banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 21:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Jun 2009, 13:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
live je napisao:
SIJUKS je napisao:
Kao sto ranije rekoh igru treba zaboraviti a ono sto je najvaznije jesu 3 boda,sada nam preostaje da rutinski odradimo posao protiv Farana i onda mirno u septembru docekamo Francuze gde bi nam najverovatnije odgovarao i neresan rezultat.
Naravno uz kasnije pobjede protiv Litvanije i Rumunije.
P.S.neka Francuza u baražu,trebaju mi zbog komšiluka :lol:

Ни зато се не требаш сикирати. Неће тамо ни бити комшилука... :wink:

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2009, 14:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Francuzi: Ne igramo, ako budete zviždali „Marseljezi"!

Francuska fudbalska federacija zapretila je da će njeni igrači napustiti teren ukoliko se u Beogradu bude zviždalo njihovoj himni! Duel između Srbije i Francuske na programu je 9. septembra na „Marakani", a, kako saznaje Press, iz Pariza je na adresu Fudbalskog saveza Srbije upućen dopis u kojem se upozorava da nepoštovanje „Marseljeze" neće biti tolerisano!

Subotnji meč sa Austrijom bio je dokaz da dobar deo naših navijača i dalje nema najosnovniju kulturu jer se od zviždanja nije čuo ni jedan jedini takt gostujuće himne. Ovaj prostački trend srpskih navijača, nažalost, ponavlja se iz utakmice u utakmicu uprkos stalnim apelima zvaničnika FSS.

- Francuzi su svesni da naši navijači imaju tu prostačku naviku da zvižde gostujućoj himni, što je nažalost potvrđeno i protiv Austrije. Međutim, za razliku od Austrijanaca, Francuzi nemaju nameru da trpe da neko zviždi njihovoj nacionalnoj himni. Oni su zbog toga poslali dopis Fudbalskom savezu Srbije u kome se, između ostalog, kaže da oni svoju „Marseljezu" smatraju „ultimativnim simbolom slobode" i da će se, ukoliko publika tokom intoniranja himne bude zviždala, njihova ekipa povući s terena - kaže izvor Presa.

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Zoran Laković izjavio je za Press da u našu kuću fudbala zasad još nije stigao dopis Francuske fudbalske federacije. Laković je, međutim, priznao da je zviždanje protivničkim himnama problem koji je neophodno rešiti.

- Nismo dobili nikakav dopis od Francuza, ali mi je poznat njihov stav o nacionalnoj himni jer su imali sličnih slučajeva i ranije. Zviždanje himni je problem koji mi već neko vreme pokušavamo da rešimo. Konkretno, mesec dana pre utakmice sa Austrijom mi smo krenuli sa emitovanjem spotova u kojima pozivamo navijače da fer i sportski podržavaju naš nacionalni tim. Imali smo i poruke Dejana Stankovića, Nemanje Vidića i Ivana Obradovića sa sličnom tematikom - rekao je Laković.

Protiv Francuza bez publike?

Pored problema na tribinama, FSS će se najverovatnije ponovo suočiti s kaznom Svetske fudbalske federacije zbog divljanja navijača. Srpski fanovi pola sata pre meča sukobili su se sa Austrijancima, koji su bili u „kavezu" na istočnoj tribini, a bilo je i ubacivanja baklji u teren. Poslednji put kad se tako nešto dogodilo, u utakmici protiv Bosne u kvalifikacijama za SP 2006, naš nacionalni tim kažnjen je igranjem jedne utakmice pred praznim tribinama. Laković nije mogao da kaže da li postoji mogućnost da i Francuze 9. septembra dočekamo bez publike.

- Sigurno da je delegat notirao sve incidente i da će se FIFA baviti time. Ne znam kakva nas kazna očekuje.

Prvi operativac naše kuće fudbala poručuje da je ovaj problem ipak suviše veliki da bi FSS mogao sam da ga reši.

- Predstoji nam Evropsko prvenstvo za mlade u Švedskoj i očekujemo da će tamo biti dosta naših ljudi. Zbog toga, ali i zbog utakmice s Francuskom intenziviraćemo kampanju edukovanja navijača. Ali, tu nam je potrebna pomoć, pre svih medija - istakao je Laković.

Inače, ovo nije prvi put da Francuzi negoduju zbog nepoštovanja „Marseljeze". Francuskoj himni u prethodnih nekoliko godina zviždali su španski i italijanski navijači, ali ipak najdrastičniji slučaj dogodio se u oktobru prošle godine na prijateljskoj utakmici protiv Tunisa u Parizu. Tom meču prisustvovalo je 15.000 gostujućih navijača, koji su glasno zviždali francuskoj himni. Na to je reagovao i premijer Fransoa Filon.

- Zviždanje himni znak je nepoštovanja prema celom narodu. To je bila velika uvreda za Francusku, a onima koji zvižde himni jedne zemlje trebalo bi zabraniti odlazak na utakmice - rekao je premijer Filon.

Koji smecari... :angry4:

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2009, 14:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
bigman je napisao:
live je napisao:
SIJUKS je napisao:
Kao sto ranije rekoh igru treba zaboraviti a ono sto je najvaznije jesu 3 boda,sada nam preostaje da rutinski odradimo posao protiv Farana i onda mirno u septembru docekamo Francuze gde bi nam najverovatnije odgovarao i neresan rezultat.
Naravno uz kasnije pobjede protiv Litvanije i Rumunije.
P.S.neka Francuza u baražu,trebaju mi zbog komšiluka :lol:

Ни зато се не требаш сикирати. Неће тамо ни бити комшилука... :wink:
Bez qrac :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2009, 16:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
WinstonWolfe je napisao:
live je napisao:
Hertzog je napisao:
Ne vidim cemu briga, pa i kad lose igramo mi pobedinom, opomena treba biti ali ovo nije nista cudno. Svakom se moze desiti los dan, ali mi i tada ne gubimo
Italijanima je svaki dan loš pa opet par puta uzeše SP :lol: .Da bog da nam svaki dan bio ovako loš a mi dobijali sa po 1:0 :D

italijani su na SP-u igrali jako dobar fudbal, nije bilo klasicno njihovo provlacenje, mozda protiv australije.
a nasoj reprezentaciji fali samo jedan igrac koji zna da sacuva loptu i da smiri igru, da malo poveze redove kad ne ide i kad je protivnik u naletu. nesto kao pirlo, samo sto mi tog nemamo ni u naznakama.

Imali smo ga!!! Ali je jedno prilikom neki strasni strucnjak na celu mlade reprezentacije rekao Misimovicu da je debeo i arogantan i da nikad vise nece igrati za reprezentaciju, ovaj se raspizidio i sad nosi igru BIH....

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2009, 17:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
А туге што Мисимовић не игра :roll:
Никад се игра једне репрезентације не може засновати на једном играчу, ми имамо прегршт сјајних фудбалера а што је најбоље многи су млади и нису само за овај циклус квалификација него од њих можемо чекивати сјајне наступе у будућности. Узмите за примјер репрезентацију Португала која има најбољег играча на свијету(званично) па се он најмање примјети у игри...

За мича: Када већ хоћеш да износиш критички став према тиму, мораш да познајеш фудбалску слику наше репрезентације и "мале" цаке, као напримјер то што говориш за картоне. По правилу играчи не смију добијати намјерно други жути да би паузирали следећи меч, у нашем случају сигуран сам да је Станковић добио намјерно картон да би паузиро против Фарана а због тога ће бити чист тако да му неће прјетити суспензија пред Французе, требам ли писати да нам је то најважнија утакмица у групи, исто тако је са Јанковићем. Долази нам најтежи дио квалификација, само завршница коју требамо одрадити максимално сконцентрисано и са доста калкулисања.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2009, 20:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
FIFA: Srbiji sledi oštra kazna

Incidenti koji su se dogodili na „Marakani" pre početka utakmice između Srbije i Austrije skupo će koštati Fudbalski savez Srbije.

Da nas čekaju posledice, i to žestoke, potvrdio je u razgovoru za "Večernje Novosti" predsednik Disciplinske komisije FIFA, švajcarski advokat Marsel Matije.

- Gledao sam na drugom programu austrijske televizije kako vaši navijači bacaju baklje u igralište i na goste iz Austrije. Ali, pre bilo kakve odluke, sačekaću da dobro prostudiram izveštaje delegata u sudija.

Već sada je jasno da Srbiju očekuje kazna.

- I to oštra - potvrđuje Matije. - I neće samo Srbi biti na tapetu, već i još neke zemlje bivše Jugoslavije. Smatrali smo da će srpski Savez, zajedno sa policijom, dobro organizovati meč sa Austrijom. Ali, ispostavilo se da je huliganskih ispada bilo i pre utakmice, ispred stadiona, a zatim i na samoj „Marakani". Ipak, moram da kažem da odluku ne donosim ja lično, već Disciplinska komisija FIFA kojom predsedavam - zaključio je Matije.

Po svemu sudeći, FS Srbije mora da se spremi na novu novčanu kaznu koja neće biti mala.

Evo gaaa, nisam ni sumljao u njih. FIFA=UEFA=MAFIOSI

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2009, 00:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
OK ohladio sam se.. mislim, pisao sam u afektu i neke stvari sam sigurno olako previdio..

@Gocias
potpuno si u pravu u vezi price sa kartonima.

ali ostajem pri stavu da onakvu ocajnu igru ne mogu opravdati nikakve klimatski, fizioloski i dr uticaji. Iako nisu pokazali ni promil zelje za igrom, (Krasiceva 2-3 prodora i 2 prekida: Jankoviceva stativa i Vidicev udarac glavom je sve) morali su da se potrude zbog onolikog broja ljudi koji su dosli da ih vide na djelu bar na minornih 5min. Prosto, jos uvijek ne mogu da vjerujem kakvu sam utakmicu gledao i takav pad "igre" (ako je uopste)... To mi izaziva gorusicu...i strah da smo jos uvijek tako blizu stanju da se opet premetnemo u mracni vilajet.. :confused1: ..tako malo treba da se razbije koncepcija koju smo, da kazem, stekli do sad.

U vezi Anticevih izjava samo da dodam:-smatram da bi trebao profesion. (zdravorezonski) da istupa pred javnost (rad i zasluge ostavljam po strani i ne sporim nimalo) i izbjegava rijeci kao sto su "sparina", "prevazisli sebe" u ovak. momentima, vrlo blisko me asociraju na jezik prethodnika. Uvjerenja sam da je potrebno i u tom domenu da napravi distancu u odnosu na njih. Naravno, druga stvar, na koji nacin se odnosi prema njima samima i sta govori u svlacionici, je apsolutno intaktna.

Misimovic bi nam sigurno veoma znacio.. koga nema bez njega se mora.
Ocekujem Gojka od 1min. na mjestu Stankovica u srijedu i napokon bih zelio da steknem uvid u vezu Kacar-Pante.. Nadam se da ce ovom drugom sluziti za motiv, bez obzira na izjavu koju je danas dao. Posle svih njegovih "ping-pongova" potpuno me je razuvjerio u svoju ulogu u timu.
Ipak nemam snage da ih gledam.
@lubax
patriotizam je intimna kategorija svakog ponaosob na nacin kako ga samo on licno dozivljava.. Uvjerenja sam da jos uvijek u foteljama nac. saveza leskari tma korump. diletanata koji su upropastavali nac. tim i same odnose u reprez. medju igracima i njihov licni prema dresu.. kao sto je slucaj i sa CZom, pa i sa Partizanom.. (mijenjati ljude u savezu i njihov odnos prema igracima, njegovati prisnije kontakte, restruktuirati dosad. arhaicnu praksu, protokole i retoriku (ostalih jos iz vremena SFRJ :o ) vise profesionalizma... Na taj nacin se mijenja i odnos igraca prema dresu. "Kuca fudbala" je sjajna zamisao u tom pravcu..) Ovo nije tema, pa cu da zavrsim ovde. Otuda za sad, izostaje moja puna podrska njihovim odlukama i timu na nacin kakvim ga kroje..
Ipak ucine ponekad i pravu stvar (i to ih opet nadalje odrzava na pozicijama na kojima su :x )
Vijest sa angazovanjem Radomira sam docekao sa odusevljenjem, u trenucima kad sam je prvi put cuo. Nije me iznevjerio do sad. Vjerujem u Anticevu misiju i individualnost i stoga emotivno duboko dozivljavam ove nastupe..

U vezi kazne:-Strepim da pored olaksanja dzepova ne bude nesto jos gore: Srbija-France pred praznim tribinama.. Nadam se najboljem mogucem.

Srecno! :wink:

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2009, 01:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
o zvizdanju:
Spoiler:
Zviždanje himni je odraz (ne)vaspitanja onog ko to čini i oko toga nema polemike. Mi smo tu disciplinu unapredili, pa smo dugo zviždali i svojoj. Još jedan dobar način da zbunimo svet koji nas i bez toga ne razume baš najbolje. Ipak zviždanje himni protivnika nije samo naš specijalitet.

Neću ovom prilikom navoditi primere iz komšiluka (naročito iz bivših YU republika), jer je to mentalitet i nivo kulture koji je sličan našem. Navešću primer "sveta" i "zapadne kulture" koji nam često u ponašanju stoje kao svetionik, koji nam određuje pravac ponašanja i na osnovu kog pravimo razliku između "kulturnog" i "nekulturnog" ponašanja. Bilo je to 2008. godine na otvaranju velelepnog stadiona "Ernst Hapel" u Beču. Igrale su reprezentacije Austrije i Nemačke. Prijateljska utakmica, prohladno veče, pun stadion i , pre samomog početka utakmice, šok za grupicu novinara sa Balkana. Od Austrijiskih zvižduka nismo mogli da čujemo Nemačku himnu. Zviždali su svi osim nas i par stotina Nemaca na severnoj strani stadiona. Kolega iz Hrvatske me je samo pogledao i rekao: "Znači , ovome težimo?"

Nikome, posle te utakmice, nije palo na pamet da priča o tome. Naredni protivnici Austrijanaca nisu pretili da će, ukoliko se bude zviždalo njihovoj himni, napustiti stadion. Pričalo se samo o fudbalu (pobedili su Nemci).

Ne želim ovom pričom da aboliram naše zviždače. Ne želim da opravdam zviždanje. Želim da kažem da taj isti "svet" ima drugačiji kriterijum prema našem i prema svom nevaspitanju. Zato Francuzi sada mogu da upozoravaju i prete da nepoštovanje „Marseljeze" neće biti tolerisano! Može im se.

I nije to prvi put da nam se događaju slične stvari. Slične pretnje bile su upućene iz Istambula pred utakmicu kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i Fenerbahčea. Uoči prvog duela navijači crno-belih su upozoreni da će i najmanji incident, a pogotovo podrška haškom optuženiku Radovanu Karadžiću automatski povući drastične sankcije. Grobari su, međutim, bodrili svoj klub bez ijedne mrlje. Uoči revanš meča sa Partizanom, navijači Fenerbahčea su kamenovali autobus sa novinarima i prijateljima kluba iz Beograda, da bi tokom meča uzvikivali: "Kosovo, Kosovo" i isticali albanske zastave. Da li je zbog toga Fenerbahče bio kažnjen?

I taj tretman važi , uglavnom , za ceo Balkan. Kada navijači Linfilda u Severnoj Irskoj na utakmici protiv Dinama iz Zagreba vređaju na rasnoj osnovi tamnopute igrače gostujućeg tima i uzvikuju "Srbija, Srbija", onda tu nema politike? Irci ne treba da budu kažnjeni?

Ovakvih primera ima mnogo. Nema našeg kluba koji je igrao u Evropi a da nije imao neko neprijatno iskustvo.

I šta sad, pitate se. Pa ništa. Treba da budemo svesni činjenice da imamo drugačiji tretman od drugih i da se ponašamo u skladu sa njom. Treba da budemo kulturniji od "kulturnih po definiciji" i da im ne damo priliku da nam ponovo pokazuju da su moćniji i uticajniji. Posle toga će nam i pobede biti slađe.

Vidimo se 9. septembra na Zvezdinom stadionu!

neko negdje fino naglasi: "...istrpili smo bombardovanje, zasto ne bi mogli i oni da istrpe nepostovanje Marseljeze..."

Ne zvizdim! A i zbog Platinia, ne bih se odvazio ni kad bih zelio..

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2009, 01:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2001, 01:00
Michigenac je napisao:
.. Uvjerenja sam da jos uvijek u foteljama nac. saveza leskari tma korump. diletanata koji su upropastavali nac. tim i same odnose u reprez. medju igracima i njihov licni prema dresu.. kao sto je slucaj i sa CZom, pa i sa Partizanom..

..Otuda za sad, izostaje moja puna podrska njihovim odlukama i timu na nacin kakvim ga kroje..

slazem se, sa prvim dijelom, to se uopste ne dovodi u pitanje, samo ne podrzavamo mi ovde glavonje u foteljama, vec reprezentaciju Srbije..dakle, ako u foteljama sjede kreteni koji vuku lose poteze (a vuku), neces zbog toga okrenuti ledja reprezentaciji...ako par igraca, ili ajde pola tima, odigra lose ili bez zelje, OPET, neces okrenuti ledja (pogotovo ako se to desi u JEDNOJ utakmici)! Sama institucija reprezentacije i njen znacaj je iznad svih tih glavonja u foteljama, pa iznad i svih igraca, svi oni dodju, odu, ostave ili ne ostave trag.... kritikovati -DA, pozitivna kritika je uvijek dobrodosla, i ne treba ih dizati u nebesa, pa da opet bude ona ''ko visoko leti...''...samo opet, postoji razlika izmedju kritike i PLJUVANJA :wink:

pogledaj npr rep. Engleske...kakve igrace imaju, i to ne samo sad, vec godinama unazad!! kakva finansijska sredstva, mocan savez, uslove itd itd...a sta su to konkretno napravili u zadnjiiiiiiih...ma uopste, od kad pratis fudbal???? a opet, i pored sve kritike, 'javnih lincheva' pojedinih igraca, izmjena rukovodstva.. - jedno se NIKAD nije promjenilo - PODRSKA NACIONALNOM TIMU!!
to je engleski ponos, koliko god ovi da lose odigraju, uvijek ce znati da ce imati podrsku!

..i zato mi je bilo neopisivo osjecanje kad sam cuo kako 50000 ljudi pjeva Boze Pravde u jednom glasu, konacno, nakon toliko godina, zvizdanja nasim himnama, nedorecenog identiteta itd.. i zato ce imati moju podrsku, makar se i ne plasirali u J.Afriku!

Warren Buffett

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2009, 12:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Citiraj:
Imali smo ga!!! Ali je jedno prilikom neki strasni strucnjak na celu mlade reprezentacije rekao Misimovicu da je debeo i arogantan i da nikad vise nece igrati za reprezentaciju, ovaj se raspizidio i sad nosi igru BIH....

Та пичкетина и не заслужује да игра за Србију.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2009, 13:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Ја сам изузетно задовољан радом ФСС, самим тих због успјеха репрезентацији који је дошао ангажовањем правог тренера, многобројним акцијама промоције фудбала, саме куће фудбала која је у изградњи и сл. Злобници ће рећи "они гробари" на челу савеза, али ја скидам капу људима који су убједљиво урадили највише за репрезентацију и култ тима од ко зна које године. Дуго нисмо овако бројали дане до следеће утакмице то морате признати. Што ме посебно радује сарадња ФСС и ФСРС је на изузетно високом нивоу, највећем у историји тако да дјечаци из Српске редовно иду на турнире у Србији и наступају као репрезентација РС. Што ме посебно радује активан рад из матичног савеза на територији Српске и праћење талената у категоријама пионира и кадета. Као резултат тога јесте добијање држављанства и упућивање талентоване дјеце на кампове Партизана и Војводине. А посље најталентованији имају прилику да бране боје наше земље у тим млађим категоријама, што чини предуслов да у будућности гледамо неке друге Коромане, Крстајиће, Кузмановиће, Суботиће итд.

Не знам колико сте упознати са једном врло занимљивом причом о одлуци Суботића да наступа за нашу земљу.
Највећу улогу су заправо одиграли људи из ФСРС који су први ступили у контакт са његовом породицом и директно преговарали о одабиру репрезентације. Тако су практично све завршили "наши" а на ФСС је било само да припреми документацију, ово је једном приликом изјавио и отац Суботића који је у први мах мислио да га зову за наступ у БиХ репрезентацију. Када је готово сав посао био одрађен јавио се и ФСБиХ који је покушао да врбује Суботића директно преко тренера Блежавића али га је овај културно одбио. Тако да се ова прича завршила срећно односно као шлаг на торту, док је другима овакав развој догађаја био со на рану :wink:

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2009, 18:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Meni se lično sviđa način na koji Antić vodi selekciju, ali niti pišem neke pretjerane hvalospjeve, niti se iskenjavam, kad odigraju loše, kao što je bio slučaj u subotu. Jednostavno, svako ima pravo na lošu utakmicu i pravi pokazatelj snage će, po meni, biti duel sa Francuskom u Beogradu.
Prvi duel u Parizu mi se nije svidio, jer je tada reprezentacija igrala uplašeno, sa previše respekta i izgubila je od, nikad gorih Francuza. Ako ih sada u Beogradu ne dobiju, nakon uvjerljivih predstava u prethodnih nekoliko utakmica, onda je to već problem...

Uglavnom, nema nekog razloga za ispišavanje, nakon loše predstave protiv Austrije, isto kao što nema ni potrebe za nekim uzdizanjem u nebesa.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2009, 15:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Ma ja kontam lika,iskreno.To mu je i potrebno u njegovoj fudbalskoj karijeri jer mu cijena skace bez obzira koliko je losa reprezentacija za koju doticni igra.Znaci cist biznis.To znam jer sam pricao sa pojedinim kosarkaskim reprezentativcima iz RS.
A srce je tamo gdje jeste i to samo on zna.Mozda BiH mozda Srbija.Uostalom,lik je totalno nebitan jer (konacno) imamo zaista dobar tim i bez ex-Yu republika.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2009, 15:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Ma to stoji,ali ja sam mislio na ovo prvo. :wink:

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2009, 18:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2001, 01:00
urbana_extravaganca je napisao:
Flavoure-Flave je napisao:
Ma ja kontam lika,iskreno.To mu je i potrebno u njegovoj fudbalskoj karijeri jer mu cijena skace bez obzira koliko je losa reprezentacija za koju doticni igra.Znaci cist biznis.To znam jer sam pricao sa pojedinim kosarkaskim reprezentativcima iz RS.
A srce je tamo gdje jeste i to samo on zna.Mozda BiH mozda Srbija.Uostalom,lik je totalno nebitan jer (konacno) imamo zaista dobar tim i bez ex-Yu republika.

Најмањи проблем у целој тој причи је играње за БиХ. Играли су и други (Малетић, Бајић...). Проблем је у томе што је он од када је ишутиран из репрезентације (тада) СЦГ одједном постао бошњачки патриота. Босна му је све, то је његова земља, он је поносни Босанац итд. Е због је пичкетина и као што лајв рече не знам како га није срамота доћи кући.

al jebiga, doslovno je išutiran! u fazonu: za njega mjesta u reprezentaciji nema! pa i ja bi se smorio...mislim, dobro, to što se sad prodaje ko bosanski patriota je ljigavo, al biznis goli, šta'š!

Warren Buffett

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2009, 19:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Auuuu kakva sansa za indijance

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2009, 19:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
jesmo to imali sansu?

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2009, 20:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Bez obzira sto vodimo,prvo poluvreme katastrofa,Subotic opet kiksa,dovoljno je reci da su Farani imali bolje i vise sansi za go od nas,odbrana suplja ko Svajcarski sir,sredine nigde,napad jalov :( Nadam se da ce Antic u drugom pol nesto menjati.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2009, 20:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Ebote, protiv Farana kao protiv Francuza.

A nekad smo popravljali gol razliku sa Faranima. :angry3:

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2009, 20:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Jedva. Igramo ko BSK, na silu! Ocekujem Lazovica umjesto Pantelica.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]