Vracam temu od ranijih dana zato sto MORAM !!!
Ovaj dokaz koji sam nasao je neizostavan i nepobitan!
Nakon dosta iscitavanja i trazenja literature o grupi venzemaljske vrste sa zvjezdanog sistema nami znanog kao Wolf 424 u konstelaciji Virgo ili djevice, pod imenom UMMO, dosao sam do odredjenih zakljucaka za ovaj slucaj iz Otocca u ex YU.
Dosao sam do knjige Mass Contacts
http://www.amazon.com/Mass-Contacts-Stefano-Breccia/dp/1438906781 sa amazona

koju je napisao Inzinjer Stefano Brecca, direktor najprestiznijeg centra za Ufologiju u Italiji (Centro Ufologico Nationale, CUN) Italy. Zajedno sa Robertom Pinottijem dosli su do dokaza da Jadransku obalu s Italijanske i Yugoslovenske strane onda naseljavaju dvije velike podzemne vanzemaljske baze ...
Ne mogu i nemam vremena puno pisati, ko je zeinteresovan neka naruci ili nekako nadje knjigu u kojoj se nalazi dokaz koji ovdje navodim, a koja je kao dovoljno vjerodostojna zauzela mjesto u biblioteci Americkog Kongresa sto je definisano na pocetku knjige i sto govori o ozbiljnosti svih tema navedenih u njoj kao i realnosti vanzemaljskih pojava TRECE VRSTE u nasoj OKOLINI ...!
Gore je davno na ovom forumu receno da se taj NLO srusio u Novembru 1966 u Yugoslaviji Otocac!
Kao i to da su eminentni tadasnji doktori sto vojni sto sa VMA odradili tu autopsiju... OK!?
Nekima nisu mogli uci u trag a nekima ostalima jesu ali ovi nisu nikad nakon toga bili raspolozeni da pricaju o tome sto nije cudo s obzirom da su takve situacije od strane tajnih sluzbi prilicno uslovljene sto porodicom sto gubitkom posla sto bilo kakvim napretkom u karijeri ili cak gubitkom zivota...!
Nevezano za sve ovo gore od datuma kad je postano, akviziram ovu knjigu sa amazona nedavno, i nadjem nesto sto me definitivno poveze sa ovim ovdje s time sto nemaju dva slucaja ama bas nikakve veze sto se tice izvora informacija koje su u oba slucaja identicne!
Kaze ovako: - Smjena sluzbe sa planetarnog zvjezdanog sistema UMMO ili Wolf 424 konstelacije Virgo desila se u oktobru na novembar 1966 godine, u bazi sa Italijanske strane Jadrana kod Pescare Italija.
Prilikom slijetanja broda u misiji od 6 vanzemaljskih ljudi jedan od njih ADAA 66, sin ADAA 65, tehnicar u polju AYUYISAA ili sociologije, sa 22 godine starosti, je bio jedini koji je preminuo, zbog incidenta, tacnog datuma Novembar 6ti, 1966te u Yugoslaviji ! Njegovo tijelo nije moglo biti oporavljeno ili pronadjeno. -
Odmah kad sam procitao taj text gore navedene knjige str. 82.
Povezao sam ovaj thread sa foruma od prije 2 godine jer sam vrlo dobro znao i od ranije za ovaj jedini slucaj pada NLO-a dokumentovanog sa slikama iz EX YU, sto je u polju UFO-logije u ono vrijeme crnobijelih fotosa bio raritet za pronaci na planetarnom nivou, obzirom na danasnje mogucnosti rada sa foto grafikom !!! Navodi se bez pogovora ili dvoumljenja sa sigurnoscu i iz drugih izvora CNU-a iz Italije da veliki postotak vrsta iz drugih sazvijezdja ima ni manje ni vise vec oblik kao obicni homo sapiens tj. kao mi sto im s druge strane, nesmetano omogucava da se integrisu u nase drustvo i da ne budu otkriveni a da nemamo pojma da je neko od njih prisutan pored tebe, sto je u vrijeme otkrivanja te informacije za svjestke obavjestajne sluzbe bio jednostavno zalogaj koji nisu mogli progutati...
Sta se danas od tada desava mogu samo da zamisljam, ali na stranu sve to, kad se dva izvora, jedan na internetu s nase strane i jedan iz Italije ovako poklapaju ne mogu da ne zakljucim da je dogadjaj nista vise nego ISTINIT! I s obzirom na to da su dokumentovana jos neka nepobitna rusenje kao i slijetanja.
Bez obzira koliko nevjerovatno zvucalo, za skeptike, nije cudo sto ce pomisliti da od toga nista nije tacno jer nisu vidjeli svojim ocima kao ni vazduh koji udisu niti Novi Zeland koji nisu vidjeli svojim ocima!
Jedna od bitnih stvari koja mi sad ostaje je da kontaktiram Inz. Steffana Breccu koji je negdje u Italiji da posaljem ove slike i cujem komentar za eventualno detaljno mjesto rusenja, bez prethodnog obavjestenja da je to Otocac.
Ako potvrdi lokaciju to bi bilo autenticno!
Ovdje postam ovaj post, da pokazem nasim ljudima u ovom gradu, kako ipak, nismo premalen forum i premalo mjesto za velike i grandiozne stvari da se dese, ucine, ili budu shvacene!
Istinite i vrijedne stvari se nalaze i u tvojoj blizini samo ako si spreman da se aktiviras !!!
Post je ovdje postavljen jer je originalno ovdje stvoren ali na forumu svjetskog kalibra
abovetopsecurity na koji se nemoguce sam uclaniti, taj thread je uzeo maha sa dosta komentara kao i sa poredjenjima drugih slucajeva, sto ce reci da svijet jeste zainteresovan za nase slucajeve ako mi nismo...
Tek nakon ove teme postam pronnalazak ove informacije na taj forum gdje ce se definitivno poceti provjeravati stvari dok se ne dodje do cinjenice da je to bila stvarnost, koja MOZDA sad OVOG MOMENTA izbiva i negdje u nasoj BLIZINI a da nismo ni svijesni toga !
Ozbiljnih istrazivaca ove oblasti ima, ali jako malo, i koji god se javi da je zainteresovan i spreman da uroni duboko bez predrasuda, dvoumljenja i sumnje kao i odvracanja paznje od skeptika slobodno neka se javi! Mozda je vrijeme i da se kod nas definise status "Udruzenja za nobjasnjive pojave" makar imao bivstvo samo na internetu i u glavama pojedinaca kao sto je do sad bio slucaj!