@loveless
Nedavno smo imali temu ovde o pjevanju gdje sam ja zastupao tezu slicnu tvojoj a veverushka tezu slicnu "svima ovima sto vole DT"....samo sto je tamo veverushka bila tvrdoglava a ovde si ti....
1. Pristup ti je potpuno neadekvatan....sta ti je falilo da na temi o QS koja vec postoji priupitas ljude sta je njima tako zanimljivo u tom bendu....al ne sarkasticno vec sa tvojim nekim zanimanjem ako vec "istrazujes muziku"....siguran sam da bi ti fino odgovorili i sak bi mogao uc u pristojniju polemiku sa njima nego sto se ovde vrijedjate....
Ja opet ponavljam da ja taj DT ne volim....al to ne znaci da oni ne valjaju (stvar ukusa)....ko klincu mi je Iron Maiden bio sve a Pearl Jam, Incubus i ostale nisam mogao smislit al odraste covjek.....
2.
loveless je napisao:
A nije tesko biti bolji od "grungera" (aka lazne alternative). O, da, voljeti Amos zanci biti gej, jebga ipak ona nema te velike gitare i solo masturbacije. Osim sto je bila jedini dobar sonwriter medju tim svim Soungardenima i alice In Chinsima i ostalih MARGINALNIH produkata "grunge" scene.
Dok ovo nisi napisao sam te smatrao cak i nekim pametnim al usko orjentisanim sagovornikom al poslije ovoga si samo usko orjentisan....i naravno gej (pod uslovom da imas para, a ako nemas onda si samo pedercina)....
3. Sve sto si napisao o DT, WS a pogotovo QS govori samo da si ti od ovih bendova vjerovatno poslusao sve ukupno tri takta neke pjesme...znaci od svakog po jedan takt....
Imao sam vec prilike da se srecem tako sa ljudima koji kopaju bendove po nekim "underground - alternative - nikad cuo" rupama i onda objasnjavaju kako je to trvv a sve ovo ostalo sto smo ikad vidjeli na TV je neka komercijala...savjet za tebe....nemoj odma odbacivat ono sto vidis na TV ili cujes na radiju....cinjenica : 99% onoga sto se vrti na medijima je sranje, al ako budes odbacivao sve onda propustis onih 1% koji su genijalni.....i naravno nemoj vise da bi pljuvao grunge ako ga ne razumjes....
I da ne zaboravim:
loveless je napisao:
Jao, pa kud Pearl Jam, najgori medju grunge bandovima?
Jos jednom ovako nesto ljuljni i mozes se slobodno sam javit V@nji za ban da te ne moram ja prijavljivat....