JMBG je napisao:
Зато и нема масовних гробница, када су лешеве крили у званичним гробљима. Прекопавали су старе гробове и сскривали лешеве. Такође се зна да откопавају стара православна гробља по напуштеним Српским селима и гурају у Сребреницу, да испуне квоту. Све то наши знају, али ћуте.
E,ovo sto se "zna" ti macku o rep. To sto svako sve "zna" samo truje narod i sije sjeme za buduce pokolje,koje niko normalan svovoj djeci i unucima ne zeli. Takodje,ostavi se Srebrenice,nije tema,kao ni Jasenovac o kom bi se ¨moglo nadugo i nasiroko ,posto se "zna" svasta nesto.
Pazi ovo; Moj komsija,vrata preko puta, bio sam svjedok njegovih mahnitanja 92 i 93,prijetio,odvodio,lemao cak i maloljetne po ulici,prije par godina osudjen ,te odlezava ubistvo 2 nevina covjeka u ratu. Eh sad se nadje raje da prica kako se "zna" da je on ubio i zlostavljao daleko vise ljudi,da je malo 8-10 god. sto je dobio i sl...Ja im kazem sto i tebi,mrzim tog covjeka,i da je pravde ne bi gad hodao po zemlji,ali nije dovoljno sto se "zna",jer sud i sudjenje ne priznaju rekla - kazala,a takodje mislim da su i ovdje slicno relevantne cinjenice istog tipa.
Sam sam uvjerenja da bi se na drzavnom nivou trebao osnovati fond za pomoc pri nalazenju SVIH "nestalih",koji bi funkcionisao tako da se isplacuje odredjena svota novca onim koji otkriju mjesta gdje su zakopani poginuli i ubijeni u proteklom ratu.Zvuci malo bezobzirno,ali nakon ovoliko godina,ako savijest nekim nije proradila,ili se boje kazne,mozda pare pomognu,smisliti neki anoniman nacin....
Smatram da svi mrtvi zasluzuju mir,i da se to moze ostaviti iza nas,a i da se prestane s manipulacijama i koristenjem istih u politicke prljave igre i ocrnjivanje drugih,po potrebi.