuju humane ciljevem, tako da mi je malo teže da povjerujem u njihovu priču da su napadnuti iz čista mira i bez razloga i da su se poslije samobranili. Nisam još čuo da se policijska auta pale u samoodbrani.

Sa druge strane, nije mi ni Široki Brijeg baš vjekovno izvorište humanih tekovina civlizacije, tako da sumnjam i u njihovu priču da su samo branili svoje kuće...

Kako god okreneš, jedan mlad život je prekinut, a sve zbog čega. Fudbal je ovdje u drugom planu, kako se meni čini.
Ima tu dosta posljedice toga što godinama ovdje jedni drugima mjerimo genetski kod, utvrđujući ko je kome bio pradeda... Jeziva je i pomisao da bi se dobar dio ljudi sutra ponovo uhvatio puške, da ratuje za svete ideale, kojima im šuplje glave pune isti oni lideri, koji su i za vrijeme prethodnog rata, sigurno čuvali svoja dupeta u okolnim zemljama...

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 16:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
Nitro je napisao:
A o događajima u Širokom Brijegu ima čini mi se više verzija priča, nego što ima sukobljenih strana. Ja samo jedno mogu da zaključim, za sad, bez želje da nekog napadam ili branim. Sarajlije nisu došli dole da proklamuju humane ciljevem, tako da mi je malo teže da povjerujem u njihovu priču da su napadnuti iz čista mira i bez razloga i da su se poslije samobranili. Nisam još čuo da se policijska auta pale u samoodbrani.

Sa druge strane, nije mi ni Široki Brijeg baš vjekovno izvorište humanih tekovina civlizacije, tako da sumnjam i u njihovu priču da su samo branili svoje kuće...

Kako god okreneš, jedan mlad život je prekinut, a sve zbog čega. Fudbal je ovdje u drugom planu, kako se meni čini.
Ima tu dosta posljedice toga što godinama ovdje jedni drugima mjerimo genetski kod, utvrđujući ko je kome bio pradeda... Jeziva je i pomisao da bi se dobar dio ljudi sutra ponovo uhvatio puške, da ratuje za svete ideale, kojima im šuplje glave pune isti oni lideri, koji su i za vrijeme prethodnog rata, sigurno čuvali svoja dupeta u okolnim zemljama...

Slazem se sa ovim sto je Nitro napisao.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 16:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:

pa, osnovni problem je sto jedna verzija price dolazi od hordi zla a druga od policije hercegovackog kantona. sto su i bile dvije strane u sukobu. neutralnih u ovome svemu i nema, tako da ce biti vrlo tesko uopste otkriti sta se stvarno desilo.
meni takodje potpuno suludo zvuci to da je policija pocela iz cistog mira da puca na navijace, ili da su mjestani iz lokalnih kafica poceli iz cista mira da bacaju flase na 500 ili 600 hordasa, dok jos nije bilo policije.

sigurno je jedino da se desila jos jedna potpuno bespotrebna tragedija.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3429 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 172  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]