banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 14:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10176 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 509  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: FK PARTIZAN
PostPoslato: 03 Jun 2009, 14:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
MONDO: Napadnut Saša Ilić!
Sreda, 3. jun 2009. 01:04

Nekadašnji kapiten Partizana Saša Ilić (31) zadobio je lakše telesne povrede u napadu trojice mladića, u utorak uveče u Skadarliji, saznaje MONDO.

Srpski fudbalski internacionalac tako je doživeo veliku neprijatnost, samo što se vratio u Beograd iz Grčke, gde je odigrao prolećni deo sezone u dresu Larise.

Bivši reprezentativac sedeo je sa suprugom na večeri u boemskom delu grada, kada su počela da ga provociraju trojica mladića krupnije građe, sa kapuljačama na glavama.

Počelo je uobičajenom uvredom "P..ko grobarska!", a nastavljeno fizičkim napadom.

Ilić je u kraćoj tuči zadobio lakše telesne povrede, dok su napadači ubrzo uhapšeni i očekuje se da policija u sredu izađe u javnost saopštenjem o ovom događaju.

Ovo je četvrti put u poslednjih nekoliko godina da se aktuelni ili bivši fudbaleri Partizana u noćnom provodu nađu na meti navijača Crvene zvezde.

Prvi ozbiljniji incident zabeležen je decembra 2005. u diskoteci "Drama" u Sarajevskoj ulici, a nešto slično dogodilo se i decembra prošle godine, kada su crno-beli u jednom kafiću na Senjaku proslavljali titulu jesenjeg prvaka. Ispostavilo se da se kafić nalazi na "teritoriji" Delija...

Najgore je ipak prošao Milivoje Ćirković, koji je maja 2007. godine u diskoteci "Plitvice" u Inđiji dobio udarac pikslom u glavu. Tom prilikom zadobio je kontuziju vilice.

Saša Ilić za Partizan je između 1996. i 2005. odigrao 200 zvaničnih utakmica, zatim je prešao u Galatasaraj, pa u Salcburg, koji ga je zimus pozajmio Larisi, pošto nije bio po ukusu holandskog trenera Ko Adrijansea.

Za reprezentaciju je nastupio 41 put i postigao šest golova.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2009, 15:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Jebote nikog da napadnu u marketu ili na pijaci sve neki napadi u diskotekama i sitnim satima, fudbaleri za primjer, sem ovog Sasinog ipak je covijek bio sa trudnom zenom

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2009, 15:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Колики бедник мораш да будеш па да нападнеш неког фудбалера? :roll:

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2009, 15:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

urbana_extravaganca je napisao:

Koliki bednik moras da budes pa da zbodes klinca zato sto nosi dres Zvezde :roll:

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2009, 15:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39

Ovo je jedan od glupljih komentara koje sam procitao u poslednje vreme. Po cemu se to fudbaleri razlikuju od ostalih ljudi pa da njih smes/ne smes da napadas... Napad je napad, cemu razdvajanje

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2009, 18:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
bbrs

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2009, 19:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kreteni,napadati coveka sa trudnom zenom,sto nisam neka vlast da bagru posaljem tamo gde im je mesto :angry4:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2009, 20:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Medjutim, Saša Ilić je za "Novosti" demantovao da je bilo fizičkog napada i da je cela priča - preuveličana.

" Ništa se nije desilo, niti smo fizički, niti verbalno napadnuti, ne znam ko je ceo događaj tako “naduvao”, ne prestaje telefon da mi zvoni ceo dan - rekao je u sredu Saša Ilić.

Kako se može čuti, trojica navijača Zvezde su u prolazu opsovala Ilića, ali fizičkog napada nije bilo.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2009, 20:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kome sad verovati,Novostima ili ostalim medijima

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2009, 20:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:

Sasa Ilic je govorio za Novosti a ostali u ime Sase Ilica pa ti vidi kome vjerovati.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2009, 20:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
SIJUKS je napisao:

Власник Новости су Мишковић и Беко...

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2009, 20:59 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Maj 2009, 20:41
live je napisao:
bbrs

ds

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2009, 01:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

NAJAVA LETNJEG KAMPA NA ZLATIBORU
Slika
Povodom otvaranja letnjeg kampa, koji fudbalski klub Partizan u saradnji sa Opštinom Čajetina organizuje na Zlatiboru od 20. juna u sklopu projekta - Partizan škola fudbala, danas je održana konferencija za medije u zgradi Opštine Čajetina.

Sagovornici predstavnicima medija bili su iz Partizana - Ivan Tomić, sportski direktor i Vladimir Jarić, izvršni direktor marketinga, dok se ispred Opštine Čajetina okupljenim novinarima obratio Miloje Rajević, predsednik skupštine opštine Čajetina.

Miloje Rajević :

-Pored smeštajnih kapaciteta, koji su najveći u Srbiji u vidu hotelskih i privatnih smeštaja, Opština Čajetina ima i velike sportske kapacitete i to tri velika fudbalska terena i dve sportske hale, jednu na Zlatiboru i jednu u Čajetini. U toku je i izgradnja pet novih fudbalskih terena, nadam se da će tri biti završena ove godine a dve do sledeće godine.

Nadam se da ćemo naše goste dočekati kako treba i pružiti svu neophodnu pomoć za realizaciju kampa koji počinje 20 juna.

Čast mi je što ćemo ugostiti jedan broj dece sa Kosova i Metohije o trošku opštine, i da ćemo im pomoći da bar na trenutak zaborave surovu svakodnevnicu koju proživljavaju.

Nadam da je realizacija projekta - Partizan Škola fudbala - samo pošetak jedne uspešne saradnje između Opštine Čajetina i FK Partizan, od letnjeg kampa, preko gostovanja Veteranske sekcije Partizana, pa sve do, nadamo se, i dolaska na pripreme prvog tima Partizana.

Ivan Tomić :

-Ispred FK Partizan želeo bih da se zahvalim ljudima iz Opštine Čajetina na pruženoj mogućnosti da organizujemo letnji fudbalski kamp na Zlatiboru. Mišljenja sam da će svi polaznici kampa, sem vrhunskih uslova koje će imati uz sjajan rad sa našima trenerima, imati i jedno sjajno okruženje, pritom mislim na prirodu koja će ih okruživati, tako da će i sa te strane moći da uživaju.

Naglasio bih da ovaj projekat nije zamišljen samo za decu koja navijaju za Partizan, već je otvoren i za svu ostalu decu, i mi, sem toga što želimo da im damo mogućnost da se približe Partizanu, takođe želimo da ih približimo fudbalu i sportu uopšte, da ih odvojimo od negativnih uticaja kojima su svakodnevno okruženi. Sa te strane sam siguran da ovaj kamp posle onoga, koji je zimus organizovan u Herceg Novom postati tradicija. Mi sa naše strane obećavamo da ćemo na svaki način produbljivati saradnju sa Opštinom Čajetina i da postoji mogućnost da na Zlatiboru organizujemo pripreme prvog tima u budućnosti.

Ne sumnjam da će sve proteći u najboljem redu i da će deca dobiti pravu mogućnost za približavanje sportu.

Vladimir Jarić :

-Svi polaznici kampa će raditi po konceptu omladinske škole FK Partizan, što je garant kvalitetnog rada. Svaki polaznik će dobiti sportsku opremu i to dve majice, dva šorca, dve trenerke, šuškavac, sportsku torbu. Ono što je bitno, da će naši treneri biti prisutni na kampu sve vreme i pažljivo pratiti rad dece, i po završetku kampa najtalentovanija deca će biti pozvana da budu gosti na Sportskom centru Partizan – Teleoptik, gde bi bili priključeni trenažnom procesu u selekcijama omladinske škole pod budnim okom, kako trenera omladinske škole, tako i sportskog direktora i trenera prvog tima.

Broj polaznika kampova je ograničen, ali ako se ukaže potreba, broj smena u kampu će se povećati.

Za vreme trajanja kamp će posetiti mnogi bivši i sadašnji fudbaleri Partizana, koji će mališanima demonstrirati svoje osvedočene veštine baratanja loptom.
Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2009, 01:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Vest da je nekadašnji kapiten Partizana Saša Ilić, u društvu sa suprugom koja je u drugom stanju, napadnut u Skadarliji pre dve večeri od navijača Crvene zvezde, za čas je obišla Beograd, ionako već raspaljen informacijom da “zvezdaš“ Kleo najverovatnije odlazi među crno-bele.

Medjutim, Saša Ilić je za "Novosti" demantovao da je bilo fizičkog napada i da je cela priča - preuveličana.

" Ništa se nije desilo, niti smo fizički, niti verbalno napadnuti, ne znam ko je ceo događaj tako “naduvao”, ne prestaje telefon da mi zvoni ceo dan - rekao je u sredu Saša Ilić.

Kako se može čuti, trojica navijača Zvezde su u prolazu opsovala Ilića, ali fizičkog napada nije bilo.

Ljudina,šmeker,prirodni gospodin!!!

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2009, 14:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
shoole je napisao:
SIJUKS je napisao:

Власник Новости су Мишковић и Беко...
...lakše je napisati čega nisu vlasnici u Srbiji 8)

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2009, 14:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Hertzog je napisao:

Ovo je jedan od glupljih komentara koje sam procitao u poslednje vreme. Po cemu se to fudbaleri razlikuju od ostalih ljudi pa da njih smes/ne smes da napadas... Napad je napad, cemu razdvajanje

Игром случаја сам једном у ресторану седео преко пута јендог звездиног фудбалера. Знали требало је да устанем и да га исечем ножом. Ко га јебе...

Значи страшно је како појединци покушавају да нађу оправдања чак и онда кад их нема.
А за бодење рећи ћу само, да је у последњих пар година од ножа страдало 5 навијача Партизана а сви починиоци су били навијачи звезде. Толико о томе.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2009, 15:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Hertzog je napisao:

Игром случаја сам једном у ресторану седео преко пута јендог звездиног фудбалера. Знали требало је да устанем и да га исечем ножом. Ко га јебе...

Значи страшно је како појединци покушавају да нађу оправдања чак и онда кад их нема.
А за бодење рећи ћу само, да је у последњих пар година од ножа страдало 5 навијача Партизана а сви починиоци су били навијачи звезде. Толико о томе.

Nisam ja trazio opravdanje nego mi je glupo sto pises "nekog fudbalera". Normalnije je da si napisao "da napadnes coveka" i uz to na kraju je sve ispalo kao muljaza al neko se odmah lepi za prvi clanak koji izbace neke debilne novine i tako traze razlog da pljuju po nekom, nije bitno da li je u pitanju igrac/navijac Zvezde ili Partizana

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2009, 15:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Na oproštajnoj konferenciji za štampu pred konačan odlazak u Deportivo iz La Korunje, brazilski internacionalac Žuka zahvalio se Partizanu, njegovim čelnicima, saigračima i navijačima iz Humske.

Slika

- Pre nego što odem, hteo bih da se zahvalim svima koji su bili uz mene tokom ove dve godine u Beogradu. Vreme provedeno u u redovima Partizana bilo je fantastično i ubedljivo najbolje u mojoj dosadašnjoj karijeri. Ipak, izdvojio bih odnos sa navijačima koji je bio neverovatan, prosto ne umem da opišem šta osećam, hvala svim - Grobari će zauvek biti u mom srcu - rekao je Žuka i nastavio.

- Imao sam veliku pomoć od svih, zahvalio bih se trenerima Miroslavu Đukiću i Slaviši Jokanoviću, kao i saigračima. Mnogo lepih stvari sam doživeo u Partizanu i Srbiji. Posebno bih izdvoji odlazak u Rumu, kada je Branu Ilića i mene dočekalo 2000 dece, osvajanje titule u Kruševcu, proslava mog rođendana u restoranu, kada su mi navijači poklonili tortu - dodaje Brazilac, koji je za kratko vreme postao istinski ljubimac navijača Partizana. Žuka se setio i dolaska u Beograd pre dve godine.

- Mislio sam da će biti mnogo teže, ali sam brzo video da su ljudi u Srbiji jako slični Brazilcima. Svi su se trudili da mi pomognu i da se osećam kao kod kuće. Partizan mi je ispunio sve uslove što je jako bitno.

Žuka je postao član Partizana u jako teškom periodu po crno-bele. Nova uprava kluba iz Humske morala je da sredi haotično stanje, ali i da uzme prevslast od većitog rivala jer su dve godine zaredom bili bez trofeja. Partizan je uspeo u toj nameri, po prvi put odbranjena je "dupla kruna" čime je potvrđena dominacija u srpskom fudbalu. Žuka je dao veliki doprinosu u uspesima "parnog valjka", a sada očekuje da njegov bivši klub izbori plasman i u Ligu šampiona.

- Klub je napredovao za dve godine, osvojio je četiri trofeja. Očekujem da Partizan uđe u Ligu šampiona. Napredovao sam i ja, sa crno-belima sam napravio najveći uspeh u karijeri. Ono što je najbitnije stekao sam poštovanje ljudi, na šta je uticao moj način rada i prilazak poslu.

Brazilac kaže da će, bez obzira što karijeru nastavlja Španiji, i u buduće dolaziti u Beograd.
- Kada moj sin počne da igra fudbal, sigurno ću ga dovesti u Beograd, ali prvo moram da dobijem saglasnost sportskog direktora - rekao je Žuka korz osmeh okrenuvši se ka Ivanu Tomiću.
- Kad god budem imao vremena doćiću da vidim prijatelje i da odgledam utakmicu Partizana.

Žuka je istako da je odluka da napusti Partizan bila isključivo njegova .

- To je moja odluka. Nisam znao gde ću da odem, bilo je nekoliko ponuda, a onda je došao poziv Deportiva i brzo smo završili posao. Drago mi je što je reč o velikom klubu i ligi. Očekujem da imam isto uspeha kao i sa Partizanom .

Novi fudbaler Deportiva iz La Korunje, posebno je želeo da sportski direktor Partizana, Ivan Tomić, prisustvuje konferenciji kako bi pokazali jedinstvo koje su imali. Konferenciju na stadionu Partizana započeo je upravo čovek koji je i doveo Žuku u Partizan.

- Izrazio bih veliko zadovoljstvo ispred celog kluba, jer smo imali priliku da sarađujemo sa sjajnim igračem i čovekom. Drago nam je da je našao klub po meri. Sigurno da je i Partizan imao doprinos u Žukinom prelasku u La Korunju. Njemu će vrata kluba uvek biti otvorena - rekao je Tomić.

Antonelo Roberto Žuka na kraju je od Ivana Tomića dobio plaketu i dres Partizana sa brojem 82, koji simbolizuje broj odigranih utakmica prvog Partizanovog Brazilca.

Juca majstore!!! Puno gubimo njegovim odlaskom... >>> http://webtv.partizan.rs/popplay.asp?cid=680 <<<

Poslednji put menjao skypostman dana 04 Jun 2009, 16:16, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2009, 15:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Fudbaler Sileksa Gligor Gligorov, jedan od najskupljih i najcenjeniji igrača makedonskog prvenstva, nalazi se na meti Partizana.
Partizan će za desnog krilnog igrača morati Sileksu da isplati oko 700.000 evra ukoliko bude želeo da ga angažuje.

Esme Mensa, vezista ekipe Harts of ouk iz Gane, stiže u Partizan za dve nedelje, piše Press! Reč je fudbaleru koji igra na poziciji zadnjeg veznog i u Humskoj bi trebalo da zameni Žuku.

Prva pojacanja? Gledao sam ovog Gligorova na Youtube i mogu reci da nije los po tim snimcima, dobro bi nam dosao jer moze igrati i umjesto Robija po desnoj strani. A sto se tice ovog ganca :) ne kontam sta ce nam jos jedan zadnji vezni???

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2009, 01:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
Citiraj:
Na oproštajnoj konferenciji za štampu pred konačan odlazak u Deportivo iz La Korunje, brazilski internacionalac Žuka zahvalio se Partizanu, njegovim čelnicima, saigračima i navijačima iz Humske.

Slika

- Pre nego što odem, hteo bih da se zahvalim svima koji su bili uz mene tokom ove dve godine u Beogradu. Vreme provedeno u u redovima Partizana bilo je fantastično i ubedljivo najbolje u mojoj dosadašnjoj karijeri. Ipak, izdvojio bih odnos sa navijačima koji je bio neverovatan, prosto ne umem da opišem šta osećam, hvala svim - Grobari će zauvek biti u mom srcu - rekao je Žuka i nastavio.

- Imao sam veliku pomoć od svih, zahvalio bih se trenerima Miroslavu Đukiću i Slaviši Jokanoviću, kao i saigračima. Mnogo lepih stvari sam doživeo u Partizanu i Srbiji. Posebno bih izdvoji odlazak u Rumu, kada je Branu Ilića i mene dočekalo 2000 dece, osvajanje titule u Kruševcu, proslava mog rođendana u restoranu, kada su mi navijači poklonili tortu - dodaje Brazilac, koji je za kratko vreme postao istinski ljubimac navijača Partizana. Žuka se setio i dolaska u Beograd pre dve godine.

- Mislio sam da će biti mnogo teže, ali sam brzo video da su ljudi u Srbiji jako slični Brazilcima. Svi su se trudili da mi pomognu i da se osećam kao kod kuće. Partizan mi je ispunio sve uslove što je jako bitno.

Žuka je postao član Partizana u jako teškom periodu po crno-bele. Nova uprava kluba iz Humske morala je da sredi haotično stanje, ali i da uzme prevslast od većitog rivala jer su dve godine zaredom bili bez trofeja. Partizan je uspeo u toj nameri, po prvi put odbranjena je "dupla kruna" čime je potvrđena dominacija u srpskom fudbalu. Žuka je dao veliki doprinosu u uspesima "parnog valjka", a sada očekuje da njegov bivši klub izbori plasman i u Ligu šampiona.

- Klub je napredovao za dve godine, osvojio je četiri trofeja. Očekujem da Partizan uđe u Ligu šampiona. Napredovao sam i ja, sa crno-belima sam napravio najveći uspeh u karijeri. Ono što je najbitnije stekao sam poštovanje ljudi, na šta je uticao moj način rada i prilazak poslu.

Brazilac kaže da će, bez obzira što karijeru nastavlja Španiji, i u buduće dolaziti u Beograd.
- Kada moj sin počne da igra fudbal, sigurno ću ga dovesti u Beograd, ali prvo moram da dobijem saglasnost sportskog direktora - rekao je Žuka korz osmeh okrenuvši se ka Ivanu Tomiću.
- Kad god budem imao vremena doćiću da vidim prijatelje i da odgledam utakmicu Partizana.

Žuka je istako da je odluka da napusti Partizan bila isključivo njegova .

- To je moja odluka. Nisam znao gde ću da odem, bilo je nekoliko ponuda, a onda je došao poziv Deportiva i brzo smo završili posao. Drago mi je što je reč o velikom klubu i ligi. Očekujem da imam isto uspeha kao i sa Partizanom .

Novi fudbaler Deportiva iz La Korunje, posebno je želeo da sportski direktor Partizana, Ivan Tomić, prisustvuje konferenciji kako bi pokazali jedinstvo koje su imali. Konferenciju na stadionu Partizana započeo je upravo čovek koji je i doveo Žuku u Partizan.

- Izrazio bih veliko zadovoljstvo ispred celog kluba, jer smo imali priliku da sarađujemo sa sjajnim igračem i čovekom. Drago nam je da je našao klub po meri. Sigurno da je i Partizan imao doprinos u Žukinom prelasku u La Korunju. Njemu će vrata kluba uvek biti otvorena - rekao je Tomić.

Antonelo Roberto Žuka na kraju je od Ivana Tomića dobio plaketu i dres Partizana sa brojem 82, koji simbolizuje broj odigranih utakmica prvog Partizanovog Brazilca.

Juca majstore!!! Puno gubimo njegovim odlaskom... >>> http://webtv.partizan.rs/popplay.asp?cid=680 <<<

To ti je crno-bela familija,familija koju niko u Evropi i Svetu nema.Bas sam sad gledao proslavu titule gde su se zajedno okupili sadasnji i bivsi Partizanovci,ljudi iz svih sfera sporta,onakovom jedinstvu moze samo da se zavidi.Parizanovi igraci koji igraju ili zive preko,kada dolaze u Srbiju prvo obidju prostorije kluba pa tek onda odlaze svojoj familji,e to ti je ljubam prema klubu koju niko na zemaljskoj kugli nema u toj meri.Zato i jesmo NAJUSPESNIJI SPORTSKI KOLEKTIV na ovim protorima pa i sire.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10176 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 509  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]