banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 23:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Jun 2009, 18:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
mrka kapa. izgleda da ce opet biti krompir, jer nismo ni blizu ni da damo gol, ni da ga primimo. postavljamo nove standardne bunkeranja i napucavanja lopte. taktika se svodi na to da se svi nacickaju izmedju sesnaesterca i centra igralista, i kad osvojimo loptu onda da je napucamo na sulejmanija, pa ako on sta uradi protiv 5 protivnickih igraca, dobro i jest, ako ne, oped dobro jer nismo primili gol.
mozda bi trebalo poslati faks krcmarevicu da nam tri puta po 0:0 nije dovoljno za prolaz...

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2009, 18:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Све је добро али треба нам шпиц под хитнооооооооооооооооо! Даћемо го у другом :wink:

dzaba, moze nama i anri igrati u napadu, kad imamo samo jednog igraca na njihovoj polovini (ipak tosic igra nesto povucenije)

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2009, 18:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

i sta je logicnije nego da udje ivan obradovic, da jos pojacamo odbranu! sacuvaj me boze

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2009, 19:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Како ме распизди она мајмунчина на нашој клупи!!!!!
Ма нећу ни име да му споменем! Са 3 задња везна, 3 бека, БЕЗ ИЈЕДНОГ нападача, он иде на побједу??? МРШ стоко једна, јебо те онај ко те ту довео! Овакву генерацију си усро`, серем ти се на струку!!! ПУ!
Има срчка да ме стрефи због идиота!!!

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2009, 19:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Немамо нападача јбг, шта да се ради. Не може се дати гол без нападача...

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2009, 19:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
"Ima sanse ako mi odradimo to a oni ne urade ono i..." ma nabijem sve na qurac vjecito neke kombinacije ispadnite ko ljudi i gotovo

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2009, 19:20 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2009, 15:51
ma dobro....sve ukupno je sivilo, nije samo do klupe. najvise me razocaralo par njih...anticipacija lopte na pas, na skok, na odbijanac...katastrofa...ili su ipak limitirani malkice, mislim, treba biti na zemlji. a ovi u koje sam vjerovao tosic, kacar, sulejmani..ni njih nije bas islo..jbg, skupilo se sve: los dan svima, sem golmanu , plus taktika koja je bila gora od one "nabi u kuruze" sa talijanima.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2009, 19:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Јбт тек сам сад сконто да имамо само једног нападача и он сједи на клупи...Шта је рећи???

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2009, 19:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Primarni cilj ne treba da bude plasman u polufinale nego da postignu gol... Neverovatno kako malo sansi i suteva u okvir gola, ali nije ni cudo sa onakvom postavom bez napadaca :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2009, 19:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

jadno, bijedno i kukavicki od prve do posljednje minute. prosto ne mogu da vjerujem kakvu ce generaciju krcmarevic potpuno da upropasti.

ne mogu da vjerujem da mi 80 minuta utakmice igramo bez napadaca. meni stvarno nije jasno kako je taj kreten ocekivao da cemo dati gol? jbt, igramo sa jednim igracem na njihovoj polovini, koji uz to nije izraziti napadac. kacar treba da igra nekog poluspica?! pa nije on leo mesi, majku mu j****. a i da jeste, ne moze sam. sta, treba od smiljanica i fejse ocekivati da budu organizatori igre? ili obradovica, sacuvaj me boze? ko kad bi sad antic postavio nemanju vidica kao poluspica i reko "pa sta hocete, covjek igra u mancesteru, nije do mene, ne igra u reprezentaciji kao u klubu".

ma sranje obicno. ipak je za utjehu sto vecina ovih igraca igra u dobrim klubovima gdje ih treniraju pismeni ljudi, pa ovaj neuspjeh nadam se nece uticati na njihove karijere. mislim, neuspjeh je ocigledan, ili treba neko da me ubijedi da cemo pobijediti svedsku, a bjelorusiji sansu nismo stvorili za 90 minuta (osim onog volsebnog trenutka kad je centralni bek pejcinovic izbio sam pred njihovog golmana i, gle cuda, nije dao gol...centralni bek, a nema golgeterski instinkt...mora da se krcmarevic cudom cudi). ustvari, u 180 minuta nismo stvorili sansu, osim iz dva prekida.

najgora i najcrnja stvar je sto nas se stvarno drugi boje i sto stvarno imamo jako dobre igrace za ovaj uzrast, i sto sve to, zbog tog sto su nam na klupi uvijek neki imbecili (cast izuzetku djukicu), ne znaci ama bas nista.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2009, 19:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Ово је катастрофална грешка тренера, да ли је то незнање или неки инат стварно не знам али играти двије утакмице без класично шпица то је срамота. Поента није да тај шпиц да го него да се усидри у шеснестерац и да одвлачи играче на себе, тако остаје простор за Сулејманија, Тошића, Качара... па дали би најмање три комада да је играо ову тактику. Што је најцрње у свему, умјесто у задњој утакмици да иде на бод он је то мало окренуо, овдје је изео бод а добиће Шведску, а што ми то невјероватно смрди на неку кладионичарску цаку :roll:

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2009, 19:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ja sam ovih dana zauzet drugim stvarima (čitaj: Kratkofilom), pa mi samo ukratko objasnite: Kad je sljedeća utakmica i imamo li ikakve šanse da prođemo dalje?

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2009, 20:05 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 00:00
Господин ушао у свлачионицу и наредио тактику "ко да гол, да му умре кева."

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2009, 20:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Daj sta odma pljujete,a ako pobedimo Svedjane u plasiramo se u polufinale opet cete dizati u nebesa :roll:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2009, 20:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
Daj sta odma pljujete,a ako pobedimo Svedjane u plasiramo se u polufinale opet cete dizati u nebesa :roll:

Ако, ако, ако... Швеђани су одлични, Италијани су се данас провукли опет.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2009, 20:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Nek' se i mi provučemo, ja zadovoljan. Na kraju najbolje prođu oni koji se provlače...

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2009, 20:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:

niko ne pljuje njih, svi pljujemo glupandera na klupi. igraci su odlicni, u to nema sumnje, ali bez trenera ne moze.

Citiraj:
Ja sam ovih dana zauzet drugim stvarima (čitaj: Kratkofilom), pa mi samo ukratko objasnite: Kad je sljedeća utakmica i imamo li ikakve šanse da prođemo dalje?

situacija je jednostavna. sljedecu utakmicu igramo protiv domacina prvenstva, svedske, treba da ih pobijedimo da bismo prosli dalje. inace, selektor nam forsira malo cudnu formaciju, otprilike to izgleda kao 4-3-2-1-0, dakle 4 u odbrani, 3 zadnja vezna, 2 u sredini i jedan poluspic. i nula napadaca. jedna posljedica toga je da smo u odbrani odlicni, druga da na dvije utakmice (osim iz dva prekida) nismo bili ni blizu da stvorimo ni polupriliku. realnije izgleda da slavija iz srpskog sarajeva pobijedi reprezentaciju brazila sa 24:0, nego da mi damo gol. a nerijeseno nam ne odgovara. sto znaci da smo donji.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2009, 21:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Milanko Djeric je napisao:

svi pljujemo glupandera na klupi

A ko ste vi uopste,neki veliki trenerski strucnjaci???Prestavite se molim vas lepo!!!Ne valja vam niko,cak ste i Anticu davali savete sta je trebao da uradi protiv Austrije,sada dajete savete Krcmarevicu.Blago zemlji Srbiji koliko trenerskih asova ima,alal vera majstori.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2009, 21:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
SIJUKS je napisao:
Milanko Djeric je napisao:
svi pljujemo glupandera na klupi

A ko ste vi uopste,neki veliki trenerski strucnjaci???Prestavite se molim vas lepo!!!Ne valja vam niko,cak ste i Anticu davali savete sta je trebao da uradi protiv Austrije,sada dajete savete Krcmarevicu.Blago zemlji Srbiji koliko trenerskih asova ima,alal vera majstori.

СИЈУКСЕ, молим те објасни ми зашто ти браниш лика који је упропаштава овакву генерацију??? Фаворитима првенства (ПОТПУНО ЗАСЛУЖЕНО) ставити "окове" тактиком дилетанта, па то је нечувено!
Ови момци су требали да играју ИЗРАЗИТО офанзивно СВАКУ утакмицу! Па са оваквим везним редом, БИЛО какав нападач би се надавао голова. Ако се ДОНЕКЛЕ могло прећи преко кукавичке тактике са Италијанима, ово вечерас не опраштам! Баш ме бриг аза те приче о милион тренера, за ово, једноставно знам да сам у праву 100%. (Вјеровато ће то и прави стручњаци потврдити)
Још једном користим прилику да му се посерем на лиценцу, стока сељачка!

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2009, 21:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:

aha...jel neophodno biti rafa benitez, pa da imas pravo da izjavis da je rezultat 0:0 u utakmici u kojoj ti treba pobjeda, i u kojoj igras protiv tima koji je slabiji od tebe (opsteprihvaceno misljenje) - los? i je li neophodno biti aleks ferguson pa da imas pravo da izjavis da je to sto na dvije utakmice nismo imali ni jednu smislenu akciju i ni jednu priliku koja nije bila iz prekida, mozebiti, posljedica toga sto u timu imamo samo jednog ofanzivnog veznog igraca i ni jednog pravog napadaca?
ja mozda nisam dovoljno strucan, ali me je moja uciteljica naucila da brojim, tako da mogu da izbrojim (iako nisam karlo anceloti) da smo mi na dvije utakmice dali nula golova, i da imamo dva boda. takodje, mogu da zakljucim (iako nisam josep gvardiola) da nam je sada potreba pobjeda protiv reprezentacije koja je bjelorusiju pobijedila sa 5:1, a uz to je i domacin. a, neka mi oprosti zoze murinjo sto mu se mijesam u zanat, to mi izgleda poprilicno tesko.

ah da, ako te nesto boli, i ljekar ti propise tablete, ti popijes te tablete i od toga te boli jos vise, odakle tebi pravo da smatras da te boli jos vise, kad nisi doktor?

meni je, licno, puna neka stvar ovih trenera, kao sto su jovica cvetkovic i krcmarevic, koji su potpuno operisani bilo kakvog osjecaja samokritike. i je** mi se za njihova objasnjenja kako to sve nije tako kako izgleda, kako su nasi porazi ustvari veliki uspjesi koji su posljedica odlicne igre (kao jovica protiv rusije), kako nam treba samo malo srece, kako igramo fantasticno (iako to rezultati ne pokazuju). ako vodis reprezentaciju koja vazi za jednog od favorita takmicenja, ako u dvije utakmice tvoja ekipa ne moze da stvori sansu, a kamoli da da gol - onda je, izvini, do tebe. i smatram se vrlo kompetentnim da to izjavim.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]