banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jun 2025, 13:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10622 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 532  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Teretana?
PostPoslato: 29 Jul 2009, 08:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
_zoka je napisao:
cicak je napisao:
BOOK & MARSO N. Beograd, osto mi je lik prosle godine ovdje u mostaru na sajmu knjige, kratak, nije imao kolekciju koju sam mu trazio, pa moze li se onda to preko vas? ostavio mi vizitku da ga zovnem kad dodje u begeš i nisam, kontam dok prevoz ovo, ono... nista.

Radimo,samo ne nešto pretjerano.Ostao ti kratak u kom smislu?Ti si mu već platio ili?
Napiši šta te zanima pa ćemo vidjeti.Samo da napomenem,B&M se raspala,sada su to dvije kuće Book i Marso ali mislim da su obe zadržale asortiman.
Pozz

ne, obecao mi je ostaviti do popodne zbirku knjiga, i ja dodjem popodne a on je prodao. posto je bio sajam u starom gradu, ja nisam imao kesa kod sebe, a kartice ne mogu i zamolim ga lijepo da mi sacuva da me eto poslijepodne poslije posla, ja dodjem a on je dao. pa se vadio da ce mi spolati iz beograda, ali dok transport ovo ono ja odustanem, mislim da bih mogao naci i ovdje.
ajd posaljme ti na pp

a za teeretanu, ne znam, skratili su radno vrijeme teretane, sad radi navecer do 9,, ato mi ej kratko, posto je vruce i idem obicno oko 8 sati, do 10 sam mogao uraditi kvalitetan trening, a sad bome do 9 mogu pola :x . pa drugu polovicu sutra itd. ali eto odem, ne zapustam. i sad nema bas guzve, idu samo oni sto su redoviti, a to mi je onako fina raja, pa se zezamo. nosim 3 majice, dvije smokrim, u trecoj se vratim kuci. vruce je covjece, baz obzira na ventilaciju i klimu, cijedim se sav. da se tako gube kila ko tekucina iz organizma bio bi ko paucak. vako :roll:

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2009, 10:49 
Ma znojenje je individualna stvar, ja se i ne oznojim bash previshe, a znam likove koji cu gola voda dok vjezbaju...

Samo ne znam kako mozete te kasne treninge raditi (oko 8-10)...ja radim trening otprilike 6 sati nakon budjenja...
I ne pricam ni sa kim u teretani, mrzim to, kad se ide odraditi trening onda ga odradim, za trachanje postoji kafana... :D :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2009, 11:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
a kad radis?
moj tensa ja sam u to vrijeme nakacen na racunar. imam jedino poslije 5, a to ti je odmah posliej rucka, pa dok se slegne, taman 7 sati. ne mogu nikako ranije, teretana radi od 10 ujutro.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2009, 11:46 
Nezgodno.. :oops:

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2009, 13:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Ma znojenje je individualna stvar, ja se i ne oznojim bash previshe, a znam likove koji cu gola voda dok vjezbaju...

Ja dok dodjem do teretane, gola sam voda :D Na trening idem obicno oko 5-6 popodne, drugacije mi ne odgovara :oops:

Citiraj:
I ne pricam ni sa kim u teretani

Meni je super kad se od teretane napravi frizeraj :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2009, 14:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
evo trebao ici malopre ali zamirisao rucak, sad cekam da se slegne pa negdje oko 5. Inace kod skrbe ima 3-4 klime i uvijek se smrznem. A sto se tice znoja, dosta zavisi od samog treninga, kad idem cisto onako sto moram, gotovo se ne oznojim, ali kad bas forsiram trening, budem sav mokar. Jutros sam nekako laktom udario u neko zeljezo pa pored upale misica od vec 2 dana, i to boli uzasno ali oticu odraditi ledja/bicepse.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2009, 14:10 
Vala bash, odu uu teretanu a gore nego one trachare kad odu na frizuru. :D :D

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2009, 14:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
ledja/bicepse.

Znaci .. kafana veceras ne gine :lol:

Mislim da, kada je u M-Power guzva, nema klime koja bi pomogla :confused3:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2009, 16:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Да. Температура има велик утицај. Примјећујем да се дупло брже умарам на врућини а не могу ни дизати довољно масе, ни довољно понављања. Кад су велике врућине најбоље је отићи на базен, тек толико да сачуваш масу и форму, ако већ немаш теретану са климом што је код нас ријеткост.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2009, 17:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2008, 18:35
Ovo je nevjerovatno kakva definisanost misica..koze kao da je nema :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7qkD0hMlEVE[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2009, 17:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pa tesko da imas i bazen na kom mozes plivati, kad je svugde voda do kolena :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2009, 18:01 
krajo je napisao:
Ovo je nevjerovatno kakva definisanost misica..koze kao da je nema :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7qkD0hMlEVE[/youtube]

Ovaj mozda 2 posto masti na sebi ima...odlicna forma u svakom slucaju.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2009, 23:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Feb 2008, 02:17
tensSa je napisao:
Ovaj mozda 2 posto masti na sebi ima...odlicna forma u svakom slucaju.

...i puno hemije.

Poslednji put menjao stormbringer dana 11 Avg 2009, 11:51, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2009, 09:47 
Da, to u svakom sluchaju. :D

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2009, 11:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Meni je ovaj lik ruzan.
Nego, imam jedno pitanje za iskusne bildere. Cuo sam da se proteini gube kroz znoj. Da li je to tacno?

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2009, 11:56 
Besparica je napisao:
Meni je ovaj lik ruzan.
Nego, imam jedno pitanje za iskusne bildere. Cuo sam da se proteini gube kroz znoj. Da li je to tacno?

Ne, elektroliti i minerali se gube kroz znoj...zato se preporucuje piti nekakav izotonicni napitak tokom perioda kada se radi naporan kardio gdje se gubi dosta tecnosti.
Nisam iskusan, ali otprilike to je to...

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2009, 12:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Hvala tensSa !

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 10:24 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 16 Nov 2008, 13:11
Besparica je napisao:
Meni je ovaj lik ruzan.

to ti je pitanje za nutricionistu ili nekog doktora. bilder nema obrazovanje iz te oblasti

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 11:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Feb 2008, 02:17
Zavisi od bildera. Neko ko hoće da se uspešno bavi bodibildingom trebao bi imati znanje iz tih oblasti.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 13:05 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 16 Nov 2008, 13:11
trebao bi...to ti je kao kad odvedes auto kod majstora..svaki majstor ti drugacije kaze...nista dok ga ne spojis na dijagnostiku - odnosno pitas strucnjaka medicinara...
a inace nevjerovatno je kakvih sve likova ima po teretanama...proteini, dijete, nakaradne vjezbe..katastrofa :confused1:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10622 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 532  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]