banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 18:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7439 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 372  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Crna hronika
PostPoslato: 19 Jul 2009, 12:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Shaolin_Drunkard2 je napisao:
Kod vas u Trebinju ne valja, sjecam se da je prije par godina kosarkasu Zotovicu umrla sestra.

Nije bila sportistkinja i nije umrla od srca, druga bolest je bila u pitanju.

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2009, 00:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
Leš nepoznatog muškarca, koji je skoro u fazi raspadanja, pronađen je juče ujutro u Karađorđevoj ulici u podrumu kuće na broju 25, u banjolučkom naselju Lauš

Iz Centra javne bezbjednosti Banja Luka kazali su da im je slučaj prijavljen juče ujutro nakon čega je odmah upućena patrola na uviđaj.

Uviđaju je prisustvovao i ljekar mrtvozornik koji se nije mogao izjasniti o uzroku smrti zbog stanja u kojem se nalazio leš, saopšteno je iz Okružnog tužilaštva Banja Luka

http://www.fokus.ba/vidi.php?rub=8&vijest=22621
:(

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2009, 08:22 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Jun 2009, 11:24
Zna li iko kakva je juče bila frka kod kafića Ric, u Aleji Sv. Save? Izgleda da je bilo i pucnjave.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2009, 13:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
Uđi slobodno: Lopov pronašao ključ ispod otirača i odnio 17.500 eura

Nepoznate osobe preksinoć su opljačkale kuću Mehmeda Mustedanovića u Dubokom Potoku kod Srebrenika. U vrijeme kada su vlasnik kuće i njegova supruga nakratko otišli u posjetu rodbini u susjednom naselju Cage, lopovi su pronašli ključ od ulaznih vrata koji je bio skriven ispod otirača, a potom su otključali vrata i ušli unutra.
U jednoj od prostorija pronašli su novac, a potom su kroz prozor spavaće sobe izašli napolje i pobjegli u nepoznatom pravcu.
Prema izjavi vlasnika, lopovi su odnijeli 17.500 eura, a riječ je o novcu njegovog rođaka iz Švicarske koji mu je samo dva dana ranije ostavio na čuvanje.
Novac kojim je u odsustvu rođaka trebao plaćati radove na izgradnji njegove kuće u Špionici, ističe Mustedanović, planirao je nakon vikenda položiti u banku, ali lopovi su ga, nažalost, preduhitrili.
Ovo je, kako ističe vlasnik za Avaz, druga provala u njegovu kuću u posljednje dvije godine.
Prvi put lopovi su ukrali razni alat u vrijednosti od oko 4.000 maraka, a ovog puta su pokupili sav novac koji se zatekao u kući. Očevid na licu mjesta obavili su pripadnici Odjela kriminalističke policije PS Srebrenik, koji tragaju za lopovima.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2009, 21:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ekipa Jiržija Menzela je na snimanju dokumentarca o Hrvatskoj zaklonila reklamu restorana zbog čega ga je fizički napao vlasnik.

Dio njegove ekipe nakratko je zaklonio reklamu restorana Garište u Dubrovniku što je naljutilo vlasnika restorana. Prvo se verbalno obrušio na članove seta, a vlasnikova supruga je čak udarila u objektiv jedne kamere. Snimatelj joj je uzvratio udarcom nogom u leđa.

Nakon toga umiješao se i vlasnikov sin koji je udario Menzela. Cijelo vrijeme reditelj je pokušavao objasniti da snimaju film i da će se na toj lokaciji zadržati samo nakratko.

- Teško mi je što se dogodio ovaj incident u Hrvatskoj. Doživio sam veliku neugodnost. Ipak, slučaj neću prijaviti policiji, istakao je Menzel.

Jiržii Menzel je dobitnik Oskara, a već više od 40 godina ljetuje u Hrvatskoj, većinom u Dubrovniku.

http://www.srpskacafe.com/region/3880.html

Posao u Đubrovniku. :)

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2009, 23:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Kako saznaje Dnevni avaz, u protekla 24 sata specijalne jedinice SIPA i zeničke policije pratile su njegovo kretanje na području izletišta Smetovi gde se krio nakon bega iz centra grada.
U petak uveče Bin Alija je zaustavila patrola zeničke policije, a prilikom hapšenja nije pružao otpor.
Oko 23 sata doveden je u prostorije Policijske uprave Zenica, odakle je u ponoć prebačen u Kazneno-popravni zavod na dalje izdržavanje kazne.
Direktor KPZ Nihad Spahić noćas je najavio da protiv Bin Alija sledi disciplinski postupak u kojem može dobiti najviše 20 dana samice, a u isto vreme i izdržavanje kazne biće mu produženo za vreme provedeno u bekstvu.
Za odbeglim robijašem, nakon što se sa dopuštenog godišnjeg odmora 27. jula nije vratio u zatvor, Generalni sekretarijat Interpola u Lionu juče je objavio međunarodnu poternicu.

Citiraj:
ТРЕБИЊЕ - У Требињској улици Јована Рашковића у насељу Мокри Долови пронађено је тијело Ведрана Беговића (25) из овог града који је преминуо од посљедица предозирања, јавила је у петак Срна.

Из ЦЈБ Требиње је потврђено да је дежурној служби полиције у петак око 2.10 часова Служба хитне медицинске помоћи пријавила овај догађај.

Портпарол Опште болнице Требиње Биљана Богдановић изјавила је да је Беговић у болницу довезен мртав, а да је узрок смрти предозирање. Срна преноси да је са Беговићем био Драган Лугоња (47) који је смјештен на психијатрију.

http://www.glassrpske.com/vijest/6/hronika/26094/cir/Crna-hronika-vikend-8-9-avgust.html

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2009, 07:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mladić se ubio zbog neuzvraćene ljubavi
GRADAČAC - Na području Gradačca već drugi put u posljednja tri mjeseca dogodila su se tragična samoubojstva mladića koji su sebi oduzeli život zbog neuzvraćene ljubavi.
Prvo se i svibnju u svojoj kući objesio Sumedin Kukuruz iz Jelovča Sela kod Gradačca, nakon što se djevojka s kojom se zabavljao odbila udati za njega.
Nova tragedija dogodila se prošloga tjedna u mjestu Rajska, također kod Gradačca.
Denis Muminović (24) oduzeo je sebi život vješanjem u štali u blizini obiteljske kuće u kojoj je živio s roditeljima i bratom. Nesretni mladić ostavio je iza sebe oproštajno pismo u kojem je napisao da se na očajnički čin odlučio upravo zbog djevojke, a posljednja želja mu je bila da bude ukopan s njihovom zajedničkom fotografijom.

mene ovo tako dotuce... nesto sam na ovo ranjiv... jako...

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2009, 07:49 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Maj 2009, 17:17
Kakvi glupani :roll:
Eno i prošlu noć je jedna djevojčica se otrovala i presjekla vene. Bogu hvala, živa je a biće i zdrava za par dana.
Šta je to, postao neki trend, suicid zbog neuzvraćene ljubavi??!! :confused1:
Imaju li ta djeca roditelje??

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 20:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Из суднице: Пресуда за убиство Маиде Медаре 14. августа
Datum: 11.08.2009 21:00
Autor: Горан Обрадовић

БAЊA ЛУКA - Изношењем завршних ријечи тужилаштва и одбране јуче је у бањолучком Окружном суду завршено суђењу војним полицајцима Миладину Тривићу и Слободану Бајићу оптуженим за ратни злочин над Бошњацима у Врбањи 1993. године.
Изрицање пресуде заказано је за петак, 14. август.

Према наводима оптужнице, Тривић и Бајић оптужени су за ратни злочин у бањалучком насељу Врбања. За силовање Л. Х. и Е. Х. у њиховој породичној кући у Врбањи 5. јуна 1993. године, са њима је оптужен и Синиша Милојчић, који данас живи у Шведској.

Бајић, Тривић и Милојчић су оптужени да су неколико дана касније, 18. јуна 1993. године, у бањолучком насељу Врбања отели дјевојку Маиду Медару, силовали је и убили код купалишта Мирница код фабрике "Инцел".

Окружни тужилац Ремзија Смаилагић затражила је да се оптуженима продужи притвор до правоснажности пресуде. Она је у завршној ријечи рекла да им ово није први злочин и зато затражила строжу казну.

Симо Тошић, адвокат Миладина Тривића, затражио је саслушање нових свједока, што је предсједник Судијског вијећа Олга Малешевић одбила.

Милица Цвијановић, адвокат Слободана Бајића, затражила је да њен брањеник буде ослобођен кривице, јер не постоји ниједан доказ који га повезује са овим случајем.

- Ова истрага је вођена у погрешном смјеру пошто се у потпуности ослањала на исказ Емира Мемића, а у којем постоје бројне противрјечности - додала је Цвијановићева.

Aдвокат Тошић је рекао да у договору са браниоцем неће дати завршну ријеч јер нису могли изнијети доказе.

http://www.glassrpske.com/vijest/6/hronika/26277/cir/Iz-sudnice-Presuda-za-ubistvo-Maide-Medare-14-avgusta.html

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 22:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Према наводима оптужнице, Јуриновић је 31. јула 1992. године, заједно са Шкробићем и још тројицом наоружаних припадника ХВО у Новом Селу код Котор Вароша, из куће одвео Бору Гламочака, његову супругу Стану, малољетне кћерке Ирену, Дајану и Санелу. Јуриновић је из сусједне куће истјерао и Гламочаковог оца Стојка.

Током пута ка селу Равне, Јуриновић је у оближњој шуми из групе одвојио Бору и рекао му: "Знали смо се 15 година, од данас се не знамо", наредио му да се окрене и испалио из пушке један хитац изнад главе, а Шкробић је успут убио Стојка и за убиство је у Суду БиХ првостепеном пресудом осуђен на десет година затвора. Остале заробљене одвели су у село Равне, гдје су их мучили и малтретирали.

http://www.glassrpske.com/vijest/6/hronika/26223/cir/Iz-sudnice-Optuzeni-Jurinovic-nije-bio-pripadnik-HVO.html

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2009, 21:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ubili 23-godišnjaka jer nisu posluženi pićem

Sarajevo: Kasno sinoć u ugostiteljskom objektu u ulici Džemala Bijedića na broju 33 ubijen je 23-godišnji M.A. koji je radio kao konobar u tom objektu. Dvojica 22-godišnjih mladića iz Sarajeva, incijala H.A. i V.E. , nakon što nisu posluženi pićem, pucali su u konobara, nanijeli mu teške ozlijede, usljed kojih je dva sata kasnije u Kliničkom centru Sarajevo preminuo.
Policija je privela dvije osobe koje su pomogle pri bijegu osobama koje su pucale, a za izvršiteljima ubojstva, koji su se uputili u pravcu Vogošće, se intenzivno traga. Policija i dežurni tužitelj obavili su očevid.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2009, 21:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

U Mostaru...
U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u ranim poslijepodnevnim satima u Ulici kneza Višeslava u Mostaru smrtno je stradao M.N. (1982.), a na Neurokirurški odjel sa lakšim tjelesnim povredama je smješten T.D. (1978.). Pod za sad neutvrđenim okolnostima došlo je do sudara osobnog vozila marke 'renault megane' (672-E-775), autobusa tvrtke 'Autoprijevoz Mostar' (435-A578) i skutera.
Vozač skutera je na CUM odjel dovezen u beživotnom stanju. Za vrijeme vršenja očevida dio prometnice je bio zatvoren za promet i vozila su preusmjerena u obližnje ulice. Kako se saznaje od očevidaca, a što nije i službena verzija nesreće, do ove nezgode došlo je kada su se ili utrkivali ili proganjali renault megane i skuter. Zbog neprilagođene brzine skuter je završio pod autobusom koji je dolazio iz suprotnog smjera.
Neslužbeno se doznaje kako je vozač Megana gonjao osobu na skuteru zbog neizmirenih dugova. U potjeri je slučajno ili namjerno udario u skuter, nakon čega je skuter zajedno s vozačem završio pod autobusom.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2009, 13:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

99 godina zatvora za 'majku monstruma' koja je sinu odrezala genitalije

Katherine Nadal, 28-godišnjakinja iz Houstona, osuđena je na 99 godina zatvora za sakaćenje svog tada pet thedaba starog sina Holdena kojem je odrezala genitalije. Iako je tužiteljstvo tražilo doživotnu kaznu, osuđena je na 99 godina.
Tako će prema američkim zakonima u zatvoru provesti najmanje 30 godina i tek tada će imati priliku tražiti ponovno saslušanje.
Nakon izricanja presude monstruozna majka je povikala kako nije naškodila svom sinu, što je dječakova oca nagnalo da jednostavno izjuri iz sudnice.
Nadalova je tijekom cijelog suđenja tvrdila kako je za sakačenje malenog Holdena u ožujku 2007. odgovoran obiteljski pas, samo 3 kilograma težak jazavčar imenom Shorty. Ali, tužitelji su dokazali da je za to oštrim predmetom učinila upravo ona i to dok je bila na nekoliko vrsta droga - za vrijeme napada na dijete bila je pozitivna na kokain, metadon i Xanax. Iako je mali Holden preživio, odrezani dijelovi nikada nisu pronađeni.
- Sada sam donekle mirna jer kad izađeš iz zatvora više nećeš moći imati djecu. Zaista me izluđuje slušati te kako ponavljaš da nisi ozlijedila Holdena, kazala je nakon izricanja presude Holdenova teta Patches DeShazo koja je i skrbnica sada dvogodišnjeg dječaka osuđenog na doživotnu patnju. Malenog Holdena naime, čekaju godine i godine operacija i savjetovanja, prenosi u utorak portal Dnevnik.hr.

OVO JE VAN SVAKE PAMETI!

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2009, 14:46 
Citiraj:
Iako je tužiteljstvo tražilo doživotnu kaznu, osuđena je na 99 godina.

Citiraj:
- Sada sam donekle mirna jer kad izađeš iz zatvora više nećeš moći imati djecu.

Oce izaci, kako da ne...

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2009, 18:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Jusuf Garibović (68) iz Prijedora ubijen je, a njegovo tijelo pronađeno je u devastiranoj kući u Ulici Mladena Strojanovića, nedaleko od Doma penzionera.

U toj staroj kući, u kojoj se okupljaju beskućnici i alkoholičari bez stalnog prebivališta, posljednjih godina je boravio i Garibović, iako je imao porodičnu kuću u Trnopolju kod Prijedora.

Njegovo beživotno tijelo je pronađeno u ponedjeljak oko 16 sati, a slučaj su prijavili stanovnici te ulice koji Garibovića nisu vidjeli da izlazi tokom vikenda.

Vukašin Kondić, dežurni tužilac, je potvrdio da je prilikom uviđaja ustanovljeno da je Garibović ubijen.

"Njegova smrt bila je nasilna jer je u predjelu glave imao više povreda koje su nastale udarcima tupim predmetima. Operativnim radom došli smo do podataka o njegovom identitetu. Nakon što smo tijelo Jusufa Garibovića odvezli u mrtvačnicu prijedorske bilnice, urađena je i obdukcija koja je nedvosmisleno pokazala da je smrt nasilna", kazao je Kondić.

Istakao je da je policija tokom istrage privela dvojicu muškaraca mlađe životne dobi, za koje se sumnja da su povezani sa ubistvom Garibovića.

"To su lica čiji su inicijali A.R. i E.B., oba iz Prijedora. Oni su i istrazi i trenutno provjeravamo da li se mogu dovesti u vezu sa ovim slučajem. Radi se o licima bez stalnog mjesta prebivališta i zanimanja koji su skloni alkoholizmu i ostalim porocima. Nastojimo saznati da li su ta dvojica imala međusobni obračun sa stradalim Garibovićem ili su ga ubili", rekao je Kondić.

Stanovnici Ulice Mladena Stojanovića tvrde da je devastirana kuća u posljednjih nekoliko godina postala leglo raznih poroka.

Nusreta Avdagić, koja živi u neposrednoj blizini stare kuće, navela je da je taj objekat posljednjeg rata pripadao Teufiku Mujiću.

"On je prvog dana rata u Prijedoru ubijen ispred svoje kuće i od tada se u njoj sakupuljaju beskućnici. Više puta su komšije upozoravale policiju da provjeri ko sve dolazi u devastiranu kuću, ali reakcija je izostala. Čak je bilo i stanara koji su u njoj palili vatru, orgijali i opijali se", ispričala nam je Avdagićeva.

Slava Ninković, čija se kuća nalazi uz devastirani objekat, kazala je da je Garibovića vidjela u prošlu subotu u predvečerje.

"Tražio je da mu dam hljeba. Dala sam mu u kesi i ostavila na plotu ispred kuće. Vidjela sam da je nakon što je uzeo hljeb, pao ispred kuće i da je teškom mukom uspio da se digne a potom i uđe unutra. Mada je, po njegovom pričanju, imao porodicu u Trnopolju, trojicu sinova i dvije kćerke, oni se o njemu nisu brinuli", govori Ninkovićeva.

Svjedoči da je Gariboviću davala hranu i namirnice kada je to on od nje zatražio, te da nije bio nasilan čovjek.

Ostale komšije koje nisu željele da im se imena pojave u javnosti, tvrde da su u prošlu subotu oko 23 sata čuli vrisku koja je dolazila iz devastirane kuće, ali da nisu vidjeli lica koja su Gariboviću najvjerovatnije došla na vrata.

(Nezavisne)

U prokletoj kući, proklete se stvari dešavaju. Nažalost.

Jusuf Garibović ubijen jer je štito svoj hljeb svagdašnji.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2009, 01:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Радановић убио скитницу, Бахоњић није хтио да помогне
Datum: 19.08.2009 21:00
Autor: Перо Шпандић
ПРИЈЕДОР - Aлександар Радановић (28) из Нове Орловаче признао је да је 15. августа, око 23 часа, у напуштеној кући улици Младена Стојановића 11 у Приједору убио Јусуфа Гарибовића (68) из Трнопоља, док је очевидац Едхем Бахоњић (50) из Камичана признао кривично дјело непружање помоћи.

Citiraj:
- Догодила се свађа, послије чега и физички обрачун који је за Гарибовића, нарушеног здравља, био кобан - рекао је Кондић.
Он је појаснио да су се сва тројица познавала и дружила и да су у напуштеним кућама често заједно конзумирали алкохол, те да су сви били склони скитњи.
Приједорска полиција ухапсила је јуче и тужиоцу привела Радановића и Бахоњића. Радановић је у старој и девастираној кући Гарибовићу тупим и тврдим предметима нанио тешке, по живот опасне повреде у главу, од којих је одмах преминуо.

:(
Citiraj:
Петогодишњак умро од тровања

Вукашин Кондић рекао је јуче да је петогодишњи Миодраг Мудринић из Новог Града умро од тровања сирћетном киселином.
- Није било довољно бриге. Дијете је, изгледа, само узело сирће, а није знало о чему се ради - рекао је Кондић, наводећи да је дјечак умро у свом кревету у понедјељак, 17. августа, у породичној кући у селу Блатна код Новог Града.
Малишан је живио са оцем Радом Мудринићем и мајком Едином Диздаревић.
- Тога дана отац је био одсутан, на путу у Бањој Луци, а мајка је била сама с дјететом. Приликом увиђаја поред куће је пронађена одбачена бочица са есенцијом или живим сирћетом - прецизирао је Кондић.
Он је додао да је због сумњиве смрти здравог дјетета доктор Милан Срдић обавио обдукцију у Дому здравља Нови Град.
Према Срдићевим ријечима, узрок смрти је тровање неразблаженом сирћетном киселином.

:-? :cry:
http://www.glassrpske.com/vijest/6/hronika/26641/cir/Radanovic-ubio-skitnicu-Bahonjic-nije-htio-da-pomogne.html
Citiraj:
Код Прокупља изгорјели отац и двоје дјеце

ПРОКУПЉЕ - У пожару у селу Доња Стражова код Прокупља јуче ујутро су погинули отац и двоје дјеце од десет и 12 година, а њихова мајка је повријеђена, саопштила је полиција.
Како преноси Б92, пожар је избио у породичној кући, из које су ватрогасци извукли четири особе, од којих су три биле тешко повријеђене. Двоје дјеце и отац су касније преминули у болници у Прокупљу, док се мајка опоравља.
- Пожар на спрату приватне куће пријављен је у 9.04 часова и ватрогасци су стигли на лице мјеста пет минута касније. Пожар је локализован за десет минута, а из куће су извучена четири лица - саопштили су у Ватрогасној јединици Прокупља.

http://www.glassrpske.com/vijest/6/hronika/26639/cir/Crna-hronika-cetvrtak-20-avgust.html
:cry:
Citiraj:
Пронађено тијело утопљеног младића

КОЗAРСКA ДУБИЦA - Беживотно тијело Ранка Шалића (24) из села Демировац код Козарске Дубице, који се у недјељу послијеподне утопио у ријеци Сави у мјесту Млинарице, пронађено је јуче шест километара низводно од мјеста несреће.
- Тијело младића на обалу је избацила Сава, а пронађено је јуче у 12.30 часова - рекла је портпарол ЦЈБ Бања Лука Госпа Aрсеновић.
Очевици несреће у којој се младић утопио потврдили су да је Ранко на обалу Саве у недјељу послијеподне дошао са два млађа брата, чији животи су послије превртања дебла дрвета на коме су стајали и с обзиром на чињеницу да ни један од браће није био пливач, спасени захваљујући двојици мјештана који пецали у близини.
Убио се старац из пушке у Драпнићима код Сокоца

СОКОЛAЦ - Миломир Р. (67) убио се прекјуче хицем из пушке испред породичне куће у мјесту Драпнићи у општини Соколац, саопштено је јуче из Центра јавне безбједности Источно Сарајево.
- По овлашћењу дежурног тужиоца, радници криминалистичке полиције и дежурни љекар Дома здравља, обавили су увиђај, и утврдили да се он убио пуцањем из пушке М-48, у лијеву страну грудног коша - истакли су у полицији.
Додали су да је на лицу мјеста пронађено наведено оружје као и једно зрно и чахура. Прегледом леша нису уочене повреде које би указивале на насилну смрт. Б. Г.
Мушкарац у коми послије покушаја самоубиства

ДОБОЈ - Војислав Бркић (64) из Подновља код Добоја испалио је себи хитац у главу из пиштоља, приликом чега је задобио повреде опасне по живот.
- Бркић је возилом Хитне помоћи превезен у добојску болницу, а због тежине повреда је упућен у Клинички центар Бања Лука - саопштено је јуче из ЦЈБ Добој.
Из бањолучког Клиничког центра је саопштено да је Бркић у дубокој коми без реакција и на апаратима за дисање.
- Примљен је са тешким повредама главе, прострелном раном и све даље прогнозе су неизвјесне - рекао је дежурни љекар Здравко Јосиповић. Н. Т.

:cry:
http://www.glassrpske.com/vijest/6/hronika/26587/cir/Crna-hronika-sriejda-19-avgust.html

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2009, 01:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ради Котуру 12 умјесто 14 година
Datum: 18.08.2009 21:00
Autor: Небојша Томашевић
ШТОКХОЛМ - Србину из Козарске Дубице Ради Котуру (56) Aпелациони суд за западну Шведску смањио је казну са 14 на 12 година затвора.

Citiraj:
Котур је првостепеном пресудом суда у Гетеборгу осуђен на 14 година затвора због наручивања убиства и утају пореза од коцке.
Виши суд, међутим, сматрао је да се тужиочева тврдња да Котур стоји иза убиства ослања на податке из "друге руке".

Citiraj:
Котур је дуго времена живио и радио у Шведској, гдје је држао коцкарнице. У новембру 2007. године шведска полиција претресла је "његово царство" и затворила шест хиљада илегалних слот-машина на којима је зарадио око 52, 2 милиона долара. Убрзо након тога ухапшен је 23. новембра 2007. године у предграђу Лондона, на основу међународне Интерполове потјернице по одлуци суда у шведском граду Гетеборгу.

Citiraj:
Горан Котаран

У вези са убиством Ђокића и суђења Котуру саслушаван је и Горан Котаран (23) из Козарске Дубице, који је осуђен на 16 година затвора због убиства Сеада Канурица (49) и Предрага Врбана (31) из Козарске Дубице.
Котаран је био задужен за обезбјеђивање покер-машина, односно илегално коцкарско тржисте којим је руководио Котур.

http://www.glassrpske.com/vijest/6/hronika/26588/cir/Radi-Koturu-12-umjesto-14-godina.html

Naši ljudi su snalažljivi. :D

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2009, 01:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
17-GODIŠNJI Dominik Matić dolazak iz Njemačke u Slavonski Brod u posjet rodbini pamtit će po brutalnim batinama koje je dobio od strane petorice muškaraca, među kojima je najmlađi od Dominika stariji više od sedam godina!

Pet muškaraca je dječaka brutalno pretuklo i cipelarilo dok je bio na podu, a jedan ga je navodno i davio pa je sve moglo završiti i gore da Dominiku nije u posljednji tren prolaznik priskočio u pomoć. Dječak je navodno napadnut zbog pogrdnog dobacivanja nepoznatoj djevojci koja je pozvala svog prijatelja da ga nauči lekciju.

Muškarac je udario 17-godišnjaka, nakon čega ga je Dominik pogodio praznom bocom u glavu i dao se u bijeg, međutim napadač ga je uskoro susreo, te ga pretukao zajedno s još četvoricom prijatelja.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2009, 08:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
filozof sa vrbasa je napisao:
Dječak je navodno napadnut zbog pogrdnog dobacivanja nepoznatoj djevojci koja je pozvala svog prijatelja da ga nauči lekciju.
Muškarac je udario 17-godišnjaka, nakon čega ga je Dominik pogodio praznom bocom u glavu i dao se u bijeg, međutim napadač ga je uskoro susreo, te ga pretukao zajedno s još četvoricom prijatelja.

Odlicno, mozda se nauci da svako mora da snosi posljedice vlastitog ponasanja. Mislim, kada bi me neko otresao flasom u glavu tukao bih ga cim stignem - stolicom, flasom, nogama, ... Ko ga 'ebe kad je kreten!
Ne podrzavam nasilje ali neki ljudi ne shvataju drugacije argumente :(

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2009, 11:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
filozof sa vrbasa je napisao:
Dječak je navodno napadnut zbog pogrdnog dobacivanja nepoznatoj djevojci koja je pozvala svog prijatelja da ga nauči lekciju.

[/quote]

Pa i mojoj zeni ili sestri kad bi neko (koce znati sta je nafurani svabica dobacio) nesto gadno dobacio u najmanju ruku bi vaspitna sjevnula a da me pri tome jos taj isti flasom gada pa neko bi se kasike odrekao i prokuno bi ne samo dan kad je dosao iz njemacke sa pramenovima i krestom da se kurci vec i dan kad se rodio. Ovo je ipak Balkan ovde se pogrdne rijeci rjesavaju mlacenjem a ne placanjem kazne kao u vecini slucajeva u EU

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7439 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 372  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]