Citiraj:
A ko ste vi uopste,neki veliki trenerski strucnjaci???Prestavite se molim vas lepo!!!Ne valja vam niko,cak ste i Anticu davali savete sta je trebao da uradi protiv Austrije,sada dajete savete Krcmarevicu.Blago zemlji Srbiji koliko trenerskih asova ima,alal vera majstori.
aha...jel neophodno biti rafa benitez, pa da imas pravo da izjavis da je rezultat 0:0 u utakmici u kojoj ti treba pobjeda, i u kojoj igras protiv tima koji je slabiji od tebe (opsteprihvaceno misljenje) - los? i je li neophodno biti aleks ferguson pa da imas pravo da izjavis da je to sto na dvije utakmice nismo imali ni jednu smislenu akciju i ni jednu priliku koja nije bila iz prekida, mozebiti, posljedica toga sto u timu imamo samo jednog ofanzivnog veznog igraca i ni jednog pravog napadaca?
ja mozda nisam dovoljno strucan, ali me je moja uciteljica naucila da brojim, tako da mogu da izbrojim (iako nisam karlo anceloti) da smo mi na dvije utakmice dali nula golova, i da imamo dva boda. takodje, mogu da zakljucim (iako nisam josep gvardiola) da nam je sada potreba pobjeda protiv reprezentacije koja je bjelorusiju pobijedila sa 5:1, a uz to je i domacin. a, neka mi oprosti zoze murinjo sto mu se mijesam u zanat, to mi izgleda poprilicno tesko.
ah da, ako te nesto boli, i ljekar ti propise tablete, ti popijes te tablete i od toga te boli jos vise, odakle tebi pravo da smatras da te boli jos vise, kad nisi doktor?
meni je, licno, puna neka stvar ovih trenera, kao sto su jovica cvetkovic i krcmarevic, koji su potpuno operisani bilo kakvog osjecaja samokritike. i je** mi se za njihova objasnjenja kako to sve nije tako kako izgleda, kako su nasi porazi ustvari veliki uspjesi koji su posljedica odlicne igre (kao jovica protiv rusije), kako nam treba samo malo srece, kako igramo fantasticno (iako to rezultati ne pokazuju). ako vodis reprezentaciju koja vazi za jednog od favorita takmicenja, ako u dvije utakmice tvoja ekipa ne moze da stvori sansu, a kamoli da da gol - onda je, izvini, do tebe. i smatram se vrlo kompetentnim da to izjavim.