corttex je napisao:
Izgleda da su eltini eksperti trajno napustili ovaj forum, jer kako se meni čini ne mogu da shvate kako neko može uopšte imati primjedbe na savršenstvo zvano elta, pa glume uvrijedjene seoske mlade.
Bez obzira na to evo još jedne u dugom nizu primjedbi:
Naime, u Prijedoru se dešava već nekoliko sedmica da ako nastane nekakav kvar petkom oko podne pa nadalje, što se redovno i dešava, a japanci iz elte već klisnuli sa posla, nema šanse da će to biti uočeno do ponedeljka, a i tada samo ako im neko javi a oni budu od volje i podignu slušalicu od telefona.
Evo, sada je nedelja a od petka popodne ne radi ispravno ili ih uopšte nema jedno desetak programa. Vjerovatno će biti napravljeno u ponedeljak ali ovo je već ko zna koji elta tv vikend sa pola programa.
Stvarno mislim da ako bi eltina centrala bila usisana od strane crne rupe u ništavilo beskrajno jake gravitacije u petak popodne, niko od japanaca iz elte ne bi to ni opazio do ponedeljka, a možda ni tada.
Thumbs up za eltu.
Pozz svima...
Prva stvar - Moje kolege i ja nismo ni pod razno napustili ovaj forum, kao što se može primjetiti pa mnogobrojnim postovima koji su postavljeni sa naše strane, naročito onim postovima koji su bili usmjereni na primjede koje su objektivne i konstruktivne. Razlog toga je taj što je ovaj forum igrom slučaja postao jedno od mjesta gdje se ljudi mogu informisati i pitati o svemu što Elta kabel nudi.
Druga stvar - ova tvoja konstatcija je u potpunosti neistinita ( žao mi je jer trenutno nisam u mogućnosti da se drugačije izrazim ). Ne pamtim da je neki kvar prijavljen a da isti nije u što kraćem roku otklonjen ( odnosno najkasnije isti dan ili u krajnjem slučaju sutradan - što su veoma rijetki slučajevi ). Kažeš da u našoj programskoj šemi nedostaje 10-ak kanala - ja bih te zamolio da ih nabrojiš.Dva kanala ne idu dva dana iz tehničkih razloga ( česti nestanci struje - i po 5 puta u toku dana, a sinoć konkretno u periodu od 23:30 do 10:00 je 4 puta nestajalo struje, tako da su resiveri laički rečeno sprženi - i sutra će već biti vraćeni u funkciju tako da će programska šema biti potpuna).
Na našem info kanalu imaš tri broja na koja možeš da se obratiš :
052/216-006
065/411-115
i servisni broj 065/600-795 koji je dostupan tokom cijelog dana i na koji uvijek možeš da prijaviš kvar.
Na žalost ne postoji ni teoretska mogućnost da primjetimo neke probleme individualnog tipa dok ih korisnik sam ne prijavi, tako da bih te zamolio ( corttex ) da čim primjetiš neki kvar javiš na servisni telefon i isti će da bude u najkraćem roku otklonjen. I zamolio bih te da nazoveš sutra da vidimo da li je problem do nas što tebi nedostaje 10 kanala ( ili pola ?!?!? ) ili je problem do tvog televizora jer nema opseg potreban za pojedine kanale i da tu informaciju ovdje postuješ. Ja sam bio dežurni ovaj vikend i niko mi nije prijavio neki slučaj da nema 1o kanala u programskoj šemi. Naravno i poslije toga sam bio dostupan po potrebi, a tako se radi svaki vikend.A ti me molim te demantuj ako nisam u pravu.
PS. U firmi Elta-kabel nema Japanaca, barem koliko ja znam svi radnici su sa prostora bivše Juge a Japan ne spada u tu kategoriju.