OK ohladio sam se.. mislim, pisao sam u afektu i neke stvari sam sigurno olako previdio..
@Gocias
potpuno si u pravu u vezi price sa kartonima.
ali ostajem pri stavu da onakvu ocajnu igru ne mogu opravdati nikakve klimatski, fizioloski i dr uticaji. Iako nisu pokazali ni promil zelje za igrom, (Krasiceva 2-3 prodora i 2 prekida: Jankoviceva stativa i Vidicev udarac glavom je sve) morali su da se potrude zbog onolikog broja ljudi koji su dosli da ih vide na djelu bar na minornih 5min. Prosto, jos uvijek ne mogu da vjerujem kakvu sam utakmicu gledao i takav pad "igre" (ako je uopste)... To mi izaziva gorusicu...i strah da smo jos uvijek tako blizu stanju da se opet premetnemo u mracni vilajet..

..tako malo treba da se razbije koncepcija koju smo, da kazem, stekli do sad.
U vezi Anticevih izjava samo da dodam:-smatram da bi trebao profesion. (zdravorezonski) da istupa pred javnost (rad i zasluge ostavljam po strani i ne sporim nimalo) i izbjegava rijeci kao sto su "sparina", "prevazisli sebe" u ovak. momentima, vrlo blisko me asociraju na jezik prethodnika. Uvjerenja sam da je potrebno i u tom domenu da napravi distancu u odnosu na njih. Naravno, druga stvar, na koji nacin se odnosi prema njima samima i sta govori u svlacionici, je apsolutno intaktna.
Misimovic bi nam sigurno veoma znacio.. koga nema bez njega se mora.
Ocekujem Gojka od 1min. na mjestu Stankovica u srijedu i napokon bih zelio da steknem uvid u vezu Kacar-Pante.. Nadam se da ce ovom drugom sluziti za motiv, bez obzira na izjavu koju je danas dao. Posle svih njegovih "ping-pongova" potpuno me je razuvjerio u svoju ulogu u timu.
Ipak nemam snage da ih gledam.
@lubax
patriotizam je intimna kategorija svakog ponaosob na nacin kako ga samo on licno dozivljava.. Uvjerenja sam da jos uvijek u foteljama nac. saveza leskari tma korump. diletanata koji su upropastavali nac. tim i same odnose u reprez. medju igracima i njihov licni prema dresu.. kao sto je slucaj i sa CZom, pa i sa Partizanom.. (mijenjati ljude u savezu i njihov odnos prema igracima, njegovati prisnije kontakte, restruktuirati dosad. arhaicnu praksu, protokole i retoriku (ostalih jos iz vremena SFRJ

) vise profesionalizma... Na taj nacin se mijenja i odnos igraca prema dresu. "Kuca fudbala" je sjajna zamisao u tom pravcu..) Ovo nije tema, pa cu da zavrsim ovde. Otuda za sad, izostaje moja puna podrska njihovim odlukama i timu na nacin kakvim ga kroje..
Ipak ucine ponekad i pravu stvar (i to ih opet nadalje odrzava na pozicijama na kojima su

)
Vijest sa angazovanjem Radomira sam docekao sa odusevljenjem, u trenucima kad sam je prvi put cuo. Nije me iznevjerio do sad. Vjerujem u Anticevu misiju i individualnost i stoga emotivno duboko dozivljavam ove nastupe..
U vezi kazne:-Strepim da pored olaksanja dzepova ne bude nesto jos gore: Srbija-France pred praznim tribinama.. Nadam se najboljem mogucem.
Srecno!