ovako, malo sam se ohladio (bar mislim

)... ali ostajem pri stavu da su organizator i relizator (Dejo i Pante) najvece rupe i drago mi je da je ovaj prvi popio parni zuti pa nece putovati na ostrva sled. dana. Sad kad trezvenije razmislim, mislim da je namjerno to ucinio da bi ostao na provodu u BGu... Sad se prisjetim izjave: "Ne bih ni igrao fudbal ako bi se uplasio tamo jedne Austrije!"-Ma sta kazes!?

volio bih kad bi ostao dosljedan toga poslije onog sinoc.. ako ne, ono bar da se pomjeri malo ustranu
i dozvoli Gojku..
Citam izjave nekih koji kazu da je bio los u organiz. igre ali eto sjajan u defanzivi, trudio se i ne mogu da vjerujem.. trcao je za loptom koju bi mu prethodno odmah uzeli ispred nogu, da li je to mjera za odlicnu odbranu?
"Dobar si onoliko koliko ti protivnik dozvoli"-i to je vrijedilo sinoc za odnos Austrije (i njihovu "opasnost") prema nama
Sramota za jednog Interovog centarfora da si dopusti da mu krila budu nosioci igre na reprezent. nivou.
Bio je dobar u repki dok je imao ucitelja pored sebe i pekao "zanat", ali karakter za "vodju" apsolutno nema..
Nevjerovatno: od 15 do 30 min. lopta je samo 2x presla centar sa nase strane i ubrzo posle toga vracena na istu..
Pante-"frizer"

Vise je poklonio paznju sopstvenom look-u nego pogledu u pravcu lopte. jos nisam vidio da se lopta tako "odbija" od nekog i najljepse pocesljan na izlazu na teren u drugoj polovini..

Lopta je isla samo prema ovom gore i smatram to mozda kao glavnim razlogom Lazoviceve "nevidljivosti"..
Lukovic umjesto Subotica za sad.. pruziti priliku i Kolarovu
Ocekujem od Kacara taj neophodni "trn" kroz sredinu..
I Jankovica testirati za cijelih 90min (nazalost i on sa parnim zutim za sled. mec

)
A volio bih vidjeti i Laneta u tandemu sa Zigom.
Da sam na Anticevom mjestu zatvorio bih ih u jedan karantin do utorka (ukljucujuci i "vodju" iako je momentano "slobodan") i pustao samo snimak od sinoc..
a i ne mogu da svarim izjave od sinoc: -"Bilo je sparno" (nisu se aklimatizovali na sopstvenom terenu!

) "ali su momci prevazisli sebe".
Ovo je ono sto smatram pod rezonovanjem kao "nezrelim" (izvinjavam se svima koji misle da sam u ovom cinu sad dirnuo u "bozanstvo") .. Pokusacu da budem banalan:-zar, pa, uslovi nisu isti za sve?

Pod kojim uslovima ce da se igra u Africi?!
Nimalo ne pokusavam da diskreditujem njegove odluke, rad, zasluge,rezultate i umijece, ali najiskrenije, poslije svega ocekivao sam ozbiljnije rijeci sa njegove strane. Nadam se i vjerujem da ce izvuci pouke iz ovog sinoc.
I kad uzmemo sve u obzir: pritisak javnosti, zamor igraca, "sparinu", event. privatne probleme, zaista nisam ocekivao
onakvo ocajno izdanje sinoc.. Zelje za igrom ni u pokusaju
Mozda je mana (poslije svega iznesenog) sto nisam bio na stadionu sinoc.. i sto mnogo vise ocekujem od ove ekipe..
Kad je Hidink mogao od prosjecne Rusije da nacini tim koji igra dopadljivo i vezano, zasto ne bi Antic mogao isto?
Izjave poput: "mozemo kao i Italija" i sl.-su izjave slabosti i gubitnicke.
Evo opet cu da budem garava ovca, izvolite...
@Milenko
podrzavam da su momci stekli kredita i da im se moze oprostiti, ali ono sto zelim najzad da vidim je fino organiz. igra gdje bih mogao u nekoj mjeri da uzivam u pogledu.. utakmica sa faranima, odmor, i onda su opet skupa i ima sasvim dovoljno vremena da se stvori jedan uigran tim do pocetka klupskih obaveza i utakmice sa Francuzima u septembru.. Posle toga slijedi moja konacna odluka da li cu ubuduce gledati nacionalni tim.
@Gocias
Hvala na podrsci u dozvolj. mjeri..
Tacno:-nema mjesta kalkulacijama sa drugim mjestom, dodje li do toga, budemo li igrali baraz, BARAZ=DOVIDJENJA
opet jezik!

Prije ce bit da Bosna osigura direktan plasman u juznu afriku..