banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 04:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Elta Kabel
PostPoslato: 09 Avg 2009, 11:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jul 2008, 14:20
Izgleda da su eltini eksperti trajno napustili ovaj forum, jer kako se meni čini ne mogu da shvate kako neko može uopšte imati primjedbe na savršenstvo zvano elta, pa glume uvrijedjene seoske mlade.
Bez obzira na to evo još jedne u dugom nizu primjedbi:
Naime, u Prijedoru se dešava već nekoliko sedmica da ako nastane nekakav kvar petkom oko podne pa nadalje, što se redovno i dešava, a japanci iz elte već klisnuli sa posla, nema šanse da će to biti uočeno do ponedeljka, a i tada samo ako im neko javi a oni budu od volje i podignu slušalicu od telefona.
Evo, sada je nedelja a od petka popodne ne radi ispravno ili ih uopšte nema jedno desetak programa. Vjerovatno će biti napravljeno u ponedeljak ali ovo je već ko zna koji elta tv vikend sa pola programa.
Stvarno mislim da ako bi eltina centrala bila usisana od strane crne rupe u ništavilo beskrajno jake gravitacije u petak popodne, niko od japanaca iz elte ne bi to ni opazio do ponedeljka, a možda ni tada.
Thumbs up za eltu.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2009, 21:19 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 09 Mar 2008, 21:17
corttex je napisao:
Izgleda da su eltini eksperti trajno napustili ovaj forum, jer kako se meni čini ne mogu da shvate kako neko može uopšte imati primjedbe na savršenstvo zvano elta, pa glume uvrijedjene seoske mlade.
Bez obzira na to evo još jedne u dugom nizu primjedbi:
Naime, u Prijedoru se dešava već nekoliko sedmica da ako nastane nekakav kvar petkom oko podne pa nadalje, što se redovno i dešava, a japanci iz elte već klisnuli sa posla, nema šanse da će to biti uočeno do ponedeljka, a i tada samo ako im neko javi a oni budu od volje i podignu slušalicu od telefona.
Evo, sada je nedelja a od petka popodne ne radi ispravno ili ih uopšte nema jedno desetak programa. Vjerovatno će biti napravljeno u ponedeljak ali ovo je već ko zna koji elta tv vikend sa pola programa.
Stvarno mislim da ako bi eltina centrala bila usisana od strane crne rupe u ništavilo beskrajno jake gravitacije u petak popodne, niko od japanaca iz elte ne bi to ni opazio do ponedeljka, a možda ni tada.
Thumbs up za eltu.

Pozz svima...
Prva stvar - Moje kolege i ja nismo ni pod razno napustili ovaj forum, kao što se može primjetiti pa mnogobrojnim postovima koji su postavljeni sa naše strane, naročito onim postovima koji su bili usmjereni na primjede koje su objektivne i konstruktivne. Razlog toga je taj što je ovaj forum igrom slučaja postao jedno od mjesta gdje se ljudi mogu informisati i pitati o svemu što Elta kabel nudi.
Druga stvar - ova tvoja konstatcija je u potpunosti neistinita ( žao mi je jer trenutno nisam u mogućnosti da se drugačije izrazim ). Ne pamtim da je neki kvar prijavljen a da isti nije u što kraćem roku otklonjen ( odnosno najkasnije isti dan ili u krajnjem slučaju sutradan - što su veoma rijetki slučajevi ). Kažeš da u našoj programskoj šemi nedostaje 10-ak kanala - ja bih te zamolio da ih nabrojiš.Dva kanala ne idu dva dana iz tehničkih razloga ( česti nestanci struje - i po 5 puta u toku dana, a sinoć konkretno u periodu od 23:30 do 10:00 je 4 puta nestajalo struje, tako da su resiveri laički rečeno sprženi - i sutra će već biti vraćeni u funkciju tako da će programska šema biti potpuna).
Na našem info kanalu imaš tri broja na koja možeš da se obratiš :
052/216-006
065/411-115
i servisni broj 065/600-795 koji je dostupan tokom cijelog dana i na koji uvijek možeš da prijaviš kvar.
Na žalost ne postoji ni teoretska mogućnost da primjetimo neke probleme individualnog tipa dok ih korisnik sam ne prijavi, tako da bih te zamolio ( corttex ) da čim primjetiš neki kvar javiš na servisni telefon i isti će da bude u najkraćem roku otklonjen. I zamolio bih te da nazoveš sutra da vidimo da li je problem do nas što tebi nedostaje 10 kanala ( ili pola ?!?!? ) ili je problem do tvog televizora jer nema opseg potreban za pojedine kanale i da tu informaciju ovdje postuješ. Ja sam bio dežurni ovaj vikend i niko mi nije prijavio neki slučaj da nema 1o kanala u programskoj šemi. Naravno i poslije toga sam bio dostupan po potrebi, a tako se radi svaki vikend.A ti me molim te demantuj ako nisam u pravu.
PS. U firmi Elta-kabel nema Japanaca, barem koliko ja znam svi radnici su sa prostora bivše Juge a Japan ne spada u tu kategoriju.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2009, 09:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Vidim kako si aktuelan za odgovore post prije ovog napisan 29.11.2008. 19:41 :lol: :lol: :lol: :lol:

Cisto sumnjam da niko nije pisao o problemu u PD 9 mjeseci

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2009, 13:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
info_elta_pd

ima li tvojih kolega iz BL da odgovore na moje pitanje???

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2009, 14:51 
Početnik
Početnik

Vuk_samotnjak pogledaj pa vidi da li je pisao ili nije pa onda komentariši...

Dellboy, u suštini pokrivenost MMDS-om je gotovo svugdje gdje se postoji optička vidljivost sa predajnikom.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2009, 16:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 13 Maj 2007, 20:17
info_elta_pd sta se desava i kada ce se poceti sa emitovanjem digitalne CATV u Prijedoru?

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 08:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

info_elta_pd je napisao:
Vuk_samotnjak pogledaj pa vidi da li je pisao ili nije pa onda komentariši...

Dellboy, u suštini pokrivenost MMDS-om je gotovo svugdje gdje se postoji optička vidljivost sa predajnikom.

Ajde... Stvarno...

Pa ja ne bih ni postavljao pitanje kad bi znao gdje se EBENI PREDAJNIK NALAZI.
Preformulisaću pitanje:

GDJE SE NALAZI PREDAJNIK ZA MMDS??? DA LI SE NALAZI NA ANTENI KOD PRIJEDORSKE PETLJE???

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 14:14 
Početnik
Početnik

mic
dok se obave još neki pripremni radovi digitalni signal će da bude pušten u našu mrežu.
Što se tiče BL i MMDS-a zamoliću kolege da odgovore na tvoje pitanje, jer ja nisam siguran.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 14:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jul 2008, 14:20
info_elta_pd je napisao:
dok se obave još neki pripremni radovi digitalni signal će da bude pušten u našu mrežu.

A mogao si lijepo i iskreno odgovoriti - pojma nemam.

Inače, što se tiče digitalne CATV u Prijedoru, tu ste premašili sami sebe, obećavate od novembra prošle godine, biće za 15 dana i tako unedogled. Zatim slijedi obećanje od preko stotinu programa u digitalnoj i šezdesetak programa u analognoj CATV do polovine ove godine. Sada vam ostaje fiksna telefonija koju ste obećali za juni ove godine da sa njom još jednom premašite sebe u šupljim obećanjima.

Info_elta pd, kažeš da je ovaj forum igrom slučaja postao jedno od mjesta gdje se ljudi mogu informisati i pitati o svemu što Elta kabel nudi.
Nije mi jasno kako da se informišem preko vas, kada sve što kažete - ne bude tako.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 20:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2008, 00:12
Zna li neko lokacije MMDS predajnika ?

Poslednji put menjao laka dana 13 Avg 2009, 00:14, izmenjena 4 puta

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 20:33 
Početnik
Početnik

Za sve ovo što si ti nabrojao je problem u nečemu nad čim mi nismo nadležni.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2009, 08:01 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2008, 13:00
Dali ćemo moći i kada pratiti bundesligu na Eurosportu 2,?????

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2009, 16:09 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 16 Okt 2007, 19:30
elta-kabel-de-o-o... jebes internet, kad provajder moze biti svako... :D

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2009, 23:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ima li neko ovaj MMDS ? Zna li iko koji se receiver dobije i dobijes li karticu,odnosno je li signal skremblovan? Interesuju me i lokacije predajnika,koje dijelove grada pokrivaju ?

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2009, 08:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

laka je napisao:
Ima li neko ovaj MMDS ? Zna li iko koji se receiver dobije i dobijes li karticu,odnosno je li signal skremblovan? Interesuju me i lokacije predajnika,koje dijelove grada pokrivaju ?

I mene

Ali očigleno da je elta na godišnjem

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2009, 10:24 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Jun 2009, 12:50
Синоћ, пренос Ртс 1, Јужна Африка - Србија, 93 мин и паф!
Оде слика, појави се Бн сателитски, ејјјјјјјјјјјј!
Ма срећа ваша што је пријатељска, замислите да је првенство неко, и да су одлучујући моменти, ја луд, скачем по кући, грицкам не нокте већ руке а моја драга Елта искочи због рецимо, дашка вјетра на планини Осмачи, или можда из објективног разлога као што је промјена курса Км у односу на свазилендски нови динар!
Е тад би ми вјероватно пао мрак на очи и било би свега...

Ето толико, ајд` у здравље!

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2009, 13:21 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 16 Sep 2008, 11:12
gogsonbl je napisao:
Синоћ, пренос Ртс 1, Јужна Африка - Србија, 93 мин и паф!
Оде слика, појави се Бн сателитски, ејјјјјјјјјјјј!
Ма срећа ваша што је пријатељска, замислите да је првенство неко, и да су одлучујући моменти, ја луд, скачем по кући, грицкам не нокте већ руке а моја драга Елта искочи због рецимо, дашка вјетра на планини Осмачи, или можда из објективног разлога као што је промјена курса Км у односу на свазилендски нови динар!
Е тад би ми вјероватно пао мрак на очи и било би свега...

Ето толико, ајд` у здравље!

Jao, ja sam hteo sinoć da poludim. Zovem da pitam šta se desilo, ali je bilo zauzeto, izgleda da su ljudi već zvali. RTS 1 je bio zamenjen sa BN televizijom, a RTS 2 sa Bumerangom. Ha ha ha!

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2009, 21:39 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 30 Jun 2009, 12:10
I ja sam gledao tekmu,nista strasno prekid nije trajao ni jedan minut

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2009, 22:26 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 13 Avg 2009, 22:14
INFO. ZA MMDS

BANJALUKA POKRIVENOST
SVE STO VIDI PAPRIKOVAC (BOLNICU), BORIK (NEBODER KOD FIRENCE,M.KNEZOPOLJKE 3)
CIM DOBIJEM INFO O SLEDECEM PREDAJNIKU JAVIM VAM

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2009, 21:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

sora je napisao:
INFO. ZA MMDS

BANJALUKA POKRIVENOST
SVE STO VIDI PAPRIKOVAC (BOLNICU), BORIK (NEBODER KOD FIRENCE,M.KNEZOPOLJKE 3)
CIM DOBIJEM INFO O SLEDECEM PREDAJNIKU JAVIM VAM

Hvala,druze.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]