banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 20:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 22 Maj 2007, 20:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
@prasica (ko bi sam sebi uopste dao ovakav nick - to se od pocetka pitam :lol: ) ---- sta smeta tebi da se ja ukljucim u diskusiju? :-?

ovde smo svi bome lijepo registrovani i mozemo pisati sta hocemo (dobro ne bas sve sto hocemo :D ) svidjelo se to tebi ili ne

iskreno, meni su tvoji postovi dosadni 8) toliko da mi ih se ne da citati :wink:

mislim, znamo se licno, nisam te dugo ni vidjela ni srela , nekad si mi se cinila kao bas ok osoba.... mozda bi uzivo djelovala i ti meni drugacije i ja tebi :wink: pozz tebi v. od m. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Maj 2007, 00:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
A tebe!!!!

Opusti se malo...

Ma znam ja i sama da sam dosadna.... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Maj 2007, 07:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2007, 11:41
prasica je napisao:

Drago mi je da su moji postovi izazvali pažnju. To samo pokazuje da sam rekla/napisala nešto, oko čega ste se zamislili i imali potrebu da dalje prokomentarišete.
Tako da sam i komentar da se od muzike može živjeti navela provocirajući, i opet mi je drago da ste se i toga dočepali.

Iza nečeg stojim čvrsto. Podržavam svačiji rad (ne baš svačiji :D ), tako i vaš. Sve što sam rekla je bilo da vas potaknem na razmišljanje zašto uopšte to radite(pišete muziku) Jer iz vaših komentara o festivalu, dalo se zaključiti da vam je jedino bilo stalo do toga kako je ko glasao.

@Tiki:ako tebi muzika predstavlja materijalni oslonac u životu, ne moraš omalovažavati one (kao mene) za koje ona predstavlja duhovni oslonac.

Mislim da nije baš najsretniji vid komunikcije provociranje ljudi, i stajanje na "muku"! Ako već hoćeš da privučeš pažnju drugih ljudi, nemoj se ljutiti ali reci nešto što već ne znamo ili uradi nešto vrijedno pažnje, pa to podijeli sa nama. Nemoj, molim te suvišnim i nepotrebnim komentarima dizati tenziju kod ljudi. Niko to ne voli. Uostalom direktno si mi se obratilia i ja sam ti kulturno odgovorila.

Što se muzike tiče, ja sam poprilično svježa i nova, pa je besmisleno da na samom početku moj rad izgubi smisao, kako kažeš zbog rutine i svakodnevnice. Kako sam u jednom postu rekla, zahvaljujući nekim primjerima iz ovog grada naučila sam kakva NE TREBAM BITI.
Ja najbolje znam šta meni muzika znači, jer nisam nikad ni pomislila da se bavim nečim drugim, niti sam pomislila da ikada radim neku muziku zbog para, a svi znamo gdje se pare kote!!! A u tom leglu se ne želim nikad naći!!!
Dakle, u suštini tu para i nema, samo je čisti entuzijazam u pitanju, a ljudi kao ja obično moraju biti luđački zaljubljeni u to što rade, da bi to radili! Zato, nema potreba da nas prosvjetljuješ, znamo mi i sami, jer smo do sad sve i napravili sami! Bilo je teško, ali je slađe!

....mada ne vidim kakve veze ova priča ima sa temom. Samo nisam htjela ostati nedorečena...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Maj 2007, 15:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2006, 21:46
Evo,nisam izdrzao!

http://forum.blic.net/viewtopic.php?t=28779

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Maj 2007, 22:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2007, 11:41
Nakon Đurđevdanskog festivala, slijedi Prvi aplauz.
Bože kakva nas tu sudbina čeka? :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Maj 2007, 23:44 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Mar 2007, 18:09
Da li neko zna gdje mogu skinuti pjesmu sa djurvdjedanskog festivala,ne znam koje je tacno godine bila a zove se Kad stane rat?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Maj 2007, 07:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 11:08
Možda je najbolje da se javiš Momi u studio na Oksigen radiju.
On je autor, pa bi je morao negdje i imati!

Pozdrav!

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Maj 2007, 10:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
uciteljica je napisao:
Da li neko zna gdje mogu skinuti pjesmu sa djurvdjedanskog festivala,ne znam koje je tacno godine bila a zove se Kad stane rat?

i snjegovi , moj ce tata meni doci ... kad stane rat ... tako nesto zar ne :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Maj 2007, 22:50 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Mar 2007, 18:09
jeste,jeste,bas tako ide,a pjesma je stvarno da se najezis,ok vidicu onda kod mome,jer imam dole kolege koji rade,thanks

Vrh

Tema posta: Re:
PostPoslato: 15 Jun 2009, 20:10 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 15 Jun 2009, 19:39
Tiki the Boyler je napisao:
Bane ima Vrapčiće.
I miran!
On je zatvorio Finansijsku Konstrukciju!

Pa baš je zatvorio, alal vera......i to mimo biletarnice......
http://www.kozarskadubica.net/blog/?p=307

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2010, 13:45 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 06 Avg 2010, 13:39
Vidim da je bila reč o pesmi "Kad stane rat...", već dugo je tražim i gotovo da na internetu nema nikakvih podataka. Jako mi je draga i doživljavam je jako lično, pa ako neko zna gde može da se skine - bila bih neizmerno zahvalna. Pozdrav!

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 00:01 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Jun 2010, 10:08
cvetak77 je napisao:
Vidim da je bila reč o pesmi "Kad stane rat...", već dugo je tražim i gotovo da na internetu nema nikakvih podataka. Jako mi je draga i doživljavam je jako lično, pa ako neko zna gde može da se skine - bila bih neizmerno zahvalna. Pozdrav!

Mozda da pogledash na njihovom sajtu ili tako neshto...Mada chisto sumnjam,jer samo stavljaju novije pjesme...Pogledacu malo pa cu da ti javim...:)

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 00:11 
Početnik
Početnik

Hmm evo pogledah malo i jedino shto sam nashla je ime i prezime onog ko je pjevao.Pjevao je Stefan Nikic i to je bila pobjednichka pjesma PRVOG Djurdjevdanskog festivala...Nema na YT,nema nigdje...Pozz :)

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 01:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Baš bih volio da čujem te pjesme sa prvih festivala.

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 13:50 
Početnik
Početnik

I ja isto...

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 21:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da li si ti stvarno Sara Spasojević, jedna od pobjednica Đurđevdanskog festivala?

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2010, 12:56 
Početnik
Početnik

filozof sa vrbasa je napisao:
Da li si ti stvarno Sara Spasojević, jedna od pobjednica Đurđevdanskog festivala?

Aham :) Vidim pratish (ili pratite,nzm godishte :D ) to :)

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2010, 14:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Stariji sam od tebe 10 godina, ali ne moraš me persirati. :) Za vrijeme rata i nekoliko godina poslije pratio sam ga u potpunosti, kako starim odslušam samo pobjednika. Moj san je bio da budem u horu tog festivala, jer se nekada redovno raspisivao konkurs, a ja sam već pjevao u školskom horu, međutim nisam bio u mogućnosti.

Sa druge strane bolje je tako, jer sada vaši glasovi mogu doći do punog izražaja i može se osjetiti ta pozitivna energija u vama, a da ne spominjem današnju tehničku opremljenost i scenografiju. Tvoja pjesma je lijepa i imaš jako lijep glas.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2010, 15:02 
Početnik
Početnik

filozof sa vrbasa je napisao:
Stariji sam od tebe 10 godina, ali ne moraš me persirati. :) Za vrijeme rata i nekoliko godina poslije pratio sam ga u potpunosti, kako starim odslušam samo pobjednika. Moj san je bio da budem u horu tog festivala, jer se nekada redovno raspisivao konkurs, a ja sam već pjevao u školskom horu, međutim nisam bio u mogućnosti.

Sa druge strane bolje je tako, jer sada vaši glasovi mogu doći do punog izražaja i može se osjetiti ta pozitivna energija u vama, a da ne spominjem današnju tehničku opremljenost i scenografiju. Tvoja pjesma je lijepa i imaš jako lijep glas.

Dobar je festival,mada shto se mene tiche ja bih napravila par izmjena,ali to manje vishe :)
A shto se tice pjesme i glasa,hvala...Glas je sada mnoogooo drugachiji zbog godina koje sam imala tada i sad i naravno mutiranja (koje josh traje,zbog koga stalno zvuchim smijeshno :D ) Eto tako :) Koliko ja znam sada nema nikakvog konkursa za hor i one pratece... :) Pozz :)

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2010, 15:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da li si još u muzičkim vodama ili sada imaš druge interese?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]