banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 00:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Jun 2009, 08:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Mar 2008, 09:38
Dobro je proslo sreca ih je spasila par puta ali 3 boda su 3 boda 8) 8) 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2009, 08:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Antić: "Pobeda bez tečne igre"

Selektor reprezentacije Srbije Radomir Antić izjavio je da je zadovoljan pobedom nad Austrijom i rekao da tim nije igrao tečno zbog imperativa pobede.

"Zadovoljan sam pobedom. Uslovi su bili teški, bilo je sparno. Ovo je lepa pobeda, iako igra nije bila tečna jer nas je imperativ pobede sputavao u određenim trenucima", rekao je Antić.

Srbija se odvojila na prvom mestu tabele, a Austrija je imala samo teoretske šanse da se plasira na Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi 2010. godine, ali je i tako imala inicijativu, što je Antić priznao.

"Rival je bio nadahnut, ali je naša odbrana odradila kvalitetan posao. Još sam zadovoljniji zbog ambijenta, koji mi znači više od tri boda. To je velika pobeda srpskog fudbala".

Austrijski selektor Ditmar Konstantini ocenio je da je njegov tim mogao da pobedi.

"Senzacija je bila moguća. Pre utakmice smo bili potpuni autsajderi. Gol smo primili u ranim minutima utakmice posle glupe greške. Posle smo igrali sve bolje i mislim da smo zaslužili da postignemo bar gol"

Selektor Austrije popio je na konferenciji pivo jednog od sponzora reprezentacije, a novinare je zabavilo što je flašu otvorio upaljačem.

"Nemojte da mislite da sam pijanac, samo brzo pijem".

Hahaha, koji kralj... :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2009, 08:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Srbija -Austrija 1:0,pametnom dovoljno. :D

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2009, 08:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ovo od sinoć što prije zaboraviti, idemo dalje...

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2009, 12:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Sondri je napisao:
Ovo od sinoć što prije zaboraviti, idemo dalje...

Ne treba zaboraviti, ovo treba da bude opomena pred sledece meceve...al sta se moze, mi smo cudna nacija, sve druge reprezentacije pun stadion nosi a nas sputava:)

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2009, 15:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ne vidim cemu briga, pa i kad lose igramo mi pobedinom, opomena treba biti ali ovo nije nista cudno. Svakom se moze desiti los dan, ali mi i tada ne gubimo

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2009, 15:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Видим напали сте Мича :D
Ако ћемо поштено има у његовим рјечима истине само момци нису заслужили да се овако блате послије 5 сјајних мечева и посље једног не можемо рећи ни кикса ал ајде да назовемо ово стање српска прпа :)
Дуго су играли пред 10ак хиљада људи а синоћ одједном 50 000! Кад на то додамо огроман притисак на нашу репрезентацију и тотално растерећене Аустријанце види се да им није било ни мало лако. А гдје да заборавимо и познати српски менталитет и када то све збројимо дођемо до овог резултата од синоћ. Најгоре шта нам се може десити је да нас шамар дохвати против фарана и то би била смрт. Чујем неке калкулације како смо загарантовали најмање друго мјесто што је по мени равно трећем и осталим мјестима. Само прво долази у обзир и надам се да неће бити никаквих калкулациј што се тога тиче. Идемо даље, сриједа је дан када игра репрезентација :wink:

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2009, 15:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Ljudi izgleda zaboravljaju da smo mi bas "zahvaljujuci" Austriji prvi u grupi, oni su iznenadili nase glavne konkurente, a zamalo i nas
Austrija 3–1 Francuska
Austrija 2–1 Rumunija

Poslednji put menjao Vuk_samotnjak dana 07 Jun 2009, 15:16, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2009, 15:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Tandem Zigic-Sulejmani su recept za farane...

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2009, 16:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
ovako, malo sam se ohladio (bar mislim :) )... ali ostajem pri stavu da su organizator i relizator (Dejo i Pante) najvece rupe i drago mi je da je ovaj prvi popio parni zuti pa nece putovati na ostrva sled. dana. Sad kad trezvenije razmislim, mislim da je namjerno to ucinio da bi ostao na provodu u BGu... Sad se prisjetim izjave: "Ne bih ni igrao fudbal ako bi se uplasio tamo jedne Austrije!"-Ma sta kazes!? :oops: volio bih kad bi ostao dosljedan toga poslije onog sinoc.. ako ne, ono bar da se pomjeri malo ustranu
i dozvoli Gojku..
Citam izjave nekih koji kazu da je bio los u organiz. igre ali eto sjajan u defanzivi, trudio se i ne mogu da vjerujem.. trcao je za loptom koju bi mu prethodno odmah uzeli ispred nogu, da li je to mjera za odlicnu odbranu?
"Dobar si onoliko koliko ti protivnik dozvoli"-i to je vrijedilo sinoc za odnos Austrije (i njihovu "opasnost") prema nama
Sramota za jednog Interovog centarfora da si dopusti da mu krila budu nosioci igre na reprezent. nivou.
Bio je dobar u repki dok je imao ucitelja pored sebe i pekao "zanat", ali karakter za "vodju" apsolutno nema..
Nevjerovatno: od 15 do 30 min. lopta je samo 2x presla centar sa nase strane i ubrzo posle toga vracena na istu..
Pante-"frizer" 8) Vise je poklonio paznju sopstvenom look-u nego pogledu u pravcu lopte. jos nisam vidio da se lopta tako "odbija" od nekog i najljepse pocesljan na izlazu na teren u drugoj polovini.. :-?
Lopta je isla samo prema ovom gore i smatram to mozda kao glavnim razlogom Lazoviceve "nevidljivosti"..
Lukovic umjesto Subotica za sad.. pruziti priliku i Kolarovu
Ocekujem od Kacara taj neophodni "trn" kroz sredinu..
I Jankovica testirati za cijelih 90min (nazalost i on sa parnim zutim za sled. mec :( )
A volio bih vidjeti i Laneta u tandemu sa Zigom.

Da sam na Anticevom mjestu zatvorio bih ih u jedan karantin do utorka (ukljucujuci i "vodju" iako je momentano "slobodan") i pustao samo snimak od sinoc..
a i ne mogu da svarim izjave od sinoc: -"Bilo je sparno" (nisu se aklimatizovali na sopstvenom terenu! :oops: ) "ali su momci prevazisli sebe".
Ovo je ono sto smatram pod rezonovanjem kao "nezrelim" (izvinjavam se svima koji misle da sam u ovom cinu sad dirnuo u "bozanstvo") .. Pokusacu da budem banalan:-zar, pa, uslovi nisu isti za sve? :o Pod kojim uslovima ce da se igra u Africi?!
Nimalo ne pokusavam da diskreditujem njegove odluke, rad, zasluge,rezultate i umijece, ali najiskrenije, poslije svega ocekivao sam ozbiljnije rijeci sa njegove strane. Nadam se i vjerujem da ce izvuci pouke iz ovog sinoc.
I kad uzmemo sve u obzir: pritisak javnosti, zamor igraca, "sparinu", event. privatne probleme, zaista nisam ocekivao
onakvo ocajno izdanje sinoc.. Zelje za igrom ni u pokusaju

Mozda je mana (poslije svega iznesenog) sto nisam bio na stadionu sinoc.. i sto mnogo vise ocekujem od ove ekipe..
Kad je Hidink mogao od prosjecne Rusije da nacini tim koji igra dopadljivo i vezano, zasto ne bi Antic mogao isto?
Izjave poput: "mozemo kao i Italija" i sl.-su izjave slabosti i gubitnicke.

Evo opet cu da budem garava ovca, izvolite... :P

@Milenko
podrzavam da su momci stekli kredita i da im se moze oprostiti, ali ono sto zelim najzad da vidim je fino organiz. igra gdje bih mogao u nekoj mjeri da uzivam u pogledu.. utakmica sa faranima, odmor, i onda su opet skupa i ima sasvim dovoljno vremena da se stvori jedan uigran tim do pocetka klupskih obaveza i utakmice sa Francuzima u septembru.. Posle toga slijedi moja konacna odluka da li cu ubuduce gledati nacionalni tim.

@Gocias
Hvala na podrsci u dozvolj. mjeri.. :wink:
Tacno:-nema mjesta kalkulacijama sa drugim mjestom, dodje li do toga, budemo li igrali baraz, BARAZ=DOVIDJENJA
opet jezik! :confused3:

Prije ce bit da Bosna osigura direktan plasman u juznu afriku..

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2009, 16:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
@michigenac : stankovic NI U JEDNOM timu u kojem je igrao nije bio glavni organizator igre, a nekako svi od njega ocekuju da to bude u reprezentaciji. pitam se zasto? jednostavno nije taj tip igraca. i jedan od najvecih napredaka koje je antic ostvario u reprezentaciji je taj sto se, konacno, kreacija igre ne oslanja samo na njega.
a sto se tice antica, sasvim sam siguran da su izjave koje daje u medijima i ono sto prica igracima u svlacionici dvije bitno razlicite stvari. nije on od juce trener pa da misli da je igra protiv austrije bila genijalna. ali, konacno je, poslije ko zna koliko godina, oko reprezentacije i u medijima stvorena pozitivna atmosfera. sta, sad treba da izjavi "znate, nase dobre igre su bile slucajne. mi smo jedno obicno govno od reprezentacije.". rekao je "pobijedili smo bez igre", i to je za mene sasvim dovoljno. ni on ni igraci koje trenira nisu diletanti pa da misle da ce sa "igrom bez igre" moci stalno pobjedjivati. ta izjava, za mene znaci : "dobro je, pobijedili smo iako nismo imali igru, ali ubuduce moramo da ispravimo greske od veceras".

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2009, 19:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
53.000 људи пјева химну! Непроцјењиво. Неке ствари се не могу купити новцем...

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2009, 20:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Fantastična atmosfera...bio, vidio, oduševljen se vratio kući. Igre ni u priči, ali na kraju je rezultat bitan. Moralo je i nešto ovakvo doći, ali jako je pozitivno što nas nije koštalo. Do kraja kvalifikacija ne sumnjam da meljemo redom. I naravno, bio bih lud da opet ne odem na Francuze i Rumune.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2009, 20:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Michigenac je napisao:
Pod kojim uslovima ce da se igra u Africi?!

Pa ne mnogo gorim jer Juzna Afrika ima klimu veoma slicnu nasoj.Tako da im to ne bi smjelo biti opravdanje ako budu kiksali na Svjetskom prvenstvu.
A sto se tice utakmice,ako je moralo doci do pada igre i jedne generalno lose odigrane utakmice,bolje da je doslo sinoc,jer smo na kraju osvojili 3 boda,nego kasnije kada nam na megdan dodju Francuzi.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2009, 21:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

bigman je napisao:
Mogu misliti,iskreno ti zavidim i tebi i svima koji ste bili.Pozdrav

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2009, 21:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Ne vidim cemu briga, pa i kad lose igramo mi pobedinom, opomena treba biti ali ovo nije nista cudno. Svakom se moze desiti los dan, ali mi i tada ne gubimo
Italijanima je svaki dan loš pa opet par puta uzeše SP :lol: .Da bog da nam svaki dan bio ovako loš a mi dobijali sa po 1:0 :D

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2009, 22:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
live je napisao:
Hertzog je napisao:
Italijanima je svaki dan loš pa opet par puta uzeše SP :lol: .Da bog da nam svaki dan bio ovako loš a mi dobijali sa po 1:0 :D

italijani su na SP-u igrali jako dobar fudbal, nije bilo klasicno njihovo provlacenje, mozda protiv australije.
a nasoj reprezentaciji fali samo jedan igrac koji zna da sacuva loptu i da smiri igru, da malo poveze redove kad ne ide i kad je protivnik u naletu. nesto kao pirlo, samo sto mi tog nemamo ni u naznakama.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2009, 00:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Kao sto ranije rekoh igru treba zaboraviti a ono sto je najvaznije jesu 3 boda,sada nam preostaje da rutinski odradimo posao protiv Farana i onda mirno u septembru docekamo Francuze gde bi nam najverovatnije odgovarao i neresan rezultat.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2009, 04:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2001, 01:00
bigman je napisao:

sav sam se bio najezio....

losa tekma do bola, al sreca prati hrabre 8) mozda je i dobro ovako, da nas otrijezni za naredne meceve..
svi pominju stojkovica, milijasa, ovog onog, al po meni je krasic igrac utakmice...ne samo da je jedini dobro odigrao, vec me cak odusevio svojim potezima!

P.S. Michigenac, ima dosta istine u tim tvojim izlaganjima, ali ne da si ga pretjero s pljuvanjem! koliko me poludishe likovi kojima nishta ne valja ebote tito!! :confused2: (cak i kad su u pravu :P )
..a sto se tice toga da razmisljas o prestanku gledanja i podrzavanja nacionalnog tima, onda bolje prestani odmah, ebes takvog navijacha/simpatizera/patriotu..

Warren Buffett

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2009, 09:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
Kao sto ranije rekoh igru treba zaboraviti a ono sto je najvaznije jesu 3 boda,sada nam preostaje da rutinski odradimo posao protiv Farana i onda mirno u septembru docekamo Francuze gde bi nam najverovatnije odgovarao i neresan rezultat.
Naravno uz kasnije pobjede protiv Litvanije i Rumunije.
P.S.neka Francuza u baražu,trebaju mi zbog komšiluka :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]