banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 19:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 40 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Mar 2007, 12:11 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2005, 11:27
Externi izvor:

U novembru 1966 u predjelu blizu malog sela Otocek u bivsoj Jugoslovenskoj federaciji, leteci objekat se srusio i vanzemaljsko bice je izvuceno.
Dogadjaj je ubrzo stavljen pod strogu tisinu, pod izgovorom pred stanovnistvom da je pad bio rezultat visoko tajne vojne vjezbe...

Tijelo, dijelom pod zemljom i metalima, je receno da je pripadalo pilotu vazduhoplovstva. Rekli su da je deformisano od plamena i vreline.
Tama noci pomogla je vojsci da im ova teza prodje kao uvjerljiva. Vanzemaljsko bice je odmah odvezeno u Beograd, sa vojnom ambulantom, i u glavnom gradu tadasnje Jugoslavije '66te je dodijeljeno vojnoj bolnici. Za par sati, neki od najvecih i najvaznijih naucnika u drzavi dosli su i poceli da ispituju tijelo.

Medju naucnicima, imenuju se... doktori koji su vodili autopsiju:
Narednik Andrej Zobol i dva patologa Nikola Julic i Zoran Frederic.
Za njih je dokazano da su bili usko vezani za Vladu!

U sledecim slikama, mogu se vidjeti neki od najvaznijih momenata tokom autopsije. Slike su iscurile 1999 tajno autoru od necaka jedonog od doktora, koji zivi sad u Sloveniji, vrlo blizu Italijanske granice. U 1966 niti Amerika niti SSSR nisu znale za ovaj dogadjaj zahvaljujuci cinjenici sto je Jugoslavija bila socijalisticka zemlja, jer nije bila pristrasna i bila je neutralna, i prilicno daleko od hladnog rata...

Ivan Kremer
2005

http://i33.photobucket.com/albums/d92/U ... alien1.jpg
http://i33.photobucket.com/albums/d92/U ... alien2.jpg
http://i33.photobucket.com/albums/d92/U ... alien3.jpg
http://i33.photobucket.com/albums/d92/U ... alien4.jpg
http://i33.photobucket.com/albums/d92/U ... alien5.jpg
http://i33.photobucket.com/albums/d92/U ... alien6.jpg

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Mar 2007, 14:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
Ko ga operiše?-Mokranjac? ccc

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Mar 2007, 16:45 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2006, 18:39
Koliko crijeva. sta bi se tu kobasice moglo napraviti :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Mar 2007, 16:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Koja li je to vrsta? Nešto mi djeluje prevelik za Grey-a :oops:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Mar 2007, 16:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
Ovaj vanzemaljac isti Zemljanin,al` ko ce ga znat`

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Mar 2007, 17:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Meni liči na ljudsku mumiju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Mar 2007, 00:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
I meni nesto previse lici na ljudsko bice.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2007, 13:11 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jan 2007, 13:56
Genijalno, zaostali les nekog lika koga su prije dobrano iskasapili.... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Apr 2007, 14:44 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Mar 2004, 14:24
Warrior of the Light je napisao:
Koja li je to vrsta? Nešto mi djeluje prevelik za Grey-a :oops:

Ako pogledas glavu, a neko je rekao da je covjek u pitanju...?
CIni mi se da je prevelika glava nakon toliko izgaranja i vreline.
Samo je kost i koza, ako covjek ima toliku glavu onda ne znam, ali ako pogledas glavu na prvoj slici i vidis gdje su oci i nos i usta moze se primjetiti da je sve prilicno blizu, sto je isto neobicno za covjeka.
Prilicno visoko celo i kao da ima jos jedan kostani frontalni kranijalni nastavak koji ide prema gore, isto se vidi.
To sve covjek nema.

A sto se tice koja je vrsta, rekao bih da je Grey posto je vec poznato da ima vise vrsta greys... Ne znam ali nije iskljuceno ni da je ovo Ickeova Reptilska vrsta...

Moram naci poredjenje ali moze se vidjeti ovdje nekoliko pravih navodno slika odredjenih vrsta i povuci kakvi zakljucci...
http://www.alien-ufo-pictures.com/alien_pictures.html :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2009, 14:46 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Vracam temu od ranijih dana zato sto MORAM !!!
Ovaj dokaz koji sam nasao je neizostavan i nepobitan!
Nakon dosta iscitavanja i trazenja literature o grupi venzemaljske vrste sa zvjezdanog sistema nami znanog kao Wolf 424 u konstelaciji Virgo ili djevice, pod imenom UMMO, dosao sam do odredjenih zakljucaka za ovaj slucaj iz Otocca u ex YU.

Dosao sam do knjige Mass Contacts http://www.amazon.com/Mass-Contacts-Stefano-Breccia/dp/1438906781 sa amazona Slika
koju je napisao Inzinjer Stefano Brecca, direktor najprestiznijeg centra za Ufologiju u Italiji (Centro Ufologico Nationale, CUN) Italy. Zajedno sa Robertom Pinottijem dosli su do dokaza da Jadransku obalu s Italijanske i Yugoslovenske strane onda naseljavaju dvije velike podzemne vanzemaljske baze ...
Ne mogu i nemam vremena puno pisati, ko je zeinteresovan neka naruci ili nekako nadje knjigu u kojoj se nalazi dokaz koji ovdje navodim, a koja je kao dovoljno vjerodostojna zauzela mjesto u biblioteci Americkog Kongresa sto je definisano na pocetku knjige i sto govori o ozbiljnosti svih tema navedenih u njoj kao i realnosti vanzemaljskih pojava TRECE VRSTE u nasoj OKOLINI ...!

Gore je davno na ovom forumu receno da se taj NLO srusio u Novembru 1966 u Yugoslaviji Otocac!
Kao i to da su eminentni tadasnji doktori sto vojni sto sa VMA odradili tu autopsiju... OK!?
Nekima nisu mogli uci u trag a nekima ostalima jesu ali ovi nisu nikad nakon toga bili raspolozeni da pricaju o tome sto nije cudo s obzirom da su takve situacije od strane tajnih sluzbi prilicno uslovljene sto porodicom sto gubitkom posla sto bilo kakvim napretkom u karijeri ili cak gubitkom zivota...!

Nevezano za sve ovo gore od datuma kad je postano, akviziram ovu knjigu sa amazona nedavno, i nadjem nesto sto me definitivno poveze sa ovim ovdje s time sto nemaju dva slucaja ama bas nikakve veze sto se tice izvora informacija koje su u oba slucaja identicne!

Kaze ovako: - Smjena sluzbe sa planetarnog zvjezdanog sistema UMMO ili Wolf 424 konstelacije Virgo desila se u oktobru na novembar 1966 godine, u bazi sa Italijanske strane Jadrana kod Pescare Italija.
Prilikom slijetanja broda u misiji od 6 vanzemaljskih ljudi jedan od njih ADAA 66, sin ADAA 65, tehnicar u polju AYUYISAA ili sociologije, sa 22 godine starosti, je bio jedini koji je preminuo, zbog incidenta, tacnog datuma Novembar 6ti, 1966te u Yugoslaviji ! Njegovo tijelo nije moglo biti oporavljeno ili pronadjeno. -

Odmah kad sam procitao taj text gore navedene knjige str. 82.
Povezao sam ovaj thread sa foruma od prije 2 godine jer sam vrlo dobro znao i od ranije za ovaj jedini slucaj pada NLO-a dokumentovanog sa slikama iz EX YU, sto je u polju UFO-logije u ono vrijeme crnobijelih fotosa bio raritet za pronaci na planetarnom nivou, obzirom na danasnje mogucnosti rada sa foto grafikom !!! Navodi se bez pogovora ili dvoumljenja sa sigurnoscu i iz drugih izvora CNU-a iz Italije da veliki postotak vrsta iz drugih sazvijezdja ima ni manje ni vise vec oblik kao obicni homo sapiens tj. kao mi sto im s druge strane, nesmetano omogucava da se integrisu u nase drustvo i da ne budu otkriveni a da nemamo pojma da je neko od njih prisutan pored tebe, sto je u vrijeme otkrivanja te informacije za svjestke obavjestajne sluzbe bio jednostavno zalogaj koji nisu mogli progutati...
Sta se danas od tada desava mogu samo da zamisljam, ali na stranu sve to, kad se dva izvora, jedan na internetu s nase strane i jedan iz Italije ovako poklapaju ne mogu da ne zakljucim da je dogadjaj nista vise nego ISTINIT! I s obzirom na to da su dokumentovana jos neka nepobitna rusenje kao i slijetanja.

Bez obzira koliko nevjerovatno zvucalo, za skeptike, nije cudo sto ce pomisliti da od toga nista nije tacno jer nisu vidjeli svojim ocima kao ni vazduh koji udisu niti Novi Zeland koji nisu vidjeli svojim ocima!
Jedna od bitnih stvari koja mi sad ostaje je da kontaktiram Inz. Steffana Breccu koji je negdje u Italiji da posaljem ove slike i cujem komentar za eventualno detaljno mjesto rusenja, bez prethodnog obavjestenja da je to Otocac.
Ako potvrdi lokaciju to bi bilo autenticno!

Ovdje postam ovaj post, da pokazem nasim ljudima u ovom gradu, kako ipak, nismo premalen forum i premalo mjesto za velike i grandiozne stvari da se dese, ucine, ili budu shvacene!
Istinite i vrijedne stvari se nalaze i u tvojoj blizini samo ako si spreman da se aktiviras !!!

Post je ovdje postavljen jer je originalno ovdje stvoren ali na forumu svjetskog kalibra abovetopsecurity na koji se nemoguce sam uclaniti, taj thread je uzeo maha sa dosta komentara kao i sa poredjenjima drugih slucajeva, sto ce reci da svijet jeste zainteresovan za nase slucajeve ako mi nismo...
Tek nakon ove teme postam pronnalazak ove informacije na taj forum gdje ce se definitivno poceti provjeravati stvari dok se ne dodje do cinjenice da je to bila stvarnost, koja MOZDA sad OVOG MOMENTA izbiva i negdje u nasoj BLIZINI a da nismo ni svijesni toga ! :) ;) :roll: :)
Ozbiljnih istrazivaca ove oblasti ima, ali jako malo, i koji god se javi da je zainteresovan i spreman da uroni duboko bez predrasuda, dvoumljenja i sumnje kao i odvracanja paznje od skeptika slobodno neka se javi! Mozda je vrijeme i da se kod nas definise status "Udruzenja za nobjasnjive pojave" makar imao bivstvo samo na internetu i u glavama pojedinaca kao sto je do sad bio slucaj!

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2009, 16:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ne mogu da vjerujem, dok smo mi Jugosloveni razglabali o tome da li postoji ili ne Area 51, naše vlasti su iskoristili našu nepažnju i provukli jedan zanimljiv slučaj.

Ako je Tito mogao graditi one bunkere, a da niko ne zna, lako je moguće i za Marsovce da su naselili ex Yu.

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2009, 18:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Vjerujem da "marsovci" postoje, ako ništa, čisto iz razloga što bi bio baš dobar vic da smo "sami" ovdje....

Ali, jedna stvar mi nikad neće u toj priči biti jasna.... ZAŠTO bi oni htjeli da nas "špijuniraju"?
Mislim, ako oni imaju tehnologiju da nas nađu i dođu ovamo (dok mi jedva možemo do mjeseca), šta ih briga šta radimo, ne boje nas se, to je sigurno....
;)

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2009, 18:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Mi smo generalno glupi pa ih to zanima. :D

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2009, 18:50 
Dej had mastered jultimat tehnolodzi... :D :D

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2009, 19:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Euroth je napisao:
Ali, jedna stvar mi nikad neće u toj priči biti jasna.... ZAŠTO bi oni htjeli da nas "špijuniraju"?

Hipotetski, ako nas posmatraju, da li ste pomislili da nas se zaista boje? Ali istovremeno, mozda nam se i dive. Jer ipak je ljudska vrsta sposobna za sjajne, velike stvari ali opet i za velika zla i katastrofe. Mozda ovu nasu drugu osobinu ne razumiju jer su sami dostilgli toliki nivo svijesti da im je nepojmljivo sta radimo na Zemlji (sve ove negativne stvari). Ali istovremeno ne zele da se otvoreno mijesaju u nase stvari, a tako je mozda i bolje. Postoji ona teorija da vrsta koja bi bila sposobna za tako daleka putovanja i dostigla tako visok stepen razvoja morala biti miroljubiva, jer se samo u takvom planetarnom stanju (onom stanju kakvo Zemlja jos uvijek nema) moze da se posveti istrazivanju svemira...
Stiven Hawking je rekao, da se novac koji se ulozio/potrosio samo u Vijetnamskom ratu utrosio u svemirski program, ljudi bi danas bili na Marsu.

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2009, 19:47 
Da se novac koji se daje za rat, to jest za istrazivanja u svrhu rata i za ratne "igracke" daje u svrhu istrebljivanja gladi, danas ne bi bilo gladnih u svijetu.
Ali moc, moc je ono sto koci covjeka da bude covjek kakav bi trebao biti u realnosti.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2009, 22:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Maj 2007, 10:40
goci master je napisao:
Hipotetski, ako nas posmatraju,.

Šuti Goci!!! Možda čitaju naš forum :D !!! :D :D :lol: :lol: :lol:

uuuups!

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2009, 08:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Ti si mi mnogo sumnjiv, pises cistim stilom aliena, puno haoticnih smajlija svuda nabacanih, evo Triad je ufolog moze da potvrdi :D
Slika

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2009, 14:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ok vidim raspisaste se...
Neki pro. orijentisano neki satiricno ali ok!
Kazem opet, kao sto sam nepomenuo gore, da sam svoj post prenio sa drugog foruma, cisto da vidim odziv u ovoj nasoj realnosti ovdje!
Stvar je u tome sto je cinjenica u pitanju koja ne moze da bude pobijena osim ako se ova dva izvora u razlici od jedno 30 godina nisu dogovorila za to sto je vjerovatnoca 1:1000.
Inace istina sto rece Goci da civilizacija koja je dostigla toliki nivo napretka nema bas velike sanse niti mogucnosti da bude neprijateljski raspolozena, tako da sve to ima smisla, a i u ovoj knjizi faktualnoj ili cinjenicnoj kako je navode i govore da je Klaster Wolf 424 i Ummo drustvo doslo ovdje zbog naucnih istrazivanja, nakon prvih elmagnetnih talasa niskog spektra koje smo odaslali u svemir prvim radio odasiljanjima pocetkom 20 vijeka, konkretno sa mornarickog vojnog broda iz Norveske 1913...
Druga stvar, sad, koliko ima palih ili srusenih NLO-va da su se desili u Ex YU na datum
novembar 6ti 1966te, a gdje ih navodi vise NEZAVISNIH izvora...??? Mislim, sve ok alii, sta reci na to!? :-?

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2009, 20:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Jesi mozda slao mail tom profesoru? Bas me interesuje.
*nije ironicno

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 40 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]