cicak je napisao:
dragi moji,
da kazem da treba zivjeti bez secera, ne treba, bezz cokolade, ni slucajno, bez kolaca isto tako.
ja se mogu patiti ko Isus na krizu necu nista postici osim drhtavice, nervoze, gladi, i ostalih peripetija.
ja jedem, fakat, i to kad sam gladan, i ako mi se jede sladoled ja cu ga uzeti pa taman...
ako mi se jede kolac, pizza, bilo sto, ja jedem.
nisam predebel ,mozda ima malo viska, ko ga shisa, u tereanu odem kad imam vremena, sad en znaci da je to jednom sedmicno, moze biti i tri puta, kako kada.
ne patim od savrsenosti, nije me bog dao kao takvog, nisam nikakav ljepotan, i na vagam se svaki dan. niti se mjerim.
bitna je samo fizocka aktivnost, stanujem na 5. spratu, slabo idem liftom, gdje god u gradu mogu idem pjeske, nikad autom.
i nisam nesto za baciti, mozda ima malo pupe, ali sta ima veze, sve su to moji zubi nacuckali.
iskreno se nadam da cu naci nakoga kome sve to skupa ne smeta.
necu na modnu pistu, a bome ni na Olmpijadu.
sve s mjerom.
i jedite, treba ovom organizmu i masti i ugljikohodrata, i vitamina, sve samo nek je prirodno.
jako volim kuhanu hranu i leso meso, ne voli masno, mozda me to i drzi.
ali malo prsuta, malo bijelog luka i casa vina... i koji peksimet. pa, haj ti odoli...
a gdje je piva u ovolikom tekstu cicak aaaaaaaaaaaa
svaka cast majstore,skidam ti kapu za ovo napisano....sad bi svi da su modeli sa pista a vamo kad treba krkat onda se nemoze doci na red od njih........
cicak brate potpisujem ovo sve,samo jos nadji pivi mjesta i to je to