prasica je napisao:
Drago mi je da su moji postovi izazvali pažnju. To samo pokazuje da sam rekla/napisala nešto, oko čega ste se zamislili i imali potrebu da dalje prokomentarišete.
Tako da sam i komentar da se od muzike može živjeti navela provocirajući, i opet mi je drago da ste se i toga dočepali.
Iza nečeg stojim čvrsto. Podržavam svačiji rad (ne baš svačiji

), tako i vaš. Sve što sam rekla je bilo da vas potaknem na razmišljanje zašto uopšte to radite(pišete muziku) Jer iz vaših komentara o festivalu, dalo se zaključiti da vam je jedino bilo stalo do toga kako je ko glasao.
@Tiki:ako tebi muzika predstavlja materijalni oslonac u životu, ne moraš omalovažavati one (kao mene) za koje ona predstavlja duhovni oslonac.
Mislim da nije baš najsretniji vid komunikcije provociranje ljudi, i stajanje na "muku"! Ako već hoćeš da privučeš pažnju drugih ljudi, nemoj se ljutiti ali reci nešto što već ne znamo ili uradi nešto vrijedno pažnje, pa to podijeli sa nama. Nemoj, molim te suvišnim i nepotrebnim komentarima dizati tenziju kod ljudi. Niko to ne voli. Uostalom direktno si mi se obratilia i ja sam ti kulturno odgovorila.
Što se muzike tiče, ja sam poprilično svježa i nova, pa je besmisleno da na samom početku moj rad izgubi smisao, kako kažeš zbog rutine i svakodnevnice. Kako sam u jednom postu rekla, zahvaljujući nekim primjerima iz ovog grada naučila sam kakva NE TREBAM BITI.
Ja najbolje znam šta meni muzika znači, jer nisam nikad ni pomislila da se bavim nečim drugim, niti sam pomislila da ikada radim neku muziku zbog para, a svi znamo gdje se pare kote!!! A u tom leglu se ne želim nikad naći!!!
Dakle, u suštini tu para i nema, samo je čisti entuzijazam u pitanju, a ljudi kao ja obično moraju biti luđački zaljubljeni u to što rade, da bi to radili! Zato, nema potreba da nas prosvjetljuješ, znamo mi i sami, jer smo do sad sve i napravili sami! Bilo je teško, ali je slađe!
....mada ne vidim kakve veze ova priča ima sa temom. Samo nisam htjela ostati nedorečena...