banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 15:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 77  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Avg 2009, 21:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Cekam Milanka i strucno pljuvanja posto je to vec odradio na temi o Partizanu cisto sumnjam da ce Zvezdu zaobici

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2009, 21:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Jadno :mad: .

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2009, 21:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Plače, Hearts demoliran u Zagrebu...

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2009, 21:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Ово је било интересантно!

Као прво Славија је приказала игру слабију од Рудара и Динама у претходним утакмицама, али је Звезда одигала на реалнон нивоу и добила заслужено три поготка. Послије оних блиц шанси на почетку утакмице до краја меча нису створили ни једну, пази једну једину шансу за погодак! СРАМОТА! И то је оно што највише боли у овом мечу, пораз је скроз у другом плану!

Е што се играча тиче, Павловић је супер момак али брате за голмана Звезде није. Несигуран приликом свих шутева који иду ка њему, ниједну лопту неможе ухватити без подрхтавања, не миче се са гол линије а када то и уради гол је врло извјестан. Стаменковић ће врло брзо на гол. Бојан нека проба негдје у нпр. Сопоту или у МКД вјероватно ће се боље снаћи.

Туторић је брука и срамота ове Звезде и убједљиво најлошији играч у овом тиму. Да проблем буде већи ни остали мученици на позицији штопера/шпорета нису ништа бољи. Ђорђе тако ти части одлази, јер ти појма о фудбалу немаш па претрчао би те и човјек са штаком! Вријеме је више да Врањеш заигра, јер онај Ђорђевић несрећни ма какав год кретен био нема алтернативу у овом тиму. Ако Врањеш не задовољава нека пусте дечка да тражи своје мјесто под сунцем, јер ће неминовно пропасти.

Савић под хитно да набаци једно десет кила и исто толико мишића јер овако нема шансу да издржи ниједан дуел. Фино се креће али зна се изгубити поготово у формацији са три штопера која је била погибељна вечерас јер нису знали конкретно ко који дио терена покрива. Дефинитивно меч је пресудила одбрана!

Алергичан сам на Лазетића али опасно, па човјек игра само 15 минута и то првих, остатак се вуче ко врећа кромпира по терену. Да му нема Нинкова по десној страни не би урадио ништа. Његово је излапило, евентуално може мало да се прошета против Златибор воде или сличних клубова. Вријеме је да своје мјесто у тиму добије Лазовић! Понављам још једном фина је жеља и труд Лазетића али брате једноставно нема више снеге за мечеве у којима се тражи изразито јако крило.

Богдановић је за клупу и евентуално покоји улазак у двадесет минута. И даље ми није јасно која је функција Савија у екипи, игра нешто дефанзивно али споро сувише споро. Ни њеми није мјесто у првој екипи.

Још само да кажем нешто о Пижону. Главу дајем да он не саставља екипу Звезде! Зар је могуће да један иоле озбиљан тренер може да за деби играча изабере Срећковића на лијевом беку и Вилотића на штоперу (ако је уопште игро, ја га нисам видио)? Зар је могуће да игра формацију са пет одбрамбених иако зна да не функционишу никако и да нема класичних и довољно квалитетних играча за такву поставку. Како му не игра један Игњатијевић који је доктор тренутно за лијевог бека у односу на остале. Како игра без иједног креативниг играча средине терена који би евентуално упошљавао Лекића? Зашто вади Исаха који једини у екипи има муда да повуче лопту од свога гола до противничког. И врх глупости, зашто прави трећу измјену у 92 минуту када губи са 3 - 0. То још никад и нигдје нисам видио! Каду није био ни на клупи, не могу да вјерујем!

Славију треба заборавити и посветити се уигравању ових нових и младих играча, што можда може да направи стабилну екипу следеће сезоне. Лига европе никад није била даља.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2009, 21:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Maj 2008, 17:38
Citiraj:
Туторић је брука и срамота ове Звезде и убједљиво најлошији играч у овом тиму.

Vjerovatno najgori u istoriji. Višestruko limitiran igrač. :angry4:

Citiraj:
Да проблем буде већи ни остали мученици на позицији штопера/шпорета нису ништа бољи.

Nisu bolji, nego su manje loši. Ovaj komad drvene građe je nedostižan u glupostima.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2009, 22:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ja kad sam govorio da je ovo jadan i limitiran tim, ispadao sam samo pesimista, kritičar i pljuvač. Protiv prvog ozbiljnog protivnika vidjelo se gdje je Zvezda trenutno. Igrom i kvalitetom... Ovog puta čak je izostala i vječito potencirana borbenost, tako da bih rekao da je večeras sve bilo otprilike na tom nivou da ne zavrjeđuje ni kritiku, a pogotovo nije vrijedno nečijih živaca, odnosno trošenja istih. No, pozitivnoa je stvar da je dovedeno 10 igrača za male pare, da ih se većina preziva na -ić i da konačno igraju "Zvezdina djeca" u timu. Činjenica da ta Zvezdina djeca imaju otprilike kvalitet za osrednje srpske superligaše, zanemariva je i kao po običaju gurnuta pod tepih koji se zove grandiozna pobjeda nad renomiranim Dinamom iz Tbilisija...

Ali, bar su navijači izvojevali nekoliko grandioznih pobjeda nad mrskim zapadom. Pustošenje benzinskih pumpi i tuča sa policijom u centru Praga, spada u red sasvim solidnih navijačkih dostignuća, mada je bilo i većih. Bravo momci, tako se bori za Zvezdu... :roll:

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2009, 22:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ovo je tek prvo poluvrijeme... :wink:

Zvezda mi je sve, zvezda život je...

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2009, 22:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Da sam igrao JA umjesto Tutorića večeras, Zvezda bi bila u mnogo boljoj poziciji pred revanš, siguran sam 8)

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2009, 22:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Nisam gledao prvih pola sata utakmice al......Tutoric, Vilotic, Savic, Isah, Ninkov, Bogdanovic, Savio....znaci 7 (sedam) odbrambenih igraca ne racunajuci golmana....pa ko je ovde lud....ono realno Tutoric je bio vise kao neka bandera nego odbrambeni igrac al ajd....zakljucak : isti kao i kod Gociasa, glavu dajem da Pizon ne sastavlja tim...pa nasi timovi NE ZNAJU da igraju sa tri stopera u liniji....puno jace ekipe se ne odlucuju na tu igru sa iskusnijim stoperima upravo zato sto je to riskantan nacin igre al zvjezda to moze....pa nije to menadzer pa da naguras gomilu igraca u odbranu i kontas kako neces primit gol (pa cak i u menadzeru je to komplikovano)....

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2009, 22:51 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Avg 2009, 22:55
...ma isli su na to da izgube pa ce u BG nadoknaditi sve.. :D :D :D :D
BOG IM NECE POMOCI KAMOLI DELIJE VELIKE...nemojte ih blatiti nedavno kad su uzeli 5-2,bili su nam bogovi,samo losi su bili veceras jbg... :wink:

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2009, 07:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
ne bi da vređam al' smješni ste ko kilo riže kad se prospe :D

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2009, 07:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Nitro je napisao:

Ali, bar su navijači izvojevali nekoliko grandioznih pobjeda nad mrskim zapadom. Pustošenje benzinskih pumpi i tuča sa policijom u centru Praga, spada u red sasvim solidnih navijačkih dostignuća, mada je bilo i većih. Bravo momci, tako se bori za Zvezdu... :roll:

Јебале вас лажи и полуинформације!!!

Citiraj:
Nijednom tokom dvodnevnog boravka navijača Crvene zvezde u Pragu nije došlo do tuča i incidenata sa domaćim navijačima i stanovništvom glavnog grada Češke.

Citiraj:
Fudbalski klub Crvena zvezda je u saradnji sa konzulatom Srbije u Pragu otkrio niz teških kršenja prava građana Srbije i Srba iz dijaspore dan pre i na dan utakmice Slavija – Crvena zvezda.

Dan pre meča iz Češke je proterano 44 navijača Zvezde, među kojima i 15 onih kojima je češka policija kao jedini prekršaj utvrdila to da nemaju uplaćeno zdravstveno osiguranje. Međutim, kako je potvrđeno iz Konzulata Srbije u Pragu, Srbija i Češka imaju bileteralni sporazum po kojem građanima dveju zemalja prilikom posete drugoj državi nije potrebno zdravstveno osiguranje, pa to ne može biti uzeto kao osnov ni za privođenje, ni za proterivanje.

Na dan utakmice veliki broj navijača beogradske ekipe doveden je u nemoguću situaciju – na zahtev FK Slavija svim navijačima srpskog kluba je pri kupovini karata i ulasku na stadion bilo zahtevano pokazivanje pasoša. Međutim, uprave hotela i hostela u kojima su ostali po pravilu su insistirale da pasoši ostanu u njima, kao garancija da će boravak biti plaćen. Zbog toga više od stotinu navijača beogradskog kluba nije moglo da uđe u stadion, iako su uredno platili karte. Među oštećenima su i državljani Kanade, Švedske i nekoliko zapadnoevropskih država, zbog čega bi Češka mogla da snosi posledice.

Češki mediji su danima pred utakmicu sa Crvenom zvezdom do usijanja dizali tenziju, najavljujući „pravu invaziju huligana sa Balkana“, pod utiskom prošlogodišnje posete navijača zagrebačkog Dinama i nezapamćenog divljanja koje su oni počinili u centru Praga.

U sklopu te kampanje, koja je po izjavama srba koji žive u Pragu često imala rasistički prizvuk, dan pre utakmice svi mediji u toj državi objavili su vest o proterivanju 44 državljanina Srbije zbog krađe na benzinskoj pumpi u južnoj Moravskoj. Ispostavilo se da je u incident bilo umešano samo 14 navijača, a procena vlasnika pumpe o navodnoj šteti od 4000 evra najblaže rečeno je preterana.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=377374

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2009, 10:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Cekam Milanka i strucno pljuvanja posto je to vec odradio na temi o Partizanu cisto sumnjam da ce Zvezdu zaobici

na zalost, za to ces biti uskracen, jer utakmicu nisam gledao. gledao sam vjerovatno jednako losu utakmicu partizana...
a onih koji pljuvaju po igri tima koji je izgubio sa 3:0, kao sto vidim, ima vec dosta...a zasto ih i ne bi bilo? jesu li to igraci neke svilene, tanane, umjetnicke duse pa da im se ni jedna rijec kritike ne smije uputiti? ili to nije "zvezdaski", kritikovati tim koji je, pretpostavljam, odigrao jako lose?

zato cu malo da se osvrnem na ono sto shoole prica :

Citiraj:
Dan pre meča iz Češke je proterano 44 navijača Zvezde, među kojima i 15 onih kojima je češka policija kao jedini prekršaj utvrdila to da nemaju uplaćeno zdravstveno osiguranje. Međutim, kako je potvrđeno iz Konzulata Srbije u Pragu, Srbija i Češka imaju bileteralni sporazum po kojem građanima dveju zemalja prilikom posete drugoj državi nije potrebno zdravstveno osiguranje, pa to ne može biti uzeto kao osnov ni za privođenje, ni za proterivanje.

licno, potrosio sam citav jedan pasos vizama i dozvolama boravka u raznim sengenskim zemljama, i ni jedan jedini put nisam aplicirao za vizu, a da mi izricito nije receno da je za aplikaciju neophodno zdravstveno osiguranje. a to moze da vidi svako ko je pismen i ima internet, pa ode na stranicu ambasade koja izdaje vize i pogleda spisak dokumenata koji su potrebni...takodje, uvijek naglase da sa sobom moras da nosis sve dokumente koji su ti bili neophodni za dobijanje vize i da ih pokazes na granici, ako bude neophodno...a zdravstveno osiguranje kosta, cirka, 10tak eura...

Citiraj:
Na dan utakmice veliki broj navijača beogradske ekipe doveden je u nemoguću situaciju – na zahtev FK Slavija svim navijačima srpskog kluba je pri kupovini karata i ulasku na stadion bilo zahtevano pokazivanje pasoša. Međutim, uprave hotela i hostela u kojima su ostali po pravilu su insistirale da pasoši ostanu u njima, kao garancija da će boravak biti plaćen. Zbog toga više od stotinu navijača beogradskog kluba nije moglo da uđe u stadion, iako su uredno platili karte. Među oštećenima su i državljani Kanade, Švedske i nekoliko zapadnoevropskih država, zbog čega bi Češka mogla da snosi posledice.

zamisli...eto, odem ja u oslo u hotel, i ljudi mi traze pasos i zahtijevaju da pasos ostane kod njih citavo vrijeme mog boravka tamo. sto je bilo 7 dana. zamisli bezobrazluka!
da je u pitanju grupa uglednih biznismena, a ne klosara koji pljackaju benzinske pumpe, vjerujem da ne bi bilo nikakvih problema. ovako, to je bilo sasvim normalno i dupe njih boli hoces li ti na utakmicu ili neces. a, uz to, zivo me interesuje da li se iko sjetio da im ponudi da ostave fotokopije pasosa, il je stvar bila u principu...

Citiraj:
U sklopu te kampanje, koja je po izjavama srba koji žive u Pragu često imala rasistički prizvuk, dan pre utakmice svi mediji u toj državi objavili su vest o proterivanju 44 državljanina Srbije zbog krađe na benzinskoj pumpi u južnoj Moravskoj. Ispostavilo se da je u incident bilo umešano samo 14 navijača, a procena vlasnika pumpe o navodnoj šteti od 4000 evra najblaže rečeno je preterana.

a pazi tek ovog apsurda. sve sto FKCZ ima da izjavi povodom te kradje i protjerivanja, je da to sve nije bilo tako, da je u "incidentu" (ja bih prije rekao "kriminalu") ucestvovalo samo 14 navijaca, i da steta nje bila onolika koliko vlasnik pumpe tvrdi. kao, ostalih 30 navijaca je ucinilo sve da sprijeci ovih 14 da pljackaju, borili su se i rukama i nogama da ih sprijece, ali eto nisu uspjeli, i onda ih je bezobrazna policija kaznila. izuzetno problematicna grupa navijaca, koja dolazi iz zemlje koja, ocigledno sa razlogom, ima reputaciju izuzetno problematicne, dolaze do benziske pumpe, pljackaju je, a u FKCZ smatraju da je najbitnije u svemu da li je steta, ustvari, 4000 ili 3999 eura, i da nisu slucajno mozda neka nevinasca iz njihovih redova, koja isu stvarno pljackala, nego mozda malo navijala sa strane, neopravdano istjerana...smrk, kakvi mucenici...
krstio bih se sa dvije ruke i dvije noge, ali se prisjetim kako je sadasnja uprava FKCZ uopste dosla na vlast (pricama kako kod njih kuca zvezdasko srce, kako su oni veliki cigani, a ne zbog nekih poslovnih uspjeha), pa onda skontam da je sasvim logicno sto oni brane te huligane, jer su potpuno isti kao i oni

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2009, 12:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Јебале вас лажи и полуинформације!!!

A ti mi barataš sa pravim informacijama? Bio su u Pragu na licu mjesta i vidio sve šta se dešavalo

Koji je tebi, da prostiš moj?

Jel' se nisu sukobili sa policijom u centru praga? Jel' nisu opljačkali benzinsku pumpu? Šta sam ja rekao da je laž?

Pričaš o poluinformacijama, a onda na moju konstataciju da su sukobili sa policijom i opljačkali benzinsku pumpu, pričaš kako se nisu sukobili sa STANOVNIŠTVOM i DOMAĆIM NAVIJAČIMA. Kakve veze, ima jedno sa drugim?

Čuj kršili im ljudska prava? Šta su Slovaci uradili hrvatskim navijačima prije par sedmica? Misliš da engleski navijači prave manje probleme prilikom gostovanja? Međutim postoji jedna bitna razlika? Engleska se ograđuje od takvih i štaviše, sankcioniše ih sama momentalno po povratku, oduzimanjem pasoša i zatvroskim kaznama. Samo se kod nas od njih prave žrtvena jagnjad i glorifikuje ih se do statusa mučenika, sve kako bi se po trilioniti put ukazalo na to da su Srbi po ko zna koji put, nepravedno optuženi od strane zlog zapada.
Šta su to strašno uradili? Nisu se sukobili sa domaćim navijačima i nisu ušli u sukob sa domaćim stanovništvom? Sjajno. Pokazali su nivo emancipacije poluinteligentnih babuna, koji isto tako znaju da ne treb da napadaju ljude...
Muka mi je od tih priča? Šta je rekao prije nekoliko dana gensek FSS, kada je Savezu ponovo odrapljena kazna? "Drakonska je jer su u posljednjih 5 godina navijači Srbije 16 puta pravili iste ekscese". I dobro se zna da je svaki pokret koji naprave navijači, kad gostuju u stranim zemaljma, pod ogromnom prismotrom, upravo zbog istorije različitih ekscesa i oept se prave iste stvari.
Kad već nije njih 44 opljačkalo pumpu, već "samo" 14, zašto ostalih 30-ak koliko ih je tu bilo, das epokažu kao uzorni i civlizovani ljudi, ubilo Boga u ovih 14 i natjeralo ih da vrate ukradene stvari, čisto da ne brukaju ime i reputaciju Crvene Zvezde u inostranstvu?

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2009, 13:44 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Jun 2009, 07:56
http://www.ct24.cz/sport/64253-policie-zasahla-proti-fanouskum-srbskeho-klubu-delali-vytrznosti/

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2009, 19:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ајмо редом...

Milanko Djeric je napisao:
licno, potrosio sam citav jedan pasos vizama i dozvolama boravka u raznim sengenskim zemljama, i ni jedan jedini put nisam aplicirao za vizu, a da mi izricito nije receno da je za aplikaciju neophodno zdravstveno osiguranje. a to moze da vidi svako ko je pismen i ima internet, pa ode na stranicu ambasade koja izdaje vize i pogleda spisak dokumenata koji su potrebni...takodje, uvijek naglase da sa sobom moras da nosis sve dokumente koji su ti bili neophodni za dobijanje vize i da ih pokazes na granici, ako bude neophodno...a zdravstveno osiguranje kosta, cirka, 10tak eura...

Кога интересује шта су теби говорили у некој амбасади? Да ли ти рекли да требаш посебно здравствено осигурање или су ти рекли "Миланко, сине, понеси зимску јакну, знају бити ноћи хладне горе!"?
Битно је да ли постоји билатерални споразум између Србије и Чешке по коме држављанима Србије није потребно додатно здравствено осигурање!
Ја немам појма да ли постоји такав споразум. Ти немаш појма да ли постоји такав споразум. Али амбасадор Србије у Чешкој каже да такав споразум постоји! Човјеку је ту у опису посла, да брине о држављанима Србије у Чешкој. И ако постоји тај споразум, органи Чешке су прекршили тај споразум и ускратили права грађана Србије!

Кога брига шта су теби рекли у амбасади?
Citiraj:
zamisli...eto, odem ja u oslo u hotel, i ljudi mi traze pasos i zahtijevaju da pasos ostane kod njih citavo vrijeme mog boravka tamo. sto je bilo 7 dana. zamisli bezobrazluka!
da je u pitanju grupa uglednih biznismena, a ne klosara koji pljackaju benzinske pumpe, vjerujem da ne bi bilo nikakvih problema. ovako, to je bilo sasvim normalno i dupe njih boli hoces li ti na utakmicu ili neces. a, uz to, zivo me interesuje da li se iko sjetio da im ponudi da ostave fotokopije pasosa, il je stvar bila u principu...

Кога брига шта ти мислиш (или власник хостела) да ли је неко угледни бизнисмен или је клошар? Људи су прикупљали папире за визу, потврде да су запослени, плаћали апликације за визу (амбасада има право да ти одбије визу без образложења и да ти те паре пропадну), добили визу, узели неколико слободних дана на послу, платили пут, платили карту, платили неколико ноћења у хотелу.... све, све, и не могу да гледају утакмицу због глупости! И ти не кажеш да то није у реду од стране Чеха већ смараш са неким глупостима!

Око саопштења ФКЦЗ... Пљачка? Да, казни оне који пљачкају. Али нису они тукли дјецу, труднице, порушили пола Прага, па да их третираш као стоку! То је суштина саопштења.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2009, 19:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
A ti mi barataš sa pravim informacijama? Bio su u Pragu na licu mjesta i vidio sve šta se dešavalo

Није то ствар у баратању са "правим информацијама" већ у коришћењу мозга. Ти читаш шта ти пишу и не размишљаш.
Nitro je napisao:
Šta sam ja rekao da je laž?

Написао си "Pustošenje benzinskih pumpi". Ето то је лаж!
У том тренутку је на пумпи било око сто људи, два аутобуса (одакле информација? од људи који су били ту). Нико није махао пиштољом. Нико никога није избо ножем. Нико није истукао благајницу. Нико није украо пазар. Нико није полупао пумпу. Велика већина је платила оно што је узела. 14 људи је узело сенвиче и пиво и није платила. То је крађа. То је ружно. Али правити од тога екста хулиганску акцију пустошења је глупост!

Значи, ја одем вечерас са екипом у оне кафане у башти Хотела Босна, попијемо неколико тура пића, устанемо и кренемо. Конобар каже: "Момци, да платите!", ми кажемо: "Ма дај, зајеби!" По твојој логици, сутра би у Гласу Српске требао изаћи чланак са насловом "Група хулигана опустошила Хотел Босна!"
Nitro je napisao:
Pričaš o poluinformacijama, a onda na moju konstataciju da su sukobili sa policijom i opljačkali benzinsku pumpu, pričaš kako se nisu sukobili sa STANOVNIŠTVOM i DOMAĆIM NAVIJAČIMA. Kakve veze, ima jedno sa drugim?

Не причам ја ништа, то је цитат из чланка са Б92. Дакле, људи су дошли дан раније, 14 их је крало (од хиљаду људи колико је отишло у Праг). ОК, казни њих. На дан утакмице људи су били у центру града, пјевали и зезали се. Нису правили проблеме, нису тукли пролазнике. Када су им забранили да иду у метро, људи су хтјели да питају зашто, умјесто одговора почели су их тући. Зашто?
Одакле информација? Од људи који су били тамо.

И око приче о кршењу људских права и поређења Цигана са бабунима... Зашто пишеш такве ствари? Чему такве предрасуде?
По чему се ти разликујеш од оних који генерализују Србе и кажу да су сви исти, да су сви убице и силоватељи, да су сви стока?
Јеси ти стока, Nitro?
Ова двојица мојих који су ишли у Праг, један је љекар, други је месар. Нормални људи, какви хулигани.
Дечко са којим се чујем преко нета је дошао из Енглеске на утакмицу, узео 4 слободна дана на послу због Звезде и није гледао меч. Има ли он право да гледа фудбалски меч ако је платио карту? Није крао, није се тукао са полицијом. Његова права?

Ево ја мислим да се Цигани уопште нису показали као неки велики хулигани у Прагу! Крали, шарали графите и потукли се са полицијом. Све то је ружно и непотребно и прекршај. Али горе је било хиљаду људи! Знате ли ви колико је то људи на једном мјесту? Па узмите хиљаду дјечака из БЛ који завршавају 9. разред основне школе и одведите их на екскурзију. Биће и више крађе и више шарања графита и више туча него што је било јуче у Прагу!

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2009, 19:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Игра... свима је јасно да је оно лоше, да је средина била безидејна, напад (тј. Лекић) одсјечен, а одбрана катастрофална. Једноставно, мало смо се дигли, понадали након Рудара и Динама и Јагодине. Ништа, идемо даље, сезона је пред нама...

П.С. Туторић је обичан балван мркоњићки!

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2009, 22:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Кога интересује шта су теби говорили у некој амбасади? Да ли ти рекли да требаш посебно здравствено осигурање или су ти рекли "Миланко, сине, понеси зимску јакну, знају бити ноћи хладне горе!"?
Битно је да ли постоји билатерални споразум између Србије и Чешке по коме држављанима Србије није потребно додатно здравствено осигурање!
Ја немам појма да ли постоји такав споразум. Ти немаш појма да ли постоји такав споразум. Али амбасадор Србије у Чешкој каже да такав споразум постоји! Човјеку је ту у опису посла, да брине о држављанима Србије у Чешкој. И ако постоји тај споразум, органи Чешке су прекршили тај споразум и ускратили права грађана Србије!

Кога брига шта су теби рекли у амбасади?

pa, moze biti briga nekog ko ima makar prosjecan koeficijent inteligencije, pa da zna da u svakoj zemlji sengena (makar u onima u kojima sam ja bio) traze zdravstveno osiguranje i kod aplikacije za vizu, a i traze da se svi dokumenti potrebni za izdavanje vize ponesu i u zemlju u koju se ide i, po zahtjevu, pokazu na pasoskoj kontroli. idiote nista nije briga, jer oni svakako znaju sve o svemu...

Citiraj:
Кога брига шта ти мислиш (или власник хостела) да ли је неко угледни бизнисмен или је клошар? Људи су прикупљали папире за визу, потврде да су запослени, плаћали апликације за визу (амбасада има право да ти одбије визу без образложења и да ти те паре пропадну), добили визу, узели неколико слободних дана на послу, платили пут, платили карту, платили неколико ноћења у хотелу.... све, све, и не могу да гледају утакмицу због глупости! И ти не кажеш да то није у реду од стране Чеха већ смараш са неким глупостима!

da su oni platili taj hotel, sve bi bilo u redu. posto nisu platili, a posto su poznati kao grupa ne-bas-uzornih gradjana, vlasnik hotela ima potpuno pravo da im trazi dokumente i da ih zadrzi sve dok ovi ne plate, da ne bi ta gospoda nestala u vidu lastinog repa. svakog je briga da li mu u hotel dolaze gospoda ili klosari, i to je nejgovo potpuno pravo. dakle, koliko mogu da vidim, sto se ovoga tice, cesi su postupili potpuno razumno i realno. kraj price.

Citiraj:
Око саопштења ФКЦЗ... Пљачка? Да, казни оне који пљачкају. Али нису они тукли дјецу, труднице, порушили пола Прага, па да их третираш као стоку! То је суштина саопштења.

ne, sustina saopstenja je da su odvratni, pokvareni cesi maltretirali mirnu grupu navijaca zvezde, da su cesi najobicniji rasisti koji mrze srbe. da, u jednoj (od oko stotinu) recenica se zaista spominje uopstena prica da rukovodstvo zvezde ne opravdava nedolicno ponasanje nekolicine, uz obavezno "ALI", pa onda svjetska zavjera, pa jadni srbi koje svi maltretiraju itd itd. sto neko rece, saopstenje izgleda kao da su ga same delije sastavljale i onda dostavile rukovodstvu FKCZ, sto vjerovatno i nije daleko od istine...

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2009, 23:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

shoole ne razumiješ ti ni gram onoga što sam napisao.

Prvo ovo

Citiraj:
И око приче о кршењу људских права и поређења Цигана са бабунима... Зашто пишеш такве ствари? Чему такве предрасуде?
По чему се ти разликујеш од оних који генерализују Србе и кажу да су сви исти, да су сви убице и силоватељи, да су сви стока?
Јеси ти стока, Nitro?

Kako da ti pojasnim, kad si pročitao na svoj način? Kažeš da Zvezdini navijači nisu napadali stanovnike i lokalne navijače, a ja ti kažem da i majmuni znaju da ne treba da napadaju ljude, tako da ta činjenica ne govori previše u prilog ili njihovu odbranu. Jasnije?

Citiraj:
Није то ствар у баратању са "правим информацијама" већ у коришћењу мозга. Ти читаш шта ти пишу и не размишљаш.

Iskreno da ti kažem, informacije su moj posao i mislim da ovdje, a i malo šire, na tom polju imam malo više "pređenih kilometara" od svih ovdje zajedno. Paušalne zaključke o mom načinu razmišljanja, molim te ostavi po strani. Mislim da na osnovu jednog posta to ne možeš da zaključiš. Ako možeš, svaka ti čast...

Citiraj:
У том тренутку је на пумпи било око сто људи, два аутобуса (одакле информација? од људи који су били ту). Нико није махао пиштољом. Нико никога није избо ножем. Нико није истукао благајницу. Нико није украо пазар. Нико није полупао пумпу. Велика већина је платила оно што је узела. 14 људи је узело сенвиче и пиво и није платила. То је крађа. То је ружно. Али правити од тога екста хулиганску акцију пустошења је глупост!

shoole čitaš li ti šta pišeš? Ja evo čitam, pa ne mogu da vjerujem. "To je krađa, to je ružno". Kao da držiš pridiku djetetu koje je iz komšijinog voćnjaka ukralo jabuku. To je krađa, Prekršaj i kraj priče. Išli su tamo pod obilježjima Zvezde i šta su očekivali... Novinari uvijek tragaju za senzacijama i normalno je da će takva stvar odjeknuti po medijima i biti iskarikirana do maksimuma. Da nisu krali, ne bi bilo nikakvih sličnih napisa i stvar bi sa te strane prošla bezbolno. Šteta koja je nanesena reputaciji kluba, velika je i teško može da se popravi, ali o tome niko ne razmišlja.

Citiraj:
Значи, ја одем вечерас са екипом у оне кафане у башти Хотела Босна, попијемо неколико тура пића, устанемо и кренемо. Конобар каже: "Момци, да платите!", ми кажемо: "Ма дај, зајеби!" По твојој логици, сутра би у Гласу Српске требао изаћи чланак са насловом "Група хулигана опустошила Хотел Босна!"

Naslov se ne određuje na osnovu tako šturih podataka, tako da s te strane stvarno ne bih mogao da ti odgovorim,.
A pravi epilog tog hipotetičkog slučaja bi bilo vjerovatno par isprebijanih mangupa od strane obezbjeđenja i noć u policiji, zbog prekršaja. Dakle naslov bi bio "Noć u policiji, zbog računa od 50 km". Sad ti povuci paralelu do kraja sa pomenutim slučajem... Inače, ja huligane nigdje nisam spomenuo u svojim prethodnim postovima...

Citiraj:
I dobro se zna da je svaki pokret koji naprave navijači, kad gostuju u stranim zemaljma, pod ogromnom prismotrom, upravo zbog istorije različitih ekscesa i oept se prave iste stvari.

A kad na to dodamo činjenicu da je nedavno slovačka policija brutalno premlatila Hadjukova navijače, a da su prošle godine i Dinamovci divljali po Pragu, jasno je bilo da će policija biti laka na pendreku. Dovoljan je bio i mali eksces, da bude inicijalna kapisla za pendrečenje i umjesto da svi budu mirni kao bubice, oni im još daju i povoda za intervenciju. Kako to da turisti koji odu u Prag u grupama od po 100 i više ljudi, ne dođu u sukob sa policijom, a super mirni navijači redovno dobijaju batine i to bez razloga... Ostavi me molim te, tih dječijih priča...

I pročitaj ponovo pa razmisli o tome koliko su dosad navijači koštali Zvezdu, sa svojim ispadima. Finansijski i sa strane narušenog ugleda...

I nemam snage da pričam o tome više... Imam svoj stav i ne generalizujem stvari. Naravno da ne mislim da su svi navijači huligani ili kriminalci, ali zbog šake glupana, šteti se ugledu kluba, ionako dobro poljuljanom...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 77  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]