banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 22:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 77  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Avg 2009, 09:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Dali ti kao poznavalac Engleskog fudbala znas sta tamo navijaci rade za voljeni klub a jednom si rekao da si vrstan poznavalac Engleskog fudbala pa onda idi po Engleskim stadionima i zali milione a ovog ponosnog cicicu kojeg nazivas jadnikom ostavi na miru nek svoju kucu da kome hoce a za mene se nemoj sikirati zali boze takvih kao ti :wink:

E sad opet pocni pametovanje o razlikama u Engleskom i Srpskom fudbalu

pa tesko da mogu da pocnem pametovanje sa nekim koji pise takve gluposti. ne sjecam se da sam igdje rekao i blizu da sam "vrstan poznavalac engleskog fudbala" (ne znam kakve ti vizije imas)...
jeste, i u engleskoj i u skotskoj ima onih koji i ubijaju druge (a ne samo pokusavaju da ubiju sebe) zbog toga sto nose dres rivalskog kluba. s tom razlikom sto tamo takve niko ne uzima kao svoje idole i niko ne prica budalastine tipa "ovo su pravi navijaci"...

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2009, 09:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Milanko Djeric je napisao:
pa tesko da mogu da pocnem pametovanje sa nekim koji pise takve gluposti

Па што онда паметујеш?

Не навијаш ѕа ФКЦЗ.
Не идеш на утакмице.
Не разумијеш саговорнике са којима полемишеш.
Сматраш их будалама.

Па што пишеш на овој теми? Немаш ништа паметније да радиш у животу?

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2009, 11:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
shoole je napisao:
Не навијаш за ФКЦЗ.

Ма поента је што не навија ни за кога. А прича, "важе" и одређује довољан/потребан/нормалан ниво љубави према клубу... Ако ти чука не залупа јаче кад се само помене клуб за који навијаш, ако ниси увијек љубоморан што су неки на стадиону а ти мораш уз телевизију гледати текму, ако тај дан не мрзиш из дна душе све што има везе са противником... то не значи да си ти нормалан а остали будале, већ да тебе то не погађа, једноставно, немаш "то" и крај. Нико тебе због тога не прозива. А ти прозиваш друге јер то имају... Зашто причаш о нечему што не можеш разумјети??? Мислим да је вријеме да се мало запиташ.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2009, 12:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
i vi se primate na svakakve komentare :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2009, 13:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@bigman : nisam namjeravao da nesto previse diskutujem oko toga, ali eto, sad moram.
kao prvo, ako sam rekao da je neko napisao nesto sto je glupo, to ne znaci da smatram da je ta osoba glupa. takve konstatacije i generalizacije ostavljam drugima. na ovom forumu apsolutno nikoga ne smatram glupim...eto, cisto da to razjasnimo.
sto se tice drugog dijela, gdje sam ja to ikome odredjivao "dovoljan/normalan/potreban nivo ljubavi prema klubu"? to je posao vas ostalih, koji se upinjete da pokazete kako "zvezdasko srce moze sve", raspravljate ko je veci i ko ima vece kite - grobari ili cigani itd. sto se mene tice, ja se uopste i ne smatram navijacem partizana, nego simpatizerom.
kao trece, biti ljubomoran sto je neko na stadionu, mrziti protivnika taj dan, i sve ostalo sto si naveo nije ni blizu isto kao pokloniti svoju kucu klubu ili leci na prugu da te pregazi voz zato sto je zvezda izgubila od partizana. da to uradis, moras da budes poprilicno lud. meni samo nisu jasni napaljenici koji se odusevljavaju time...to je sve

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2009, 15:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Milanko Djeric je napisao:
kao trece, biti ljubomoran sto je neko na stadionu, mrziti protivnika taj dan, i sve ostalo sto si naveo nije ni blizu isto kao pokloniti svoju kucu klubu ili leci na prugu da te pregazi voz zato sto je zvezda izgubila od partizana. da to uradis, moras da budes poprilicno lud. meni samo nisu jasni napaljenici koji se odusevljavaju time...to je sve

То значи да неко много воли свој клуб, и ништа више.
Citiraj:
Seo je naš Zvezdaš Miloje na autobus, došao do Beograda, našao svoju Marakanu i pravo kod portira sa 200 dinara u rukama.
"Čiko mogu li ja da kupim dve karte za Muzej i poklonim još sto dinara mojoj Zvezdi. Da pomognem. Više nemam, ali kad budem imao doći ću opet", reče dečak tršave kose, tamnih očiju i zvezdaške krvi i ostavi sagovornika bez reči

Овај клинац нагиње ка "лудом"???
Или бака Јела из Приједора
Citiraj:
"Ne gledam sve, ali uvek pamtim utakmicu kad je Zvezda pokorila Evropu i ceo svet. Kad nisam eksplodirala od sreće i pala sa kauča kad je Darko Pančev dao gol sa bele tačke. To vam ne mogu opisati, to morate doživeti", priseća se baka Jela trijumfa Crvene zvezde u finalu Kupa evropskih šampiona u Bariju 1991. godine.

Сви ови поступци, укључујући и Милета Србина су мени апсолутно разумљиви. Да ли их ја оправдавам или не, то је нешто друго. Ја тог чичу потпуно разумијем. И тог дјечака и ту баку. И све остале који су свакакве ствари радили због клуба којег воле. Нико то не ради да би се доказивао, то је кретенски. Ови људи су искрени у својим постпупцима имају најчистије намјере. Сумњам да бих ја тако нешто могао да урадим, макар не тренутно, али то је ствар коју, једноставно, мораш поштовати.
Комшије нисам ни споменуо, нити се, не дај боже, поредио и отварао било какву расправу у том смислу, то си ти рекао.
Оно што знам и у шта вјерујем да, звездашко срце, стварно може све...

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2009, 08:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Доведен играч на једину позицију на којој нисмо имали озбиљну алтернативу (позиција лијевог бека коју игра Игњатијевић):

http://www.crvenazvezdafk.com/vasiljevi ... ontent.htm

Citiraj:
Poslednje pojačanje Crvene zvezde zove se Nikola Vasiljević, igra na poziciji levog beka i ima 25 godina.

Колико сам схватио, и Вилотић конкурише за тим против Славије? Да ли је боља опција пар Туторић - Савић (Ђорђевић не игра због црвеног картона) или да ту упадне Вилотић? Или чак Врањеш? 8)

У оној супер игри против Динама на Маракани, Савић је играо лоше, млак у дуелима и на земљи и у ваздуху, испадао неколико пута... Питање како би се он као млад и неискусан показао против ипак озбиљнијег напада Славије...

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2009, 08:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Не знам, Савић јесте дјеловао мало погубљено, али сам ја некако оптимиста по питању његове игре. Види се да ту има "материјала". Дебитовао је у најтежој и можда најбитнијој утакмици сезоне... Њега треба истрпити, мислим да ће бити од њега нешто. Моја жеља за блиску будућност је Врањеш - Савић, али видим да је Огњен полако гурнут у други план. Претпостављам да ће на терен Тутора и Савић.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2009, 11:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2009, 00:25
shoole je napisao:
Доведен играч на једину позицију на којој нисмо имали озбиљну алтернативу (позиција лијевог бека коју игра Игњатијевић):

http://www.crvenazvezdafk.com/vasiljevi ... ontent.htm

Citiraj:
Poslednje pojačanje Crvene zvezde zove se Nikola Vasiljević, igra na poziciji levog beka i ima 25 godina.

Колико сам схватио, и Вилотић конкурише за тим против Славије? Да ли је боља опција пар Туторић - Савић (Ђорђевић не игра због црвеног картона) или да ту упадне Вилотић? Или чак Врањеш? 8)

У оној супер игри против Динама на Маракани, Савић је играо лоше, млак у дуелима и на земљи и у ваздуху, испадао неколико пута... Питање како би се он као млад и неискусан показао против ипак озбиљнијег напада Славије...

i ja se slazem, odigrao je bruka lose, samo sto oni Gruzijci nisu znali to da iskoriste, hvala Bogu... Ali, mislim da je on odlican potencijel, tek mu je 19, bice odlican igrac, ali jos uvijek je zelen za ovako vazne evropske meceve...

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2009, 20:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Huligani među navijačima Crvene zvezde, koji su putovali na meč sa Slavijom, divljali su na putu po benzinskim pumpama u Češkoj zbog čega je 29 njih proterano.

Češki mediji javljaju da je policija naredila da 29 navijača do ponoći mora da napusti Češku. Navijači iz jednog autobusa krali robu su na benzinskoj pumpi pored mesta Ladne blizu češko-slovačke granice, dok su u mestu Hustopače navijači takođe krali robu, a pumpu su išarali sprejom. Vlasnik pumpe je štetu procenio na 4.000 evra.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"ja sam rekao ovima na auto-putu - ljudi, mnogo kradete. da kraduckate pomalo, pa da vas tolerisem..." - velja ilic

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2009, 21:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

И? Шта је ту смијешно?

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2009, 23:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

nista, samo mi smijesno kakvih idiota sve ima na ovom svijetu...a kakve su tvoje emocije spram toga?

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2009, 23:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Ево и мене након кратке паузе, чисто да се не забринете :lol: :lol: :lol:

Што се тиче Јагодине ја сам презадовољан, како сам сазнао из извјештаја у новинама Спорт Звезда је добро играла али уз пропусте одбране у првих 20 минута. Исто тако би се могло десити и сутра тј. да рано примимо гол који би нас тотално избацио. Стога, ја сам за формацију са Лекићем као јединим шпицом и пет играча у средини. Како ствари тако стоје Пижон ће извести такав тим. Очекујм Гуму, не вјерујем да ће Каду играти. Ако се одбранимо како треба увјерен сам да ћемо до краја дати један погодак врло могуће да не примимо ни један. Ал отом потом...

Видим Миланче се опет поштено расписао, да нам подјели пар савјета и унесе парче разума у наше главе :lol: :lol: :lol:

Човјече мани се расправе, не можеш да схватиш нешто пошто то ниси никад осјетио вјероватно. Та љубав према клубу је чудо, нико не зна да је објасни али она је ту стално и увијек. Знамо ми да нису сви навијачи цвјећке ал шта можеш тако је све у животу.

Ево конкретно мој примјер, дошао сам са одмора вечерас који сам планирао тако да ми траје до утакмице у Прагу. Вјероватно сам будала јер сам могао да ладим јаја и даље, реко би ти. Шта да ти кажем таки је живот нас цигана батко :wink:

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2009, 23:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Видим Миланче се опет поштено расписао, да нам подјели пар савјета и унесе парче разума у наше главе :lol: :lol: :lol:

Човјече мани се расправе, не можеш да схватиш нешто пошто то ниси никад осјетио вјероватно. Та љубав према клубу је чудо, нико не зна да је објасни али она је ту стално и увијек. Знамо ми да нису сви навијачи цвјећке ал шта можеш тако је све у животу.

Ево конкретно мој примјер, дошао сам са одмора вечерас који сам планирао тако да ми траје до утакмице у Прагу. Вјероватно сам будала јер сам могао да ладим јаја и даље, реко би ти. Шта да ти кажем таки је живот нас цигана батко :wink:

goci, sefe, a zasto si se ti u svoj toj prici nasao prozvanim? razumijem ja tebe potpuno, i podrzavam, eto i ja sam recimo u ponedeljak dao 12£ da gledam dundee united - hearts, a nisam nimalo vezan ni za jedne ni za druge, i ko dijete se radovo kad je dundee united pobijedio 2:0, isto kao sto cu se radovati ako zvezda sutra pobijedi slaviju i partizan zilinu. pa onda mogu misliti koliko to znaci navijacima.
sve je to super, samo mi nek mi neko objasni kako se u tu svu idilu uklapa pljackanje benzinskih pumpi?
mislim, to samo po sebi ne bi bilo ni bitno da predstavnici tih navijaca nisu u skupstini zvezde i da djelimicno i oni ne donose odluke o tome ko ce voditi zvezdu. ti koji pljackaju benzinske pumpe...

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2009, 13:26 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Jun 2009, 08:21
kako te huligane treba u mitrovicu na jedno 6 mjeseci hlađenja, brukaju i srbiju i klub za koji i ja navijam, sramota.
Srećom, takvihj e 3 %, ali dovoljno da nas izblamiraju

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2009, 18:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Tuča navijača Zvezde u centru Praga

Nekolicina navijača Crvene zvezde potukla se u centru Praga sa policijom pred meč sa Slavijom u kvalifikacijama za Evropa ligu.

Slika

Vođi grupe od nekoliko desetina Zvezdinih navijača nije se dopalo što ga je policajac opomenuo da ne može da diriguje grupu preko megafona i koškanje se izrodilo u tuču sa policijom na koju se poletele konzerve i flaše, petarde i stolovi i stolice iz obližnjeg restorana. Nekoliko navijača je povređeno.

Slika

Policija je navijače sprečila da uđu u metro, na mestu je bila hitna pomoć, a oko 50 delija je privedeno, javila je češka televizija. Zbog delija je u pripravnosti 280 policajaca, a njihovo kretanje prati i helikopter.

Delije su još u sredu dospeli u žižu interesovanja kada su po prelasku granice divljali po benzinskim pumpama, pa je policija u četvrtak ujutru proterala 44 navijača iz Češke.

Srpski navijači su popodne bili velika atrakcija za strane turiste koji su se raspitivali šta to pevaju i kakva manifestacija se to u srcu Praga odigrava.

Oko 300 srpskih navijača, od oko 800 koliko policija procenjuje da je došlo u Prag, smestilo se u jednom studentskom domu a na drugi kraj grada na utakmicu prebaciće se autobusima uz policijsku pratnju.

Utakmica Slavija - Crvena zvezda u baražu za Ligu Evropa procenjena je kao utakmica izuzetno visokog rizika. Slavija je preduzela do sada neviđene mere obezbeđenja, na stadionu ima 220 redara, ulaznice je prodavala na ime i prezime, na ulasku na stadion oko 10.000 gledalaca koliko se očekuje moraju da se legitimišu, zabranjena je prodaja alkohola na stadionu i u okolini.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2009, 19:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Avg 2009, 13:06
Par puta sam bio na Marakani cak imao godisnju ulaznicu inace ne navijam za zvezdu-Nije me se dojmilo :(

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2009, 19:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ovaj put moramo dati go...

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2009, 20:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Teško će se opet stići 0:2...

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2009, 20:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Tužan rezultat, ali čuda se dešavaju ponekad... Za 7 dana, ko je god u mogućnosti, obavezno na stadion...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 77  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]