banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 19:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Jun 2009, 12:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Jos samo kad bi neko glasno ustao i protiv Hrvatskog "Ubij Srbina"

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2009, 16:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Sto se mene tice, generalno i nisam toliko nezadovoljan.... Ovo ce nam biti primjer da se ne kurcimo da cemo osvojiti zlato nego cemo prvo cekati da pobijedimo najslabiju reprezentaciju na prvenstvu pa tek onda pricati o prolasku iz grupne faze....
Sve u svemu, bice bolje, dolazi nam nova reprezentacija sa novim igracima i mislim da ce sledeci put biti mnooogo bolje...

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2009, 16:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
skypostman je napisao:
Šveđanin-lažov se na kraju izvinio, a morao je isto to da učini i u svojim novinama

ne volim taj izraz ali ovo je stvarno neprocjenjivo. :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2009, 23:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Citiraj:
Smiljanić: "Verovao sam u preokret"
Mlada fudbalska reprezentacija Srbije završila je takmičenja na Evropskom prvenstvu posle poraza od Švedske (1:3).

Tim Slobodana Krčmarevića nije uspeo da ponovi rezultat prethodne tri generacije mladih fudbalera Srbije, koji su stizali najmanje do polufinala. Tri gola u prvih pola sata u mreži Brkića i dva crvena kartona, ostavila su "orliće" bez šanse za plasman u polufinale, koje je zacrtano kao cilj pred odlazak u Švedsku.

Kapiten Milan Smiljanić izjavio je da je nakon gola Gojka Kačara za 1:2, jedinog gola srpskog tima na prvenstvu, verovao da je preokret moguć.

"Razočaran sam. Ljudi u Srbiji su verovali u nas, ali nismo uspeli. Imali smo veliku želju i izašli u fantastičnom ritmu u prvih nekoliko minuta, ali nas je prvi gol Šveđana sasekao. Opet se sve svodi na isto, opet pričamo o sudijama, o greškama, ali šta da se radi, kada ni protiv Šveđana nismo uspeli da zabeležimo pobedu. Posle gola Kačara bio sam ubeđen da ćemo uspeti da preokrenemo. Međutim, posle novog gola domaćina i isključenja Tomovića sve je bilo gotovo. Jako sam tužan, neuspeh u bilo kom klubu na svetu ne može da se poredi sa tugom koju osećam kada izgubim u reprezentaciji", izjavio je Smiljanić.

Miralem Sulejmani smatra da je ova generacija srpskih fudbalera zaslužila mnogo više.

"Dobro smo počeli, ali smo vrlo brzo prosuli i trud i želju. Sami smo sebi dali golove, grešili smo, a na njihovoj polovini nismo uspeli da se povežemo. Velika je šteta što ovaj tim nije uspeo da ostvari bolji plasman, jer je atmosfera bila sjajna, a smatram da smo imali potencijal najmanje za polufinale. Što se mene tiče, spreman sam da i u narednom ciklusu igram za mladu reprezentaciju", rekao je Sulejmani.

Srbija je meč završila sa 9 igrača posle isključenja Nenada Tomovića i Nikole Petkovića. Tomović je u 14. minutu dobio prvi žuti karton posle prekršaja nad Bajramijem posle kog je dosuđen penal za Šveđane, da bi u finišu prvog poluvremena dobio još jedan žuti zbog faula nad istim igračem.

"Izvinjavam se saigračima zbog crvenog kartona koji je bio potpuno nezaslužen. U najavi meča sam rekao da smo protiv Italije i Belorusije odigrali odlično u odbrani i da ne bi smeli previše da se zalećemo. Mnogo smo se trošili i Šveđani su nas konstantnim pritiskom terali da stalno idemo napred, nazad", rekao je Tomović.

Nikola Petković takođe smatra da je preoštro isključen.

"Samo smo sebe dobili, u prvom poluvremenu sam stekao utisak da nismo slabiji od Šveđana, čak sam kod 2:1 bio siguran da ćemo pobediti. Ponekad je u fudbalu potrebna i sreća, a mi je nismo imali. Suđenje je bilo sramotno. Portugalac je za svaki naš start svirao faul. Konkretno, kod mog crvenog kartona bio je to običan udarac ramenom", rekao je Petković.

Srbija je takmičenje u grupi 'A' završila na trećem mestu, ispred Belorusije, a iza Italije i Švedske. Šveđani će u polufinalu, u petak, igrati protiv Engleske, dok će se za drugo mesto u finalu boriti Italija i Nemačka.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2009, 00:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Kako me je sudija iznervirao kod drugog crvenog kartona,dobro ne zbog toga sto je dao taj drugi zuti,iako ono ni vidjelo zutog nije,vec kad je poceo mlatarati rukama dozivajuci ljekare na teren,kao da Sved umire jbt!A nista mu nije bilo,dobio po faci i to je to.
Kako licemjerno i ruzno je to izgledalo.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2009, 08:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Krčmarević: Nisam više selektor

Slobodan Krčmarević odmah po sletanju na aerodrom "Nikola Tesla" podneo je ostavku na mesto selektora mlade reprezentacije Srbije. To je epilog neslavnog kraja "orlića" na Evorpskom prvenstvu, koji su tako prekinuli uspešan niz prethodnih generacija...

- Završio sam misiju kao selektor. Bilo je teško raditi u okolnostima koje sam imao. Ruke su mi bile često vezane, zavisio sam od mnogo faktora, a odgovornost je ostajala samo moja. Zato, u ovakvim okolnostima, sigurno neću prihvatiti da i dalje radim u Savezu kao selektor kako god bude bio moj rad ocenjen. Gord sam posle svega jer čovek zna da je uradio dobro posao ako sa ljudima sa kojima je radio može da se pogleda u oči. Ja sam se sa svim igračima rastao na pravi način. Ovakav rasplet EP me sigurno ne destimuliše, držaću se i dalje svojih principa i ići napred. Ponavljam, krivo mi je što nismo ušli u polufinale, ali nisam razočaran ciklusom ove generacije jer 60 odsto igrača ostaje za naredni ciklus, dok je drugi deo već uz "A" tim. To je suština našeg posla - rekao je za "Sport" Krčmarević.

Sada već bivši selektor mladih dodao je da se tokom dve godine rada susretao sa mnogim problemima, da poslednjih meseci nije imao na raspolaganju ni 70 odsto tima, da se nije izborilo za smanjenje kazne Rajkoviću, da su se redom povređivali Đorđević, Matić, a da je Veljovića protiv Švedske izveo zato što nije hteo da se igra sa ugledom selekcije i svojim... Krčmarević je, takođe, otkrio da je odbio Kazahstan i Anartozis zato što je želeo da završi posao sa mladima.

Насљедник???

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2009, 08:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Вјерујем неко са форума :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2009, 09:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Gocias je napisao:

Добра, добра :lol:

Логичан избор би био Александар Станојевић, пошто он води ове млађе?

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2009, 19:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Gocias je napisao:

Moj kandidat je Milanko :lol:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2009, 20:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Ja mislim da bi trebalo vratiti Dukica

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2009, 21:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Moj kandidat je Milanko :lol:

ajde, razumio bih glupi sarkazam da smo ostvarili neki fantastican rezultat. no, posto smo na tri utakmice osvojili dva boda, nismo prosli grupu, odlucujucu utakmicu izgubili sa 3:1 i ostali sa dva igraca manje, a posto trener odgovara za rezultat, onda stvarno ne shvatam kako neko moze da ga brani?

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2009, 15:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Па нисмо ни могли боље у задњој с обзиром да смо играли против домаћина који уопште нису лоши а и против звездине школе фудбала у сопственим редовима :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2009, 17:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
urbana_extravaganca je napisao:
Па нисмо ни могли боље у задњој с обзиром да смо играли против домаћина који уопште нису лоши а и против звездине школе фудбала у сопственим редовима :lol:

Док су Звездина дјеца главну ријеч водила, ми вазда у финалу играли... 8)

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2009, 19:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Фејса и Смиљанић су оно право добро одиграли, овај други је баш оправдао то што носи капитенску траку :roll:

Споменуо би и Томића али не могу грјешити душу, колико је одигро био је сасвим солидан.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2009, 10:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Bekvalac novi selektor "orlića"?

Glavni kandidat za funkciju selektora mlade reprezentacije Srbije posle odlaska Slobodana Krčmarevića sa njenog kormila jeste iskusni stručnjak Dragoljub Bekvalac. Obavljeni su prvi nezvanični kontakti sa doskorašnjim trenerom mađarskog Đera, a već ove nedelje Stručni odbor FSS mogao bi da izađe sa predlogom o njegovom postavljenju, što bi čekalo konačnu verifikaciju Izvršnog odbora.

Slika

- Pre nego što kažem nešto o poslu selektora mlade reprezentacije, želeo bih prvo da čestitam Slobodanu Krčmareviću na plasmanu i rezultatima na Evropskom prvenstvu. Uprkos mišljenju pojedinaca koji se javljaju samo da bi kritikovali, ubeđen sam da je sam plasman na EP veliki uspeh i da je nedostajalo malo sreće da rezultat bude još bolji. Povodom priča o tome da bih ja mogao naslediti Krčmarevića, moram da kažem da se nalazim u nelagodnoj poziciji jer sam član Stručnog odbora, koji predlaže rešenja za trenere svih kategorija u FSS. Ako ste vi načuli da se o meni ozbiljno razmišlja, onda sam veoma srećan zbog toga - kaže Bekvalac za "Kurir".

Dakle, prihvatate status kandidata?

- San svakog trenera je da jednog dana postane selektor reprezentacije svoje zemlje. Ja volim rad sa mladima, mnogi igrači su se afirmisali pod mojom komandom, pa zato ove glasine doživljavam kao ogromnu čast. Gledajući znanje i iskustvo koje imam, usuđujem se da kažem da mi rad sam mladima pripada, ali konačnu reč nemam ja, već čelni ljudi Saveza.

Da li bi mlada reprezentacija igrala napadački kao A selekcija?

- Mnogo je godina rada i klubova iza mene, ali nisam sujetan i ne bih se ustručavao da potražim savet od selektora Radomira Antića. Komunikacija između dva trenera je mnogo važna, a od trenera s karijerom kakvu je napravio Antić uvek može nešto da se nauči.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2009, 15:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jos nam samo krmeća glafa fali :roll:

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2009, 20:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:

У комбинацији са телећом, има чуда да чинимо!!!

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2009, 21:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

bigman je napisao:
SIJUKS je napisao:

Teleca je dovela Antica i uradila nesto dobro za Srpski fudbal

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2009, 22:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
bigman je napisao:
SIJUKS je napisao:

Teleca je dovela Antica i uradila nesto dobro za Srpski fudbal

То је тачно. Антићу капа доле! Али је мало један Антић да опере љагу са телеће главе...

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2009, 01:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kakvu ljagu,ima ovde ne upucenih ljudi?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]