banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 00:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 146 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Sep 2009, 20:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2003, 22:29
A i B su prednji pogon

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 20:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

I smart :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 20:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
ja mislim da je Mirdza pobrkao neke stvari :D
čuj CLC najprodavaniji merc sa zadnjom vučom? nema šanse

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 20:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Jbg, cijena je cudo :) Da ga n aBalkanu niko ne kupuje to je drugo - kod nas Merc mora da ima 5m i da bude dizel, ali u EU je popularan. A i B-klasu ne racunam u Mercedese - presao sam nekoliko hiljada km sa A190 avantgarde. Odlicna oprema i prilicno jak motor ali ipak FUJ! Ne d'o Bog nikome...

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 20:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
B je solidan autic izvanredne stabilnosti za tu koncepciju. Ali opet nije to to...

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 20:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Evo da jos malo spamujem:

Prikačeni fajlovi:
Resize of CIMG4078.JPG
Resize of CIMG4078.JPG [ 89.42 KiB | Pogledano 460 puta ]
Resize of CIMG4075.JPG
Resize of CIMG4075.JPG [ 74.77 KiB | Pogledano 463 puta ]
Resize of CIMG4073.JPG
Resize of CIMG4073.JPG [ 75.76 KiB | Pogledano 463 puta ]

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 23 Sep 2009, 20:53, izmenjena samo jedanput
Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 20:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
The_new_Statesman je napisao:
B je solidan autic izvanredne stabilnosti za tu koncepciju. Ali opet nije to to...

Najbolji rezime!

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 20:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hej, ali se zato ubio za kupce koji imaju problema sa ledjima, a ne zele voziti nekakav kombi ili SUV. Tako da je model vise nego uspijesan.

Prikačeni fajlovi:
Resize of CIMG4089.JPG
Resize of CIMG4089.JPG [ 96.05 KiB | Pogledano 460 puta ]
Resize of CIMG4086.JPG
Resize of CIMG4086.JPG [ 64.64 KiB | Pogledano 462 puta ]
Resize of CIMG4085.JPG
Resize of CIMG4085.JPG [ 50.15 KiB | Pogledano 462 puta ]
Vrh

Tema posta: Re: BMW seria 3
PostPoslato: 23 Sep 2009, 21:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
manitu uci da svira je napisao:
ronny_legenda je napisao:
Ama ljudi da bi znali kakvo je neko auto morate sjesti u njega voziti par hiljada kilometara u njemu i onda reci ovo auto je kanta a ovo auto je zmaj,ne gledati i citati neke smijesne testove koju su radjeni kako je kome odgovaralo i ko zna iz kojih razloga konkurentnih pravljeni....ja u to ne vjerujem ni 1% znaci niti u jedan test sto sam ikad procitao u novinama,internetu...to su sve za mene lazi i prevare..dok ti ne sjednes u auto pa dobro guzicu u njemu ne otegnes nikad neces znati sta valja a sta ne valja ja bas iz tog iskustva kazem da Mercu nema ravnoga...pa ljudi moji G klasa mercedesa je savrsenstvo sto se tice auta...mislim sta se danas moze jos s tim usporediti...necu sad ovdje spominjati neke Range Rovere,Rolls Royce,itd. i oni uzimaju samo pare na ime nista tu kvaliteta nije bolja sigurno...to je isto kao kad dodjes kupovati naocale pa vidis tamo sta ja znam Bvlgari kosta 700 km,D&G 800 km,Donna Karan 1000 km,a onda pogledas da Ray Ban kostaju najmanje a najbolja stakla imaju sto i jete poenta.....e tako ja isto mislim za Merca...BMW je vise sminka auto,napucanije,sredjenije,ljepse oku mozda,ali ti kad sjednes u Merca i prevalis s njim kilometre i kilometre zakljucices da se nista na svijetu ne moze porediti sa Mercom.....a pusti te price 2 puta crkavao mjenjac i to....jao sta ja imam primjera takvih sa BMWom da te glava zaboli i ne samo s BMWom nego sa masom auta takve stvari se dogadjaju....!!!

ronny jes ti lud il gluv? V klasa koja je kostala nova 49.000 eura u apsolutnom fulu 2001 godine se ne smije raspadati nakon 6 godina sto se meni desilo, nakon 170000. sta hrdja? pa morao sam od sramote skinuti i farbati vezni lim ispod haube jer je izgledao kao da ima 400 godina a o blatobranima i vratima da ne govorim, plus peta vrata , znaci prokljucala trecu godinu? promjenio airmatic kompresor, promjenio cdi pumpu, set grijaca, mjenjac, auspuh sa katalizatorom, jedan vazdusni amortizer(nema rupe, jednostavno nakon protoka vremena postao porozan, ventile airmatica, hladnjak klime i jos sice... plus auto nije nikada udaran!!!! i eto, jos se nadam da rikne turbina pa da zaokruzim tragediju. i ne moras se kurciti, treba sjesti, ovo ono, ja sam 124 mercedesa vozio 1990 -koliko si tad imao godina? pa od e36, preko italijana i francuza i amerikanca i japanca i nijemaca koje nisam nikom "dovozio" nego vozio po 20000-30000 km vratio se bmw. ne kazem da ti nisi imao lose iskustvo sa bmw ili bilo ko. to je stvar ukusa i nema apsolutnih komparativnih prednosti ni u jednom. jednostavno, za mene je , sem eskluzivnijih mercedesa, e klasa taksi i ima gastarbajterski stih al neurbani-tebi je vrh. znaci stvar ukusa. a a6 ili je od neke firme ili vladin, sofera ne vidim kao vlasnika-jbg, tako ga dozivljavam iako je drugacije. i sta sad? to je subjektivno i mozda nije tacno isto kao i sto je tvoje subjektivno i nije tacno
i jos nesto

moj osjecaj ( a takav je i na komparativnim testovima od strucnjaka a ne mene) na 220-230 je da je bmw jos "cucnu" i zalijepio se za asfalt a dok sam vozio 6 audi 99' osjecaj kao da cu svakog casa poletjeti. mozda nije udoban kao mercedes ali to meni nije bitno kao tebi. shvatas?

ps. i boli me q sto ce neko reci da se v sklapa u spaniji pa je kvalitet nesto losiji. to je najgluplje objasnjenje koje neko moze dati za mercedes

A sta mislis o tome jarane da se ti nisi zajebao malo mozda je tebi neko uvalio kakvog opela samo puko znak mecke i ti ko` sav sretan....... ;) :P mislim drugog objasnjenja nemam ja u svojoj dugoj istoriji rada sa autima s kojima sam prosao pola svijeta nisam cuo da je neko imao problema sa rdjom,korozijom na mecki...eto nadjes 190tku staru par decenija i opet neces rdje vidjeti da si pita.... i sta kazes ovo auto taxi a...?? Slika
ja stvarno ne znam ko ovde glup i lud..... :S :roll: :evil3: ......

Audi stvarno necu komentarisati....nemam neko izgradjeno misljenje....iako sam Q7 vozio skoro 2 godine ali opet kad ga usporedis sa GLom svatis da je razlika ogromna....mislim nema se tu sta puno gatati sve su to dobra auta sad stvar licnog ukusa se ne komentarise niti se ulazi u to.....

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 21:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
alo magarac, gdje sam ja napisao da si glup? ja sam napisao uzrecicu gluv ili lud zbog toga sto iznosim cinjenice iz vlastitog iskustva koje ti previdjas, a ti meni odgovaras na osnovu afiniteta i ukusa da sam glup? de malo presaberi se
Slika
http://blog.mercedes-benz-passion.com/2 ... -e-klasse/

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 21:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Ajde malo rjecnike iskulirajte.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 22:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

manitu uci da svira je napisao:
alo magarac, gdje sam ja napisao da si glup? ja sam napisao uzrecicu gluv ili lud zbog toga sto iznosim cinjenice iz vlastitog iskustva koje ti previdjas, a ti meni odgovaras na osnovu afiniteta i ukusa da sam glup? de malo presaberi se
Slika
http://blog.mercedes-benz-passion.com/2 ... -e-klasse/

Ne mislim ja da si ti glup jarane....samo ti je ta prica sva o mercedesu,hrdji,koroziji i svemu tome jako cudna i prije svega meni smijesna....ha jebote komso moj ima jumbasa..pa sav on zveci,ali nigdje hrdje nema... :)

Slika

Nema sta pravo taxi auto.... ;) :P hehe

Spoiler:
Slika

Kao stvoren za taxi ;)

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 22:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ma pusti tu pricu jarane, pojedinacno i ti fazoni, zna se sta je u njemackoj taxi flotte auto: E,B i Vito :D a ako malo bolje pogledas na slici iza porsea su taxi flotte wagen :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 22:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

samo ti je ta prica sva o mercedesu,hrdji,koroziji i svemu tome jako cudna

zasto? Samo zato sto ti to nisi vidio?! :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 22:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

[Enterprise] je napisao:
samo ti je ta prica sva o mercedesu,hrdji,koroziji i svemu tome jako cudna

zasto? Samo zato sto ti to nisi vidio?! :lol:

joj enter, pusti ronija starog trgovca..evo, znaci hiljade je ljudi kao ja :-? :-? http://www.google.ba/url?sa=t&source=we ... OWlDdFgzvQ

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 22:38 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Joj ovaj SLR pravo studentsko auto :toothy7:

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2009, 06:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
Ma nemate vi pojma svi cccccccccccc Merc rulez od aFta,bembaru vozaju Turci i Araberi ono jala bila i tako to................ako cete pravo aFto uzmi te Forda i mirni ste :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2009, 07:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

smucek je napisao:
Joj ovaj SLR pravo studentsko auto :toothy7:

hahahaah al bas...pravo studentsko auto :P :P :D :D

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2009, 22:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ali samo za napacene studente :D

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2009, 00:00 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Taj sam :D :D
Evo mi knjizica ima dva bunta papira, gdje ces vece patnje. Mozes je staviti pod auto kad mjenjas gumu umjesto kakvog kloca :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 146 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]