banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 19:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 178 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Mar 2009, 12:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
filozof sa vrbasa je napisao:
Što se tiče tog segmenta ja Glas podržavam, dosta smo se ustručavali, dok su bošnjačko-muslimanske novine poput Avaza i Oslobođenja pljuvale po svemu što je srpsko.

Neka je Glas pustio jezičinu, bilo je vrijeme. Ko to ne može da podnese, neka čita Politikin Zabavnik.

Ne diraj u Politikin Zabavnik,bolji je od svih tih dnevnih novina zajedno :)

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2009, 20:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Evo jos jednog razloga zasto da ne citamo Glas Srpske:

Prikačeni fajlovi:
Komentar fajla: Samo me zanima razlog stavljanja ove okupatorske zastave???
2652_1096473858990_1440921615_271118_5036857_n.jpg
2652_1096473858990_1440921615_271118_5036857_n.jpg [ 74.8 KiB | Pogledano 842 puta ]

PostPoslato: 09 Mar 2009, 22:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Dec 2008, 16:34
skypotman je napisao:
Evo jos jednog razloga zasto da ne citamo Glas Srpske:

To je otvoren Američki univerzitet u BL :lol:

Imaš više o tome na ovoj temi: http://forum.banjaluka.com/viewtopic.php?f=40&t=41315

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2009, 22:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
U svakom slucaju smeta mi ova zastava sa zvjezdicama, pardon ove zastave sa zvjezdicama...

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2009, 23:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2009, 02:35
Ja neću komentarisati ni Glas ni temu...samo ne mogu da vjerujem koliko je debila tipa ovog majstorovica po Banjaluci...to je tema za brigu...

- Pjevaj kao da te niko ne cuje.
- Zivi kao da je Raj na Zemlji.

http://www.youtube.com/watch?v=YXdAIJK6 ... re=related

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2009, 17:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
"Његова офанзива је све бруталнија, безобразнија, члан Предсједништва туче по држави, гласни Додиков трубач, најодвратнији напад, безочна лаж…" све су ово ријечи које улијевају оптимизам за будућност БиХ, је л’ да?

Није њих рекао никакав бошњачки екстрем већ се налазе у грађанским новинама мултикултурног Сарајева. A све се наравно односе на политичке лидере из РС. Колико наде за ову земљу остављају управо овакви натписи који потичу радикализирање читалаца, а да не говоримо о онима на које се односе? Што би се десило да идентични описи крену и из РС према другој страни?

Citiraj:
Било би занимљиво о томе прочитати један уреднички уводник. Одете до трафике и тражите "Глас", а тамо вам обично кажу да примају само два броја и да су већ купљена. Одете у велики тржни центар усред Сарајева кад оно тамо "Глас" у скупини иноземних новина и то ни мање ни више него оних из Србије.
Па тко их је тамо ставио?

Citiraj:
Тамо се налази и модерна, велика тржница у којој такође људи продају, али поента је била почети новину са прилогом о лидерима из РС који раде на "растурању" ове земље, а завршити их са прилогом о томе како изгледа живот просјечног грађанина Источног Сарајева.
A да би новина била динамичнија, онда негдје према средини у некој рубрици се сецира изјава српског члана Предсједништва Радмановића који је рекао да је "БиХ корак ближе распаду".

Citiraj:
Или је можда Aндрић, неовисно о свим политичким лидерима и њиховој вољи, о свим ратовима, побједама и поразима добро рекао када је записао: "A у земљи као што је садашња Босна, онај који не умије или, што је још више и теже, онај који свјесно неће да мрзи, увијек је помало туђин и изрод, а често мученик. Ви сте, у већини навикли да сву снагу мржње остављате за оно што вам је близу. Ваше су вољене светиње редовно иза триста ријека и планина, а предмети ваше одвратности и мржње су ту поред вас, у истој вароши, често са друге стране авлијског зида. Тако ваша љубав не тражи много дјела, а ваша мржња прелази врло лако на дјело. И своју рођену земљу ви волите, жарко волите, али на три-четири разна начина који се међу собом искључују, смртно мрзе и често сударају".

http://www.glassrpske.com/vijest/16/kolumne/28469/cir/Retorika-puna-optimizma.html

GLAS i dalje čitam... :)

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2009, 19:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Glas treba citati, ali sve procitano uzeti sa rezervom i svaku inform. sam rastumaciti, dakle ne uzimati nista zdravo za gotovo, jer je svima jasno cije su to novine i u sluzbi koje stranke.
Mislim da im nema pretplate(institucija koje po defaultu kupuju glas ma kakav on bio) te novine bi davno propale. Puno imaju lokalnih info i ne smeta to vec sto se tome daje puno veci znacaj nego nekim realno znacajnijim stvarima, pa tako recimo u sportu desavanja iz 1. i 2. rs lige imaju daleko veci prostor nego recimo Liga Sampiona, to je cist promasaj, jer novine su proizvod koji se moraju prodavati i moraju biti u sluzbi citalaca i onog sto njih vise zanima, moraju biti aktuelniji, pri tom nisam za da se nadju i ove informacije iz kuruz lige, ali u manjem formatu.

Upravo zbog propasti Glasa koji je ipak novina sa tradicijom na ovim prostorima, ovdje su se probile novine poput Pressa, Blica, Fokusa i sl. zahvaljujuci i nizoj cijeni jer je novinarstvo u BiH optereceno dazbinama. Recimo Blic u svojim tekstovima imaju nekih max. 30% info iz RS i ostatak iz Srbije i ostalog, tako da me cudi da mogu biti interesantnije od Nezavisnih novina, jer ipak informacije iz RS i BiH bi trebale za nas da su puno interesantnije od desavanja u Srbiji, mada i tamosnja desavanja djelom uticu na nas, ali ne u tolikoj mjeri kao ova ovdje.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2009, 23:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
BL Boy je napisao:
Glas treba citati, ali sve procitano uzeti sa rezervom i svaku inform. sam rastumaciti, dakle ne uzimati nista zdravo za gotovo, jer je svima jasno cije su to novine i u sluzbi koje stranke.

Pih…ovakva konstatacija se moze izbaciti za bilo koji dnevni list na svijetu.

BL Boy je napisao:
Puno imaju lokalnih info i ne smeta to vec sto se tome daje puno veci znacaj nego nekim realno znacajnijim stvarima, pa tako recimo u sportu desavanja iz 1. i 2. rs lige imaju daleko veci prostor nego recimo Liga Sampiona

Recimo da ja bas to ocekujem od Glasa Srpske i iskreno drago mi je sto je ostalo tako i nakon privatizacije ovog lista.

BL Boy je napisao:
Recimo Blic u svojim tekstovima imaju nekih max. 30% info iz RS i ostatak iz Srbije i ostalog, tako da me cudi da mogu biti interesantnije od Nezavisnih novina

Iskreno, ne razumijem sta je tu cudno...

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2009, 00:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34

Čini mi se da je ta likica pisala za Dnevni avaz. Zna li iko?

I još organizovala neke okrugle stolove i pametovla istraživačkim novinarima kako će da rade
(a ona nije novinarka, niti se bavila istraživačkim novinarstvom, već profesorica u srednjoj školi, pa je ta situacija smiješna) :lol:

Sad "prešla" u Glas?
I piše kolumne?

Danas svako može pisati kolumne...

drug je napisao:
BL Boy je napisao:

Pih…ovakva konstatacija se moze izbaciti za bilo koji dnevni list na svijetu.

BL Boy je napisao:
Puno imaju lokalnih info i ne smeta to vec sto se tome daje puno veci znacaj nego nekim realno znacajnijim stvarima, pa tako recimo u sportu desavanja iz 1. i 2. rs lige imaju daleko veci prostor nego recimo Liga Sampiona

Recimo da ja bas to ocekujem od Glasa Srpske i iskreno drago mi je sto je ostalo tako i nakon privatizacije ovog lista.

BL Boy je napisao:
Recimo Blic u svojim tekstovima imaju nekih max. 30% info iz RS i ostatak iz Srbije i ostalog, tako da me cudi da mogu biti interesantnije od Nezavisnih novina

Slažem se sa Drugom.
Pogotovo sa onim dijelom o domaćim ligama.
Ipak se novine zovu Glas Srpske - realno je očekivati da će biti zastupljene vijesti iz RS i meni je drago da im daju prednost u odnosu na npr. Ligu šampiona

A što se tiče kupovine drugih novina, ništa čudno. Svako može kupiti šta hoće. Uostalom, naši kiosci imaju stvarno šarolik izbor novina (RS, FBiH, HR, SRB, pa čak i neka periodična izdanja van ex Yu)...
Prava borba za čitaoce. One što i dalje kupuju novine.

Ali, vidim ljudi nose pod miškom Večernje novosti, a oni imaju još manje strana o RS, a čak ima dana u kojima i nema tekstova iz RS...
Ili Jutarnji list koji nema tekstova o RS (uz poneke izuzetke), a nekim danima ga jedva možeš naći u gradu...

Možda je način na koji obrađuju tekstove interesantniji čitaocima ili su teme drugačije :wink:
To je isto bitno. Stvarno ima milion razloga.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2009, 10:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

drug je napisao:

Cudno je to sto u Blicu za Srbiju nema ni 10% vijesti iz RS. Sta mislis kad bi kod njih tako bilo da li bi te novine bile toliko citane, ne bih rekao.

Cudno je da takve novine koje nemaju puno sadrzaja iz RS i BiH imaju prolaz kod nas i da su uopste toliko citane, jer obrnuto ne vrijedi u Hrvatskoj i Srbiji novine odavde je dobro ako uopste nadjete na kiosku. Mislim da i tu treba malo vise biti patriota i primjenjivati princip kupujmo domace, pa makar to bio i los Glas Srpske. Slazem se ovo oko tog da princip misli svojom glavom prilikom citanja vrijedi za sve novine, ali za Glas posebno.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2009, 12:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

BL Boy je napisao:
drug je napisao:

Cudno je to sto u Blicu za Srbiju nema ni 10% vijesti iz RS. Sta mislis kad bi kod njih tako bilo da li bi te novine bile toliko citane, ne bih rekao.

Cudno je da takve novine koje nemaju puno sadrzaja iz RS i BiH imaju prolaz kod nas i da su uopste toliko citane, jer obrnuto ne vrijedi u Hrvatskoj i Srbiji novine odavde je dobro ako uopste nadjete na kiosku.

Što bi bilo čudno?

:lol:
Ljudi imaju izdanje za RS. Pa ne idu naši iz RS u npr. Beograd svaki dan i kupuju tamo novine da bi tražili tekstove iz RS. Najčešće se novine kupuju na najbližem kiosku... ako je nešto važno biće i u tom izdanju u Beogradu...

I u Srbiji neke novine imaju više izdanja: npr. ono za Beograd, centralnu Srbiju, Vojvodinu... tako da tekst o Čačku neće biti u izdanju za Beograd, osim ako nije tekst koji je bitan za Srbiju, a tada će se taj tekst o Čačku naći u dijelu novina koje ne pripadaju stranicama Beograda :wink:

A vani sam čitao dnevne novine koja imaju izdanja za svaki veći grad (što je i logično). I kod njih važi to pravilo koje sam pomenuo u prethodnom pasusu - vijest iz grada A neće biti objavljena u izdanju za grad B, osim ako nije od bitne važnosti za grad B ili regiju!

BL Boy je napisao:
Mislim da i tu treba malo vise biti patriota i primjenjivati princip kupujmo domace, pa makar to bio i los Glas Srpske. Slazem se ovo oko tog da princip misli svojom glavom prilikom citanja vrijedi za sve novine, ali za Glas posebno.

Zašto da neko kupuje neki loš proizvod (šta ja znam, npr. čarape)? Samo zato što je domaći? :confused2:

Ljudi će kupiti ono što žele, ono što mogu pročitati. Pa čak i skuplje!
Evo ti primjer. Jutarnji list košta 1,5 KM (što je znatno veća cijena u odnosu na neke druge), tekstova iz BiH gotovo da i nema u njemu, a petkom i subotom ga jedva možeš naći na kioscima u BL...

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2009, 01:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne znam da li si me dobro skontao kad sam navodio primjer rekao sam da u Blicu koji je namjenjen za Srbiju nema ni 10% info iz RS, dok u Euro Blicu namjenjenom za BiH/RS ima 70% info iz Srbije, sto nije logicno. Opet kazem kada bi bilo obrnuto i u Blicu bilo pa i 30-40% info iz RS ta novina tamo ne bi bila ni blizu citana kao sada, pa ti sad vidi. Logicno je da ljude vise interesuju lokalna zbivanja. Dakle samo kod nas je moguce da su jedne od najprodavanijih nopvina one koje u svom sadrzaju nemaju ni 50% info iz RS/BiH, kad to kazem mislim ne samo na Euro blic,vec i Novosti i Jutarnji List. Najezda novina iz Srbije se desila zato sto su kod nas stampani mediji daleko opetereceniji, a time na granici rentabilnosti prinudjeni da moraju imati visu cijenu nego stampa iz Srbije. Do prije nekih 4-5 godina nije bilo toliko medija iz Srbije, tj.bilo ih je ali nisu bili toliko citani niti su imali posebna izdanja za RS. Sigurno da i cijena novina iz Srbije utice na njihovu bolju prodaju u odnosu na domacu stampu.

Ne kazem da po svaku cijenu trebamo kupovati domace(bez obzira na kvalitet), ali ako je nesto bar priblizno istog kvaliteta onda svakako da domace treba da ima prednost, jer cemo ovako skroz propasti. Kod nas je tudje uvijek bolje. Ne znam recimo meni u Novostima nema apsolutno nista interesantno i po tome su recimo Nezavisne, pa mozda cak i Glas interesantniji, ali i pored toga Novosti se kod nas dosta kupuju.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2009, 16:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Moj deda i moj tata su prije rata isključivo kupovali Večerenje Novosti, dok je drugi deda kupovao Jutarnji. A glavne novine za BiH su bile Oslobođenje.

Ne možeš ti ljudima naviku stvaranu nekoliko decenija promjeniti za par godina.

A mene samo zanima Glas.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2009, 12:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Moj deda i moj tata su prije rata isključivo kupovali Večerenje Novosti, dok je drugi deda kupovao Jutarnji. A glavne novine za BiH su bile Oslobođenje.

Ne možeš ti ljudima naviku stvaranu nekoliko decenija promjeniti za par godina.

A mene samo zanima Glas.

to ne sporim, ljudi za svoje pare kupuju sta hoce i ako je neko ima neku naviku ili mu se svidja odredjena stampa nek je i cita, necu mu ja davati pare, nego samo sam izrekao konstataciju da prije par godina nije bilo toliko stampe iz Srbije, a kao razlog tome naveo njihovo oslobadjanje od poreza u Srbiji cime su postali konkurentniji ovjde zbog cega ovi nasi domaci ovdje radi toga puse i biljeze losije poslovanje. To sto si ti naveo oko jutarnjeg je vise izuzetak nego pravilo, jer ipak se najvise kupuju najjeftinije novine, a najtiraznije novine koliko mi se cini nisu Jutarnji list nego Press RS, koji iako je za RS ima dosta info za Srbiju(mozda pola pola) i stampa se na ekavici. Pravo pitanje je zasto je Press postao citaniji od Glasa sa dugom tradicijom, zbog 10kf ili zbog toga sto se Glas stavio u sluzbu vladajuce strukture ili zbog toga sto je u Glas ne objavljuje i ne posvecuje adekvatan prostor info od vaznosti(vec smo pricali o ligi sampiona, mozda je nekom stvarno interesantna 2.liga RS, ali vecini nije bar ne isto kao i LS) i zbog jednog i drugog i treceg. Kakogod malo ljudi je danas koji ce kupiti Glas, kazem vecinom je to pretplata. Spasava ih jedino to sto u njemu izlazi dosta oglasa kompanija, tendera, konkursa i sl. pa radi toga eto poneko i prati, a inace pitanje. Kao student radio sam tamo neko vrijeme, poznajem kakva je situacija i zao mi je sto su spali na tako niske grane. Zasto je to tako neka se zapitaju sami.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2009, 12:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

GLAS i svi tipovi novina poput njega ne mogu se probiti sa svojim sadržajem zato što se većina tih stvari može vidjeti na TV (RTRS, BNTV, ATV).
GLAS ima tiraž od 10 000, što je po meni sasvim pristojna brojka s obzirom na broj stanovnika i broj novina koji se mogu naći na trafici, a volio bih da oduvaju ostale sa svojim sadržajem.
Ja lično ne kupujem novine, jer su na Internetu sve besplatne i pročitam ih sve.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2009, 13:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

GLAS i svi tipovi novina poput njega ne mogu se probiti sa svojim sadržajem zato što se većina tih stvari može vidjeti na TV (RTRS, BNTV, ATV).
GLAS ima tiraž od 10 000, što je po meni sasvim pristojna brojka s obzirom na broj stanovnika i broj novina koji se mogu naći na trafici, a volio bih da oduvaju ostale sa svojim sadržajem.
Ja lično ne kupujem novine, jer su na Internetu sve besplatne i pročitam ih sve.

pristojna brojka jeste, ali postavlja se pitanje da li je mogla biti pristojnija. Pogledaj recimo sta je Avaz u federaciji napravio, ubjedljivo najcitanija novina tamo, gradi tornjeve i zgrade, dok ovi nasi i ovo sto su imali zgrade prodadose Americkom Univerzitetu, ako je to nekome o.k. onda samo naprijed. Mislim da se ovdje radi o sistemskom unistavanju Glasa i da prioritetni cilj prilikom kupovine Glasa nije bio da se kupe Novine , vec prije svega dobra lokacija i imovina(zato je u kupovini i ucestvovao Integral), a jednim djelom i ostali dio poslova stamparske djelatnosti. Glas nikad nece biti kvalitetniji od Nezavisnih, jer nece oni sami sebi kvariti posao. Sto se tice novina ne kupujem ni ja, jer su sa bajatim sadrzajem prvo sve bude na netu pa onda kroz par dana i u novinama.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2009, 13:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nemam pojma o menadžerstvu, ali znam da nije pametno praviti konkurenciju vlasitih proizvoda. Nezavisne neka se bore sa Avazom. A podjela posla između Nezavisnih i Glasa je spomenuta više puta prilikom kupovine novina.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2009, 13:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

BL Boy je napisao:
Ne znam da li si me dobro skontao kad sam navodio primjer rekao sam da u Blicu koji je namjenjen za Srbiju nema ni 10% info iz RS, dok u Euro Blicu namjenjenom za BiH/RS ima 70% info iz Srbije, sto nije logicno.

Pa, možda je toih 30% tekstova iz RS kvalitetnije urađeno nego u novinama sa većim procentom tekstova iz RS ;)
Ili, možda novine koje i nemaju tekstova iz RS imaju zanimljiv sadržaj pa ih ljudi kupuju ;)
A da se primjetiti da ljude iz RS itekako zanimaju dešavanja u "matici" Srbiji!

BL Boy je napisao:
Opet kazem kada bi bilo obrnuto i u Blicu bilo pa i 30-40% info iz RS ta novina tamo ne bi bila ni blizu citana kao sada, pa ti sad vidi.

Pa, za vrijeme Slobe banjalučki Reporter (stari Reporter :) ) je bio čitan u Srbiji. Čak mu nisu dali ulaz u Srbiju, pa su ga ljudi švercali. Bukvalno!

Čime je Repotrer zaslužio tada takav status? Tekstovima! A bilo je više tekstova iz RS nego iz Srbije.

BL Boy je napisao:
Pogledaj recimo sta je Avaz u federaciji napravio, ubjedljivo najcitanija novina tamo, gradi tornjeve i zgrade, dok ovi nasi i ovo sto su imali zgrade prodadose Americkom Univerzitetu, ako je to nekome o.k. onda samo naprijed.

Pa i oni su "noviji" mediji. Koliko znam, Oslobođenje je starije... Avaz ima drugačiji pristup temama...
I sigurno nije od prodaje novina napravio one kule ;) Čovjek se bavi i drugim djelatnostima, a ne samo dnevnim novinama tj. Dnevnim avazom.

Da se ne ponavljam više:
Ljudi će čitati ono što žele!
Pa makar u tim novinama nema niti jednog teksta iz BL i RS. Tako je i bilo, tako će i biti!

Nemam pojma o menadžerstvu, ali znam da nije pametno praviti konkurenciju vlasitih proizvoda. Nezavisne neka se bore sa Avazom. A podjela posla između Nezavisnih i Glasa je spomenuta više puta prilikom kupovine novina.

Filozofe, ajde razmisli. Pa imaš dosta primjera gdje jedna korporacija drži više medija. Pogotovo u elektronskom novinarstvu. Ni štampa nije izuzetak.

I ovo me nasmijalo:
BL Boy je napisao:
sto se tice novina ne kupujem ni ja, jer su sa bajatim sadrzajem prvo sve bude na netu pa onda kroz par dana i u novinama.
:lol: :lol: :lol:

Ti ne kupuješ novine, a pišeš kako bi trebali kupovati Glas, ma kakav bio :evil3:
BL Boy je napisao:
Mislim da i tu treba malo vise biti patriota i primjenjivati princip kupujmo domace, pa makar to bio i los Glas Srpske.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
LOL xa xa xa xa xa
Kralj!

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2009, 14:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Da mozda je kvalitetnije uradjeno tih 30% tekstova, ne kazem da nije mozda do toga. Recimo taj press on vise ide ka senzcionalnim novostima koje bodu oci dok glas ono klasicno i pored tog ne nastupa kritick vec uz skut vlasti, pa naravno da to nikome onda nije interesantno, osim vlastima, a ni njima jer znaju sta misle i otprilike kakav tekst ce osvanuti. Daleko od toga da sam protiv da se vjesti iz Srbije cuju i ovdje, ali masa vijesti nisu vijesti koje su interesantnije od lokalnih desavanja, jer ne moze biti interesantije sta se desava u nekoj tamo mz u Srbiji nego u tvojoj vlastitoj i sl.

Sto se tice Reportera i vremena Slobe to je izuzetak, mada kako smo krenuli mozda ce i kod nas doci vrijeme da se istina moze cuti samo iz medija sa drugih prostora koja nije pod kontrolom vladajuce stranke.

Ne znam od cega je napravio kule(ne znam kojim se to biznisom jos bavi), ima jak tiraz cijena je 1km pa ti pomnozi, a kule je napravio iz kredita investicione banke(dakle ne za kes).
Kazes ljudi ce citati ono sto zele, slazem se samo drzava mora da da jednake sanse svima(u vidu poreskog opterecenja, a ne da bude sadasnja situacija danovine iz susjedne drzave mogu biti jeftinije jer to je neshvatljivo pogotovo kada se uzme u obzir da imaju dodatne troskove transporta i sl.-ako nemaju otvorenu stampu ovdje, mada sad je vecina toliko ojacala pa imaju).

Da ja ne kupujem novine, a kazem da bi trebalo citati Glas. To kazem za one ljude koji nemaju svakodnevan pristup internetu, a ja citam Glas svaki dan na kafi tako da i iz tog razloga nemoram kupovati. Dakle, kazem za one koji vec kupuju novine mada ne mozes ljudima zabraniti da kupuju sta hoce pogotovo kod nas gdje svako moze da uveze sta hoce, a mi malo sta da izvezemo. Samo kazem da to nije uobicajena situacija u drugim drzavama tj.nije normalno da ti najcitanije novine budu sa prostora susjedne drzave.

Poslednji put menjao BL Boy dana 01 Okt 2009, 15:13, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2009, 14:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Here we go again:
BL Boy je napisao:
Da ja ne kupujem novine, a kazem da bi trebalo kupovati Glas.

:lol: :lol: :lol:

ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Pa kupi Glas!
Nemoj da se vadiš, lafo ovo-ono čitam na kafi, bla, bla
Kupi Glas kad kažeš da bi ga trebalo kupovati!
Eto, ti budi primjer ostalima!

:lol:
Kralj!

xaxaxaxaxaxaxxaxaxaxa

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 178 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]