_zoka je napisao:
cicak je napisao:
BOOK & MARSO N. Beograd, osto mi je lik prosle godine ovdje u mostaru na sajmu knjige, kratak, nije imao kolekciju koju sam mu trazio, pa moze li se onda to preko vas? ostavio mi vizitku da ga zovnem kad dodje u begeš i nisam, kontam dok prevoz ovo, ono... nista.
Radimo,samo ne nešto pretjerano.Ostao ti kratak u kom smislu?Ti si mu već platio ili?
Napiši šta te zanima pa ćemo vidjeti.Samo da napomenem,B&M se raspala,sada su to dvije kuće Book i Marso ali mislim da su obe zadržale asortiman.
Pozz
ne, obecao mi je ostaviti do popodne zbirku knjiga, i ja dodjem popodne a on je prodao. posto je bio sajam u starom gradu, ja nisam imao kesa kod sebe, a kartice ne mogu i zamolim ga lijepo da mi sacuva da me eto poslijepodne poslije posla, ja dodjem a on je dao. pa se vadio da ce mi spolati iz beograda, ali dok transport ovo ono ja odustanem, mislim da bih mogao naci i ovdje.
ajd posaljme ti na pp
a za teeretanu, ne znam, skratili su radno vrijeme teretane, sad radi navecer do 9,, ato mi ej kratko, posto je vruce i idem obicno oko 8 sati, do 10 sam mogao uraditi kvalitetan trening, a sad bome do 9 mogu pola

. pa drugu polovicu sutra itd. ali eto odem, ne zapustam. i sad nema bas guzve, idu samo oni sto su redoviti, a to mi je onako fina raja, pa se zezamo. nosim 3 majice, dvije smokrim, u trecoj se vratim kuci. vruce je covjece, baz obzira na ventilaciju i klimu, cijedim se sav. da se tako gube kila ko tekucina iz organizma bio bi ko paucak. vako